.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ο ΛΟΥΣΙΦΕΡ, (ΔΙΑΒΟΛΟΣ), ΓΙΝΕΤΑΙ… «ΑΓΙΟΣ» ΚΑΙ «ΣΩΤΗΡΑΣ» ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, (βίντεο)



“Σεῖς κατάγεσθε ἀπὸ τὸν πατέρα σας, τὸν διάβολον, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατέρα σας θέλετε νὰ κάνετε. Ἐκεῖνος ἀπὸ τὴν ἀρχὴν ἦτο ἀνθρωποκτόνος καὶ δὲν στέκεται εἰς τὴν ἀλήθειαν, διότι δὲν ὑπάρχει ἀλήθεια μέσα του. Ὅταν λέγῃ ψεύδη, μιλεῖ ἀπὸ τὸν ἑαυτόν του, διότι εἶναι ψεύτης καὶ πατέρας τοῦ ψεύδους.» Ιωαννης, 44:8

Ένα από τα μεγαλύτερα αμερικανικά κανάλια, το FOX tv, παρουσιάζει για την νέα τηλεοπτική σαιζόν του 2016 μια νέα πολυδιαφημισμένη κινηματογραφική ταινία, με τον τίτλο «LUSIFER».


Στην μεγάλη αυτή κινηματογραφική παραγωγής ο Λούσιφερ, δηλαδή ο Διάβολος, παρουσιάζεται σαν ένας παρεξηγημένος και κατασυκοφαντημένος άγγελος, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο… μεγαλύτερος Άγιος και ο πραγματικός σωτήρας της ανθρωπότητας. Δεδομένου ότι και ο ίδιος Πάπας τον είχε αποκαλέσει Άγιο, τότε όλα έρχονται σε πλήρη σύμπνοια για την σημερινή αγιοποίηση του!

Ο χαρισματικός και «αδικημένος» αυτός Άγιος, έρχεται να εμφανιστεί σε μια στιγμή εν μέσω πολύ σημαντικών διεθνών εξελίξεων, εν μέσω πολλαπλών πολιτικών αλλά και συνειδησιακών κρίσεων της ανθρωπότητας και θα προβληθεί σαν ο νέος σωτήρας που η ανθρωπότητα τον είχε απορρίψει και τον είχε αδικήσει.

Σε αυτή την γραμμή προβολής του επιστρατεύονται μεγάλα διεθνή ΜΜΕ και διεθνή μέσα προβολής, όπως το μεγάλο αμερικανικό κανάλι FOX tv.

Αυτός θα γίνει ο μεγάλος πλανευτής που θα στείλει το μήνυμα της «σωτηρίας» της ανθρωπότητας, δηλαδή της ολοκληρωτικής της υποδούλωσης στην Νέα Τάξη. Φαίνεται πως ήρθε η μεγάλη του ώρα.

Τι άλλο θα δούμε!

«μή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατὰ μηδένα τρόπον· ὅτι ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας» Προς Θεσσαλονικείς, 2 :3.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr