.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Προώθηση της ομοφυλοφιλίας και της Πανθρησκείας και διαγραφή της κολάσεως: "Η κόλαση είναι ένα ψέμα"!


ΠΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑ 
ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ(Βίντεο)


Είναι γνώστη η ιστορία των τριών παιδιών στη Φατίμα της Πορτογαλίας όπου στις αρχές του 20ου αιώνα όπως λέγεται έχανε δει την Παναγία που τους μίλησε για κάποια μελλούμενα της ανθρωπότητας.
Την πασίγνωστη αυτή ιστορία κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες την πήραν και την έκαναν κινούμενα σχέδια με σκοπό να διαστρέψουν τελείως το μήνυμα της Παναγίας αλλά και όλη την διδασκαλία του Ιησού Χριστού.
Η ιστορία όπως παρουσιάζεται με τα κινούμενα σχέδια έχει βασικά ως εξής: H Λουσία η μόνη αδελφή από τα 3 παιδιά που επέζησε μετά το συμβάν της Φατίμα για πολλές δεκαετίες εξιστορεί στα 2 αδέλφια της το μήνυμα της Παναγίας προς όλη την ανθρωπότητα.
Και ποιο είναι το μήνυμα αυτό, μια πλήρη διαστρέβλωση του χριστιανικού μηνύματος για την σωτηρία των πιστών. Συγκεκριμένα η Λουσία λέει στα αδέλφια της ότι πρέπει να πάνε κάπου να συναντήσουνε αυτήν την κυρία που δεν είναι άλλη από την Παναγία για να τους μιλήσει. Αυτή η κυρία όμως όπως εμφανίζεται στα κινούμενα σχέδια είναι ένας αρσενικοθήλυκος.
Το μήνυμα της ήταν πώς: ήρθα να σας πω ότι ο Χριστός είναι πολύ στεναχωρημένος γιατί δεν κάνατε διάλογο και δεν αγαπάτε όσο πρέπει τους ….ομοφυλόφιλους και προσθέτει ότι είναι πολύ σημαντικό να δεχτούμε τους ομοφυλόφιλους.
Παράλληλα δίνει και ένα οικολογικό χρώμα στο μήνυμα της συμβουλεύοντας τα παιδιά να τρώνε κρέας μόνο μια φορά την εβδομάδα , και να αγοράσουν αυτοκίνητα που καίνε καύσιμα που δεν μολύνουν την ατμόσφαιρα.
Στη συνέχεα πετάει το μήνυμα της παγκοσμιοποίησης ότι τα κράτη δεν πρέπει να έχουν σύνορα και ότι όλοι ήμαστε ένα και πρέπει να ήμαστε ενωμένοι.
Αλλά δεν αρκείται μόνο σε αυτά, στην απορία των παιδιών πώς αν κάνουν αμαρτία θα πάνε στην κόλαση, αυτή τους λέει εγώ θα σας δείξω την κόλαση και τους δείχνει ένα σήμα λέγοντας πώς όλη η ιστορία με την κόλαση είναι ένα ψέμα που καταπιέζει τον άνθρωπο. Δηλαδή με λίγα λόγια κάντε ό,τι θέλετε, όποια αμαρτία φανταστείτε χωρίς καμία συνέπεια.
Σε ερώτηση των παιδιών, τότε γιατί ο Χριστός σταυρώθηκε, για να μας σώσει από τις αμαρτίες μας; Η κύρια αυτή απήντησε ότι σταυρώθηκε για να αγαπάμε όλους τους μουσουλμάνους, ομοφυλόφιλους, άθεους κ.τ.λ. ίσως ακόμα και τον ίδιο τον…. Ιούδα.
Προέτρεψε τα παιδιά μπαίνοντας στο πολιτικό πεδίο να προσεύχονται να αλλάξει την στάση της η Ρωσία γιατί όπως υποστήριξε προκαλεί προβλήματα στην ανθρωπότητα.
Και τελειώνει με το πολύ πονηρό μήνυμα προειδοποιώντας τα μικρά παιδιά να ετοιμαστούν ουσιαστικά για έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα γίνει μεγάλο κακό στις πόλεις και πολλοί θα αφανιστούν.
Στη συνέχεια λέει ότι θα έρθει ο μεγάλος προφήτης ντυμένος στα λευκά και φυσικά χωρίς σταυρό. Οι εκκλησιές δεν θα είναι χωριζόμενες αλλά θα ενωθούν για να επικρατήσει η πανθρησκεία. Προτείνει δε στα παιδιά μια καινούργια προσευχή που θα είναι στην μητέρα Γή γεμάτη από αγάπη για όλους τους ανθρώπους.
Ο σκοπός αυτής της ιστορίας με τα κινούμενα σχέδια που τόσο πονηρά και δόλια σκηνοθετήθηκε είναι να καλλιεργήσει στις μικρές και τρυφερές ηλικίες που διαπλάθουνε την προσωπικότητα όλη την διεστραμμένη θεωρία της Νέας Τάξης και την ιδέα της παγκοσμιοποίησης του Αντίχριστου.

Εβρ. 13,4 Ας είναι τίμιος κατά πάντα ο γάμος και η κοίτη των συζύγων αμόλυντος και καθαρά διότι ο Θεός θα κρίνη και θα καταδικάση τους πόρνους και τους μοιχούς.
Ρωμ. 1,26 Ακριβώς δε διότι ελάτρευσαν ψευδείς και φαύλους θεούς, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις εξευτελιστικά πάθη. Διότι και αι γυναίκες των (χωρίς να εντραπούν και σεβασθούν ούτε τον ευατόν των) αλλάξαν την φυσικήν χρήσιν του φύλου των εις την παρά φύσιν και εξετράπησαν εις ακατανομάστους πράξεις.

Ρωμ. 1,27 Κατά παρόμοιον τρόπον και οι άρρενες αφήκαν την φυσικήν σχέσιν και χρήσιν της γυναικός και εφλογίσθησαν εις τας εμπαθείς ορέξεις μεταξύ των, ώστε άνδρες εις άνδρας να ενεργούν αναισχύντους και εξευτελιστικάς πράξεις και να λαμβάνουν τον μισθόν, που τους έπρεπε δια την πλάνην των, από τον ίδιον τον ευατόν των.

Ρωμ. 1,28 Και καθώς δεν έκριναν καλόν και δεν ηθέλησαν να κατέχουν την αληθή και σοφήν γνώσιν περί του Θεού, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις νουν ανίκανον να διακρίνη το ορθόν, με αποτέλεσμα να διαπράττουν αυτά τα απρεπή και επαίσχυντα.

Ρωμ. 1,28 Και καθώς δεν έκριναν καλόν και δεν ηθέλησαν να κατέχουν την αληθή και σοφήν γνώσιν περί του Θεού, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις νουν ανίκανον να διακρίνη το ορθόν, με αποτέλεσμα να διαπράττουν αυτά τα απρεπή και επαίσχυντα.

Ιου. 1,7 Οπως επίσης τα Σοδομα και τα Γομορα και αι ολόγυρά των πόλεις, αι οποίαι κατά τρόπον όμοιον με τους ασεβείς, περί των οποίων έγραψα παρά πάνω, παρεδόθησαν, εις την πορνείαν και έτρεξαν προς παρά φύσιν ασελγείας εις άλλα σώματα και διεφθάρησαν και εβεβηλώθησαν, είναι ενώπιόν μας παράδειγμα διεστραμμένων ανθρώπων, που ετιμωρήθησαν με το καταστρεπτικόν πυρ, που η θεία οργή έστειλεν εξ ουρανού.

Ιου. 1,8 Κατά ένα όμοιον τρόπον και αυτοί οι ασεβείς παραπλανώνται από τα αμαρτωλά όνειρα της εξημμένης φαντασίας των, και το μεν σώμα μολύνουν με τας αισχράς πράξεις, την μεγαλειώδη δε εξουσίαν του Υιού του Θεού απορρίπτουν, υβρίζουν δε και χλευάζουν τους ενδόξους αγγέλους.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

(Το βίντεο ἐδῶ).