.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

“Το εμβόλιο, κολλάει… κορωνοϊό”!

Δρ. Αντωνίου: 
“Το εμβόλιο, κολλάει… κορωνοϊό”! 
Ειναι έγκλημα κατα της ανθρωπότητας!


“Εγκλημα κατά της ανθρωπότητας, για τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών”, χαρακτηρίζει το εμβόλιο του κορωνοϊού, ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, χειρουργός ογκολόγος, κάτοχος του διδακτορικού διπλώματος στην ανοσολογία και μέλος του «Βασιλικού Κολεγίου των χειρουργών της Αγγλίας».

Μιλώντας στην εκπομπή «Παρέμβαση», στο Metropolis 95,5, επεσήμανε σοβαρούς κινδύνους, για την υγεία απο το εμβόλιο και τόνισε: “Αφού βάζουμε ζωντανό ιό, θα δημιουργήσει ανοσία αλλά ταυτόχρονα μπαίνει σε κίνδυνο να σου προκαλέσει το εμβόλιο την ίδια κατάσταση που προκαλεί και ο φυσικός ιός. Διότι τους βάζεις ζωντανό ιό, πράγμα που δεν γίνεται με τα άλλα εμβόλια. Η ίδια η εθνική επιτροπή εμβολιασμών στην ιστοσελίδα της λέει ότι ο ιός του εμβολίου μπαίνει μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα και πολλαπλασιάζεται. Αυτό που κάνουν συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, για τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών και δεν ξέρω τι έχουν τάξει στα κράτη μέλη”…

Kαι συμπλήρωσε: “…κυκλοφορεί ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στην ιατρική ιστορία χωρίς άδεια, μια άδεια κουτσή. Τι συνέπειες έχει αυτό; Αν πάθει κάποιος κάτι, η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη”!

Διαβάστε τη συνέντευξη του:

«Με έχουν ήδη μπλοκάρει στο facebook για 7 μέρες και μάλιστα για δεύτερη φορά ότι τάχα λέω ψέματα. Έχω υποστεί ύβρεις από στοιχεία του υποκόσμου. Η κατάρα αυτού του τόπου για τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν, είναι, αντί να τους έχουν ως πρότυπα, να τους καθιστούν αντικείμενα φθόνου και ύβρεων. 

Έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο Αθηνών, μπήκα με εξετάσεις από τους πρώτους, πήγα στο στρατό τρία χρόνια ως αξιωματικός, πήρα την ειδικότητά μου την χειρουργική με άριστα στην ογκολογία, τελείωσα το διδακτορικό στο εργαστήριο ανοσολογίας του Παπανικολάου με άριστα. Το 1987 είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου του διδακτορικού μου. Δε γίνεται να αμφισβητούν τα πτυχία μου. Δίνω την άδεια δημόσια να απευθυνθεί όποιος θέλει στις αρμόδιες αρχές, Επίσης έχω και πτυχίο και ανωτάτων μαθηματικών και κβαντικής φυσικής από το Όκλαντ. Δε γίνεται να αμφισβητούν. Εχω να κερδίσω μήπως τίποτα;».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νόμο περί εμβολίων:

«Εχω μπροστά το άρθρο 51 του νόμου 4764 που εξεδόθη στις 23 Δεκεμβρίου που λέει ‘αδειοδότηση και διάθεση εμβολίων κατά του κορωνοϊού’. Το άρθρο 1 λοιπόν λέει ότι θα γίνει εμβολιασμός στην Ελλάδα μετά τη χορήγηση αδείας και κυκλοφορίας από τον ΕΜΑ, δηλαδή τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Έχετε δει ποτέ νόμος να λέει ψέματα; Όχι μόνο λέει ψέματα, αλλά βάζει σε περιπέτεια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έδωσε εντολή να δημοσιευτεί ο νόμος αυτός στο ΦΕΚ. Το ψέμα είναι ότι η άδεια για ο εμβόλιο δε δίνεται από τον ΕΜΑ, αλλά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όπως και πράγματι έγινε και έχω μπροστά μου την άδεια που έδωσε η Επιτροπή και δημοσιεύτηκε στις 4//1. Αυτό που λέει ο νόμος είναι ψευδές. Προκύπτει ότι το ελληνικός κράτος με το νόμο αυτό λέει ότι ο εμβολιασμός θα γίνει με βάση μια ανύπαρκτη άδεια που δήθεν έχει εκδώσει η ΕΜΑ. Η άδεια εδόθη για το εμβολιασμό από την Κομισιόν, το ελληνικό κράτος δεν την αναφέρει και δεν την αναγνωρίζει. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι παράνομη. 

Εδώ το λέει η ίδια η επιτροπή στην ιστοσελίδα της, λέει ότι την άδεια την δίνει αυτή και όχι η ΕΜΑ. Η άδεια είναι αρμοδιότητα των κυβερνήσεων των κρατών-μελών. Η ΕΜΑ είναι σαν τον δικό μας τον ΕΟΦ, δίνει ιατρικές γνωμοδοτήσεις. 

Η άδεια εξεδόθη από την Κομισιόν και η ελληνική κυβέρνηση την αγνοεί. 

Την αγνοεί γιατί η άδεια της Επιτροπής είναι παράνομη και την αποσιωπά. 

Στην άδεια που έχει δώσει η Επιτροπή αναφέρεται μέσα σε ένα άρθρο ενός κανονισμού και σε μια οδηγία που δίνει, ότι κάθε κράτος έχει δικαίωμα να γίνει εμβολιασμός, για λόγους έκτακτης ανάγκης με το άρθρο 14 παρ 7-8-9. Άρα κυκλοφορεί ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ στην ιατρική ιστορία χωρίς άδεια, μια άδεια κουτσή. Τι συνέπειες έχει αυτό; Αν πάθει κάποιος κάτι, η κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη. Επίσης λέει ο νόμος που ανέφερα προηγουμένως, ότι τα εμβόλια αυτά που δεν είναι εγκεκριμένα λόγω έκτακτης ανάγκης, πως η εταιρία έχει δικαίωμα να ζητήσει ασυλία».

Για το θέμα των εμβολίων και την επικινδυνότητά τους:

«Το εμβόλιο είναι ιός. Όσο και να θέλουν να πουν το αντίθετο, τα λένε οι ίδιοι. Ο ιός είναι ένας ζων οργανισμός, που αποτελείται από δύο χημικές ουσίες, το Rna και το κάλυμμα απ’ έξω που λέγεται πρωτεΐνη S. Μπαίνει στο αίμα και στα ανθρώπινα κύτταρα και το γενετικό του υλικό συνεργάζεται εκεί με τα εργαστήρια του ανθρώπινου κυττάρου και πολλαπλασιάζεται. Και παράγεται μέσα στα κύτταρα και της πρωτεΐνης S. Και δημιουργούνται εκατομμύρια ιοί και πάνε στα άλλα κύτταρα, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να υπάρχει κίνδυνος να πάει στην εντατική και μπορεί να πεθάνει. Αν μπουν στην ΕΜΑ γράφει μέσα πώς παράγεται αυτό το εμβόλιο. Πήραν το Rna του εμβολίου, το αντέστρεψαν και το έκαναν Dna του ιού. Μετά, το Dna του φυσικού ιού το μετάλλαξαν σε 2 σημεία, το μετέτρεψαν σε Rna του ιoύ μεταλλαγμένο και το έβαλαν στο εμβόλιο και το Rna πάει στα κύτταρα και κάνει τη δουλειά που κάνει και ο φυσικός ιός. Δηλαδή πολλαπλασιάζεται. Με την προσδοκία ο οργανισμός να αναγνωρίσει τον ιό του εμβολίου ως ξένο και να κινητοποιήσει εναντίον του τα αντισώματα και να δημιουργήσει ανοσία έτσι ώστε ο ίδιος ο εμβολιαστής αν μολυνθεί από τον φυσικό ιό να έχει έτοιμα τα αντισώματα και να τον πολεμήσει. Αυτό γίνεται σε όλους εμάς που έχουμε κολλήσει τον ιό και δεν το ξέρουμε.

Και συμπλήρωσε:

“Υπάρχει κι άλλος κίνδυνος. Αφού βάζουμε ζωντανό ιό, θα δημιουργήσει ανοσία αλλά ταυτόχρονα μπαίνει σε κίνδυνο να σου προκαλέσει το εμβόλιο την ίδια κατάσταση που προκαλεί και ο φυσικός ιός. Διότι τους βάζεις ζωντανό ιό, πράγμα που δεν γίνεται με τα άλλα εμβόλια. Η ίδια η εθνική επιτροπή εμβολιασμών στην ιστοσελίδα της λέει ότι ο ιός του εμβολίου μπαίνει μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα και πολλαπλασιάζεται. Αυτό που κάνουν συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, για τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών και δεν ξέρω τι έχουν τάξει στα κράτη μέλη. Το παραμύθι ότι δεν είναι ιός να μη μου το ξαναπούν. Μιλάω με βάση τα πραγματικά στοιχεία».

Στο ερώτημα ακροατών για το αν το Rna Μπορεί να διαταράξει και το ανθρώπινο Dna απάντησε:

«Υπάρχει θεωρητική δυνατότητα, αλλά δεν έχω στοιχεία για να πω κάτι τέτοιο. Θεωρητικά υπάρχει ένα ένζυμο που μετατρέπει το Rna σε Dna. Αυτό το ένζυμο λοιπόν αν κάνει αυτή τη διαδικασία και του κάνει μεταλλάξεις μπορεί να είναι επικίνδυνο για τα σπερματοζωάρια και τα ωάρια, μελλοντικά».

Για τα υπόλοιπα εμβόλια που κυκλοφορούν σημείωσε:

«Το ρώσικο δεν κατασκευάστηκε όπως της Pfizer. Το κινέζικο δεν το ξέρω. Όταν τα εμβόλια είναι τέτοια όπως αυτό που ξέρουμε, απαιτούνται πολύχρονες περιβαλλοντικές μελέτες που δεν έχουν γίνει. Ολα τα νοσοκομεία κάνουν παρανόμως τα εμβόλια».

Για τους λοιμωξιολόγους, τέλος, υπογράμμισε:

«Δεν παραβλέπω τις ευθύνες των λοιμωξιολόγων που δεν συμπεριφέρονται ως επιστήμονες, αλλά ως δημόσιου υπάλληλοι. Ο μόνος σοβαρός από εκεί είναι ο Βατόπουλος. Από τη φάτσα ορισμένων βλέπεται τι περιεχόμενο έχουν. Δυστυχώς είναι πληρωμένοι έχουν πληρωθεί για να απαξιώνουν και να αποκαθηλώνουν τις καθαρές φωνές».

Δικογραφίες.

Πηγή:
https://amazonios.net/d-antonioy-quot-to-emvolio-kollaei-koronoio-quot-einai-egklima-kata-tis-anthropotitas/