.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΕΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ



Γέμισε η Ελλάδα άθεους, πισογλέντηδες και λαμόγια. Δήθεν προοδευτικούς, μεγαλωμένους σε ένα σπίτι μπορουρδέλο όπως θέλουν να καταντήσουν και τη χώρα μας.
Παρουσιάστριες με τα βυζιά απ΄εξω και δημοσιογράφοι που εξυπηρετούν τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων θιχτήκαν γιατί κάποιος από τον χώρο της εκκλησίας τους είπε την αλήθεια.
Ε όχι ρε λαμόγια και εσείς που τα οικονομούσατε και τα οικονομάτε σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων να διαμαρτύρεστε μέσα από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να έχετε και οργή;
Καταντήσατε όλοι εσείς αυτή τη χώρα σαν τα μούτρα σας, σαν τον πισινό σας και έχετε ακόμη το σθένος να είστε οι διαμαρτυρόμενοι;
Ο τάδε παρουσιαστής λέει είναι Πούστης και το λέει με καμάρι λες και τον ρώτησε κανένας με ποιον ξεκωλ@@@.

Ο άλλος λέει είναι άθεος και πιστεύει ότι δεν πιστεύει και πρέπει αυτοί που πιστεύουν να μην μιλάνε για θρησκεία γιατί θίγεται η πίστη του.
Ο άλλος ξέχασε να δηλώσει πόσα εκατομμύρια και συνέλαβαν τον καστανά που πιθανόν να ψήφισε Σύριζα για να μην τον συλλαμβάνουν ποτέ.
Καταντήσατε μια χώρα μπουρδέλο όλοι εσείς η αδιάφοροι και οι δήθεν αδιάφθοροι αλλά θέλετε να φωνάζετε για τα δικαιώματά σας χωρίς να τηρείτε τις υποχρεώσεις σας.
Γέμισε σαπίλα αυτή η χώρα που δίδαξε το σωστό και το δίκαιο σε όλο το κόσμο μέσα από την δημοκρατία της. Ο βόθρος ξεχείλισε γι αυτό και η ανωμαλία θα μας πνίξει.
(η έννοια της ανωμαλίας……… κατάσταση που τη χαρακτηρίζει η έλλειψη ομαλότητας, η παρέκκλιση από τον κανόνα, από την τάξη ή από τον κανονικό ρυθμό).
Μέχρι το τέλος θα μείνουν λίγοι, αλλά αυτοί οι λίγοι θα καταφέρουν να πετάξουν στον Καιάδα όλους αυτούς που έβλαψαν αυτή τη Πατρίδα και την Ορθοδοξία.
Ο καιρός δεν είναι μακριά…. κοντεύει!!!!!! Τότε που θα κριθούν όλοι για τα έργα και για τις πράξεις τους.
Το άρθρο γράφτηκε σε ελεύθερο λόγο για να γίνει κατανοητό ακόμη και σε αυτούς που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν!

γράφει ο votegreece.gr