.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Δρ. Βέρνον Κόλμαν: Πεινασμένος - ἀπένταρος - νεκρός


Από τον Δρ Βέρνον Κόλμαν 1η Μαρτίου 2023

Είναι Μάρτιος του 2023 και αυτό είναι το βίντεο 323.

Υπάρχουν αφελείς άνθρωποι τριγύρω που νομίζουν ότι η ανθρώπινη φυλή περνάει απλά μια δύσκολη περίοδο. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δεν υπήρξαν ατυχήματα και συμπτώσεις.

Η πραγματικότητα είναι ότι μερικοί πολύ, πολύ δόλιοι άνθρωποι έχουν κατασκευάσει μια κρίση για να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση και όποιος δεν το πιστεύει αυτό πρέπει να είναι ένας απίστευτα αδαής και ανεπαρκής διανοητικά και θεωρητικός των συμπτώσεων. Σε αυτό το βίντεο, θα εξερευνήσω και θα εξηγήσω ακριβώς τι συμβαίνει στον κόσμο. Αν κάποια από αυτά φαίνονται τραβηγμένα θυμηθείτε ότι οι προβλέψεις μου ήταν απολύτως ακριβείς από την αρχή - και μπορείτε ακόμα να δείτε τα παλιά μου βίντεο και να διαβάσετε τις απομαγνητοφωνήσεις αυτών που απαγορεύτηκαν, λογοκρίθηκαν ή παραβιάστηκαν καταδικάζοντάς τα στη λήθη. Οι δειλοί και υπάκουοι συντάκτες στο YouTube απαγόρευσαν τα πάντα από εμένα, επειδή ήξεραν ότι είχα δίκιο και τους είπαν από τη CIA και το GCHQ να αφαιρέσουν τα πάντα.

Είναι πλέον καιρός να φυλακίσουμε τους παγκοσμιοποιητές, τους συνωμότες, τους υποστηρικτές της ΕΕ, τους αριστερούς ψευδο-διανοούμενους εξτρεμιστές και τους παράφρονες στρατούς του woke. Έχουν ήδη κάνει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά. Σας θέλουν απένταρο, πεινασμένο και νεκρό και ήρθε η ώρα να πάρετε πίσω τον έλεγχο της ζωής μας και του κόσμου μας.

Κοιτάξτε, αρχικά, τι κάνουν στο φαγητό μας.

Είναι γνωστό από τότε που οι άνθρωποι άρχισαν να τρώνε, ότι όποιος ελέγχει την τροφή, ελέγχει και τους ανθρώπους και, τελικά, τον κόσμο.

Ο Μάο, ο παρανοϊκός μεγαλομανής που διοικούσε την Κίνα το κατάλαβε αυτό, και για να γίνει αντιληπτό στους ανθρώπους ποιος ήταν υπεύθυνος για την Κίνα, έβαλε στρατιώτες, που δεν ήξεραν τίποτα από γεωργία, υπεύθυνους για τα αγροκτήματα. Διέταξε να λιώσουν τα αγροτικά εργαλεία και να τα μετατρέψουν σε χάλυβα για την κατασκευή όπλων. Αυτό άφησε τους αγρότες να προσπαθούν να διαχειριστούν τα αγροκτήματά τους με τίποτα περισσότερο από αντίγραφα του Μικρού Κόκκινου Βιβλίου για να τα χρησιμοποιήσουν ως αυτοσχέδια μπαστούνια. Το αποτέλεσμα ήταν ο Μεγάλος Κινεζικός Λιμός στον οποίο έχασαν τη ζωή τους τριάντα εκατομμύρια άνθρωποι.

Αυτό που συνέβη στην Κίνα συμβαίνει τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο – σε πολύ, πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Δημιουργούν σκόπιμα ελλείψεις τροφίμων επειδή θέλουν να δουν δισεκατομμύρια να λιμοκτονούν. Θέλουν φτώχεια και συσσίτιο και θάνατο.

Είχα προειδοποιήσει ότι θα επέστρεφε τον Μάϊο και τον Ιούνιο του 2020 σε δύο βίντεο που περιέγραψα ως "Η επερχόμενη παγκόσμια έλλειψη τροφίμων". Νομίζω ότι μόνο ένα από αυτά είναι ακόμα εκεί, αλλά η μεταγραφή είναι στο βιβλίο μου με τίτλο Η μεγαλύτερη φάρσα στην ιστορία (https://vernoncoleman.org/books/covid-19-greatest-hoax-history).

Και ανέφερα επίσης τη φρικτή λέξη «r» (rationing) - Δελτίο.

Η δικαιολογία για την έλλειψη τροφίμων και τις υψηλές τιμές είναι, φυσικά, αυτό το σύγχρονο αγαπημένο: ο μύθος της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Οι κυβερνήσεις παντού, υπό τον έλεγχο των συνωμοτών και υπό τον έλεγχο των παράφρονων συνεργατών και των θορυβωδών διαδηλωτών woke, εισάγουν νομοθεσία που φαινομενικά έχει σχεδιαστεί για να σώσει τον πλανήτη από οποιοδήποτε φρικτό τέλος έχουν επινοήσει οι αιρετικοί αυτή την εβδομάδα. Κάποιες εβδομάδες λένε ότι όλοι θα πνιγούμε και κάποιες εβδομάδες λένε ότι όλοι θα τηγανιστούμε από την ζέστη. Οι προβλέψεις συνεχίζονται εδώ και πάνω από μια δεκαετία και, φυσικά, είναι όλες παράλογες και λανθασμένες. Το 2013, ένας καθηγητής είπε ότι είχαμε χρόνο μέχρι το 2015 πριν εξαφανιστούν όλοι οι πάγοι της Αρκτικής. Το 2009, ο Γκόρντον Μπράουν προειδοποίησε ότι είχαμε μόλις 50 ημέρες για να σώσουμε τον πλανήτη. Το 2004, η εφημερίδα Observer ανακοίνωσε ότι μέχρι το 2020 οι Βρετανοί θα ζούσαν σε κλίμα Σιβηρίας. Πριν από δεκατέσσερα χρόνια, ο Κάρολος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είπε σε όλους ότι μας είχαν απομείνει οκτώ χρόνια.

Και σε όλο τον κόσμο αναπτύσσονται σοβαρές ελλείψεις τροφίμων. Κάθε τρόφιμο είναι, ή θα είναι σύντομα, σε έλλειψη. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί.

Το 2021, η Σρι Λάνκα απαγόρευσε τα χημικά λιπάσματα. Αυτό μείωσε τόσο πολύ την εγχώρια παραγωγή τροφίμων, που η χώρα έπρεπε να εισάγει τρόφιμα που δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά. Τελικό αποτέλεσμα: πρόβλημα. Στην Ολλανδία, η κυβέρνηση κλείνει αγροκτήματα σαν να ήταν παράνομα καζίνο τυχερών παιχνιδιών.

Στον Καναδά, η κυβέρνηση έχει εμποδίσει τη χρήση λιπασμάτων με βάση το άζωτο. Σε όλο τον κόσμο οι φανατικοί προωθούν τα βιοκαύσιμα γνωρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο μετατρέπουν τα τρόφιμα σε καύσιμα και προκαλούν εκατομμύρια περισσότερους θανάτους.

Στις ΗΠΑ, έχουν τον νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού που δεν φαίνεται να έχει καμμία σχέση με τον πληθωρισμό, αλλά που σημαίνει ότι οι αγρότες πληρώνονται για να μην καλλιεργούν. Ο Μπάιντεν άρχισε να πληρώνει τους αγρότες για να μην καλλιεργούν το 2021 και η Καλιφόρνια πληρώνει 3 δισεκατομμύρια δολλάρια, ώστε οι αγρότες να μην κάνουν καμμία καλλιέργεια. Θα με εξέπληττε εάν απομείνουν χρήματα στις ΗΠΑ, καθώς ο Μπάιντεν υποσχέθηκε επίσης ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν τις συντάξεις των πολιτών της Ουκρανίας. Πότε, άραγε, θα κάνει την Ουκρανία την 51η πολιτεία; Θα μπορούσε να είναι φθηνότερο.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα εισήχθη από την ΕΕ πριν από χρόνια. Το λένε αγρανάπαυση. Η χρήση λιπασμάτων μειώθηκε δραματικά πολύ πριν η έλλειψη λιπασμάτων σημάνει ότι οι αγρότες δεν μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν ούτως ή άλλως. Σωροί παράξενων νέων νόμων έχουν εισαχθεί παγκοσμίως για να καταστήσουν τη γεωργία αναποτελεσματική και εμπορικά αδύνατη. Το φάντασμα του Μάο φαίνεται να είναι υπεύθυνο. Οι αγρότες δεν έχουν μπερδευτεί και πολλοί φαίνονται μπερδεμένοι από αυτό που συμβαίνει. Δεν θα έπρεπε να είναι. Είναι όλα σκόπιμα.

Εισάγονται νέοι κανόνες για την απαγόρευση της εισαγωγής τροφίμων που δεν μεταφέρονται με τραίνα ή με πλοία που λειτουργούν χωρίς τη χρήση καυσίμων. Παραδόξως, αυτό προκαλεί κάποια προβλήματα όταν προσπαθείτε να μετακινήσετε τρόφιμα από τη μία ήπειρο στην άλλη. Τα νησιά θα έχουν ανυπέρβλητα προβλήματα, αν και τεχνικά, υποθέτω ότι οι μπανάνες θα μπορούσαν να μεταφερθούν στη Βρετανία με γιωτ, όπως αυτό που χρησιμοποίησε η Μικρή Γκρέτα για να διασχίσει τον Ατλαντικό. Ή ίσως σε κωπηλατικές βάρκες. Ή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένας στολίσκος παραθαλάσσιων ποδηλάτων. Ίσως αυτά που μοιάζουν με κύκνους.

Έπειτα, υπάρχουν όλες οι περίεργες εκρήξεις και πυρκαγιές. Αγροκτήματα, εργοστάσια τροφίμων και μονάδες επεξεργασίας σε όλο τον κόσμο καίγονται αυθόρμητα. Στις ΗΠΑ, από τότε που ο Μπάιντεν ανέλαβε πρόεδρος, 96 εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων έχουν καταστραφεί ολοσχερώς ή εν μέρει από πυρκαγιές ή εκρήξεις. Και τότε δεν ξαναχτίζονται, φυσικά.

Στην Αμερική και την Ευρώπη, υπήρξε μια επιδημία εκτροχιασμού τραίνων και αμέτρητων πυρκαγιών που αφορούσαν τοξικές χημικές ουσίες.

Παραδόξως, η ζημιά στις μονάδες επεξεργασίας τροφίμων συνέπεσε με τα αιτήματα να κλείσουν οι εκμεταλλεύσεις προβάτων και αγελάδων για να μειωθούν οι εκπομπές μεθανίου και να ικανοποιηθούν οι παράλογες και περιττές καθαρές μηδενικές εκπομπές. Οι ιδιοκτήτες που φυτεύουν στα σπίτια τους τις δικές τους καλλιέργειες ή, αλίμονο!, έχουν μερικές κότες, είναι πιθανό να συλληφθούν. Η κηπουρική συνιστά την νέα τρομοκρατία.

Υποστηρίζεται ότι τα αυγά είναι σπάνια και ακριβά επειδή η γρίπη των πτηνών έχει σκοτώσει όλες τις κότες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τα σούπερ μάρκετ αύξησαν την τιμή στην οποία πωλούν αυγά αλλά δεν αύξησαν την τιμή που πληρώνουν στους αγρότες. Και με το κόστος των πάντων (τροφίμων, ενέργειας) στα ύψη, οι αγρότες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να κρατήσουν κότες. Όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, καθώς υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι η κατανάλωση αυγών παρέχει κάποια προστασία από μολυσματικές ασθένειες όπως η γρίπη. Τι αρρωστημένο αστείο είναι αυτό.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το γάλα και το τυρί θα διανέμονται με δελτίο και θα είναι σε έλλειψη. Τα ζώα υποβάλλονται σε πλαστά τεστ - τα τεστ φαίνονται δημοφιλή σε αγροκτήματα καθώς και σε νοσοκομεία, παρόλο που είναι λιγότερο ακριβή από το να το παίξεις κορώνα ή γράμματα - και στη συνέχεια, εάν υπάρχει ένα θετικό τεστ, ολόκληρες εγκαταστάσεις υποχρεώνονται να κλείσουν και τα ζώα να σφαγιαστούν.

Οι συνωμότες καταστρέφουν τις προμήθειες τροφίμων μας και οι υποχωρητικοί συνεργάτες και οι παρανοϊκοί woke άνθρωποι τους επευφημούν. Από την αρχή προειδοποίησα ότι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα θα προερχόταν από τους συνεργάτες: τους ανθρώπους που αποδέχονται τα ψέμματα, κάνουν ό,τι τους λένε και επευφημούν τους κακούς ανθρώπους που κάνουν τον Τζένγκις Χαν και τον Αττίλα τον Ούννο να φαίνονται θετικά καλοπροαίρετοι. Φυσικά, μόνο ένας υπάλληλος του BBC ή κάποιος με IQ καρέκλας -ίσως να είναι το ίδιο πράγμα- δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να πιστέψει ότι οι εχθροί μας θέλουν να μας χρεοκοπήσουν, να μας λιμοκτονήσουν και να μας καταστρέψουν.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι οι τιμές των τροφίμων να είναι υψηλότερες από ποτέ – σύμφωνα με τον Οργανισμό Επισιτισμού και Γεωργίας. Αναμφίβολα θα υπάρξουν επευφημίες και πολλή σαμπάνια στην επόμενη συνάντηση της λέσχης Bilderberg. Οι άνδρες και οι γυναίκες που κατασκευάζουν αυτήν την κρίση είναι δόλιοι και επαρκώς παρανοϊκοί.

Το ΣΥΣΣΥΤΙΟ συζητείται τώρα σοβαρά σε όλο τον κόσμο. Και θα έρθει. Και όχι μόνο στο φαγητό. Η διανομή καυσίμων – τόσο για τα οχήματα όσο και για τα σπίτια και τα εργοστάσια – δεν είναι μακρυά. Η διανομή για ρούχα και ταξείδια σύντομα, επίσης. Και σύντομα θα υπάρξουν ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΛΟΥΤΟΥ και ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ και ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ. ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ.

Στην Αμερική και την Ευρώπη, οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για τις τιμές, αλλά δεν λιμοκτονούν ακόμη πολλοί. Στην Αφρική και την Ασία, ωστόσο, εκατοντάδες εκατομμύρια πρόκειται να πεθάνουν από την πείνα. Έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα γι' αυτό εδώ και σχεδόν τρία χρόνια και έχω παρακαλέσει, χωρίς επιτυχία, οργανώσεις όπως το Black Lives Matter, και εκείνες που σηματοδοτούν τους ποδοσφαιριστές και άλλους ανθρώπους του αθλητισμού να μιλήσουν ανοιχτά γι' αυτό.

Η απάντηση, μας λένε συνεχώς, είναι ότι πρέπει όλοι να τρώμε βιώσιμα τρόφιμα όπως τα έντομα. Και πρέπει να τρώμε το εργαστηριακό φαγητό που μας ετοιμάζει ο παγκόσμιος σούπερ σεφ Μπιλ Γκέητς. Πρόκειται για τον ίδιο Γκέητς που προώθησε ένα ψευδο-εμβόλιο που δεν λειτουργεί αλλά σκοτώνει ανθρώπους, που βοήθησε στην προώθηση γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών, που θέλει να γεμίσει τον ουρανό με σκόνη για να εμποδίσει τον ήλιο να περάσει με το πρόσχημα της καταπολέμησης της ανύπαρκτης κλιματικής αλλαγής. Θα μπορούσε, άραγε, πραγματικά να γίνεται με σκοπό να χαλάσει τις καλλιεργητικές περιόδους και να προκαλέσει περισσότερη πείνα και θανάτους; Ο Γκέητς χρησιμοποιεί τα δισεκατομμύρια του για να προωθήσει μερικές από τις πιο επικίνδυνες και παρανοϊκές έννοιες στην ιστορία - έργα από τα οποία ακόμη και ένας από τους κακούς του Τζέημς Μποντ θα απείχε μακράν.

Και, για να μην το ξεχάσετε, πρόκειται για τον ίδιο Γκέητς που είχε οικονομικούς δεσμούς με το BBC και τον Guardian. Και είναι ο ίδιος Γκέητς, σε περίπτωση που αναρωτιέστε, που είχε δεσμούς με τον Τζέφρυ Επστάιν. Αποχρώσεις του Τζίμυ Σάβιλ στο προκατειλημμένο και αναξιόπιστο BBC. Θυμηθείτε: το BBC δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα εμβόλια στα προγράμματά του - είτε έχουν δίκιο ή άδικο.

Αλλά η εσκεμμένη καταστροφή των επισιτιστικών μας αποθεμάτων είναι μόνο ένα μέρος, φυσικά.

Οι γιατροί εξακολουθούν να κάνουν ένεση σε άτομα με το εμβόλιο covid-19 - το πιο θανατηφόρο φαρμακευτικό προϊόν στην ιστορία. Δεν κάνει αυτό που είπαν ότι θα κάνει, αλλά κάνει αυτό που είπα ότι θα κάνει – δηλ. σκοτώνει ανθρώπους.

Οι γιατροί γνώριζαν, πριν αρχίσουν να κάνουν τα εμβόλια, ότι το ψευδο-εμβόλιο θα προκαλούσε καρδιακά προβλήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβους αίματος και ούτω καθεξής. Ήξεραν, ή έπρεπε να ξέρουν, γιατί ήξεραν πολύ πριν αρχίσουν να τρυπάνε.

Ήξεραν, και ωστόσο προχώρησαν σκόπιμα στο τρύπημα των ασθενών τους. Ήταν επαγγελματική και νομική τους ευθύνη να γνωρίζουν ότι αυτά τα τρυπήματα θα προκαλούσαν πολλά σοβαρά προβλήματα. Και αν οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν προειδοποιούσαν τους φτωχούς ότι εμβολιάζονταν για τις σοβαρές παρενέργειες, τότε παραβίαζαν κάθε ηθικό και νομικό κώδικα που υπήρχε, συμπεριλαμβανομένου του Όρκου του Ιπποκράτη που περιλαμβάνει περίφημα τη γραμμή 'μη βλάπτειν'. Δυστυχώς, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη, φυσικά, το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο απαλλάχθηκε από τον Όρκο του Ιπποκράτη επειδή είπε ότι ήταν πολύ ξεπερασμένος.

Κάθε μέρα φαίνεται να ονειρεύονται περισσότερους λόγους για να εμβολιάσουν. Το τελευταίο τέχνασμα είναι να πούνε ότι όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι είναι πιο πιθανό να πάθουν διαβήτη τύπου 2.

Αν είναι αλήθεια, ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχουν δύο λόγοι. Πρώτον, τα τρυπήματα βιδώνουν το σάκχαρο στο αίμα σας και αν τρυπηθείτε πιθανότατα θα πάρετε διαβήτη τύπου 1 που είναι πολύ πιο θανατηφόρος. Και μετά υπάρχει το γεγονός ότι το τρύπημα έχει σκοτώσει τόσους πολλούς. Μου θυμίζει κάποιον ανόητο ερευνητή που ισχυρίστηκε ότι οι καπνιστές είναι λιγότερο πιθανό να κολλήσουν τη νόσο του Άλτσχαϊμερ. Οι ερευνητές ενθουσιάστηκαν τρομερά. Έγινε λόγος για την ενθάρρυνση όλων να καπνίζουν επειδή ήταν αλήθεια. Μιλώντας στατιστικά, οι καπνιστές είχαν λιγότερες πιθανότητες να πάθουν Άλτσχαϊμερ. Το πρόβλημα, το οποίο εντόπισα και οι ερευνητές όχι, είναι ότι οι καπνιστές είναι ως επί το πλείστον νεκροί πριν φτάσουν στο είδος της ηλικίας κατά την οποία συνήθως αναπτύσσεται το Άλτσχαϊμερ.

Οι γιατροί και οι παρανοϊκοί επιστήμονες που παρήγαγαν και προώθησαν ψευδο-εμβόλια έχουν ένα ολόκληρο μενού νέων και τρομακτικών προϊόντων που θέλουν απεγνωσμένα να δοκιμάσουν. Θέλουν να εμφυτεύουν ηλεκτρόδια στον εγκέφαλό σας, ώστε να μπορούν να ελέγχουν τις σκέψεις και τις ενέργειές σας. Έγραψα για πρώτη φορά για αυτό σε ένα βιβλίο που ονομάζεται Paper Doctors (https://vernoncoleman.org/books/paper-doctors) το 1977, αλλά τώρα θέλουν να μετατρέψουν την τρελλή θεωρία σε πρακτικές εφαρμογές. Και θα το κάνουν.

Εξάλλου, οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια ειδικούς στην πλύση εγκεφάλου για να ελέγχουν και να τρομοκρατούν τους πολίτες τους. Ο φόβος ήταν πάντα η πιο ισχυρή δύναμη για τον έλεγχο των ανθρώπων. Είναι πολύ πιο εύκολο να ελεγχθεί μέσω του φόβου παρά μέσω της αγάπης και του σεβασμού. Για αιώνες, βασιλείς, πάπες και πολιτικοί ηγέτες χρησιμοποιούσαν τον φόβο ως όπλο. Σήμερα, οι συνωμότες θέλουν να δημιουργήσουν το μέγιστο ποσό φόβου, αβεβαιότητας και σύγχυσης, ώστε να μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν μαζί μας.

Αντιτίθεμαι πραγματικά στην κυβέρνηση στην οποία βοηθάω πληρώνοντας, χρησιμοποιώντας τους φόρους μου για να πληρώσει τον βρετανικό στρατό για να δημιουργήσει φόβο, να μου επιτεθεί και να καταστείλει αυτά που γράφω και να με σπιλώσει.

Επίσης, στο Paper Doctors, το 1977, προειδοποίησα για τους κινδύνους των πειραματισμών με τα ανθρώπινα γονίδια. Τον Ιούλιο του 2020 έκανα ένα βίντεο με τίτλο «Θέλουν να σκοτώσουν έξι δισεκατομμύρια από εμάς - δείτε πώς θα το κάνουν» (https://vernoncoleman.org/videos/they-want-kill-six-billion-us-heres-how-theyll-do-it) και τον Αύγουστο του 2020, πριν από δυόμισι χρόνια, έκανα ένα βίντεο με τίτλο «Πόσα δισεκατομμύρια θα μπορούσε να σκοτώσει ή να βλάψει το εμβόλιο covid-19» (https://vernoncoleman.org/videos/how-many-billion-could-covid-19-vaccine-kill-or-damage). Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο στο www.vernoncoleman.org και οι μεταγραφές δημοσιεύονται ξεχωριστά στην ενότητα άρθρων στον ιστότοπό μου. Κανείς ποτέ, ποτέ δεν βρήκε κάτι ανακριβές σε κανένα από τα βίντεό μου. Αλλά τα κατέβασαν ΓΙΑΤΙ ήταν ακριβή.

Οι γιατροί και οι σύμβουλοι γνώριζαν εκ των προτέρων το κακό που επρόκειτο να κάνουν. Εάν εγώ ήμουν σε θέση να γνωρίζω πριν από δυόμισι χρόνια, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες, αυτοί που προωθούσαν τα εμβόλια, το ιατρικό κατεστημένο και οι σύμβουλοι της κυβέρνησης πρέπει να γνώριζαν πόσο επικίνδυνο θα ήταν το νέο τους εμβόλιο. Αν δεν το έκαναν τότε δεν έκαναν τη δουλειά τους. Η Pfizer είναι μια από τις πιο βρώμικες εταιρείες στον κόσμο εδώ και δεκαετίες.

Αλλά υπάρχουν και άλλα, φυσικά.

Τον Μάιο του 2022, προειδοποίησα ότι ήθελαν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα τον έχουν. Φυσικά, η προειδοποίησή μου ελήφθη με τους συνήθεις χλευασμούς, αλλά τώρα είναι δύσκολο να σκεφτούμε μια χώρα που δεν εμπλέκεται. Είναι ολοφάνερο ότι οι ΗΠΑ, η ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο ενεπλάκησαν στον πόλεμο της Ουκρανίας ως πληρεξούσιος για έναν πόλεμο σχεδιαστών με τη Ρωσσία. Η ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο εξαναγκάστηκαν στον πόλεμο από τον Μπάιντεν και τις ΗΠΑ. Οι κυρώσεις κατά της Ρωσσίας ήταν μη εξουσιοδοτημένες και παράνομες και σχεδιάστηκαν για να αυξήσουν την τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία – να προκαλέσουν οικονομικό χάος και να σκοτώσουν αμέτρητα εκατομμύρια από την πείνα. Οι κυρώσεις κατά της Ρωσσίας δεν είχαν ουσιαστικά καμμία επίδραση στον στόχο (που είναι η πώληση πετρελαίου σε χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία, οι οποίες δεν μπορούν να πιστέψουν την καλή τους τύχη). Αλλά οι κυρώσεις έχουν, φυσικά, προκαλέσει πληθωρισμό, υψηλά επιτόκια, αύξηση των τιμών και υφέσεις στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ. Η ρωσσική οικονομία τα πάει πολύ καλύτερα από τις οικονομίες σε αυτές τις τρεις ζώνες. Δεδομένου ότι όλα αυτά ήταν προβλέψιμα, είναι δίκαιο να υποθέσουμε ότι οι συνωμότες πίσω από τις κυρώσεις γνώριζαν ακριβώς τι έκαναν.

Και αν έχετε δει το βίντεό μου με τίτλο «Επείγουσα προειδοποίηση προς όλους» (https://vernoncoleman.org/videos/urgent-warning-everyone) θα γνωρίζετε ότι η αμερικανική κυβέρνηση ανατίναξε σκόπιμα τον αγωγό Nord Stream που μετέφερε φυσικό αέριο από τη Ρωσσία επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν ανησυχούσε ότι οι Γερμανοί θα μπορούσαν να τον ανοίξουν ξανά. Οι Αμερικανοί ήθελαν να αναγκάσουν την ΕΕ να υποστηρίξει την Ουκρανία παρέχοντας στρατιωτική υποστήριξη. Παρεμπιπτόντως, ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Seymour Hersh, ο οποίος αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο οι Αμερικανοί είχαν καταστρέψει τον αγωγό Nord Stream, έχει πλέον χαρακτηριστεί ευρέως «απαξιωμένος» – ακριβώς η ίδια καταχρηστική λέξη με την οποία με χαρακτήρισαν πριν από τρία χρόνια. Το περίεργο είναι ότι και οι δύο συμμετέχουμε στην αποκάλυψη εγκλημάτων διαφορετικού είδους για πολλά χρόνια, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που οι κυβερνήσεις καταφεύγουν σε προσωπική κακοποίηση. Είναι σαφές ότι αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πραγματικά διαφορετικά.

Κανένας από τους πολιτικούς που ζητωκραύγαζαν τώρα για περισσότερο πόλεμο δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να εμπλακεί στις προηγούμενες συγκρούσεις της Ουκρανίας ή, ακόμη, στην πολύ μεγαλύτερη και πιο θανατηφόρα σύγκρουση στην Υεμένη. Αλλά τώρα όλοι ουρλιάζουν για περισσότερες βόμβες, περισσότερο πόλεμο, περισσότερους θανάτους.

Το μόνο ερώτημα τώρα είναι πότε θα ξεκινήσει ο πρώτος πυρηνικός πόλεμος στον κόσμο;

Πολιτικοί σε όλο τον κόσμο φωνάζουν να δώσουν στην Ουκρανία περισσότερα όπλα και μαχητικά αεροσκάφη. Αμερικανοί πολιτικοί μιλούν ανοιχτά για καταστροφή της Ρωσσίας. Η Ουκρανία ψήφισε νόμο που καθιστά παράνομες τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. «Δεν θα συμμετέχουμε στις ειρηνευτικές συνομιλίες» ανέφεραν. Δεν είναι δύσκολο να δούμε στρατεύματα του ΝΑΤΟ στο έδαφος στην Ουκρανία μέσα σε λίγους μήνες. Το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η ΕΕ δημιουργούν σκόπιμα θυμό και μίσος και την προοπτική εκδίκησης. Δεν υπάρχει προοπτική ειρήνης.

Ο απόλυτα απεχθής Ζελένσκι, ο οποίος κάνει τον γύρο του κόσμου, εξακολουθεί να μεταμφιέζεται σε ηγέτη αλλά μοιάζει όλο και περισσότερο με κάτι παραπάνω σε ταινία των Αδελφών Μαρξ, φαίνεται να φαντάζεται ότι είναι ο νέος Τσε, αν και χωρίς τον μπερέ, το μεγάλο πούρο, τη γνήσια συμπόνοια και την προσωπικότητα και θέλει μια στρατιωτική λύση, δεν είναι μια λύση κατόπιν διαπραγματεύσεων. Ο Ζελένσκι είναι ηθοποιός, όχι τρομερά καλός – το μόνο διακριτό ταλέντο του φαίνεται να είναι η ικανότητα να παίζει πιάνο με το πέος του – παίζοντας τώρα τον ρόλο ενός ηγέτη εν καιρώ πολέμου, ασφαλούς από την πρώτη γραμμή, χαϊδεμένου και κακομαθημένου από τους δυτικούς ηγέτες που τον χρησιμοποιούν ως μαριονέτα. Φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή της νέας του φήμης και δόξας. Ίσως ο βασιλικός υποκριτής του να πείσει τον Ζελένσκι να χρησιμοποιήσει το πέος του για να παίξει το κομμάτι "God Save the King" κατά την Στέψη - αυτό θα πρέπει να το κάνει αξέχαστο. Από τον έναν ηλίθιο για τον άλλο.

Έχω εξηγήσει στο παρελθόν πώς το ΝΑΤΟ χειραγώγησε τη Ρωσσία σε μια αδύνατη θέση σε σχέση με την Ουκρανία επειδή ο Πούτιν, όπως και η Κίνα, δεν θα συμφωνούσε να γίνει μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και μιας παγκόσμιας κυβέρνησης οργανωμένης με αμερικανικούς όρους. Αλλά οι Αμερικανοί κινδυνεύουν να χάσουν τον ψυχολογικό πόλεμο. Ήταν, για παράδειγμα, ένα τρελλό λάθος για τον Μπάιντεν να περπατήσει με τον Ζελένσκι στο Κίεβο ενώ ηχούσαν ψεύτικες σειρήνες αεροπορικής επιδρομής. Οι Ρώσσοι συμφώνησαν να επιτρέψουν αυτή την ήσυχη βόλτα δύο εραστών επειδή έδειξε την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο, έτσι ώστε ο ρωσσικός λαός να εκτιμήσει ότι δεν πολεμούσε την Ουκρανία αλλά ήταν σε πόλεμο με την Αμερική και το ΝΑΤΟ. Ήταν μια έξυπνη κίνηση.

Έχει γίνει φανερό ότι η Ουκρανία χρησιμοποίησε τη συμφωνία του Μινσκ για να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν έναν στρατό έτοιμο για έναν πόλεμο που ήθελαν. Ένας Ουκρανός στρατηγός μίλησε για τη μεταφορά των τανκς του στην Κόκκινη Πλατεία – πολύ αλαζονικός και πολύ ηλίθιος για να συνειδητοποιήσει ότι οι Ρώσσοι θα έβριζαν το Κίεβο αν αυτό έμοιαζε να συμβαίνει. Ένα συνονθύλευμα πολεμοχαρών αδαών αριστερών κυματίζουν σημαίες της Ουκρανίας στους κήπους τους, βάφουν τα πρόσωπά τους στα χρώματα της Ουκρανίας και προσπαθούν να βρουν ρούχα στα χρώματα της Ουκρανίας. Φαίνεται ότι δεν κατανοούν τον βαθμό στον οποίο υποστηρίζουν τους νεοναζί και μου φαίνεται ότι είναι μπάσταρδοι πολέμου που πρέπει να κλειδωθούν κάπου με μια τάφρο γεμάτη κροκόδειλους.

Ο κόσμος χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα με τη Ρωσσία και την Κίνα και διάφορες άλλες χώρες από τη μία πλευρά – και την Αμερική, την ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο από την άλλη πλευρά. Το Ισραήλ κάθεται στον φράχτη κρατώντας τα παλτά όλων, ζητωκραυγάζοντας και από τις δύο πλευρές, απειλώντας με πόλεμο πλήρους κλίμακας εναντίον του Ιράν και ελπίζοντας να πάρει λίγο φθηνό πετρέλαιο και νέο οπλισμό από την Αμερική.

Το παράξενο αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι η Ρωσσία είναι τώρα το παγκόσμιο κέντρο του Χριστιανισμού και η Δύση περιφρονείται σε μεγάλο μέρος του κόσμου. Η Αμερική και η Βρετανία και η ΕΕ είναι απίστευτα διεφθαρμένες χώρες και ο Χριστιανισμός έχει ξεχαστεί και καταπιεστεί εδώ και πολύ καιρό. Στους χριστιανούς επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή φορούσαν σταυρούς και συνελήφθησαν επειδή προσεύχονταν σιωπηλά. Ο Κάρολος, φερόμενος ως επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας, αλλά και φανατικός της κλιματικής αλλαγής και τακτικός επιβάτης, και ο πιο ενοχλητικός υποκριτής στη χώρα, θα δηλώσει στη στέψη του ότι είναι ο υπερασπιστής όλων των θρησκειών. Ο Welby, ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι δεν φαίνεται να τον πειράζει: είναι ντροπή του.

Η Αγγλία έχει ινδουιστή ηγέτη. Το Λονδίνο έχει μουσουλμάνο δήμαρχο και όταν έγινε λόγος για έναν χριστιανό που θα γινόταν ο νέος ηγέτης της Σκωτίας το αποτέλεσμα ξεσηκώθηκε οργή. Είδαμε έναν τίτλο που έλεγε: "Θα επιτρεπόταν σε έναν χριστιανό να ηγηθεί της Σκωτίας;"

Τα σχολεία διδάσκουν ψέμματα και προπαγάνδα και σεξουαλικό υλικό που ακόμη και οι ενήλικες βρίσκουν σοκαριστικό. Εκατομμύρια παιδιά, ψυχικά κατεστραμμένα από μάσκες, lockdown και ακούσιους εμβολιασμούς, αποφοιτούν το σχολείο ανίκανα να γράψουν ή να κάνουν απλές πράξεις.

Πολλοί υποστηρίζουν τώρα να επιτρέπεται στα παιδιά να αλλάζουν φύλο κατά βούληση χωρίς να ζητείται η γνώμη των γονέων τους.

Δεν υπάρχει καμμία αίσθηση ηθικής, καμμία αίσθηση του σωστού και του λάθους και δεδομένου ότι δεν υπάρχει ελευθερία λόγου στον κύριο Τύπο, αυτά τα θέματα δεν συζητούνται ποτέ ανοιχτά.

Και συνεχώς η πορεία προς μια ψηφιακή οικονομία, με όλους να διαθέτουν ψηφιακή ταυτότητα, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ο Banga, ο νέος υποψήφιος της Αμερικής για την Παγκόσμια Τράπεζα, θέλει να απαλλαγεί από τα μετρητά και, φυσικά, θα αγωνιστεί με ενθουσιασμό κατά της κλιματικής αλλαγής και για την ψηφιακή ταυτότητα - σαν να συνδέονταν ή θα μπορούσαν να συνδεθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από το ότι συνδέονται με το γεγονός ότι το πρώτο είναι μια δικαιολογία, τίποτα περισσότερο, για να μας οδηγήσει προς την προγραμματισμένη παγκόσμια επανεκκίνηση, αναπόσπαστο μέρος της οποίας αποτελεί το τελευταίο.

Σε μια συνάντηση της Παγκόσμιας Κυβερνητικής Διάσκεψης Κορυφής πρόσφατα ο Klaus Schwab, ο οποίος είναι ουσιαστικά ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, είπε ότι όποιος κατέχει τις νέες τεχνολογίες θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου.

Οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι περισσότερες από τις χώρες της ΕΕ είναι τεχνικά χρεοκοπημένες και όμως ανταγωνίζονται για να δώσουν τα περισσότερα όπλα για να υπερασπιστούν μια από τις πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο, μια χώρα με επικεφαλής έναν άνθρωπο που δεν έπαψε ποτέ να είναι ένας φτωχός κωμικός, αλλά τώρα είναι ένας φτωχός κωμικός με ένα κύπελλο επαιτείας που απαιτεί συνεχώς περισσότερα όπλα, περισσότερες βόμβες, περισσότερες σφαίρες, περισσότερα αεριωθούμενα, περισσότερα βομβαρδιστικά και σύντομα, μερικά ωραία δικά του πυρηνικά. Και έτσι όπως πάμε θα τα πάρει.

Ο κόσμος ελέγχεται από woke, αριστερούς, κομμουνιστές εξτρεμιστές που μεταμφιέζονται σε φιλελεύθερους πράσινους και λένε ατελείωτα ψέμματα για την ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή. Και, παρεμπιπτόντως, δεν είναι αλήθεια ότι οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική ή ότι πιστεύουν ότι είναι ανθρωπογενής ή ότι πιστεύουν ότι απειλεί τον τρόπο ζωής μας. Αυτά είναι ψέματα που χρησιμοποιούνται για να τρομοκρατήσουν και να ελέγξουν. Και δεν υπάρχει συζήτηση. Η αλήθεια είναι ότι οι δράστες της κλιματικής αλλαγής είναι αρνητές της επιστήμης. Δεν τους αρέσουν τα γεγονότα που θεωρούν ότι είναι ενοχλητικά για να αγνοηθούν. Όπως και το BBC, το οποίο απασχολεί 22.000 επαγγελματίες φορείς προπαγάνδας, είναι αφοσιωμένοι στην παραπληροφόρηση. Αν το BBC μετέδιδε ένα γεγονός θα ένιωθαν τόσο άσχημα που θα μετέδιδαν μια άθλια συγγνώμη. Μαζί με την Google, το YouTube και τη Wikipedia, το BBC είναι ένας από τους τέσσερεις μεγάλους εχθρούς της αλήθειας στον κόσμο - γεμάτος με φαρισαίους, επιτηδευμένους, αλαζόνες και αδαείς ανόητους. Θα προσλάμβαναν τον Δρ Mengele ως ειδικό υγείας τους εάν μπορούσαν να βρουν το σώμα για να σκάψουν. Στη Βρετανία τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συναγωνίζονται να είναι τόσο κακά όσο το BBC.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν περισσότεροι κομμουνιστές στην εξουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ από ό,τι στη Ρωσσία. Θέλουν να απαλλαγούν από τον πολιτισμό και την ιστορία κάθε χώρας και το μόνο για το οποίο μιλούν είναι η ποικιλομορφία. Λοιπόν, μπούχτησα με την ποικιλομορφία. Είμαι μέχρι το λαιμό με ποικιλομορφία. Δεν το ζήτησα και δεν θέλω άλλο. Αφήστε τα αγάλματά μας ήσυχα. Η χωρίς χιούμορ woke μειονότητα θα πρέπει να σταματήσει να γκρινιάζει για σεξισμό και ρατσισμό κάθε φορά που δεν παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει τη στιγμή που το θέλει. Το μεγαλύτερο έγκλημα στον κόσμο σήμερα είναι ο ηλικιακός ρατσισμός. Τα πιο συνηθισμένα θύματα ρατσισμού είναι οι λευκοί. Και τα πιο συνηθισμένα θύματα του σεξισμού είναι οι άνδρες.

Όποιος αναφέρει κάτι από αυτά δαιμονοποιείται αμέσως ως συνωμοσιολόγος. Και καταγγέλλεται ως απαξιωμένος.

Και οι δύο αυτοί όροι εφαρμόστηκαν, παρεμπιπτόντως, σε μένα τον Μάρτιο του 2020, αφού εξέθεσα τον φόβο του covid ως φάρσα και όμως κανείς στην Google - η οποία διαδίδει την κατάχρηση - δεν προσέφερε την παραμικρή απόδειξη της εγκυρότητάς τους. Απλώς το είπαν και το επανέλαβαν. Η μόνη πηγή για αυτές τις συκοφαντίες ήταν ένας συντάκτης στη Βικιπαίδεια - που πιστεύεται από έναν συνιδρυτή της Βικιπαίδειας ότι είναι ένα ψεύτικο όνομα για μια σειρά από πράκτορες της CIA. Ο Λάρρυ Σάνγκερ, ο συνιδρυτής, έχει χαρακτηρίσει τη Βικιπαίδεια, την ιστοσελίδα που γράφεται πολύ συχνά από προκατειλημμένους και μισαλλόδοξους ερασιτέχνες, ως διεφθαρμένη και δυσκολεύομαι να διαφωνήσω με αυτό. Η Βικιπαίδεια είναι σε μεγάλο βαθμό ισχυρή λόγω της στενής, συμβιωτικής σχέσης της με την Google.

Κανείς δεν μπορούσε να υποδείξει κάτι που έκανα λάθος. Ήταν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που έκαναν τα πάντα λάθος και που έλεγαν το ένα ψέμμα μετά το άλλο. Και όμως είμαι τόσο απαγορευμένος που είναι εκπληκτικό που μπορώ ακόμα να κάνω περιστασιακά βίντεο και να βάλω άρθρα ιστότοπου. Την τελευταία φορά που έδωσα συνέντευξη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο, η τελευταία συνέντευξη έχασε 17 λεπτά. Τον προηγούμενο καιρό, ο ερευνητής έχασε το podcast του Spotify και το PayPal του ως άμεσο αποτέλεσμα της συνέντευξης μου. Είμαι αποκλεισμένος από κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που γνωρίζω. Όταν προσπάθησα να γίνω μέλος του Facebook την άνοιξη του 2020, μου είπαν ότι ήμουν πολύ επικίνδυνος για την κοινότητά τους.

Δικαίως έγινε πολλή φασαρία το τελευταίο διάστημα για τις τρομερά βαριές, woke αλλαγές στα βιβλία του Ρόαλντ Νταλ. «Αφήστε τα βιβλία ήσυχα», λένε πολλοί συγγραφείς και σχολιαστές. Αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι όσοι από εμάς αγωνίζονται να μοιραστούν την αλήθεια για το τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο απαγορεύονται από όλα τα mainstream μέσα ενημέρωσης και από το μεγαλύτερο μέρος του Διαδικτύου.

Οι κύριοι δημοσιογράφοι των μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι είναι παγκοσμίως ΗΛΙΘΙΟΙ ή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ζούμε στην Εποχή της Σύμπτωσης. Η ψεύτικη πανδημία. Το ψεύτικο εμβόλιο που δεν λειτουργεί αλλά σκοτώνει και τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολιασμού που ήρθαν στο πέρασμά του. Οι μάσκες που δεν λειτουργούν. Τα lockdown που έκαναν πολύ περισσότερο κακό παρά καλό. Ατελείωτοι φόβοι για νέες μολυσματικές ασθένειες – οι περισσότερες από αυτές, λένε, συνδέονται με ζώα εκτροφής. Μια επιδημία αιφνίδιου θανάτου που επηρεάζει προηγουμένως υγιή άτομα. Ο μύθος της κλιματικής αλλαγής. Ένας παγκόσμιος πόλεμος, που σχεδιάστηκε σκόπιμα από το ΝΑΤΟ και τώρα τροφοδοτείται συνεχώς από αδαείς ηλίθιους που απαιτούν ακόμη μεγαλύτερη εμπλοκή. Η καταστολή όλων των αληθειών. Η δαιμονοποίηση όλων των αληθοφανών. Η μία σύμπτωση μετά την άλλη. Και όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα σε κάθε χώρα του κόσμου. Εν τω μεταξύ, μας λένε ότι ο Μπόρις Τζόνσον, όχι λιγότερο, θέλει να είναι ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. Πρόκειται για τον ίδιο Τζόνσον που θέλει η Ουκρανία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και που θέλει το Ηνωμένο Βασίλειο να δώσει βρετανικά αεροσκάφη στην Ουκρανία – ένα έθνος με εκπληκτικά ισχυρούς και βολικά παραμελημένους ναζιστικούς τόνους.

Ο στόχος είναι να προωθηθούν οι πολιτικές των φιλελεύθερων της ριζοσπαστικής αριστεράς που θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο και να φέρουν τη Μεγάλη Επαναφορά. Πιστεύουν στην εξίσωση του πλούτου, πράγμα που σημαίνει ότι θέλουν αυτό που έχετε, αλλά δεν πιστεύουν στους ιδιώτες επενδυτές, την ελευθερία του λόγου ή το βιολογικό φύλο. Πιστεύουν ότι οι μεσαίες τάξεις πρέπει να καταστραφούν, ότι ο καπιταλισμός είναι κακός και ότι ο κόσμος θα ήταν ένα πολύ καλύτερο μέρος αν είχαν όλα τα χρήματα, και εσείς και εγώ απλά κλείσαμε και κάναμε ό, τι μας είπαν. Είναι αρνητές της επιστήμης που πιστεύουν στη διακυβέρνηση woke και εισάγουν συνεχώς νέους νόμους για να προωθήσουν τις παράλογες πολιτικές τους ατζέντες. Αγαπούν την ΕΕ, που είναι το όνειρο κάθε φασίστα και ο εφιάλτης κάθε λάτρη της ελευθερίας, αγαπούν τη διαφορετικότητα και τη βιωσιμότητα και θα σας κάνουν να σέρνεστε μέσα από σπασμένα γυαλιά αν μπορούν να έχουν περισσότερα και από τα δύο. Θα ψηφίσουν υπέρ ενός πυρηνικού πολέμου αν νομίζουν ότι θα τους φέρει αυτό που θέλουν. (Είναι πολύ ηλίθιοι για να συνειδητοποιήσουν ότι σε έναν πυρηνικό πόλεμο δεν θα υπάρξουν νικητές και όποιος μείνει ζωντανός θα εύχεται να ήταν νεκρός.)

Αυτό που δεν συνειδητοποιούν οι φαρισαίοι, οι γεμάτοι αυταπάτες φιλελεύθεροι της ριζοσπαστικής αριστεράς είναι ότι εργάζονται για λογαριασμό των χορηγών τους – των δισεκατομμυριούχων συνωμοτών που απλώς γνωρίζουν ότι ο κόσμος θα είναι ένα πολύ καλύτερο μέρος αν έχουν όλα τα χρήματα και εσείς και εγώ και οι φιλελεύθεροι της ριζοσπαστικής αριστεράς, που θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο, απλά κλείστε και κάνατε αυτό που μας είπαν όλοι. Όσο άσχημα κι αν φοβάστε ότι θα είναι τα πράγματα σύντομα, φοβάμαι ότι θα είναι πολύ χειρότερα.

Οι τσιράκια, τα στελέχη αν θέλετε, πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά είναι άνθρωποι όπως ο Σβαμπ, ο Μπλερ, ο Ομπάμα, ο Κάρολος ο Υποκριτής, ο Σόρος, ο Μασκ και ο Γκέητς. Αλλά αυτοί που κινούν τα νήματα είναι ο Φινκ της Black Rock, ο Μπλούμπεργκ του Μπλούμπεργκ, ο Πόλσον, πρώην της Goldman Sachs, ο Σόλομον της Goldman Sachs, που θεωρώ μπάσταρδο παιδί μιας άβολης συμμαχίας μεταξύ Σάιλοκ και Φάγκιν, ο Ροκφέλερ και ο Ρότσιλντ, αυτός που χτύπησε με το δάχτυλο στο στήθος του Καρόλου. Ένα τεράστιο κομμάτι των λεγόμενων ηγετών του κόσμου είναι απόφοιτοι της Goldman Sachs, παρεμπιπτόντως. Ο Σουνάκ, νυν πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι ένας από αυτούς.

Οι διεφθαρμένοι συνωμότες και οι διεφθαρμένοι και συμμορφωμένοι συνεργάτες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν τον πόλεμό τους. Δεν τους ενδιαφέρει η συναινετική πολιτική. Είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον έλεγχο και την εξουσία και στο τέλος του παιχνιδιού με όλα τα χρήματα στις τσέπες τους. Κατέστρεψαν σκόπιμα, σχολαστικά κάθε παράδοση που έχουμε. Γνωρίζουν ότι ο πολιτισμός μας είναι χτισμένος πάνω στην ιστορία μας και είναι αποφασισμένοι να αφαιρέσουν όλα όσα είμαστε περήφανοι.

Είναι καιρός να αμυνθούμε ενάντια σε μια τυραννία χωρίς Θεό που απειλεί την ανθρωπότητα και την ίδια μας τη ζωή.

Οι συνωμότες και οι συνεργάτες πρέπει να συλληφθούν όλοι. Όλοι οι Bilderbergers πρέπει να συλληφθούν επειδή είχαν συναντήσεις με δικά μας έξοδα και στη συνέχεια δεν μας είπαν τι σχεδίαζαν. Οι υποστηρικτές της Ουκρανίας πρέπει να συλλαμβάνονται για αφέλεια και βλακεία και να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Οι δημοσιογράφοι που εργάζονται για τα κύρια μέσα ενημέρωσης πρέπει να συλλαμβάνονται. Όλο το προσωπικό και οι υποστηρικτές της ΕΕ πρέπει να συλληφθούν. Όλοι οι υποστηρικτές και οι υποστηρικτές του ψεύτικου εμβολίου πρέπει να συλληφθούν. Το προσωπικό του ΠΟΥ πρέπει να συλληφθεί. Το προσωπικό του Facebook, της Google, του YouTube και της Wikipedia πρέπει να συλληφθεί για την καταστολή των αληθειών και για συμβολή στη γενοκτονία. Οι απόφοιτοι του προγράμματος Κοινού Σκοπού θα πρέπει να συλληφθούν. Όποιος εμπλέκεται με το WEF πρέπει να συλλαμβάνεται. Και οι αριστεροί φανατικοί της κλιματικής αλλαγής θα πρέπει να σταλούν τρόποι να επαναπρογραμματιστούν για να κατανοήσουν την έννοια της αλήθειας και της επιστήμης.

Χρειαζόμαστε μεγαλύτερες φυλακές.

Αυτό μας κάνει προς το παρόν.

Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση.

Ο τελευταίος κίνδυνος είναι ότι σχεδιάζουν να καταστήσουν έγκλημα το να λες την αλήθεια για τα εμβόλια, κάθε είδους, ή για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Το να λες την αλήθεια θα είναι έγκλημα – χαρακτηρισμένο ως τρομοκρατία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Παρακαλώ παρακολουθήστε τα υπέροχα βίντεο του καλού μου φίλου Colin Barron και παρακαλώ κοιτάξτε τις ιστοσελίδες μου www.vernoncoleman.com και www.vernoncoleman.org - όπου υπάρχει νέο υλικό τις περισσότερες μέρες - και μοιραστείτε αυτό που βρίσκετε με όλους στα κοινωνικά μέσα. Θυμηθείτε, είμαι απαγορευμένος από παντού εκτός από τους δικούς μου ιστότοπους και εκείνους τους ευγενικούς ανθρώπους που μεταφέρουν το υλικό μου. Οποιοσδήποτε ιστότοπος κοινωνικών μέσων που βλέπετε στο όνομά μου είναι δόλιος. Ακόμα και το Linked-In με έδιωξε.

Και να θυμάστε: όταν βλέπετε κάτι κακό να συμβαίνει, πρέπει να υπερασπίζεστε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό. Αν δεν το κάνετε τότε μπορεί και να είστε νεκρός. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν γυρίσει τα πρόσωπά τους στον τοίχο και έχουν παραιτηθεί. Δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου πουθενά στον κόσμο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ αποτελούν ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ και σε πολλά μέρη της χώρας, οι ΛΕΥΚΟΙ ΑΓΓΛΟΙ είναι μια ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.

Αλλά σίγουρα δεν είστε μόνοι. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν. Και μόλις ξυπνήσουν δεν ξανακοιμούνται.

Είθε ο Θεός να είναι μαζί σας και να θυμάστε: ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. Όσο περισσότερο συνεχίζεται αυτός ο πόλεμος, τόσο πιο ευγνώμων αισθάνομαι ότι έχουμε τον Θεό στο πλευρό μας στις μάχες μας με τις ορδές χωρίς Θεό.

Δυσπιστία προς την κυβέρνηση, αποφυγή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και καταπολέμηση των ψεμμάτων. Αυτό ισχύει τόσο τώρα όσο ήταν όταν το είπα για πρώτη φορά πριν από σχεδόν τρία χρόνια. Και αν θέλετε να σώσετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους φίλους σας, μοιραστείτε αυτό και τα άλλα βίντεό μου με όλους όσους γνωρίζετε και πολλούς ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Δεν μπορώ να μοιραστώ τίποτα γιατί είμαι απαγορευμένος παντού για το σύγχρονο αμάρτημα να λέω την αλήθεια. Αλλά θα είμαι εδώ για www.vernoncoleman.org και www.vernoncoleman.com για όσο περισσότερο μπορώ.

Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε έναν ηλικιωμένο άνδρα σε μια πολυθρόνα.

Αναρτήθηκε από Θεόδωρος Κολοκοτρώνης