.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Με αυτή την φωτογραφία επιβεβαιώνεται ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ που έλεγε « δεν θα αφήσει ο ΘΕΟΣ την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ για πολύ ακόμα στα χέρια των βρώμικων τούρκων»


Η τουρκία ξάπλα μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ- η βεβήλωση της βεβήλωσης.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένας Τούρκος μουσουλμάνος να έχει ξαπλώσει στο τιρκουάζ χαλί που έχει στρωθεί στο δάπεδο της Αγίας Σοφίας, για να τραβήξει selfie!


Από εδώ και πέρα όλο τέτοιες προκλήσεις θα γίνονται. 

Με αυτούς θα πάτε να κάνετε διάλογο πάνω σε νόμιμα κυριαρχικά δικαιώματα μας;

«Το ένα τρίτο των Τούρκων θα σκοτωθεί, το ένα τρίτο θα εκχριστιανιστεί και το υπόλοιπο θα φύγει βαθιά μέσα στην Ασία» ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός.


Ιδιόχειρο σημείωμα του σε ταχυδρομική κάρτα 

«Ἀγαπητέ μου ἀδελφὲ Ἰωάννη,

Εὔχομαι ὁ Θεὸς νὰ δώση γρήγορα νὰ ἔλθη ἡ χάση τοῦ τουρκικοῦ φεγγαριοῦ. Ἀμήν. Τοῦ Ἁγίου Δημητρίου κλείνω δύο χρόνια πού προσευχήθηκα στὴν Ἁγία Σοφιά μας καὶ εἶπα τὰ παράπονά μου στὸν καλὸν Θεόν. Μὲ κατάλαβε ὁ Τοῦρκος φύλακας πού προσευχόμουν καὶ μὲ ἔδιωχνε ἔξω κ.τ.λ. καὶ πρόσθεσα καὶ ἄλλα παράπονα στὸν Θεόν.

Πιστεύω δὲν θὰ τὴν ἀφήση τὴν Ἁγία Σοφιά μας στὰ χέρια τῶν βρώμικων Τούρκων. 

Εἶναι ἕνας λαὸς σὰν τοὺς γύφτους, βρώμικος καὶ φοβιτσιάρικος. Τώρα δὲν ἔχουν ἰδανικά, διότι πρὶν πιστεύανε στὸν Μωάμεθ, ἀργότερα στὸν Κεμάλ. Τώρα οὔτε στὸ Μωάμεθ πιστεύουν (γιατί μορφώθηκαν κάπως καὶ εἶδαν ὅτι ἦτο ἕνας ἀγύρτης ὁ Μωάμεθ) οὔτε καὶ στὸν Κεμὰλ πιστεύουν, ἄλλα στὴν σαρκολατρεία.

Ἐνῶ ἐμεῖς πιστεύουμε στὸ Χριστό, ὁ Ὁποῖος ἔχει συνέχεια τὴν θεϊκή Του ἀξία. Καὶ ὁ ἑλληνικὸς λαὸς ἔχει πάντα ἰδανικὰ καὶ τὸν Χριστὸ μὲ τὴν Παναγία μαζί του.

Μὲ ἀγάπη Χριστοῦ Μοναχὸς Παϊσιος»


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Αποκλειστικές έκτακτες ειδήσεις: Σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ έ ς πληροφορίες σχετικά με το ΟΞΕΙΔΙΟ του ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ στα ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA


Kορυφαίος ιατρός και καθηγητής σε επτά πανεπιστήμια, ο οποίος είναι ανώτερος ιολόγος, επιδημιολόγος, ογκολόγος και ανοσολόγος, προειδοποίησε ότι το οξείδιο του γραφενίου υπάρχει στα εμβόλια mRNA.


Ένας εξαιρετικά κατηρτησμένος κορυφαίος ιατρός και καθηγητής σε επτά πανεπιστήμια, ο οποίος είναι ανώτερος ιολόγος, επιδημιολόγος, ογκολόγος και ανοσολόγος, προειδοποίησε ότι το οξείδιο του γραφενίου υπάρχει στα εμβόλια mRNA.

Ο καθηγητής Δρ Robert W. Gorter, ο οποίος έχει λάβει απειλές θανάτου από άτομα που συνδέονται με τη Big Pharma, έπρεπε να προσλάβει ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς ασφαλείας και προσωπικούς σωματοφύλακες, επειδή η έρευνά του αποκάλυψε ένα πραγματικά σατανικό σχέδιο που εφαρμόζεται.

Έχει παράσχει συγκεκριμένες αποδείξεις για το οξείδιο του γραφενίου στα εμβόλια της Pfizer, μεταξύ άλλων, και προειδοποιεί ότι υπάρχει τρόπος παρακολούθησης των εμβολιασμένων χρησιμοποιώντας 5G και ιδιαίτερα κεραίες 6G.

Αυτή η τεχνολογία, που κατασκευάζεται σε ολόκληρο τον πλανήτη σε κάθε μεγάλη πόλη και πόλη, συνδέεται στην πραγματικότητα με συστήματα μαζικής παρακολούθησης που ελέγχονται από ένα εκτεταμένο δίκτυο επιτήρησης που τροφοδοτείται από τεχνολογία AI.

Ακόμη πιο ανησυχητική είναι η δυνατότητα χρήσης τεχνολογίας drone για την αποτελεσματική χορήγηση παλμών 5G / 6G σε άτομα με οξείδιο του γραφενίου στο αίμα τους από τα εμβόλια.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Gorter, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να τιμωρήσει τους ανθρώπους που δεν συμμορφώνονται και θα μπορούσε ακόμη και να προκαλέσει ένα σοκ αρκετά ισχυρό ώστε να σταματήσει την καρδιά τους.

Αυτές οι πληροφορίες έχουν κρατηθεί μυστικές, καθώς δεν θέλουν οι άνθρωποι να γνωρίζουν ή να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να είναι έτοιμοι και προετοιμασμένοι.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


Μόλις εννέα δευτερόλεπτα διάρκεια! Γιά όσους ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ! Οι άλλοι άς δούν ..."τηλεόραση"! / ΒΙΝΤΕΟ



Νεοταξική χούντα: ΝΤΡΟΠΗ σας γιά τήν ΔΙΩΞΗ του Νεκτάριου Μικκιού! – Φ υ λ ά κ ι σ α ν έναν ειρηνικό Χριστιανό γιά τό χουντο – Pride της Θεσσαλονίκης!



Χουντικοί νόμοι στις υπηρεσίες του Europride - Φτάσαμε στον έσχατο καιρό που οι χριστιανοί διώκονται επειδή στηρίζουν το Ευαγγέλιο! 

Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης

Όταν γράφαμε σε κάποιο παλιότερο άρθρο ότι η προπαγάνδα του «τρίτου φύλου» αναπτύσσει την ίδια δυναμική με την προπαγάνδα του Τρίτου Ράϊχ, κυριολεκτούσαμε απόλυτα. 

Και το βλέπουμε στις μέρες μας να επιβεβαιώνεται. 

Η θεσμική περιφρούρηση του πολιτισμικού βόθρου που λέγεται Europride, είναι πιο ισχυρή και από το να φιλοξενούσαμε αρχηγό κράτους. 

Γιατί αυτό ακριβώς είναι η ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα. Ο νεοφερμένος αρχηγός του ελληνικού κράτους. 

Ένα «θεοκρατικό» καθεστώς που ήρθε να καταλύσει τη δημοκρατία και να διαλύσει την κοινωνία εις τα εξ ων συνετέθη. 

Νέα θρησκεία, το είδωλο της ατιμασμένης σάρκας. Νέοι νόμοι, η θεσμική προώθηση της απανθρωποποίησης του ανθρώπου. Κράτος εν κράτει. 

Και οι διοικήσεις της αστυνομίας λειτουργούν ως πραιτοριανοί του νεοταξικού συστήματος. 

Περιχαρακώνουν την καθιέρωση της ανωμαλίας. Καταπνίγουν τις φωνές της ηθικής. 

Τραμπουκίζουν τους πολίτες που διψάνε να πάρουν αέρα από τα λύματα που κατέπνιξαν τη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία σου λέει «όχι», θα μείνεις να πάθεις ασφυξία και δεν θα αρθρώσεις και «κιχ». 


Υποχρεωτικά θα βλέπουν τα παιδιά σου παρελάσεις κιναιδισμού, ποδηλατοδρομίες γυμνιστών και οποιαδήποτε άλλη παράτα αποκτήνωσης επιβάλλει ο βλαχοδήμαρχος και η κυβέρνηση. 

Και ποιος σου είπε ότι έχουμε δημοκρατία; Απαγορεύεται να διαμαρτυρηθείς κύριε. 

Ούτε καν μακριά από εκεί που γίνεται το Pride, σε περίκλειστο χώρο, στο προαύλιο μιας Εκκλησίας. 

Ο ΛΟΑΤΚΙ+ καρναβαλιστής μπορεί να βλασφημεί δημόσια την Παναγία βάζοντας «παρδαλό» φωτοστέφανο σε εικόνα της, αλλά ο χριστιανός δεν έχει δικαίωμα να επικαλεστεί τον νόμο περί προσβολής συμβόλων, ούτε καν να υπερασπιστεί την πίστη του, στην οποία ασελγούν οι ορδές των παραφιλικών. 

Η περιχαράκωση που παρέχει η Πολιτεία στο χουντο- Pride έδειξε σε τι ποιότητα «δημοκρατίας» ζούμε. Το σύνταγμα έχει καταλυθεί. 

Το αναφαίρετο δικαίωμα του συνέρχεσθαι, έχει ποδοπατηθεί από την LGBTQ – Μητσοτάκης ΑΕ. 

Τα γράφαμε εδώ από το 2020, ότι το νεοχουντικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη που θεσπίστηκε για απαγόρευση συναθροίσεων (αντιγραφή του Νομοθετικού Διατάγματος 794/1971 το οποίο θεσπίστηκε επί 7ετίας), δεν θα έμενε μόνο στα της πανδημίας. 

Θα γινόταν εργαλείο ελέγχου για την ατζέντα που θα επιβαλλόταν μετέπειτα. 

Λίγοι είχαν αντιδράσει τότε, και σήμερα τα λουζόμαστε. 

Συγκεκριμένα γράφαμε ότι αν οι κυβερνώντες προδίδουν συστηματικά την εντολή της λαϊκής ψήφου, «θα σου μείνει μόνο ένας δρόμος. 

Η διαδήλωση. Η ειρηνική δημόσια διαμαρτυρία. 

Θα σου μείνει όμως; 

Θα κατέβεις στους δρόμους να διαμαρτυρηθείς; 
Πως; Πού; 

Θα σου παραχωρήσει άδεια η (ελεγχόμενη από την κυβέρνηση) αστυνομία; 

Θα σου επιτρέψει ο Δήμαρχος να διαδηλώσεις εκεί που θέλεις; 

Θα διακινδυνεύσεις να βρεθείς αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης;» 

Η δίωξη του Νεκτάριου Μικκιού!

Εάν η παράσταση διαμαρτυρίας δεν κοστίζει στο σύστημα, και 100.000 κόσμος να μαζευτεί δεν θα την πειράξουν. 

Εάν η παράσταση διαμαρτυρίας κοστίζει στο σύστημα, και 10 άνθρωποι να μαζευτούν, θα τους πάρουν φαλάγγι οι πραιτοριανοί. 

Αυτό έγινε με τον χριστιανό οικογενειάρχη, Νεκτάριο Μικκιό. 

Το μόνο που ήθελε ήταν να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά για τα αίσχη του Pride σε έναν απομονωμένο χώρο και το μητσοτακικό κράτος τον αντιμετώπισε σαν τρομοκράτη. 

Κάλεσε τον κόσμο να συγκεντρωθεί στο προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης και οι τραμπούκοι αστυνομικοί μπούκαραν στο σπίτι του (!), τον συνέλαβαν και τον κρατούσαν δέσμιο για 4 μέρες μέχρι να δικαστεί! 

Φυσικά το δικαιωματιστικό ταλιμπανιστάν των ΜΜΕ δεν έγραψε το παραμικρό γι’ αυτή τη χουντική δίωξη. 

Προς τιμήν της ΝΙΚΗΣ, ο Δημήτρης Νατσιός έσπευσε άμεσα να συμπαρασταθεί στον Νεκτάριο Μικκιό και πήγε μαζί με τον βουλευτή Νίκο Παπαδόπουλο στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο για να διαμαρτυρηθεί για την άδικη δίωξη αυτού του αγωνιστή. 

Ο Νεκτάριος αφέθηκε ελεύθερος μετά την αναβολή της υπόθεσης, κάτι που σημαίνει ότι ο γολγοθάς του θα συνεχιστεί. 

Ε, δεν είναι δα και… Λύτρας ο Μικκιός, να μαυρίζει στο ξύλο τη γυναίκα του, να λέει ένα προφορικό συγγνώμη στον Ανακριτή και να φεύγει κύριος (μέχρι να ξεσπάσει η πανελλήνια οργή που τον οδήγησε τελικά στα κάγκελα). Αλλοίμονο! 

Ο Μικκιός έπρεπε να κάτσει 4 μέρες φυλακισμένος εξαρχής (!) γιατί έκανε το… έγκλημα να εκφέρει χριστιανική άποψη! 

Ζούμε τη συνέχεια της υγειονομικής χούντας στη διετία 2020 – 2022. 

Τότε είχαμε διώξεις ιερέων και χριστιανών για μετάδοση Θείας Κοινωνίας, λειτουργίες, περιφορές επιταφίων και λιτανείες. 

Τώρα έχουμε και διώξεις για μια απλή συνάθροιση διαμαρτυρίας. 

Χωρίς να υπάρχει καμμία παρακίνηση σε βία. 

Κι όμως ο κ. Μικκιός κατηγορήθηκε «για διέγερση σε ανυπακοή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά»! Σοβαρά, δεν ντρέπονται τα κρατικά όργανα να στήνουν τέτοιες χυδαίες κατηγορίες; 

Δηλαδή όποιος επικαλείται το Ευαγγέλιο για να θίξει μια αμαρτία, είναι «ανυπάκουος με ρατσιστικά χαρακτηριστικά»; 

Απαγορεύεται πλέον να αναφερόμαστε στο Ευαγγέλιο επειδή αποδομεί το νεοταξικό σύστημα τους; 

Και μιλάμε για το ίδιο Ευαγγέλιο που ορκίζονται αυτοί που μας κυβερνούν; 

Δηλαδή ο όρκος στο Ευαγγέλιο είναι ιερός, αλλά αυτά που γράφει μέσα είναι «ρατσιστικά»; Τι σαπίλα είναι αυτή που έχει μπολιαστεί στα μυαλά τους; 

Με μια χαρακτηριστική φωτογραφία από το χουντο – Pride, φάνηκε ποιους υπηρετούν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης και της αστυνομίας. 

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ Γιώργος Τσούνης, ο – παντρεμένος με άντρα – διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης, και ο CO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά, καμαρώνουν δίπλα – δίπλα τη γιορτή της αποκτήνωσης. 

Τρία κεφάλια του «Θηρίου» της Νέας Τάξης: ο αμερικανικός Ιμπεριαλισμός, η «θρησκεία» του ΛΟΑΤΚΙσμου και η αυτοκρατορία των big pharma. Συνεργατικά και τα 3 αυτά μέρη συμπληρώνουν τον ευρωατλαντικό οδοστρωτήρα της παγκόσμιας δικτατορίας που οδεύει καταπάνω μας. 


Αυτά τα συμφέροντα προστατεύει η αστυνομία και η δικαιοσύνη. 

Και μετά ακούμε κάτι γραφικούς σαν τον Καπουντζίδη και τον Σεργουλόπουλο να λένε ότι το Pride… σπάει τα στερεότυπα του συστήματος. 

Τόσο συστημική και καπιταλιστική μπόχα δεν θα βρεις συγκεντρωμένη ούτε σε διάσκεψη κορυφής της G7. 

Η εξοργιστική δίωξη του Νεκτάριου Μικκιού θα πρέπει να σημάνει συναγερμό για όλους όσους αντιδρούν στην επέλαση της νεοταξικής ατζέντας. 

Ο ροζ απολυταρχισμός πετάει και τα τελευταία προσωπεία και δείχνει τα δόντια του. 

Πολύ στενάχωρο που οι Ιεράρχες της Μακεδονίας δεν έχουν βγει μπροστά να καταδικάσουν αυτή τη δίωξη, αλλά και συνολικά το έρεβος που σκεπάζει για 9 μέρες τη Θεσσαλονίκη. 

Γιατί να μένει ακέφαλο το ποίμνιο μπροστά σε τέτοια επίθεση; Αυτή η εκκωφαντική σιωπή είναι σημείο των καιρών. 

Αντί ο Ποιμένας να διώχνει τους λύκους, κρύβεται πίσω από τη ράβδο του, και αναγκάζονται να βγαίνουν μπροστά τα λογικά πρόβατα για να εμποδίσουν τη σφαγή! 

Λες και αυτή η χούντα θα μείνει να στοχοποιεί μόνο λαϊκούς! Λες και αύριο δεν θα στοχοποιήσει ιερείς και έπειτα αρχιερείς! 

Σεβασμιώτατοι μιλήστε για να μην αναγκαστεί να «μιλήσει» ο Άγιος Δημήτριος! 

Χανόμαστε! 

Όλοι μαζί πέφτουμε – όλοι μαζί σηκωνόμαστε!


Καθηγητής Δρ Νεκτάριος Δαπέργολας«Χριστιανικές» πόλεις δίχως κανένα ἄλλοθι…


Νεκτάριος Δαπέργολας

Ἄν ἡ ὀργή τοῦ Θεοῦ ἔπεσε κάποτε πάνω στά Σόδομα ἀλλά καί σέ ἄλλες πόλεις, πού εἶχαν ἔστω τή «δικαιολογία» ὅτι δέν ἄκουσαν ποτέ περί τοῦ Χριστοῦ, τί ἄραγε μπορεῖ νά συμβεῖ σέ χριστιανικές πόλεις, πού ἐπειδή ἀκριβῶς εἶναι «χριστιανικές», στεροῦνται κάθε δικαιολογίας;

Γράφει χαρακτηριστικά ὁ Ἅγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς: «Εἶπε δὲ Κύριος• κραυγὴ Σοδόμων καὶ Γομόρρας πεπλήθυνται πρὸς με, καὶ αἱ ἁμαρτίαι αὐτῶν μεγάλαι σφόδρα» (Γεν. 18, 20). Καὶ ὅτι ἡ ἁμαρτία Σοδόμων ἦταν ὄντως πολὺ μεγάλη καὶ σφοδρή, φαίνεται καὶ ἀπὸ τὸ ὅτι δὲν εἶχαν βρεθεῖ οὔτε δέκα δίκαιοι…Ὅλοι οἱ πολίτες ἦταν σὲ πόλεμο ἐναντίον τοῦ Θεοῦ καὶ ἐναντίον τῆς φύσης. Οἱ ψυχὲς τους ἦταν νεκρὲς, ἐνῶ τὰ σώματα ἐκφυλισμένα. Γι΄ αὐτὸ χτύπησε «θεῖον καὶ πῦρ» (Γεν. 19, 24), τὸ σύμβολο τῆς βρώμας καὶ τῆς ἔξαψης τῶν παθῶν τους, καὶ ἀπὸ τὰ Σόδομα δὲν ἔμεινε τίποτα, πλὴν τοῦ κακοῦ ὀνόματος καὶ τῆς φρικιαστικῆς ἀφήγησης.

Ὅμως δὲν ἔπεσε ὁ θυμὸς τοῦ Θεοῦ μόνο στὰ Σόδομα, ἀλλὰ καὶ σὲ πολλὲς ἄλλες πόλεις, ὅπου ἡ ἁμαρτία εἶχε κάνει τοὺς ἀνθρώπους δύσμορφους σὲ τέτοιο βαθμό, ὥστε νὰ μὴν μοιάζουν καθόλου πιὰ μὲ τὸ ἔργο τοῦ οὐράνιου Δημιουργοῦ. Καὶ ἐφόσον ἔτσι ἔγινε μὲ τὶς κακὲς πόλεις, στὶς ὁποῖες δὲν εἶχε ἀκουστεῖ τὸ ὄνομα τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ, πόσω μᾶλλον μπορεῖ νὰ συμβεῖ μὲ τὶς χριστιανικὲς πόλεις, τὶς βαπτισμένες στὸ ὄνομα τοῦ Κυρίου Υἱοῦ τοῦ Θεοῦ;

Διαβάστε τί λέγει ὁ Κύριος πρὸς τὴν πόλη Καπερναούμ: «Καὶ σὺ Καπερναούμ, ἡ ἕως τοῦ οὐρανοῦ ὑψωθεῖσα, ἕως ᾅδου καταβιβασθήσῃ· ὅτι εἰ ἐν Σοδόμοις ἐγενήθησαν αἱ δυνάμεις αἱ γενόμεναι ἐν σοί, ἔμειναν ἂν μέχρι τῆς σήμερον» (Ματθ. 11, 23). Καὶ πράγματι, ἡ προφητεία ἐκπληρώθηκε: ἐκεῖ ὅπου κάποτε στεκόταν ἡ ὑπερήφανη πόλη τῆς Καπερναοὺμ τώρα εἶναι ἀδιαπέραστος θαμνώδης τόπος, πέτρες καὶ φωλιὲς φιδιῶν. Μὲ τὰ μάτια τους τὸ εἶδαν καὶ μὲ τὴν καρδιὰ ἔτρεμαν ὅλοι οἱ προσκυνητὲς τῶν Ἁγίων Τόπων».\\

Καί αὐτά τά ἔγραφε ὁ Ἅγιος Νικόλαος γιά τίς χριστιανικές πόλεις τῶν ἡμερῶν του (πρίν ἀπό περίπου 80 χρόνια). Ποιός τολμᾷ ἄραγε νά φανταστεῖ τί θά ἔλεγε σήμερα; Καί εἰδικά γιά τίς πόλεις τοῦ κατ’ ἐξοχήν ὀρθόδοξου καί ἁγιοτόκου τόπου, πού ἔχει πλέον καταντήσει τέτοιος δυσώδης βόρβορος ἀποστασίας, ἀκολασίας καί διαστροφῆς;

Αναρτήθηκε από ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ "ΠΟΙΜΕΝΩΝ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ


Λυκούργος Νάνης, ιατρός

Η σύλληψη και κράτηση του ομολογητή χριστιανού και η μετά ταύτα κραυγαλέα σιωπή των «ποιμένων» αποκαλύπτει την αθλιότητα και αναξιότητα της σύγχρονης εκκλησιαστικής ηγεσίας.

Ούτε μια επισκοπική φωνή διαμαρτυρίας, ούτε μια δήλωση συμπαράστασης στο διωκόμενο μέλος της Εκκλησίας, ούτε μια επίσκεψη στον κρατούμενο πιστό που έδωσε την καλή ομολογία, από την πλευρά της ηγεσίας της Εκκλησίας που έχει καταντήσει ουρά των πολιτικών εξουσιαστών και των νεοταξιτών γενικότερα.

Τους είδαμε αυτές τις ημέρες να συμμετέχουν σε συλλείτουργα- δεσποτικά φεστιβάλ όπως έχουν προσφυώς ονομασθεί εξ αιτίας του τρόπου που γίνονται και λόγω των όσων άτοπων λαμβάνουν χώρα σε αυτά , αλλά τσιμουδιά για το Νεκτάριο και τη δίωξή του.

Τουλάχιστον μια δήλωση συμπαράστασης στο χριστιανό αυτό και μια δήλωση καταδίκης και αποδοκιμασίας της όλης στάσεως των αρχών σε βάρος του δεν μπορούσαν να κάνουν;

Τόση πια δουλοφροσύνη απέναντι στο αντίχριστο Κράτος; Δεν βλέπουν ότι με τα καμώματά τους έχουν πάρει διαζύγιο από τον πιστό λαό;

Δεν τους νοιάζει κάτι τέτοιο; Δεν τους συνέχει; Δεν συγκλονίζεται η ύπαρξή τους;

Τόση αναισθησία πια;



Ελληνική Δημοκρατία στο… περίπου!


Πρωτ. Στέφανος Στεφόπουλος

Τι ζούμε Θεέ μου!
Το θέατρο του παραλόγου.
Ή όπως το περιέγραφε κάποτε ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, “ένα απέραντο φρενοκομείο”!
Ούτε οι Άγιοι δεν θα μας προλαβαίνουν πιά.
Δόξα τω Θεώ που Εκείνος ακόμα μακροθυμεί!

Κάποιοι μιλούν για τον “ανάποδο κόσμο”.
Δεν γνωρίζω αν είναι ανάποδος αλλά σίγουρα είναι δαιμονικός.
Τρία τινά τράβηξαν την προσοχή μου γύρω απ’ αυτό που θα χαρακτήριζα ως το άκρο άωτο του κιτς θεάματος των “χρωματιστών αοράτων” συνανθρώπων μας και των διάσημων ουδέτερων, τύπου “τα εαυτά” επιχειρηματιών, διπλωματών, πολιτικών – υποστηρικτών τους.
Αυτή η “παρέλαση” – μασκαριλίκι άφησε την όζουσα ατμόσφαιρά της ανεξίτηλη στο μη αόρατο, μη διαφορετικό, μη πολύχρωμο κοινό. Και είχε απ’ όλα.
Αποκριάτικες στολές ρόλων1, παρουσία διάσημων όλων των κοινωνικών αποχρώσεων, πολιτικά πρόσωπα, πανεπιστημιακούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες της υγείας biz, διπλωμάτες απ’ τα… Κράβαρα, και επίσης δεν είχε αλλά…είχε (βάλτε και λίγο το μυαλό σας να δουλέψει!) εκ του αρνητικού, δηλαδή διά της σιωπής, που όμως εδώ κινδυνεύει να εκληφθεί ως έμμεση αποδοχή, των θεσμών της δικαιοσύνης, της αστυνομίας και της Εκκλησίας!

Παρακάτω θα εστιάσω σε τρία πολύ προβληματικά σημεία.

1) Η αφωνία αν μη και άκριτα πειθήνια δουλικότητα των εκκλησιαστικών προσώπων στην Πολιτεία που θα μπορούσε να παρεξηγηθεί, όχι άδικα, από μεγάλη μερίδα του πιστού λαού.

Είναι κρίμα κι άδικο να μη στηρίζεται αυτός ο έρμος ο λαός του Θεού σε τόσο κρίσιμες καταστάσεις.
Και να δίνεται μ’ αυτόν τον τρόπο η εντύπωση ότι η διοίκηση της Εκκλησίας αποδέχεται σιωπηρώς μιά κατάσταση που επέβαλλε διά της βίας και των νομικών “όπλων” ο Καίσαρας, κάτι που βεβαίως και αδικεί τον ιερό θεσμό της Εκκλησίας.
Μακάρι να έκανα λάθος και να υπήρξαν τοποθετήσεις. Τότε με χαρά θα ζητήσω δημοσίως συγγνώμη γιά το λάθος μου που έβλαψε τα ούτως ή άλλως σεβαστά πρόσωπα των Αγίων Αρχιερέων.
Όμως δεν είδα κάποια δημόσια τοποθέτηση γιά όλο αυτό το δαιμονικό κατάντημα μερίδας του λαού μας, προ ή μετά.
Στραβά σαν τον κάβουρα βαδίζουμε.
Στην περίπτωση του κορωνοϊού που δεν έπρεπε η Εκκλησία να πάρει θέση αφού το θέμα – πάντα κατά την επίσημη παραδοχή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου – ήταν ιατρικό και όχι θεολογικό, πολλοί Αρχιερείς μας παρουσιάζονταν σε όλα τα μέσα λαλούντες ως ιατροί εμπειρογνώμονες και παροτρύνοντας κόσμο να τηρούν μέτρα χειραγώγησης, ακραίων περιορισμών, να απέχουν από τον εκκλησιασμό και τα μυστήριά της και να εμβολιάζονται (κρίνοντας λανθασμένα όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος των μαζικών “ξαφνικίτιδων” που καλά κρατούν αλλά κρύβονται επιμελώς από την Πολιτεία).
Κι εδώ, στην “παρέλαση” της ανομίας, που προωθεί και διαφημίζει ένα σαρκικό πάθος – επιλογή που διαστρέφει την ηθική τάξη, τα χρηστά ήθη, την χριστιανική διδασκαλία και πλήττει το ανθρώπινο πρόσωπο στην ουσία του, ούτε κουβέντα!
Μα δεν πρέπει σε σημαντικά θέματα να στηρίζεται και ο πιστός λαός του Θεού αλλά και ο μάχιμος κλήρος και ο μοναχισμός που καλούνται μαζί με τους Επισκόπους να σπείρουν τον σπόρο του Θεού στις ψυχές των ανθρώπων;

2) Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη.

Δεν της έφταναν της πόλης του αγίου Δημητρίου τα μασκαρέματα με τους “αόρατους”, έπρεπε να βιώσει και τους γυμνούς ποδηλάτες! Ναι, καλά διαβάσατε, γυμνούς. Ορισμένους δε ολόγυμνους2.
Στα πλαίσια μιάς “Γιορτής διεκδίκησης γιά το ποδήλατο, το περιβάλλον και το ελεύθερο(sic) σώμα”.
Οι ασύνετοι, παράφρονες, αδιάντροποι γέμισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, παραμονή της μεγάλης “παρέλασης” της ανοησίας, διαμηνύοντας πως “το γυμνό μας σώμα δεν είναι προσβολή, είναι φυσικό και όμορφο πολύ”, συμπαραστεκόμενοι στους” αόρατους” και στους…Παλαιστίνιους!

Πόση βλακεία να αντέξουμε πια;
Πόση ξετσιπωσιά;
Πόση ξεφτίλα;

Και μιά απορία προς την πενομένη και επίσης αόρατη (άνευ εισαγωγικών) δικαιοσύνη.
Καλά, ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΔΟΥΣ;
Απ’ την άλλη πάλι, θερίστε τώρα θύελλες αφού σπείρατε καταιγίδες με τη νομιμοποίηση και άρνηση χαρακτηρισμού του γυμνού σώματος ως ποινικά και ηθικά κολάσιμης πράξης.
Αποποινικοποιήσατε οι δικαστικοί την δημόσια έκθεση του γυμνού (αδαμιαίας περιβολής) σώματος προωθώντας το κίνημα του “αστικού γυμνισμού”, προσβάλλοντας την δημόσια αιδώ και την προσωπικότητα και ελευθερία των πολιτών βάσει των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Ή μήπως η επίκληση των θρησκευτικών πεποιθήσεων σχεδιάστηκε εντέχνως μόνο γιά τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και άλλες μειονότητες, ενός “Συντάγματος” αντισυνταγματικού;
Βάλατε στο αρχείο υπόθεση κατά την οποία δύο άντρες, και πάλι στη Θεσσαλονίκη, κυκλοφορούσαν γυμνοί, ολόγυμνοι στους δρόμους της πόλης. Σε κοινή δημόσια θέα. Μπροστά σε ανήλικους, μικρά παιδιά. Και ποιός σας είπε ότι εγώ που είμαι χριστιανός ορθόδοξος και διαφυλάσσω την επιβαλλόμενη από την πίστη μου σεμνή περιβολή είμαι υποχρεωμένος να βλέπω την ακτιβιστική γύμνια του άλλου; Θεωρήσατε ότι αφού οι δράστες δεν είχαν δόλο και δεν υπονοούσαν γενετήσιες πράξεις, μπορούσαν να επιδεικνύουν την ακτιβιστική δαιμονική γύμνια τους!
Μα καλά, η γυμνότητα είναι κολάσιμη ή όχι αναλόγως του πως μας τη “σερβίρουν” οι ακτιβιστές;
Μπράβο σας. Συγχαρητήρια. Εσείς ζείτε σε κοινωνία απαθών αγίων και ερμηνεύετε τους νόμους κατά πως τα αφεντικά σας ή η αρρωστημένη μεταμοντέρνα συνείδησή σας σας επιβάλλει. Εύγε!3
Και επιτρέπετε την αδαμιαία γυμνότητα-αναισχυντία που καταδικάζει η Εκκλησία και τα χρηστά ήθη του λαού επειδή δήθεν δεν γίνονται με δόλο και αποτελούν δήθεν πράξεις με ιδεολογικό ακτιβιστικό περιεχόμενο, έστω κι αν στην πραγματικότητα γίνονται γιά άσχετους με το κίνημα λόγους όπως η συμπαράσταση “στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό”!!!

Και τολμάτε να παραπέμπετε σε δίκη άνθρωπο ελεύθερο, τόσο ελεύθερο όσο οι ασχημονούντες της “παρέλασης” της ανηθικότητας; Ποιά ισονομία και ποιά δικαιοσύνη και ποιά ισότητα, ποιού συντάγματος υπηρετείτε;

Με σαφή ιερή αγανάκτηση απευθύνω και ένα ερώτημα προς την Ελληνική Αστυνομία η οποία προφανώς ποδηγετείται αγρίως από τις όποιες βουλές του Καίσαρα.

Απαγορεύσατε την ειρηνική, ακηδεμόνευτη αυθόρμητη, συνταγματική αντισυγκέντρωση των πολιτών που αντιτίθεντο στην “παρέλαση” των “διαφορετικών” με το εξής γελοιωδέστατο σκεπτικό : “επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος γιά τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της ιδιοκτησίας και της πολιτειακής εξουσίας και
β) απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών και της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων στις συγκεκριμένες περιοχές”!!!4

Στο χωριό μου, λένε σ’ αυτές της περιπτώσεις ολικής διανοητικής σύγχυσης, “άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες”!
Ξεχάσατε κ. Αστυνομικέ Διευθυντή την πιθανότητα κβαντικής διαπλανητικής εισβολής!

Λίγες μόνο γραμμές γιά την περιγραφή του “πιθανού” ανέφικτου.
Παράγραφος (α).
Η ΕΛ.ΑΣ με 2 γραμμές περιγράφει ακριβώς την πραγματικότητα των συγκεντρώσεων και πορειών των ακροαριστερών και ακροδεξιών “μπαχαλάκηδων” αφού κάνει λόγο για κίνδυνο απειλής της ζωής, της ιδιοκτησίας, της σωματικής ακεραιότητας και της πολιτειακής εξουσίας!
Απόλυτη περιγραφή που ταυτίζει την ακραία πολιτική ιδεολογία με την εν τη συνταγματική ελευθερία του πολίτη να συνέρχεται και να διαδηλώνει ειρηνικά την αντίθεσή του σε μέτρα της Πολιτείας.
Αυτό μας είπατε. Ότι οτιδήποτε αντιτίθεται στις επιδιώξεις της Αστυνομίας που λαμβάνει στανικά εντολές από μιά αντίχριστη εξουσία χαρακτηρίζεται ακραίο και επικίνδυνο.

 
Γεώργιος Παπαδόπουλος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης,

Να ρωτήσω καλέ μου κύριε Αστυνομικέ Διευθυντή Θεσσαλονίκης. Τους μπαχαλάκηδες που διαλύουν τα πάντα, που καταστρέφουν ιδιοκτησίες, μαγαζιά, που παραλύουν την κίνηση των οχημάτων, που έχουν σκοτώσει στο παρελθόν ανθρώπους που θεωρήθηκαν σκουπίδια αναλώσιμα των ακραίων ιδεολογιών (βλέπε Marfin και όχι μόνο) που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα όχι μόνο των πολιτών αλλά και αυτών των οργάνων της τάξης, που καταστρέφουν υποδομές και κοινωφελείς εγκαταστάσεις και επιπλέον δίνουν τη χειρότερη δυνατή εικόνα στα άλλα κράτη επηρεάζοντας πιθανόν και τον τουρισμό, γιατί κ. Διευθυντά αυτούς δεν τους απαγορεύετε τις συγκεντρώσεις και δεν συλλαμβάνετε πάντα τους διοργανωτές; Και μετά την όποια σύλληψη γιατί δεν μας ενημερώνετε σχετικά με το πόσους και ποιούς (ονοματάκια δεν έχουν αυτοί; αόρατοι κι αυτοί;) στέλνετε στον εισαγγελέα με το ερώτημα της φυλάκισης;
Μήπως γιατί αυτοί είναι οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” του συστήματός του Καίσαρα;
Τα ίδια δεν έκαναν συνάδελφοί σας στην Αθήνα εν καιρώ κορωνοϊού απαγορεύοντας στους πολίτες να βγουν για την παρέλαση της εθνικής εορτής και αφήνοντας ελεύθερους τους Πακιστανούς να πραγματοποιούν πορεία; Ο κορωνοϊός είχε εθνικές προτιμήσεις φαίνεται.

Και τέλος, σοβαρά τώρα, πιστεύετε κ. Διευθυντά ότι κινδυνεύει η πολιτειακή εξουσία από μιά ειρηνική ομάδα αντιδρούντων; Απαντήστε μου σας παρακαλώ. Η προστατευόμενή σας πολιτειακή εξουσία δεν κινδύνευε όταν χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονταν και πραγματοποιούσαν πορείες ειρηνικές διαμαρτυρίας για την υποστήριξη του πολυισοβίτη αρχιτρομοκράτη και πολιτειακού επιβούλου Δ. Κουφοντίνα;
Απαντήστε μου σας παρακαλώ. Από ποιόν κινδυνεύει τελικά η “στο περίπου Δημοκρατία μας”; Από τους χριστιανούς ορθοδόξους ή από τις ακραίες αντεθνικές πολιτικές ιδεολογίες;

Εκτός….

Εκτός κι αν η απαγόρευση αποφασίστηκε γιατί γνωρίζατε ότι σ αυτήν θα “στέλνατε” καμπόσους προβοκάτορες μπαχαλάκηδες γιά να διαλύσουν την αντισυγκέντρωση – γνωστή τακτική των…άκηδων (όπως σας βολεύει να κάνετε, ναι, μη θυμώνετε. Θυμηθείτε τα χημικά που πέταξαν συνάδελφοί σας στην παλλαϊκή συγκέντρωση στο Σύνταγμα τον Οκτώβριο του 2018 εναντίον των Πρεσπών. Οι μπαχαλάκηδες ήταν μπροστά στα ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος και τα χημικά μας έλουζαν 400 μέτρα μακριά στις παρόδους και τα γύρω στενά. Βολικό ε;)

Μετά λύπης μου διαπιστώνω πως η ΕΛ.ΑΣ “τοις κείνων ρήμασι” πειθομένη, εξισώνει το άκρο με το μέσον. Αφού πρώτα οι φωστήρες της “δικαιοσύνης-λάστιχο” ομού μετά των πολιτικών σούπερ νοών φρόντισαν πρώτα να ποινικοποιήσουν την γνώμη, την αντίρρηση, την διαφωνία, την ισονομία, την ελευθερία έκφρασης.
Με στόχο, βέβαια, την απόλυτη σταδιακή φίμωση των Ορθοδόξων, των κανονικών, των ηθικών, των φιλειρηνικών.
Γιατί, πλέον, φανερώθηκε πως ο στόχος είναι ο πιό ισχυρός θεσμός που μπορεί να κρατά σε ενότητα και συνοχή ένα κράτος, μιά κοινωνία. Την Εκκλησία. Η Εκκλησία, ο Χριστός είναι ο στόχος. Θέλει και ερώτημα ή αμφισβήτηση αυτό; 

Στώμεν καλώς, λοιπόν, γιατί οι καιροί ου μενετοί.
Ας μην εφησυχάζουν και οι εξουσιαστές όσο δεν αναθεωρείται το άρθρο 120 του Συντάγματος της “στο περίπου Ελληνικής Δημοκρατίας”. Δηλαδή ποτέ!
Αλλά μάλλον θα μας προλάβουν όλους οι βουλές του Θεού. Ας φροντίσουμε, λοιπόν, να είμαστε στη σωστή μεριά της πίστεως. 


2 news247.gr 28/6/24, 22:36

3 lifo.gr 8/2/2015, 17:20

4 parallaximag.gr 2/7/2024, άρθρο της Μαρίνας Τομπάζη




ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ EUROPRIDE ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ… 
ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ!


Σατανισμός στο EuroPride στη Θεσσαλονίκη στους δρόμους της πόλης με πλάτες της Πολιτείας κρατικός σατανισμός ….! Ενσάρκωση του Μπαφομέτ στη Θεσσαλονίκη. Κρατικός σατανισμός!

Από την αποχριστιανοποίηση στην σατανοποίηση .. Αιματίλα νταρκίλα και κόμη που σχηματίζει το Μπαχομέτ με κατάλληλη βαφή που σχηματίζει κέρατα.. Προσομοίωση κόλασης…

Αυτή είναι η δημόσια ασφάλεια. Απόπατος... Κάνουν τη νεολαία ανθρωποθυσία στο σατανά είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια και τη ψυχική υγεία .. Σκοταδιστές βαμπίρια αυτή είναι η εναλλακτική τους πρόταση στο χριστιανισμό.. Μιαίνουν τα πάντα με κρατική ανοχή και εγγυήσεις οι ευρωπαϊκές οδηγίες που μας οδηγούν..,!!

Ευτυχώς που βγήκε ευρωβουλευτής ο Φ(ε)ιδίας θαυμαστής του 666 ο dark νεκρόφιλος και θα δώσει άλλη ώθηση στα πράγματα! και θα μας ξεστραβώσει..


Τελετουργικό μαύρη λιτανεία πομπή των δαιμόνων στη Θεσσαλονίκη.. όχι καλέ φάρσα είναι που λέει και ο Φιδούκλας ..

ο πολιτισμός.. 2024 Τα σύγχρονα πρότυπα για τους νέους..

Σημεία των καιρών..

Αυτή τη Θεσσαλονίκη αυτή την κυνονία θέλουν τα σκοτεινά τούνελ..



Ο ....πολυλατρεµένος δυτικός ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ της 'woke' ατζέντας!


Γράφει ο Διονύσιος Πυλαρινός


Στο άθεο σοβιετικό καθεστώς 400 επίσκοποι γνώρισαν το διωγμό, από αυτούς οι 250 εκτελέστηκαν, 500.000 κληρικοί φυλακίστηκαν ή εξορίστηκαν, από τους οποίους 200.000 εκτελέστηκαν, 40.000 εκκλησίες καταστράφηκαν στήν δεκαετία του '30, από τις 55.000 εκκλησίες έμειναν μόνο 1.000, από τις οποίες γύρω στις εκατό μονάχα λειτουργούσαν. 

Στην Ελλάδα οι νοσταλγοί και οι επίγονοι αυτού του ολοκληρωτικού άθεου καθεστώτος και θαυμαστές των μεγαλύτερων εγκληματιών της ανθρωπότητας, έχουν κηρύξει εδώ και δεκαετίες τον δικό τους πόλεμο εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ενίοτε έχουν πιστούς συμπαραστάτες και συμμάχους τους, πολλούς υποστηρικτές δήθεν “ανθρωπίνων” δικαιωμάτων και αλληλέγγυους, για τους οποίους έχουν δικαιώματα όλοι εκτός από τους Έλληνες Χριστιανούς βιοπαλαιστές και οικογενειάρχες. 

Επίσης κάποιες φορές οι οπαδοί αυτής της εγκληματικής ιδεολογίας έχουν συμπαραστάτες τους γραφικούς χλαμυδοφόρους αρχαιομανείς πολυθεϊστές, οι οποίοι είναι και οι πλέον ημιμαθείς που συνήθως αρκούνται να αναλώνονται σε ύβρεις και εκφράσεις μίσους κατά του Χριστού και των Χριστιανών, χωρίς να έχουν ιστορικά τεκμηριωμένα και ολοκληρωμένα επιχειρήματα και στοιχεία να αντιπαραθέσουν.

Τον τελευταίο καιρό έχουν συμπράξει με τους οπαδούς των αθεϊστικών καθεστώτων και πολλά άτομα που ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και υποστηρικτές της woke ατζέντας, αυτά τα άτομα στοχοποιούν με εμετικά και γεμάτα μίσος συνθήματα τις διαχρονικές αξίες της κοινωνικής δομής της Ελλάδας και τους ανθρώπους που δεν έχουν την δικιά τους αντίληψη για την σεξουαλική ζωή και δε συμφωνούν με τις ιδεοληψίες τους. 

Συνήθως τα άτομα αυτά εκεί εξαντλούν όλα τα επιχειρήματα τους και κάποιες φορές με τις εμφανίσεις τους προσβάλλουν την δημόσια αιδώ αλλά και αυτοεξευτελίζονται.

Κοινή συνισταμένη όλων αυτών των υποομάδων είναι κυρίως το άσβεστο μίσος κατά των Χριστιανών και του Χριστού και η συστηματική άρνηση τους να γνωρίσουν ειλικρινά και χωρίς προκαταλήψεις την Αλήθεια. 

Οι θορυβώδεις αυτές μειοψηφίες όσο πνίγονται στο μίσος στην κακία και στους ανορθόδοξους τρόπους έκφρασης δεν πρόκειται να κατορθώσουν τίποτα, το μόνο που καταφέρνουν με την ρητορική μίσους που εκφράζουν, τις συκοφαντίες και τα δήθεν έξυπνα τσιτάτα, είναι να κερδίζουν την απαξίωση και την περιφρόνηση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, άσχετα αν τους υποστηρίζουν έμμεσα και άμεσα πάμπολλα Μ.Μ.Ε. και ισχυροί παράγοντες του παγκοσμίου γίγνεσθαι που συχνά τους εκμεταλλεύονται.

Να κάνουμε λοιπόν γνωστό σε αυτούς τους συνανθρώπους μας ότι έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν ό,τι θέλουν, δεν μπορούν όμως να μιλάνε για ρατσισμό, για αυταρχισμό, για φοβίες και πρόοδο όταν οι ίδιοι με τις πράξεις και τα λόγια τους γίνονται ακραίοι ρατσιστές, φασίστες και οι μεγαλύτεροι φοβικοί. 

Όταν εκφράζονται με λυσσαλέο μίσος, παράλογη εμπάθεια και επιθετικότητα για ό,τι παραδοσιακό Ελληνικό και Ορθόδοξο. 

Αυτό εκτός από αναχρονισμός είναι και ο πολυλατρεμένος τους δυτικός μεσαίωνας που τόσο συχνά επικαλούνται στις πομπώδεις ρητορείες τους...

Διονύσιος Πυλαρινός,
Θεολόγος

Δηλαδή τώρα αυτή η ΑΝΙΕΡΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ Της Μητέρας του Θεού, ε π ι τ ρ έ π ε τ α ι ; ; ;