.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ! Τό αληθινό πρόσωπο του Π α π ι σ μ ο ύ!

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ Ο Λ Ο !
 ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ...ΒΑΤΙΚΑΝΟ. ΜΕ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ 'GAY' ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΚΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ, "ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ"!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΕΙ;
ΑΚΟΜΑ; 
ΛΕΤΕ;
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Όταν ορίστηκε υπεύθυνος του Βατικανού για τις "ομοφυλοφιλικές κοινότητες", όπως γράφθηκε τον Απρίλιο, πολλοί γέλασαν και χαρακτήρισαν κακόγουστη φάρσα την είδηση, αφού ο Ιησουίτης πατήρ James Martin SJ.... επισήμως ανέλαβε υπεύθυνος για τις "Συμβουλές κι την Επικοινωνία του Βατικανού" (Consulenze e per la Comunicazione Vaticana) κι όχι για του ςομοφυλόφιλους.

Προχθές, ο Ιησουίτης εκπρόσωπος του δόλιου και ισοπεδωμένου ΤΕΛΕΙΩΣ στην 'Νέα Εποχή' π α π ι σ μ ο ύ, μετά το περιβόητο βιβλίο του, μπήκε ενεργά στο παιχνίδι με ένα 'Twitt' προς τους φίλους που εργάζονται για το επόμενο 'gay pride': 
“Γκέϊ είναι ομορφιά, να είστε περήφανοι και γεμάτοι χαρά που είστε γκέϊ, γιατί οι γκέϊ είναι εκλεκτά παιδιά του Θεού κι έγιναν ...καθ΄εικόνα κι ομοίωση του”!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ!
ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ!

[ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
AΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ!

ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...
ΕΚΕΙ, ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΕΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΥΣ, ΜΑ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΥΣ ΖΩΗΣ!

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΥΕΤΑΙ Τ Ι Π Ο Τ Α!
ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α!
ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ, ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ποτέ...

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ (!) ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ!

ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ! ΟΠΟΥ Η ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΙΑ, ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ...


ΠΡΩΤΑ 2 ΑΓΓΕΛΟΙ ΚΥΡΙΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΝΑΡΕΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟ, ΤΟΝ ΛΩΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...


Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΩΤ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...


Ο ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟΣ & ΥΨΗΛΟΣ ΑΥΤΟΣ "ΜΥΤΕΡΟΣ" ΒΡΑΧΟΣ, ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, "ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ" ΤΗΝ ΠΑΡΗΚΟΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΛΩΤ, 
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ….

["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


ΜΕΤΑ;
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑΦΙ ΕΡΡΙΞΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ...


ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ, ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΣ, ΜΑΡΤΥΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΓΟΝΟΣ ΚΑΙ "ΝΕΚΡΟΣ", ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ Ο Ρ Γ Η Σ ΤΟΥ Θ Ε Ο Υ!


ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ, ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΥ, ΤΗΝ ΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"