.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

3ήμερο "τουρκικού κινηματογράφου" στην Αθήνα, ο "Μπουράκ" (Κεμάλ) και ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

Το παραλήρημα των "Ελληνίδων" που υποδέχονται τον Burak Ozcivit (δείτε τις σκηνές στο βίντεο που ακολουθεί), που υποδέχονται σαν τρελές τον "Κεμάλ" (τι ωραία εξαγνίζονται από τον κινηματογράφο τα πιο μισητά ονόματα που είναι ταυτισμένα με το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων προγόνων μας), στο 3ήμερο "τουρκικού κινηματογράφου" (!), αποδεικνύουν μόνον ένα πράγμα:
Αυτή η γενιά, που μεγάλωσε με το σύνθημα "να μην του λείψει τίποτε" και "τι θέλεις", είναι καταδικασμένη να αυτοκτονήσει.





Δείτε το βίντεο:

Δείτε και την βράβευση του από την κ.Βαρδινογιάννη (πρέπει όλοι να υποκλιθούν…):


ένα ακόμη βίντεο από την βράβευση και την υποδοχή του "Κεμάλ" :


Και μια ακόμη "ενδιαφέρουσα" είδηση (από εδώ):


"Ο αγαπημένος μας Μπουράκ του Καρά Σεβντά έβγαλε άσπρες τρίχες"

Άξιο προσοχής είναι ότι η παραπάνω είδηση "αρέσει σε 52900 άτομα (52.9 k)"! και πήρε"1044 σχόλια"!:


Είπαμε ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

Ενός Μπουράκ (Burak) που σε όλες τις εκδηλώσεις μίλησε ΤΟΥΡΚΙΚΑ, με μεταφραστή (συγκρίνετε το με τους Έλληνες πολιτικούς που γελοιοποιούνται μιλώντας Αγγλικά όταν κάνουν δηλώσεις με κάποιον ξένο πολιτικό).
Θα πείτε τι ψάχνουμε .. "ψίλλοι στα άχυρα" ..

Εδώ αιρέσεις μουσουλμάνουν αυτομαστιγώνονται και γεμίζουν αίματα (για μία ακόμη φορά) στον Πειραιά:

και πάλι το βίντεο, για να μην έχετε αμφιβολίες:


Θα μπορούσε κάτι να συμβεί;
Κάποιος να ανατρέψει αυτή την κατάντια;
Η εκκλησία. Θα μπορούσε να χτυπούσε πένθιμα τις καμπάνες, να καλέσει σε προσευχή και μετάνοια, να αφυπνίσει τον πιστό λαό, να ταρακουνήσει συνειδήσεις (ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι ελάχιστοι ασυμβίβαστοι αγωνιστές).

Αντί για τα παραπάνω, δείτε μια ανακοίνωση της Μητρόπολη Λαγκαδά, που προσκαλεί μια ΑΙΡΕΤΙΚΗ παπαδίνα να μιλήσει σε σεμινάριο, σε αίθουσα της μητρόπολης:


Δείτε και το βιογραφικό της προσκεκλημένης της Μητρόπολης Λαγκαδά: "1996 χειροτονία"!!!


Πηγή φωτογραφίας

Μπορούμε να κάνουμε κάτι;;;
Μπορεί να υπάρξει ενδεχόμενο ανατροπής της πορείας προς το γκρεμό;;

Πέρα από την προσευχή μας -που έχει μεγάλη δύναμη όταν γίνεται με πίστη (=εμπιστοσύνη στον Θεό), προτείνουμε κάθε καλοπροαίρετο αγωνιστή να κινηθεί προς τις 2 παρακάτω κατευθύνσεις :


1ον: Καθημερινή "μάχη" στις 
γειτονιές, στο σχολείο, στους Συλλόγους Γονέων των παιδιών μας, στο χωριό, στην πόλη μας.
Αντιστεκόμαστε σε κάθε φαινόμενο παρακμής και διαφθοράς, στο παραμικρό (είτε είναι ένα απαράδεκτο ποίημα/κείμενο που δίνουν στο παιδί μας, στο σχολείο του, είτε η μόνιμη εγκατάσταση στην πατρίδα μας λαθρομεταναστών, είτε πχ στην πρόσφατη διαφήμιση του Lidl με την παραποιημένη Ελληνική σημαία).


Κυρίως όμως γνωριζόμαστε με άλλους ευαισθητοποιημένους Έλληνες, που έχουν τις ίδιες ιδέες και τα ίδια ιδανικά με εμάς και ξεκινάμε να "πολεμάμε" μαζί. 

Οι φιλίες και οι συναγωνιστικοί δεσμοί χτίζονται με το χρόνο και κυρίως μέσα από τις δοκιμασίες.


Στηρίζουμε κάθε αγνή, ακομμάτιστη (με την έννοια μη καθοδηγούμενη και ανιδιοτελή)πατριωτική πρωτοβουλία. Υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πονάνε τον τόπο τους και παλεύουν. Τους στηρίζουμε και συμμετέχουμε ΣΕ ΟΛΕΣ τις δράσεις τους. 


2ον: Επειδή ο Οικουμενισμός έχει πλέον επίσημα επιβληθεί στην εκκλησία μας, επειδή οι δεσποτικοί θρόνοι γέμισαν με πλήρως ανάξια πρόσωπα, αναζητούμε αληθινούς αγνούς ορθοδόξους ποιμένες, όπως πχ αυτούς που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να μνημονεύσουν τον πατριάρχη Βαρθολομαίο (ο οποίος έχει επιβάλει την αίρεση του Οικουμενισμού στην εκκλησία μας). 


Μοναχοί, ιερομόναχοι και ιερείς που ΤΟΛΜΗΣΑΝ ήδη να αναλάβουν το ρίσκο να χάσουν το κελί, το μοναστήρι, την εκκλησία τους, σημαίνει ότι πιστεύουν στον Θεό και δεν φοβούνται τις διώξεις (πολύ πρόσφατα έγιναν 2 νέες ετικέτες στο ιστολόγιο μας : "Διώξεις Αγιορειτών" και "Δίωξη π.Παϊσίου Παπαδόπουλου").


Αυτά που έγιναν πριν 90 χρόνια, με την υποχρεωτική αλλαγή του ημερολογίου από τους Οικουμενιστές, πρέπει να μας παραδειγματίσουν. Θα επαναληφθούν και τώρα. 
Ας προετοιμαστούμε άμεσα.


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι αδίστακτη.
Αν δεν συσπειρωθούμε ο επόμενος αγώνας μας θα είναι μέσα από συντρίμμια.
Οφείλουμε όλοι να παραμερίσουμε τις όποιες μικροδιαφορές και να δούμε τον πραγματικό εχθρό που έχει εισβάλει ήδη στην εκκλησία και στην πατρίδα μας.

Ας πάψουμε να είμαστε ΡΑΓΙΑΔΕΣ.


Ας σταματήσουμε να κλαψουρίζουμε, δείχνοντας τα όσα μας επιβάλουν οι εχθροί.

Βήμα βήμα, με την βοήθεια του Θεού θα προχωρήσουμε. 

Μάχη μάχη, μικρές μάχες στην αρχή, μεγαλύτερες αργότερα, ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.

Ακόμη κι αν δεν μπορέσουμε να ανατρέψουμε το τετελεσμένο, επειδή όλα ελέγχονται από μασόνους και ξένα κέντρα της παγκοσμιοποίησης και ο εχθρός είναι πολύ πιο ισχυρός από τις μαριονέτες που νομίζουμε ότι αποφασίζουν, τουλάχιστον θα έχουμε προσθέσει μία ακόμη ένδοξη σελίδα στην ελληνική και ορθόδοξη ιστορία μας και θα έχουμε μάθει να πολεμάμε.

"Θα νικήσωμεν! αλλά δια τους Έλληνας ...υπέρ την Νίκην, η Δόξα"


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"