.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

2014!!! Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!!! ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ “ΜΕΣΣΙΑ”!!!! Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ!!! ΚΑΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!! ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!



Πάρα πολλά έχουν γραφτεί για αυτόν τον μέγα ανθρωποκτόνο Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννου ως ο πόλεμος της πέμπτης σάλπιγγος. Και τα γεγονότα που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους αλλά και αναμένονται, είναι φοβερά όπως μας προειδοποιεί ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός: “έστε γαρ τότε θλίψις μεγάλη, οία ού γέγονεν απ’ αρχής κόσμου έως του νύν ουδ’ ού μή γένηται”. Ιησούς Χριστός ( Ματθ. Κδ’ 21 ) ( Θα υπάρξει τότε μεγάλη θλίψη στους ανθρώπους, που όμοια δεν εγινε από την αρχή του κόσμου έως την σήμερον , ούτε και θα ξαναγίνει.)

Για να αναλύσουμε λίγο και την προφητεία του Ιησού Χριστού, το “ούτε και θα ξαναγίνει”, μας λέει πως ο κόσμος θα συνεχίσει να υπάρχει μετά από αυτόν τον πόλεμο για μεγάλη χρονική περίοδο , στην οποία όμως δεν θα ξαναγίνει τέτοια καταστροφή. Αυτό μας λέει επίσης, πως αυτός ο πόλεμος ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ, διότι πολύ απλά αν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά δεν θα υπάρξει συνέχεια του κόσμου. Διότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΒΟΜΒΑΣ , πως θα υπάρξει ψυχαιμία και περιορισμένη χρήση πυρηνικών από τις αντιμαχόμενες πλευρές.

ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΑ;

Αυτό το ερώτημα βρίσκει την απάντηση του, μέσα από μία σειρά από προφητείες, που μιλάνε καθαρά για ΜΙΑ θερμοπυρηνική έκρηξη. Και αυτές οι προφητείες έγιναν κατανοητές, μετά την πρώτη ατομική βόμβα της Χιροσίμα, που είδαν οι άνθρωποι τις συνέπειες. Γιατί μέχρι τότε δεν μπορούσε κανείς να κατανοήσει αυτά που έλεγαν οι προφήτες Ησαΐας και Ζαχαρίας, για ανθρώπους που λιώνουν ενώ μάχονται όρθιοι και ότι το όρος Κάρμηλος “κατετινάχθη” και οι άνθρωποι “ελύθησαν”.

Αλλά επειδή γίνεται αναφορά, ΜΟΝΟ για ΜΙΑ πυρηνική έκρηξη, αυτή δεν μπορεί να γίνεται στην αρχή του πολέμου, διότι όποιος την δεχόταν θα ανταπέδιδε. Όταν θα γίνει λοιπόν, αυτή η πυρηνική έκρηξη, θα σηματοδοτήσει και ΤΟ ΤΕΛΟΣ του πολέμου. Θα σηματοδοτήσει όμως μαζί και ΤΟ ΤΕΛΟΣ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ “ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ”

Αυτή θα είναι η μάχη του “Αρμαγεδδών” στην οποία θα χαθούν “άνευ χειρός” ο Αντίχριστος και οι δυνάμεις του, ΜΕΤΑ από την επτάχρονη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ή μετά από 1290 μέρες από την ημέρα που θα απαγορέψει την Θεία Κοινωνία, όπως λέει ο προφήτης Δανιήλ. ΤΟΤΕ θα υπάρξει ΑΥΤΗ Η ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ και όχι κατά την διάρκεια του Γ’ Παγκοσμίου πολέμου.

Η μάχη του “Aρμαγεδδών” είναι πολύ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΑΧΗ και δεν έχει σχέση με τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο. Θα γίνει στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ, κάτω από το όρος Κάρμηλος. Εκεί έδωσαν οι Ισραηλίτες όλες τις μεγάλες μάχες της ιστορίας τους με τους Ασσύριους , τους Φιλισταίους, τους Κρητικούς αποίκους της Παλαιστίνης και εκεί ο Δαυίδ σκότωσε τον Φιλισταίο Γολιάθ.

Στις πλαγιές του Βουνού Κάρμηλος που έχει ύψος περίπου 700 μέτρα, υπάρχει ένα αρχαιότατο χωριό που ανθεί ακόμα, και σημειώνεται στους χάρτες με το όνομα Μαgiddo ή Μακεδδώ. Αυτό το χωριό μαζί με το πρόθεμα “αρ” που σημαίνει όρος, είναι γνωστό σαν Αρ-Μαγεδδών, χάριν της Αποκαλύψεως του Ιωάννου η οποία καθορίζει ότι εκεί θα δοθεί η μεγάλη μάχη των δυνάμεων του Αντιχρίστου. Γι’ αυτό λέγεται η “μάχη του Αρμαγεδδών” και σε αυτή τη μάχη θα λειώνουν όρθιοι οι αντιμαχόμενοι και το Όρος Κάρμηλος θα “κατατιναχθεί” μέσα σε ένα “πύρινο ασβεστοκάμινο”, όπως αναφέρουν οι προφήτες Ησαΐας και Ζαχαρίας.

Υπάρχει όμως και μία σημαντική λεπτομέρεια που μας δίνει να καταλάβουμε πως αυτή η μάχη δεν είναι του παρόντος χρόνου, διότι αναφέρεται στη μάχη της επιβίωσης που δίνει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ του οποίου τα σύνορα είναι από τον ΝΕΙΛΟ ποταμό, μέχρι τον ΕΥΦΡΑΤΗ ποταμό.

Αυτά τα ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ θα καθοριστούν με την ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του ΚΡΑΤΟΥΣ του ΙΣΡΑΗΛ, που θα γίνει από τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. Είναι το σημείο που αναφέρεται το ιγ’ κεφάλαιο της Αποκαλύψεως (στ. 3-12 ) και αφορά την “εσφαγμένη κεφαλή” η οποία ήταν “προς θάνατον και ανέζησεν”.

ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. Θα φανεί δηλαδή πως το Ισραήλ καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά θα ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ από τα Ηνωμένα Έθνη και τα σύνορά του θα επεκτείνονται από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη και αυτό θα το δούμε μέσα στα επόμενα ένα με δύο χρόνια.

Αυτός είναι και ο στόχος της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ πολιτικοθρησκευτικής ηγεσίας του ΙΣΡΑΗΛ, διότι μεταφράζοντας παρανοϊκά και ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ την Παλαιά Διαθήκη, επιδιώκουν αυτά τα γεωγραφικά σύνορα για τους Ιουδαίους,(Σαρακηνούς) ενώ ο Θεός το είπε στον Αβραάμ για τους Άραβες (Αγαρηνούς).

- Και είπε ο Θεός στον Αβραάμ: (Γένεσις ιε’ 18) «Τα παιδιά σου θα κατοικήσουν την έκτασιν που υπάρχει, από τον ποταμό της Αιγύπτου, μέχρι τον ποταμό τον μεγάλο (τον Ευφράτην)». Και αυτό το έχουν παρερμηνεύσει ότι αφορά τους Σαρακηνούς (Ιουδαίοι), τους απογόνους δηλαδή του Αβραάμ και της Σάρας (Σαρακηνοί), ενώ η υπόσχεση του Θεού στον Αβραάμ αφορούσε τους Αγαρηνούς, τους απογόνους του Αβραάμ και της Άγαρ (Αγαρηνοί). Και εκπληρώθηκε η υπόσχεση του Θεού, αφού από τον πρωτότοκο υιό του Αβραάμ και της Άγαρ, - τον Ισμαήλ – προήλθε το μεγάλο έθνος των Αράβων οι οποίοι κατοίκησαν πράγματι την γή από τον Νείλο ως τον Ευφράτη.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Είμαστε λοιπόν πολύ κοντά όπως όλα δείχνουν, να βιώσουμε την μεγαλύτερη καταστροφή και θλίψη της ανθρωπότητας που θα φέρει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος. Υπάρχουν όμως μερικά μεγάλα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, γιατί μόνο τότε θα καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει.
- Μα καλά, ποιός μπορεί να θέλει τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο και γιατί να τον θέλει;
- Και γιατί οι σημερινοί κυβερνήτες των κρατών του ΝΑΤΟ δεν προσπαθούν να τον αποτρέψουν, αλλά δείχνουν να τον επιδιώκουν;
- Και ποιός μπορεί να ωφεληθεί από μία παγκόσμια καταστροφή; Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ; 
Και αυτό το ερώτημα θα απαντήσουμε πρώτα, γιατί έτσι απαντώνται και όλα τα υπόλοιπα.

ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ θα ωφεληθεί, γιατί ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος , ΠΡΟΩΘΕΙ ταυτόχρονα, ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ σε συνεργασία με τους ΗΓΕΤΕΣ του ΙΣΡΑΗΛ. Όχι με τον απλό λαό αλλά με την ΗΓΕΣΙΑ. Τον απλό λαό θα τον ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

- Πρώτον: ο Σατανισμός προωθεί τον Αντίχριστο στην θέση του παγκόσμιου κυβερνήτη της ανθρωπότητας. Αυτός προέρχεται από την φυλή του Σαρακηνού Ιούδα. Είναι δηλαδή Ιουδαίος Ισραηλίτης και θα τον παρουσιάσουν σαν τον αναμενόμενο “ΜΕΣΣΙΑ” που περιμένουν οι Ισραηλίτες.

- Δεύτερον: Αυτόν ως ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ, πρέπει να τον δεχθεί όλη η ανθρωπότητα, αλλά αφού είναι Ισραηλίτης δεν πρόκειται να τον δεχθούν οι εχθροί του Ισραήλ. Αυτοί είναι οι Παλαιστίνιοι, (Φιλισταίοι) όλες οι φυλές των Ισμαηλιτών Αράβων και των Ασσύριων, Συρία , Ιράν, Ιράκ, Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Ιορδανία, Αίγυπτος και Βόρεια Αφρική καθώς και οι Χριστιανοί δεν θα δεχθούν έναν νέο “ΜΕΣΣΙΑ”. OΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ που θα είχαν αντιρρήσεις για τον ΝΕΟ “ΜΕΣΣΙΑ”, Ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος ΈΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ”. Ήδη και το μόρφωμα της Τζιχάντ, έχθρούς του Ισραήλ “καθαρίζει”.

- Τρίτον: Μετά από τον αφανισμό των εχθρών του Ισραήλ, αλλά και του λαού του Ισραήλ, (για να μην δημιουργηθούν υποψίες) θα δημιουργηθεί με τις ΕΥΧΕΣ των Ηνωμένων Εθνών, ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ με τα σύνορα που είπαμε, από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη.

- Και τέταρτον: Επειδή στις προφητείες των Ησαΐα, Ζαχαρία, Δανιήλ, αλλά και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, αναφέρεται καθαρά, πως στην μάχη του Αρ-Μαγεδδών χάνονται οι δυνάμεις του Αντίχριστου και μετά από αυτό έρχεται η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, Ο Σατανισμός και οι Ισραηλίτες, έχουν σκοπό να παρουσιάσουν τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ, για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τον κόσμο, παρουσιάζοντας μετά τον Αντίχριστο, σαν τον ΧΡΙΣΤΟ στην Δευτέρα Παρουσία.

Αυτοί είναι οι λόγοι που τους οδηγούν στον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο.
Πρόκειται λοιπόν για ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Το ένα είναι ο μέγας Ανθρωποκτόνος Γ’ παγκόσμιος πόλεμος, στον οποίο όμως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ και το δεύτερο είναι η ΜΑΧΗ του ΑΡ-ΜΑΓΕΔΔΩΝ που γίνεται μετά από την επτάχρονη παγκόσμια Κυβέρνηση του Αντίχριστου, από στρατούς που θα φέρουν όλοι το χάραγμα και σε αυτήν την μονοήμερη , ή για την ακρίβεια μονονύκτια μάχη θα υπάρξει ΧΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.
Φυσικά, εδώ δεν είναι δυνατόν να μεταφερθούν όλες οι προφητείες της παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, οι οποίες αναφέρονται στην Μάχη του Αρ-Μαγεδδών. Επιγραμματικά θα αναφέρουμε κάποιες λίγες. Ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος στην Αποκάλυψη αποκαλεί την ημέρα της μάχης αυτής, «ημέρα του Θεού του Παντοκράτορος» διότι αφανίζονται μεταξύ τους όλοι οι ασεβείς μαζί με τον αντίχριστο.

Ο προφήτης Ησαΐας είναι αποκαλυπτικός όταν αναφέρεται στην ημέρα εκείνη της θανατώσεως των ασεβών: (Ησαΐας κβ’ 2-3) «Οι θανατωμένοι δεν εφονεύθηκαν από μαχαίρι, ούτε πέθαναν ενώ εμάχοντο. Και όλοι οι άρχοντες ενώ έφευγαν για να γλυτώσουν από του τόξου, (από τον πόλεμο) δεν μπόρεσαν να διαφύγουν». Εις το κεφάλαιον (Ησαΐας λγ’ 10-11) γράφει τα εξής: «Η γή πενθεί μαραίνεται. Ο Λίβανος εξαθλιώνεται. Η πεδιάς Σάρων ομοιάζει με έρημον και η Βασάν και ο Κάρμηλος κατετινάχθησαν. Μία πνοή θα σας καταφάει σαν φωτιά και οι λαοί θα φαίνονται σαν να βρίσκονται μέσα σε καιόμενο ασβεστοκάμινο».

Το ίδιο αποκαλυπτικός αλλά “ακατανόητος” μέχρι το 1945, ήταν και ο προφήτης Ζαχαρίας όταν έγραφε για τον τρόπο, με τον οποίο θα αφανιστούν οι άνθρωποι στο πεδίο της μάχης Μαγιδδώ. (Αρ-Μαγεδδών). (Ζαχαρίας ιδ’ 12-15) «Και θα εκστρατεύσουν οι λαοί κατά της Ιερουσαλήμ. Και οι σάρκες τους θα λειώνουν ενώ είναι ακόμα όρθιοι. Και τα μάτια τους θα ρέουν και θα χύνονται μέσα από τις κόγχες τους. Και οι γλώσσες τους θα λειώνουν μέσα στα στόματά τους. Και το ίδιο θα πάθουν και τα άλογα και οι καμήλες και τα άλλα ζώα που θα βρεθούν εκεί».

Και τώρα γίνεται κατανοητή και η άλλη φράση του προφήτη Ησαΐα, που αναφέρει πως όλα αυτά, γίνονται μέσα σε μία νύχτα, στο κεφ. Ιζ’ 13-14. «Τα έθνη θα κάνουν πολύ θόρυβο και θα εκδιωχθούν από τον Θεό όπως τα βουνά από άχυρο εμπρός εις τον ισχυρό άνεμο και σαν κονιορτός εμπρός εις τον ανεμοστρόβιλο. Προς το εσπέρας η ταραχή του πολέμου και πρίν την αυγή δεν θα υπάρχει.» (ούτε ταραχή ούτε πόλεμος)

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΑΡ-ΜΑΓΕΔΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ.
Ο κόσμος όμως δεν έχει ενημερωθεί από αυτούς που θα έπρεπε, για την διαφορά του μεγάλου πολέμου της πέμπτης σάλπιγγος της Αποκαλύψεως και της μάχης στην τοποθεσία Αρ-Μαγεδδών. Έτσι μπορεί να πέσει εύκολα ΘΥΜΑ της ΠΛΑΝΗΣ του αντιχρίστου, που θέλει να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, ως την Μάχη ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ, για να πεί στον κόσμο, πως τώρα “αφανίστηκαν οι ασεβείς” και έρχεται ο “Χριστός” στην Δευτέρα Παρουσία.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΟ θα αφανίσουν και το Ισραήλ, πρίν ΤΟ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, με σύνορα από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη.
Αυτά σίγουρα τα ακούτε για πρώτη φορά και είναι φυσικό γιατί πρώτη φορά γράφονται στο διαδίκτυο. Ίσως κάποιοι να αναρωτιούνται, πως είναι δυνατόν ο Εβραιοσιωνισμός να αφανίσει και τον ίδιο τον λαό του Ισραήλ; Η απάντηση είναι πως δεν τους είναι άγνωστο αυτό, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ - ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Να πάμε λίγο πίσω στο χρόνο και να βρεθούμε στο 1939, λίγο πριν ξεσπάσει ο Β’ παγκόσμιος πόλεμος. Τα σύννεφα του πολέμου σαφώς είχαν απλωθεί πάνω από την Ευρώπη, και όλοι έβλεπαν πως η καταιγίδα δεν θα αργήσει να ξεσπάσει. Και σήμερα τα σημεία των καιρών το ίδιο δείχνουν. Η καταιγίδα έρχεται.

Θα έγραφα λοιπόν τότε ένα άρθρο, λίγο πρίν ξεσπάσει η καταιγίδα του Β’ παγκοσμίου πολέμου και θα αποκάλυπτα τα εξής: Τόν Β’ παγκόσμιο πόλεμο τον κυρήσει στην ανθρωπότητα ο μισάνθρωπός Σατανισμός, σε συνεργασία με τους Εβραιοσιωνιστές. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. Μέσα από το αιματοκύλισμα της ανθρωπότητας ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. 
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;

Θα πρέπει να γνωρίζουμε και να θυμόμαστε πως το 1939 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Το κράτος του Ισραήλ ΈΠΑΨΕ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ και διαλύθηκε το 70 μ.Χ. Από τότε οι Ιουδαίοι περιπλανώνται αιώνες και αιώνες στη γή, δημιουργώντας συνεχώς δύο πράγματα. Εχθρούς και χρήμα. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Και το πολύ Χρήμα είχε και πολύ επιρροή. ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Δημιουργούσαν όμως και εχθρούς και την έχθρα του κόσμου την ΕΞΈΦΡΑΖΕ Η ΛΕΞΗ “ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΙΣΜΟΣ”. Όσο χρυσάφι και να έδιναν λοιπόν, ο “αντισημιτισμός” δεν τους επέτρεπε να πατήσουν πόδι στην Παλαιστίνη για να ξαναφτιάξουν μετά από χίλια εννιακόσια χρόνια, το κράτος με το όνομα Ισραήλ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΗΤΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ. 
ΗΤΑΝ Ο Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

- Έπρεπε πρώτα να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα, για να είναι ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ από τον πόλεμο και να ασχολούνται με την αναδιοργάνωση των κρατών τους και ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
- Έπρεπε να αλλάξουν το αίσθημα του “αντισιμητισμού” του κόσμου και να το κάνουν λύπη και συμπάθεια. Άυτό το πέτυχαν με τις εντολές που έδωσαν στους Ναζί, για τον διωγμό και το ολοκαύτωμα του απλού λαού, το οποίο βέβαια και μεγένθυναν.
- ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ στην ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, όταν οι εγκληματίες Ναζί των κρεμματορίων, ομολόγησαν πως τις εντολές για την εξόντωση των Εβραίων, τις έπερναν από το Σατανικό κέντρο Καμπάλα των Ιμαλαΐων. ( Αυτό έχει γραφτεί στα πρακτικά της Δίκης της Νυρεμβέργης) Σατανισμός και Σιωνισμός σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
- Μετά το τέλος του πολέμου ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών Το 1947, ανέλαβε τον έλεγχο της Παλαιστίνης, και στις 29 Νοεμβρίου η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε την απόφαση Αρ. 181 για τη διαίρεση της Παλαιστίνης σε ένα ισραηλινό και ένα αραβικό κράτος. Ο δρόμος για την δημιουργία του “ΜΙΚΡΟΥ” ΙΣΡΑΗΛ είχε ανοίξει και τον Μάιο του 1948 ιδρύθηκε το μικρό σημερινό Ισραήλ.

Επανασυστάθηκε λοιπόν το κράτος του Ισραήλ μετά από χίλια εννιακόσια χρόνια, και το θεμελίωσαν με το αίμα των εκατομμυρίων νεκρών του Β’ παγκοσμίου πολέμου.

-ΤΩΡΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2014 ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ - ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ “ΜΕΣΣΙΑ”.
- Και φυσικά αυτό δεν ΜΠΟΡΕΙ να ΓΙΝΕΙ με ειρηνικό τρόπο. Γι’ αυτό θα εφαρμόσουν την ίδια “συνταγή” του 1940 που άνοιξε τον δρόμο για την ίδρυση του μικρού Ισραήλ.
- ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
- ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ.
- ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Καί πάλι όμως, κάπου εδώ στην άκρη, ΥΠΑΡΧΕΙ μία ΕΛΛΑΔΑ που ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ. Ήσυχα, αθόρυβα αλλά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

Είναι ένα αγκάθι στα πλευρά του ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ και του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. Αλλά είναι και η ΕΛΠΙΔΑ για το ΜΕΛΛΟΝ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής