.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ενώ οι άγιοι και οι Σοφοί αποτρέπουν από τον εμβολιασμό, οι Επίσκοποι άσχετοι όντες, αποδείχθηκαν οι καλύτεροι διαφημιστές με τις προτροπές τους. Όμως για τις επιπτώσεις και τους προκληθέντας αφνιδίους θανάτους τηρούν σιγή ιχθύος

Αλγεινές φωτογραφίες εμβολιασμού και εμβολιασμένων επισκόπων




π. Ιουστίνος Πίρβου: Μην κάνετε αυτό το εμβόλιο, ούτε όποιο νέο σας φέρουν οι σημερινές εξουσίες.
Αυτοί είναι αρπακτικοί λύκοι, δεν είναι πλέον εκλεγμένη εξουσία, είναι αντίχριστη εξουσία, αντίθετη με τον Χριστό.

… Με το μαρτύριο των παιδιών άρχισε η Εκκλησία του Χριστού, με το μαρτύριο των βρεφών, εδώ αρχίζει ο διωγμός αυτής της έσχατης εποχής. Σκέφτομαι όμως ότι η αθώα θυσία αυτών των παιδιών δεν θα πάει χαμένη, αλλά θα δώσει δύναμη στους εκλεκτούς της Εκκλησίας του Χριστού. Και νομίζω ότι ο Χριστιανισμός θα στεφανωθεί με την θυσία αθώων παιδιών.

Το αμάρτημα της άγνοιας είναι τώρα πολύ ολέθριο. Όλοι βλέπουμε τον κίνδυνο που διατρέχουμε, και είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους εαυτούς μας, και έχουμε το καθήκον να ενημερώσουμε τους άλλους τους πιο απλούς και ανήμπορους αδελφούς μας. Κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε ότι αυτό το εμβόλιο είναι θανατηφόρο… και για όσους δεν το ήξεραν πραγματικά, για αυτούς η Εκκλησία, μέσω των ιερέων και των λειτουργών της, είναι υπεύθυνη και θα απαντήσει για την ψυχή τους.

Ο άνθρωπος έρχεται να διδαχθεί στην Εκκλησία, και τι διδασκαλία του δίνουμε αν κηρύττουμε τα ίδια με το αντίχριστο κράτος;

Η Εκκλησία δεν μένει ξένη σε όλη αυτή την πολιτική και κοινωνική συγκυρία. Είναι υποχρεωμένη να εμπλακεί τόσο στην κοινωνία όσο και στην πολιτική, εφόσον οι πολιτικοί νόμοι εμποδίζουν την εντολή του Θεού.

… Λοιπόν, ο ρόλος του ιερέα είναι μόνο να λειτουργεί και να θάβει; Όχι. Είναι το αλάτι της γης και το φως των ανθρώπων. Τί φως φέρνει αν υπακούει στους σκοτεινούς νόμους αυτής της εποχής; Κι αν σιωπά, σημαίνει ότι αρνείται να φέρει φως στους ανθρώπους. Δεν είναι αυτοί οι επόμενοι των Αποστόλων, στους οποίους ο Σωτήρας πρόσταξε: «Πορευθέντες εἰς τὸν κόσμον ἅπαντα κηρύξατε τὸ εὐαγγέλιον πάσῃ τῇ κτίσει»; (Μαρκ. 16,15) Δεν τους πρόσταξε να σωπάσουν. Αν προέκυπτε μια ελίτ από ιερείς και μοναχούς που θα ασχολούνταν πραγματικά με την διακονία της Αλήθειας, τότε η κατάσταση θα άλλαζε.

… Το σημαντικό είναι να εναντιωθείς σε όλους τους αντίχριστους και να πεθάνεις με αξιοπρέπεια. Ας μην έχουμε στάση δειλίας. Και πώς μπορεί ο λαός να κινητοποιηθεί, πώς να έχει πνευματική δύναμη, αν δεν έχει ηγέτες;».

«Κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι δεν γνώριζε ότι αυτό το εμβόλιο είναι θανατηφόρο… και για όσους δεν το ήξεραν πραγματικά, για αυτούς η Εκκλησία, μέσω των ιερέων και των λειτουργών της, είναι υπεύθυνη και θα απαντήσει για την ψυχή τους.»

Ενώ οι άγιοι και οι Σοφοί απέτρεπουν από τον εμβολιασμό, οι Επίσκοι άσχετοι όντες, αποδείχθηκαν οι καλύτεροι διαφημιστές με τις προτροπές τους. Όμως για τις επιπτώσεις και τους προκληθέντας αφνιδίους θανάτους τηρούν σιγή ιχθύος.