.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Οταν η βρετανική Guardian… «συνομωσιολογούσε» προλογίζοντας την τεχνολογία mRNA

Σημαντική και αποκαλυπτική πληροφορία που πρέπει να δημοσιευθεί καθώς, όπως και εμείς λέμε, φανερώνει την βάση των εμβολίων. Όμως το άρθρο μιλάει για "κατασκευασμένες πρωτεΐνες που ενεργοποιούνται από επώνυμα φάρμακα" σε μία εποχή που τα εμβόλια δεν υπήρχαν. Ποιά είναι αυτά τα φάρμακα; Άρα πάλι επαληθεύονται τα ερωτήματα που κάνουμε και απαντήσεις δεν παίρνουμε, αλλά και τα ιστολόγια που δεν συνωμοσιολογούν, δεν αναρτούν.


Γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς (Καταχανάς)

Είναι πραγματικά αξιολύπητο να βλέπεις ορισμένους ανθρώπους, μη έχοντας επιχειρήματα να αντιπαραθέσουν, να καταφεύγουν στις ταμπέλες τύπου «συνομωσιολόγοι», «γραφικοί», «ψεκασμένοι» κι ένα σωρό ακόμη που πλέον «βρωμάνε ναφθαλίνη». Οταν όμως τους φέρνεις μπροστά σε κείμενο ενός συστημικού μέσου, τότε ξαφνικά, αλλάζει το παραμύθι και αρχίζουν τα «άλλο αυτό…»! Κλασσική αντίδραση ανεγκέφαλου δηλαδή. 

Εχθές το απόγευμα λοιπόν, είδα στο Twitter του φίλου «Αυτόλυκου» μία ενδιαφέρουσα ανάρτηση, η οποία μου είχε διαφύγει τελείως. Εν τάξει! Δεν μπορούμε να έχουμε μάτια παντού, αλλά τέτοια άρθρα, δεν πρέπει να μας ξεφεύγουν…

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης της βρετανικής συστημικής εφημερίδας Guardian, που είχε ως τίτλο: 
Η γενετικά τροποποιημένη πρωτεΐνη «Magneto» ελέγχει εξ αποστάσεως τον εγκέφαλο και τη συμπεριφορά 



Πρόκειται για ένα άρθρο της 24ης Μαρτίου του 2016, το οποίο αναφέρεται σε μία επαναστατική ανακάλυψη αμερικανών επιστημόνων, οι οποίοι φέρονται να έχουν ανακαλύψει τον τρόπο του εξ αποστάσεως ελέγχου του εγκεφάλου μέσω μαγνητικών ακίδων. Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει:

«Ερευνητές στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο για τον έλεγχο των εγκεφαλικών κυκλωμάτων που σχετίζονται με πολύπλοκες ζωικές συμπεριφορές, χρησιμοποιώντας γενετική μηχανική για τη δημιουργία μιας μαγνητισμένης πρωτεΐνης που ενεργοποιεί συγκεκριμένες ομάδες νευρικών κυττάρων από απόσταση.»

Εκείνο όμως που μας «χτύπησε καμπανάκι» και το συνδέσαμε με την τεχνολογία mRNA, βρίσκεται στην παρακάτω παράγραφο του άρθρου:

«Η πιο ισχυρή από αυτές είναι μια μέθοδος που ονομάζεται οπτογενετική , η οποία επιτρέπει στους ερευνητές να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν πληθυσμούς σχετικών νευρώνων σε χρονική κλίμακα χιλιοστού του δευτερολέπτου προς χιλιοστό του δευτερολέπτου με παλμούς φωτός λέιζερ. Μια άλλη μέθοδος που αναπτύχθηκε πρόσφατα, που ονομάζεται χημειογενετική , χρησιμοποιεί κατασκευασμένες πρωτεΐνες που ενεργοποιούνται από επώνυμα φάρμακα και μπορούν να στοχευθούν σε συγκεκριμένους τύπους κυττάρων.»

Για να προσέξουμε λίγο αυτό: ο Guardian μας πληροφορεί ότι η «χημειογενετική , χρησιμοποιεί κατασκευασμένες πρωτεΐνες που ενεργοποιούνται από επώνυμα φάρμακα και μπορούν να στοχευθούν σε συγκεκριμένους τύπους κυττάρων.»

Αρκετά παρακάτω, μας ενημερώνει ότι:

«Η νέα τεχνική βασίζεται σε αυτή την προηγούμενη εργασία και βασίζεται σε μια πρωτεΐνη που ονομάζεται TRPV4, η οποία είναι ευαίσθητη τόσο στη θερμοκρασία όσο και στις δυνάμεις τάνυσης .»
Μήπως γι’ αυτό τα πρώτα mRNA εμβόλια που εμφανίστηκαν έπρεπε να βρίσκονται στους -70 C; Αυτή η εμμονή ότι θα πρέπει να διατηρούνται σε συγκεκριμένες χαμηλές θερμοκρασίες είτε ψύξης, είτε κατάψυξης, μήπως έχουν να κάνουν με αυτού του είδους τις πρωτεΐνες οι οποίες από TRPV4 μετονομάστηκαν σε mRNA προκειμένου να μη γίνει η σύνδεση;


Η ανακάλυψη αυτή καταλογίζεται στον Τούρκο βιολόγο, Αναπληρωτή Καθηγητή Βιολογίας και Διευθυντή Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Virginia, Ali D. Güler. Η συγκεκριμένη εργασία του, βρίσκεται στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Nature Neuroscience.

Προς Θεού! Δεν υπονοούμε ότι ο Güler δημιούργησε την mRNA τεχνολογία. Αναρωτιόμαστε όμως εάν η εργασία του βρήκε έδαφος στην mRNA τεχνολογία την οποία φέρεται να εχει «ανακαλύψει» ο Dr. Robert Malone. Και βάζω το «ανακαλύψει» σε εισαγωγικά, διότι τελικά είναι άλλος ο εφευρέτης της mRNA τεχνολογίας. Η μάλλον… άλλη…

Η τεχνολογία mRNA είναι μία σχετικά παλιά ιστορία, η οποία ξεκινάει κάπου στην αρχή της δεκαετίας του 2.000, με πρωτοστάτη την Ουγγαρέζα βιοχημικό Κάταλιν Κάρικο και τον αμερικανό Ντρου Γουάισμαν. Η δε Κάρικο είναι αντιπρόεδρος της γερμανικής BioNTech RNA Pharmaceuticals, η οποία συνεργάζεται με την Pfizer.

Το πρόβλημα ήταν ότι κάθε προσπάθεια πάνω στα mRNA εμβόλια, σημείωνε παταγώδη αποτυχία από το 2.000 έως και το 2017, όπου ξαφνικά άλλαξαν όλα. Δηλαδή, μόλις ένα χρόνο μετά την ανακάλυψη του βιολόγου Ali D. Güler. Κάπου εκεί άλλαξε η τροπή του mRNA όπου ως εμβόλιο όμως, εξακολουθούσε να μη σημειώνει καμία επιτυχία. Αυτό που στην πραγματικότητα άλλαξε ριζικά, ήταν η εφαρμογή της τεχνολογίας mRNA. Κι αυτό το βλέπουμε στην πράξη γύρω μας.

Παρά το γεγονός ότι αποδείχθηκε πως τα mRNA εμβόλια ΔΕΝ προστατεύουν από τίποτα, παρ’ όλα αυτά οι «ειδικοί» και οι κυβερνήσεις επιμένουν να πιέζουν προς αυτόν τον τομέα. Και πώς αποδείχθηκε ότι τα mRNA «εμβόλια» δεν προστατεύουν από τίποτα; Πολύ απλό! Εμβολιασμένοι νοσούν. Και νοσούν και μεταδίδουν…

Ουσιαστικά, αν συνδυάσουμε το συγκεκριμένο άρθρο με την εμμονή της ελίτ στο να εμβολιαστεί με mRNA η Ανθρωπότητα, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τελικά τα mRNA – ΕΑΝ έχουν την τεχνολογία του Güler – αποτελούν μια παγκόσμια προσπάθεια ελέγχου των μαζών στον εγκέφαλο και τη συμπεριφορά. Αυτό όμως, μέχρι στιγμής αποτελεί εικασία, καθώς δεν υπάρχουν (μέχρι στιγμής) απτά αποδεικτικά στοιχεία. 

«Πᾶνος»