.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Δυστυχώς δεν υπάρχει σήμερα Χρυσόστομος...


Δυστυχώς δεν υπάρχει σήμερα Χρυσόστομος. Δεν υπάρχει σήμερα Μέγας Βασίλειος, δεν υπάρχει Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός...

Δυστυχώς οι ολίγοι καλοί επίσκοποι που υπάρχουν είναι δειλοί, δεν έχουν σθένος ν’ αγωνισθούν. Και ξεχνούν οι καλοί επίσκοποι, ότι μία καθαίρεσις είναι τίτλος τιμής, δι’ εκείνον ο οποίος καθαιρείται, λόγω προσηλώσεως στην πίστι...

Καθηρημένος απέθανε ο Χρυσόστομος, αλλά η δόξα του είναι αιωνία μέσα στην Εκκλησία...! 

Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντάτας


Περί γενικής αποστασίας

Πάντες εξέκλιναν και άρχοντες και Αρχιερείς και υπουργοί και στρατηγοί και Ιερείς και μοναχοί και αξιωματικοί και στρατιώται και εγγράματοι και αγράμματοι και πλούσιοι και πτωχοί και μεγάλοι και μικροί και άνδρες και γυναίκες. 

Από τέτοια γενεά και τέτοιους ανθρώπους μή αναμένωμε πρόοδο και προκοπή, αλλά μάλλον την ερχομένη ρομφαία και την τελευταία Μεγάλη Οργή, η οποία έρχεται επί τους υιούς της απειθείας. 

Υπάρχουν και ολίγες εξαιρέσεις, υπάρχουν και ολίγοι εκλεκτοί χάριν των οποίων ο Κύριος φείδεται των πολλών αμαρτωλών. 

Αλλ' είναι τόσον ολίγοι οι εκλεκτοί, που φοβούμαι ότι δεν θα δυνηθούν να συγκρατήσουν την Δικαία του Θεού Οργή και αγανάκτηση εναντίον των αμαρτωλών. 

Και θα έλθη Μεγάλη Οργή παρά Κυρίου Παντοκράτορος και θλίψις, ''οἵα οὐ γέγονεν ἀπ᾿ ἀρχῆς κόσμου ἄχρι τοῦ νῦν''. Αμαρτωλοί πού φύγωμε; 

Μόνον εις τον Θεόν ας καταφύγωμε και ας είμεθα έτοιμοι διότι ήγγικε η συντέλεια του παρόντος αιώνος.

Όσιος Φιλόθεος Ζερβάκος

Αυτοί είναι οι σημερινοί επίσκοποι, αληθινοί μα και επικίνδυνοι ψευδοποιμένες:

«Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι κατά την μεταβολή των τιμίων δώρων κατέρχεται ο Χριστός με αγγελικές δυνάμεις. Δεν κατέρχεται ο Χριστός. Εμείς ανεβαίνουμε».
σσ. και αυτά τα είπε παρουσία (εδώ) των συλλειτουργούντων Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, του Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, του Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου, του Δημητριάδου και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, Πατρών κ. Χρυσοστόμου, του Μεσσηνίας Χρυσοστόμου, Νέας Κρήνης και Καλαμαρίας κ. Ιουστίνου και Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου, του αρχιμ. Γερασίμου Μολαταύτα. 
Και καλά οι αιρετικοί Οικουμενιστές, τα ίδια πρεσβεύουν. Οι υποτιθέμενοι ευσεβείς δεν τον κάλεσαν εις την τάξιν; Ο "μέγας θεολόγος" Ναυπάκτου σιώπησε; 
Ο γέρων Γεράσιμος Μουλατσιώτης για να γίνει επίσκοπος πάλι ποιεί την νήσσα; 
Ο Πατρών πάλι θα αθωωθεί για να δικαιολογηθεί η απραξία των "ομολογητών" ιερέων της Ι. Μ. Πατρών; 

Νέα πρόκλησις του Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.


του κ. Νικολάου Α. Κανή

«Οἱ ἐχθροί ἐμοῦ τε καί τοῦ Υἱοῦ μου ἐπλησίασαν..»

Η ΕΠΟΧΗ μας, η εποχή των μεγάλων αλλαγών, των ριζικών ανατροπών. Η εποχή της πρωτοφανούς προόδου, της διαδικτυακής νοημοσύνης, του ανώτερου πολιτισμού. Του πολιτισμού μας που βλέπει τα παιδιά της Αφρικής να πεθαίνουν από πείνα και δίψα, αλλά είναι τόσο απασχολημένος με την σύνοδο των G8 που δεν προλαβαίνει να εκφράσει την «βαθιά λύπη του».

«Καὶ οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν φόνων αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν φαρμακειῶν αὐτῶν οὔτε ἐκ τῆς πορνείας αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν κλεμμάτων αὐτῶν.» (Αποκάλυψη Ιωάννου Θ’-21)

ΟΙ ΕΠΙ χίλια χρόνια αιρετικοί παπικοί έγιναν τώρα «εκκλησίες». Καθολικοί, προτεστάντες, ορθόδοξοι, όλοι ίσοι και θεολογικά ισάξιοι. Αγάπη, αγάπη για όλους φωνάζουν εδώ κι εκεί οι υποκριτές, δαιμονοκρατούμενοι οικουμενιστές. Να κρατήσουμε την αγάπη, λένε οι πλανεμένοι αγαπολόγοι. Και να κάνουμε συμπροσευχές με τους αιρετικούς δυτικούς. Μιλούν για αγάπη αυτοί που σκοτώνουν και σφάζουν παιδιά, γέρους, γυναίκες, ανυπεράσπιστους ανθρώπους, όλους όσους μπορεί να είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Συμπροσευχή με αιρετικό έχει 40 χρόνια ακοινωνησία, γράφει το «Πηδάλιο» της Ορθοδοξίας, αλλά οι κεφαλές της Ορθοδοξίας το αγνοούν. Και συμπροσεύχονται ακόμα και με αλλόθρησκους. Το δόγμα μας, το Ορθόδοξο δόγμα στα σκουπίδια. Αλήθεια, γιατί οι «ποιμένες» μας κρύβουν τις εντολές του Ευαγγελίου, τις διδαχές των Ορθοδόξων πατέρων και το τι προβλέπεται για όλες αυτές τις δογματικές παρεκτροπές και ανατροπές από τους ιερούς κανόνες, οι οποίοι θεσπίστηκαν από τις οικουμενικές συνόδους; Τις έγκυρες και ευλογημένες. Τις εννέα και όχι την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου.

ΟΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΕΣ παναιρέσεις του οικουμενισμού, της νέας τάξης και της πανθρησκείας έχουν διεισδύσει εκβιαστικά και εκτραχηλιστικά στην Ορθοδοξία, σε πολλές εκκλησίες και δυστυχώς στηρίζονται από υποτιθέμενους Ορθόδοξους ρασοφόρους.


ΟΛΗ αυτή η κατάσταση δημιουργεί δυσανεξία στο Ορθόδοξο πλήρωμα των πιστών και ένα είδος δογματικής σύγχυσης, ενώ ο Λόγος του Κυρίου στο Ευαγγέλιο αλλά και των ερμηνευτικών Πατέρων είναι σαφής, περιαυγής, ξεκάθαρος.

Πρόσφατα ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ σε ομιλία του στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Αγρινίου, την παραμονή της εορτής (3/12/2022) τόνισε τα εξής:

«Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι κατά την μεταβολή των τιμίων δώρων κατέρχεται ο Χριστός με αγγελικές δυνάμεις. Δεν κατέρχεται ο Χριστός. Εμείς ανεβαίνουμε.»

Δηλαδή αυτό το οποίο πίστεψαν ως τώρα δισεκατομμύρια Ορθόδοξοι χριστιανοί για 2.000 χρόνια, αυτό το οποίο διακήρυξαν εκατομμύρια πατέρες, αρχιερείς, επίσκοποι, θεολόγοι και πιστοί, ήταν λάθος και ήλθε ο Σεβασμιώτατος κ. Γαβριήλ να το διορθώσει. Μα αν δεν κατέρχεται ο Κύριος και το Άγιο Πνεύμα, ποιός αγιάζει τα τίμια δώρα και μεταβάλλει τον άρτο σε πανάχραντο σώμα και τον οίνο σε πανάχραντο αίμα; Ποιόν ικετεύει ο ιερέας γονατιστός και ποιον εκλιπαρεί λέγοντας· «καὶ παρακαλοῦμέν σε καὶ δεόμεθα καὶ ἱκετεύομεν· κατάπεμψον τὸ Πνεῦμά σου τὸ Ἅγιον ἐφ᾿ ἡμᾶς καὶ ἐπὶ τὰ προκείμενα δῶρα ταῦτα. Καὶ ποίησον τὸν μὲν ἄρτον τοῦτον τίμιον σῶμα τοῦ Χριστοῦ σου. Ἀμήν· τὸ δὲ ἐν τῷ ποτηρίῳ τούτῳ τίμιον αἷμα τοῦ Χριστοῦ σου. Ἀμήν· μεταβαλὼν τῷ Πνεύματί σου τῷ Ἁγίῳ. Ἀμήν, ἀμήν, ἀμήν.»

ΑΛΗΘΕΙΑ, ο προϊστάμενός του Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συμφωνεί με τα λεγόμενα του κ. Γαβριήλ; Αν όχι, πού οφείλεται η σιωπή του;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν έχω αισθανθεί ποτέ να «ανεβαίνω», ούτε πριν ούτε μετά την Θεία Κοινωνία. Ούτε γνωρίζω κάποιον -κληρικό ή λαΐκό- ο οποίος ένοιωσε ότι «ανεβαίνει» προς τον ουρανό. Εδώ λοιπόν υπάρχει μία βίαιη και κακέμφατη παραποίηση του δόγματός μας, καθώς και βασικών πυλώνων της πίστης μας, όπως όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα εδώ και 2.000 χρόνια τώρα. Και αυτομάτως εγείρεται το ερώτημα: Γιατί τα είπε όλα αυτά ο Σεβασμιώτατος; Διότι καμία θεολογική σχολή δεν διδάσκει αυτά, τα οποία ισχυρίζεται, αντιθέτως πλήττουν βαθιά την Αλήθεια του δόγματός μας, την μοναδική Αλήθεια, την πηγή της Αλήθειας. Γιατί λοιπόν το είπε;

ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ δόγμα είναι η προβολή της Τριαδικής ΑΛΗΘΕΙΑΣ στον κόσμο, όπως ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός την κατέγραψε. Είναι η γνώση την οποία έδωσε ο Τριαδικός Θεός στους ανθρώπους -γνώση για τον Ίδιο- στο μέτρο που είμαστε ικανοί να εννοήσουμε και να αφομοιώσουμε. Ως εκ τούτου το Ορθόδοξο δόγμα παραμένει αναλλοίωτο εις τους αιώνας και κανείς δεν είναι ικανός να το αγγίξει ή να το παραχαράξει ούτε στο ελάχιστο.

ΤΟ ΔΟΓΜΑ είναι ο Λόγος του Θεού Ανήκει και απευθύνεται σε όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Δεν είναι προνόμιο κανενός. Γι’ αυτό όποιος εκφράζεται ή πράττει αντιθέτως, δε νοείται ως Ορθόδοξος, αλλά ως αιρετικός -ή το λιγότερο- εις πλάνην ευρισκόμενος.

Ο ΥΙΟΣ και Λόγος του Θεού, ο Κύριός μας, έθεσε πριν 2.000 χρόνια κορυφαίες, θεμελιώδεις και ακλόνητες Αλήθειες, οι οποίες είναι οι ίδιες ακριβώς και σήμερα και θα παραμείνουν ως έχουν «χωρίς ένα γιώτα να αλλάξει» και μετά από χιλιετίες και μετά από δισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια χρόνια. «ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ παρελεύσονται, οἱ δὲ ἐμοὶ λόγοι οὐ μὴ παρελεύσονται.» (Μαρκ. ιγ’ -31)

Πηγή: Εφημερίς «Μαχητής» (4/1/2023)
Αντιγραφή από Εφημερίς «Ορθόδοξος Τύπος», Αριθμός φύλλου 2432, (20/1/2023)
Γι' αυτό είπαν καί οι Πατέρες, θά χύσεις ΑΙΜΑ καί θά πάρεις ΠΝΕΥΜΑ


"Έπεσα σηκώθηκα, έπεσα σηκώθηκα, έπεσα σηκώθηκα, έπεσα σηκώθηκα, έπεσα σηκώθηκα.

Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου, να λέει αυτή τήν λέξη.

Όχι από τη μια ημέρα στην άλλη. 

Πέρασαν χρόνια αυτό το οποίο ζω σήμερα. 

Χρόνια! 

Με λόγια παχυά, θεωρίες, μπλα, μπλα, μπλα δεν τα μαθαίνεις. 

΄Αν δεν σπάσεις τα μούτρα σου, δέν τριφτείς σάν τήν λεμονόκουπα δέν τά μαθαίνεις. 

Γι'αυτό είπαν και οι Πατέρες θα χύσεις αίμα και θα πάρεις πνεύμα."

Γέροντας Αγάθων Κωνσταμονίτης

«Ὥρα ἡμᾶς ἤδη ἐξ ὕπνου ἐγερθῆναι» ( Ρωμ. ΙΓ΄, 11-14 )

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΕΛΛΙΩΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.

Ἐν Ἁγίῳ Ὄρει τῇ 6//19.1.2023.

Τὰ Ἅγια Θεοφάνεια. 

« Ὥρα ἡμᾶς ἤδη ἐξ ὕπνου ἐγερθῆναι ».

( Ρωμ. ΙΓ΄, 11-14 ).

Στὶς μέρες μας, οἱ υἱοὶ τοῦ φωτὸς (Λουκ.ΙΣΤ΄,8), ἀντὶ νὰ γρηγοροῦν καὶ νὰ ὑπερασπίζονται τὴν σωτήρια ὀρθόδοξη πίστη τοῦ Εὐαγγελίου, τὸ ὁποῖον «οὐκ ἔστι κατ’ ἄνθρωπον ἀλλὰ δι’ ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ» (Γαλ. Α΄, 11-12), καθεύδουν τὸν νήδυμον ὕπνον τοῦ ἐφησυχασμοῦ, τῆς νωχελείας, τῆς χαύνωσης, τῆς ἀπραξίας καὶ τῆς βολικῆς μετάθεσης τῶν εὐθυνῶν στοὺς «εἰδικοὺς» καὶ «ἰθύνοντας».

Ἐκτός τῶν ἀνωτέρω ὑπάρχουν οἱ διαστρεβλωτὲς τῆς ἀλήθειας, οἱ σειρῆνες καὶ οἱ νανουριστές, οἱ ὁποῖοι εἶναι πληρωμένοι ἐργολάβοι γιὰ νὰ συντηροῦν τὸ «ζαλισμένο κοπάδι» σὲ καταστολή.

Αὐτοὶ δὲν ἀναγνωρίζουν τὸ δικαίωμα τοῦ λόγου σὲ κανένα ἄλλο, ἐκτὸς ἀπὸ τὸν ἑαυτόν τους καὶ τίς κατεστημένες συστημικὲς ἀρχές.

Ἀγνοοῦν, οἱ πληκτρολόγοι τῶν κοινωνικῶν δικτύων ὅτι ὀγδόντα (80) ἀπὸ τοὺς τριακόσιους δέκα ὀχτὼ (318) Ἁγίους Πατέρες τῆς Α΄Οἰκουμενικῆς Συνόδου ἦσαν μοναχοὶ καὶ ἱερομόναχοι (βλπ. Ἱερὸν Πηδάλιον, Θείων καὶ Ἱερῶν Κανόνων, Ἁγίου Νικοδήμου τοῦ Ἁγιορείτη).

Ἀγνοοῦν τὴν ἐκκλησιαστικὴ ἱστορία καὶ τοὺς ἀγῶνες τῶν μοναχῶν ἐναντίον τῶν αἱρέσεων, καθὼς καὶ τὴν ρήση τοῦ μεγάλου θεολόγου καὶ ὁμολογητοῦ Ἁγίου Θεοδώρου τοῦ Στουδίτου : «Ἔργον τοῦ μοναχοῦ εἶναι, μηδὲν ἀνέχεσθαι καινοτομεῖσθαι τὸ Εὐαγγέλιον».

Σήμερα κινδυνεύει ἡ πίστη ἀπὸ ψευδομεσσίες, ψευδοεπιστήμονες, ψευδοπροφῆτες τοῦ εὐδαιμονισμοῦ, τοῦ ἀχαλίνωτου ἡδονισμοῦ, τῆς ἀποστασίας ἀπὸ τὸν ἀληθινὸ Τρισυπόστατο Θεό, καὶ τῆς λατρείας τῶν ψεύτικων θεῶν ποὺ ὑπόσχονται ὅτι «ὡς θεοὶ ἔσεσθε» (Γένεσ.3, 5).


Δυστυχῶς μὲ τοὺς ἀνωτέρω συμπορεύονται καὶ συνεργάζονται πολλοὶ ἀπὸ τοὺς μεγαλόσχημους κληρικοὺς καὶ λαϊκοὺς ποὺ δελεάζονται ἀπὸ τὸ «κενὸν δοξάριον» καὶ φημίζονται ὡς «φωτισμένοι», «προοδευτικοί», «ἀνοιχτόμυαλοι», «ἐξωστρεφεῖς» κ.λπ., ἄμοιροι τῆς ἐν Χριστῷ πνευματικῆς ζωῆς καὶ μέτοχοι τῆς κοσμικῆς εὐμάρειας καὶ καλοπέρασης.

Οἱ ἀνωτέρῳ πατριάρχες, ἐπίσκοποι κ.λπ. κληρικοὶ δὲν χάνουν εὐκαιρία νὰ νουθετοῦν τοὺς μοναχοὺς νὰ εἶναι ἥσυχοι, τουτέστιν ἀφωνότεροι ἰχθύος, καὶ νὰ ἐπιμελοῦνται τήν ἑαυτῶν κάθαρση καὶ νοερὰ προσευχὴ ( ἐπιδιώκοντας τό : «τήν ἄκρα τοῦ τάφου σιωπή»).

Ταπεινὰ λέμε: «ὅταν τὸ κινδυνευόμενον εἶναι ἡ πίστις», κατὰ παραγγελία τῶν Ἁγίων Πατέρων, οἱ μοναχοί, χωρὶς νὰ παραμελοῦν (μάλιστα καὶ ἐντείνουν) τὸ σωτήριο ἔργο τῆς μετάνοιας, τῆς προσευχῆς καὶ τοῦ ἀγῶνα ἐναντίον τῆς ἁμαρτίας καὶ τῶν ἁμαρτωλῶν παθῶν, ἐνεργοῦν, στὸ ἐκκλησιαστικὸ σῶμα, ὅπως ἡ ἄγρυπνη συνείδηση («ὁ κρυπτὸς τῆς καρδίας ἄνθρωπος», Πέτρ Α΄, 4), δηλαδὴ σημαίνουν συναγερμό, ἀφύπνιση καὶ ἐγρήγορση ἀναλαμβάνοντας τὰ ὅπλα τοῦ φωτὸς καὶ τῆς ἀλήθειας (Ρωμ. 13).

Κατ’ ἀκολουθίαν, ὡς Ἁγιορεῖτες Κελλιῶτες Πατέρες δηλώνουμε ὅτι δὲν θὰ μᾶς φιμώσουν πληρωμένα φερέφωνα ἐθελόδουλων ἡγεσιῶν ὅσον ἀφορᾷ στὴν ὑπεράσπιση τῆς ἀμώμου καὶ σωτηρίου πίστεως καὶ στὴν ἀφύπνιση καὶ ἐνημέρωση τῶν ἀδελφῶν μας ὀρθοδόξων Χριστιανῶν σ΄ ὅλα τὰ μήκη καὶ πλάτη τῆς γῆς.

Ὁ ἠρωϊκότερος τῶν Ἁγίων Πατέρων ἡμῶν, ὁ Μέγας Ἀθανάσιος Πατριάρχης Ἀλεξανδρείας, στὸ Σύμβολο Πίστεως, ποὺ φέρει τὸ ὄνομά του, προτάσσει τὰ ἑξῆς : «Ὅποιος θέλῃ νὰ σωθῇ εἶναι ἀνάγκη προπαντὸς νὰ φυλάσσει τὴν ὀρθόδοξη πίστη, τὴν ὁποία ἂν κάποιος δὲν φυλάξῃ σώα, σώα καὶ καθαρή, ὁπωσδήποτε χάνεται αἰώνια».

Ἡ πρόταση αὐτὴ εἶναι ὁ φθόγγος τοῦ ὁποίου ἡ φωνὴ ἀκούγεται (Ψαλμ.18), (Ρωμ.Ι΄,18), στὰ ὦτα τῶν σωφρόνων καὶ τίκτει τὸν «φόβον Κυρίου, ὁ ὁποῖος εἶναι ἡ ἀρχὴ τῆς σοφίας»,( Ψαλμ.110 καὶ Παροιμ. 9,10).

Στὴν συνέχεια, ἐν συντομίᾳ, θὰ παραθέσουμε ἀρνητικὰ παραδείγματα «ἄσοφων σοφῶν» εἰδικῶν, καὶ ἐπαϊόντων, «πλανωμένων καὶ πλανώντων» ( Β΄Τιμοθ.Γ΄, 12-13) τὸν συγχυσμένο καὶ μὴ γρηγοροῦντα λαό.


Θ’ ἀρχίσουμε, κατὰ τὴν κατιοῦσα, ἀπὸ τὸν πολὺ Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαῖο, ὁ ὁποῖος ἔχει ποικίλῃ κοσμικὴ μόρφωση, ἀλλὰ ἀμφισβητούμενη θεολογική. Οἱ σπουδές του στὴν ἑσπερία καὶ ἡ συμμετοχή του στὰ κέντρα λήψης ἀποφάσεων τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου, καθὼς καὶ ὁ προορισμός του γιὰ τὸ ἀξίωμα του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως ἄφησαν τὸν ἑαυτό του ἀκάλυπτο ἀπὸ τὸν ἀδιάλειπτο πειρασμὸ στὸ πάθος τῆς ἐξουσίας.

Αὐτὸ τὸ πάθος θέλησε νὰ τὸ ἐπενδύσῃ μὲ θεσμικὸ κάλυμμα γι’ αὐτὸ καὶ ἀπὸ ἐτῶν μεθόδευσε καὶ θέλησε νὰ ἐπιβάλλῃ στὴν καθόλου ὀρθοδοξία τὸ πρωτεῖο ὑπερεξουσίας τοῦ Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.

Ἡ ὅλη ἐπιδίωξη περὶ τὸ πρωτεῖον ὑποθάλπτεται τεχνηέντως ἀπὸ τίς Η.Π.Α., οἱ ὁποῖες ἐλέγχονται καὶ ἐντολοδοτώντας τὸν «Πρῶτο» ἐξουσιάζουν καί τούς ὑπ’ αὐτόν.

Ἔτσι εὔκολα καὶ ἀνέξοδα ἐξυπηρετοῦνται καὶ προωθοῦνται τὰ γεωπολιτικοθρησκευτικὰ καὶ στρατιωτικὰ συμφέροντα τῆς ὑπερατλαντικῆς Βαβυλώνας καὶ τῶν σκοτεινῶν χαλκουργείων τῆς νέας τάξης πραγμάτων.

Ἡ νέα ἀντικανονικὴ ἐκκλησιολογία τοῦ Φαναρίου καταργεῖ τούς πάντες, κληρικοὺς οἱουσδήποτε βαθμοῦ καὶ τὸν φιλόχριστο λαό, καὶ ἀναδεικνύει τὸν Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως ἀπόλυτο μονάρχη, πάπα τῆς Ἀνατολῆς. Δηλαδὴ στὴν αὐταρχικότητα, στὴν αὐθαιρεσία, στὴν ἀντικανονικότητα, στὴν παρανομία καὶ ἐν τέλει στὴν προδοσία τῆς πίστης καὶ τῆς εὐσέβειας πρέπει νὰ καμφθῆ «πᾷν γόνυ» καὶ νὰ προσκυνήσῃ κάθε ὀρθόδοξος Χριστιανός.

Ὅλη αὐτὴν τὴν ψευτοθεολογία περὶ «Πρώτου» καὶ «Πρωτείου» θέλουν, οἱ ψευτοθεολόγοι τῆς «θεολογίας τοῦ προσώπου», νὰ κατοχυρώσουν τάχα στὸ «πρωτεῖο τοῦ Θεοῦ Πατρὸς στὴν Ἁγία Τριάδα».

(Οὔτε ὁ παπισμὸς δὲν τόλμησε νὰ κάνῃ αὐτό, ἀλλὰ θεμελιώνει τὸ πρωτεῖο του στὸν Ἀπόστολο Πέτρο τάχα πρῶτο καὶ πρόεδρο ὅλων τῶν Ἀποστόλων καὶ ὅλης τῆς Ἐκκλησίας).

Ὁ Μέγας Ἀθανάσιος, στὸ προαναφερθὲν φερώνυμο Σύμβολο Πίστεως, διατυπώνει : «Καὶ σ’ αὐτὴν τὴν Τριάδα κανένα δὲν εἶναι πρῶτο ἢ δεύτερο, ἢ μεγαλύτερο καὶ μικρότερο. οἱ τρεῖς ὅμως ὑποστάσεις εἶναι μεταξύ τους αἰώνιες καὶ ἴσες».

Ἐκκλησία δὲν εἶναι ὁ Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως (οὔτε κανένας ἄλλος). Εἶναι γνωστὸ ὅτι περισσότεροι ἀπὸ δεκαπέντε (15) Πατριάρχες Κωνσταντινουπόλεως καταδικάστηκαν ἀπὸ Οἰκουμενικὲς καὶ ἄλλες αὐξημένου κύρους Συνόδους γιὰ τὸν λόγο ὅτι ἦσαν αἱρετικοὶ (ἀρειανοί, πνευματομάχοι, μονοφυσίτες, μονοενεργίτες, εἰκονομάχοι, ἀρνητὲς τῆς ἄκτιστης ἐνέργειας καὶ χάριτος, παπόφιλοι, φιλενωτικοὶ κ. ἄ.).

Φυσικὸ ἐπακόλουθο τῆς ἔπαρσης τοῦ «Πρωτείου» εἶναι τὸ ἀλάθητο, ὁ νεοβαρλααμισμός, ἡ ἀλαζονεία τῆς ἐπιστήμης καὶ ὁ αὐτοθαυμασμὸς τοῦ ἀνθρώπου.


Δὲν εἶναι τυχαῖο ὅτι ὁ κ. Βαρθολομαῖος συντάσσεται μὲ τὸ παγκόσμιο οἰκονομικὸ φόρουμ (W.O.F.) τοῦ σιωνιστή Κλάους Σβάμπ (ἀπό μητέρα Ρούθτσάϊλντ-Rothchild), καὶ δηλώνει ὅτι τὴν ἀνθρωπότητα-κόσμο πρέπει νὰ τήν κυβερνήσουν οἱ πολιτικοί, οἱ ἐπιστήμονες, οἱ θρησκευτικοὶ ἡγέτες, οἱ (ὀλιγαρχικὲς) ἑταιρεῖες, μὲ αἰχμὴ τοῦ δόρατος τὸ διεθνὲς σιωνιστικὸ τοκογλυφικὸ τραπεζικὸ σύστημα.

Φαίνεται πὼς ὁ κ.Βαρθολομαῖος διάλεξε τίς παρέες του νὰ βρίσκεται ἐν μέσῳ τῶν ἰσχυρῶν τῆς γῆς καὶ τοῦ αἰῶνος τούτου τοῦ ἀπατεῶνος. Ξεχνῶντας τὰ ψαλμικά « «Ἐμίσησα ἐκκλησία πονηρευομένων καὶ μετὰ ἀσεβῶν οὐ μὴ καθίσω» (Ψαλμ.25) καὶ «Μετὰ ὁσίου ὅσιος ἔσῃ καὶ μετὰ ἀνδρὸς ἀθώου ἀθῶος ἔσῃ. καὶ μετὰ στρεβλοῦ διαστρέψῃς» (Ψαλμ.17).

Τελευταῖα ὁ κ.Βαρθολομαῖος, στὶς 22 Μαϊου 2022 σὲ διαθρησκευτικὴ συνάντηση στὸ Ριὰντ μέσα σὲ πανθρησκειολογικὸ παροξυσμὸ δήλωσε : «Τὰ μοναδικὰ χαρακτηριστικὰ κάθε θρησκείας, αἵρεσης, ἢ ἀνθρώπινης ποικιλομορφίας ἀντανακλοῦν τὴν σοφία τοῦ δημιουργοῦ».

Ὅμως ἡ Ἁγία Γραφή μᾶς προειδοποιεῖ : «Πάντες οἱ θεοὶ τῶν ἐθνῶν δαιμόνια» (Ψαλμ.95) καὶ «μὴ κατακαυχᾶσθε καὶ ψεύδεσθε κατὰ τῆς ἀληθείας οὐκ ἔστιν αὕτη ἡ σοφία ἄνωθεν κατερχόμενη, ἀλλ’ ἐπίγειος, ψυχική, δαιμονιώδης».

Ὁ Εὐαγγελιστὴς Ματθαῖος γράφει γιὰ τὴν Βασιλεία τῶν Οὐρανῶν, ἡ ὁποία προφανῶς ἀντανακλᾷ τὴν σοφία τοῦ Θεοῦ, ὅτι: «Πάλιν ὁμοία ἐστὶν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν σαγήνη βληθείσῃ εἰς τὴν θάλασσαν καὶ ἐκ παντὸς γένους συναγαγούσῃ. ἥν ὅτε ἐπληρώθῃ, ἀναβιβάσαντες αὐτὴν ἐπὶ τὸν αἰγιαλὸν καὶ καθίσαντες συνέλεξαν τὰ καλὰ εἰς ἀγγεῖα , τὰ δὲ σαπρὰ ἔξω ἔβαλον», (Ματθ.ΙΓ, 47-50).

Τὰ τοῦ κ.Βαρθολομαίου δὲν ἔχουν τέλος. Υἱκῶς τοῦ εὐχόμαστε τὴν σωτήρια μετάνοια.


Ἕνα δεῖγμα «εἰδικοῦ» στὴν Ἑλλαδικὴ Ἐκκλησία εἶναι ὁ Μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος (Παπαθωμᾶς), ὁ ὁποῖος εἶναι καθηγητὴς τοῦ κανονικοῦ δικαίου τῆς θεολογικῆς σχολῆς τοῦ Ε.Κ.Π.Α. καὶ σὲ ἄλλες δύο (2) πανεπιστημιακὲς σχολὲς τοῦ Παρισιοῦ. Εἶναι κάτοχος περίπου δέκα (10) πτυχίων, μεταπτυχιακῶν, διδακτορικῶν καὶ μεταδιδακτορικῶν στὸ γνωστικὸ ἀντικείμενο τῶν θεολογικῶν καὶ νομικῶν σπουδῶν. Ἐπίσης ὁμιλεῖ ἕξι (6) ξένες γλῶσσες.

Ὁ ἐν λόγῳ ἐπίσκοπος, πρὸ παντὸς ἄλλου, θὰ πρέπει νὰ εἶναι προσεκτικὸς καὶ νὰ ἔχει συνεχῶς στὴ μελέτη τοῦ νοὸς καὶ τῆς καρδίας του τὸ ἀποστολικὸν «ἡ γνῶσις φυσιοί, ἡ δὲ ἀγάπη οἰκοδομεῖ» (Κορινθ.Α΄-Η΄, 2).

Δυστυχέστατα, στὸ πλαίσιο τῆς ἄκρας σχολαστικότητας, τῆς ἐπιστημοσύνης, τῶν γεωπολιτικῶν καὶ θρησκευτικῶν συμφερόντων, δηλαδὴ τῆς ματαιοδοξίας καὶ τῆς ἀσόφου σοφίας τῶν φιλοσόφων, ὁ ρηθεὶς μεγαλόσχημος κληρικός μέ τοὺς ὁμοίους του, τῆς ἀκαδημίας Βόλου κ.ἄ. μεταπατερικούς, «τεχνολογοῦσι (σ.σ. λογοτεχνοῦσι) οὐ θεολογοῦσι», ὅπως θὰ ἔλεγε ὁ Μέγας Ἱεράρχης Βασίλειος.

Ὅτι ἐπισημάναμε ἀνωτέρω γιὰ τὸν Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαῖο ἰσχύει καὶ γιὰ τὸν Περιστερίου Γρηγόριο.

Ἀπὸ τοὺς πρώτους εἰσηγητὲς γιὰ κατάργηση Ἱερῶν Κανόνων καὶ διατύπωση ἄλλων ποὺ θὰ διευκόλυναν τὰ σχέδια τῆς ἕνωσης μὲ αἱρετικοὺς (παπικούς, προτεστάντες κ.λπ.) εἶναι ὁ νῦν πατριάρχης Βαρθολομαῖος (βλπ. διδακτορικὴ διατριβῇ* τοῦ Βαρθολομαίου Ἀρχοντώνη περὶ τὴν κωδικοποίηση τῶν Ἱερῶν Κανόνων μὲ ἐπίβλεψη Ἰησουΐτη καθηγητῆ) στὰ χνάρια τοῦ ὁποίου βαδίζει καὶ ὁ κ.Γρηγόριος Περιστερίου.

Οἱ Ἱεροὶ Κανόνες εἶναι οἱ στῦλοι καὶ τὸ ἑδραίωμα τῆς ἀληθείας τῆς ὀρθοδόξου πίστεως. Εἶναι προφανὲς ὅτι, ἂν σαλευθοῦν ἢ καταργηθοῦν, τὸ οἰκοδόμημα τῆς πίστεως θὰ σωριασθῇ σὲ ἐρείπια.

Ὅμως, μὴ γένοιτο, διότι «ἐξ ἑνός, γάρ, ἅπαντες (σ.σ. οἱ Ἀπόστολοι, οἱ Ἅγιοι Πατέρες τῶν Οἰκουμενικῶν καὶ τοπικῶν Συνόδων καὶ οἱ κατὰ μέρος Πατέρες) καὶ τοῦ αὐτοῦ πνεύματος αὐγασθέντες ὥρισαν τὰ συμφέροντα» (Κανὼν Α΄τῆς Ζ΄ Οἰκουμενικῆς Συνόδου) καὶ «Χριστὸς χθὲς καὶ σήμερον ὁ αὐτὸς καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας» (Ἐβρ.ΙΓ΄, 8).

Μήπως ὁ κ.Γρηγόριος καὶ οἱ ὅμοιοι του εἶναι ὀπαδοὶ τῆς «μεγάλης ἐπανεκκίνησης» κατὰ τὴν ὁποία πρέπει πρῶτα νὰ γκρεμισθοῦν τὰ παλαιὰ καὶ ξεπερασμένα (δομές, θεσμοί, κανόνες, κ.λπ.) ὥστε νὰ ἀνα-οἰκοδομηθοῦν στὸ πνεῦμα τῆς παγκοσμιοποίησης, τῆς αὐτονομίας τοῦ ἀνθρώπου (ἀποστασίας), τοῦ ἀντίθεου ἡδονισμοῦ, καὶ τελικὰ τῆς αὐτοθέωσης τοῦ θνητοῦ ἀνθρώπου;


Κατὰ καιροὺς ἐπιτίθενται οἱ νεωτεριστές, μεταπατερικοὶ κ.ἄ. κληρικοὶ καὶ λαϊκοὶ θεολόγοι στὸ οἰκοδόμημα τῶν Ἱερῶν Κανόνων μὲ σκοπὸ τὴν σταδιακὴ φθορὰ καὶ ἀποδόμηση εἴτε τοῦ συνόλου τῶν Κανόνων εἴτε ἐπὶ μέρους Κανόνων. Οἱ ἐπιθέσεις εἶναι πολλὲς καὶ ἀπὸ πολλούς, κενὲς καὶ καινές, ποὺ θὰ χρειαζόταν βιβλίο γιὰ νὰ ἀναιρεθοῦν, καὶ ὁ κ.Γρηγόριος ἔχει συνευθύνη γιὰ ὅλα ὅσα σιωπᾷ.

Ὁ ἴδιος, βέβαια, στὸ βιβλίο του «κανονικὰ ἄμορφα» ἀναγνωρίζει ὡς κανονικοὺς ὄχι μόνον τοὺς γάμους μετὰ τῶν ἑτεροθρήσκων, γράφοντας ὅτι ἡ ἀναγνώριση τῶν γάμων αὐτῶν θὰ συμβάλλῃ στὴν ἁρμονικὴ θεσμικὴ συνύπαρξη τῶν θρησκειῶν καὶ στὴν εἰρηνικὴ συμβίωση μὲ τρόπο ἐλεύθερο καὶ ἀνεπηρέαστο τῶν διαφόρων θρησκειῶν καὶ ἐκκλησιῶν ( ; ! ) σὲ μιὰ πλουραλιστικὴ κοινωνία (σελ.247). Ἀποροῦμε: Τίς κοινωνία λύκου μετὰ προβάτου; ( ΣΤ΄ Οἰκουμενικὴ Σύνοδος).

Ἐξ ἀφορμῆς τῶν πειραμάτων γιὰ τὴν ἕνωση ὀρθοδόξων-οὐνιτῶν-παπικῶν στὸ οἰκουμενιστικὸ ἐργαστήριο τῆς Οὐκρανίας, ὁ κ.Γρηγόριος, ὡς κανονολόγος κύρους, προτείνει νὰ ἀποβληθῇ ἡ Ρωσικὴ Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία ἀπὸ τὴν κοινωνία τῶν ἄλλων τοπικῶν ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν καὶ νὰ ἀρθῇ ἡ πατριαρχικὴ αὐτοκεφαλία της (πῶς;). Εἶναι σαφὲς ὅτι μία τέτοια ἀντικανονικὴ ἐνέργεια θὰ ὁδηγοῦσε σὲ μὴ ἀνατρέψιμη σχάση ὅλη τὴν οἰκουμένη, τὴν στιγμὴ πού τάχα ἐργάζονται γιὰ τὴν ἕνωση.

Γιὰ τίς προτάσεις του αὐτὲς καὶ τίς ἄλλες ὑπηρεσίες ὁ κ.Γρηγόριος ἐξελέγῃ πρόεδρος τῆς Ἑταιρείας Δικαίου τῶν Ἀνατολικῶν Ἐκκλησιῶν στὸ 25ο Διεθνὲς Συνέδριο της. Ὁ οἰκουμενιστικὸς αὐτὸς θεσμός, στὸν ὁποῖο χρημάτισε ἀντιπρόεδρός του ὁ κ.Βαρθολομαῖος, ὀργανώνεται ἀπὸ τὸ Τμῆμα Νομικῆς Φιλοσοφίας (πρώην Ἰνστιτοῦτο Κανονικοῦ Δικαίου) τῆς Νομικῆς Σχολῆς τῆς Βιέννης. Ὁ ρόλος τοῦ κ.Γρηγορίου γι’ αὐτὴν τὴν ἑταιρεία, ὡς προέδρου, δὲν θὰ εἶναι ἄλλος ἀπὸ τὴν φθορὰ καὶ κατεδάφιση τῶν ἐμποδίων τῶν Ἱερῶν Κανόνων γιὰ τὴν ἀνίερη ἕνωση ποὺ προετοιμάζεται μὲ ἀρχὴ τὸ 2025.

Γι’ αὐτὰ καὶ ἄλλα ἀμπλακήματα τοῦ ἐπισκόπου Γρηγορίου εὐχόμαστε ἀνάνηψη καὶ μετάνοια.


Ἕνας ἄλλος, ἐκ τοῦ τάγματος τῶν Ἁγιορειτῶν μοναχῶν, ποὺ νομίζει ὅτι εἶναι «εἰδικὸς» καὶ «γνώστης» καὶ ὁμιλεῖ περὶ παντὸς ἐπιστητοῦ δοθείσης εὐκαιρίας ἢ καὶ ἀκαίρως, εἶναι ὁ κορδακιζόμενος «κατσιουλιέρης» τάχα ἡγούμενος ἀδελφότητας 2-3 μελῶν τῆς ἀντικανονικῶς κατασκευασμένης «νέας μονῆς Ἐσφιγμένου».

Ὁ ὡς ἄνω ἀρχιμανδρίτης Βαρθολομαῖος παπαγαλίζει καὶ μιμεῖται τὸν «μεγάλο προστάτη» τοῦ πατριάρχη Βαρθολομαίου σὲ κάθε κίνηση καὶ ἐνέργειά του.

Ἔτσι, γιὰ νὰ ὑπερθεματίσῃ, στὸ θέμα τῆς δημιουργίας τῆς ψευδοεκκλησίας στὴν Οὐκρανία «ἁγιογράφησαν» τὸν Ἅγιο Ἀντώνιο τῆς Λαύρας τῶν Σπηλαίων τοῦ Κιέβου νὰ κρατάει στὸ χέρι του εἰλητάριο ποὺ γράφει ἕνα τμῆμα ἀπὸ τὸν τόμο Αὐτοκεφαλίας ποὺ παράνομα καὶ ἀντικανονικὰ παραχωρήθηκε, ὑπαρχούσης κανονικῆς ἱεραρχίας ὑπὸ τὸν μητροπολίτη Ὀνούφριο.

Παίζει ἐν οὐ παικτοῖς μὲ τὸ θέμα τῆς μεταδόσεως ἢ μὴ τοῦ κορώνα-ἰοῦ (κόβιντ-19) ἀπὸ τὴν Θεία Κοινωνία θέλοντας νὰ μὴ γίνεται συζήτηση καὶ ὑπεράσπιση τῆς μὴ μετάδοσης τοῦ κορώνα-ἰοῦ, (ἄρα καὶ ἄλλων ἰῶν) ἀπὸ τὴν θεία μετάληψη τοῦ Σώματος καὶ τοῦ Αἵματος τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ.

Καταφέρεται ἐναντίον τῶν ἀνεμβολίαστων ρασοφόρων καὶ εἰδικὰ Ἁγιορειτῶν, χαρακτηρίζοντας τους ταλιμπὰν, μὴ νοῶντας τί λέει καὶ πῶς ἐκφράζεται.

Ἔχει γραφεῖ ὅτι : «ὅταν ὁ ἥλιος τοῦ πολιτισμοῦ καὶ τῶν ἀξιῶν εἶναι χαμηλὰ στὸν ὁρίζοντα γράφει μεγάλες σκιὲς (καὶ ψευδαισθήσεις) στοὺς νάνους».

Ὁ παριστάνων τὸν ἡγούμενο π.Βαρθολομαῖος, ἐξαπολύει εὐχὲς καὶ μηνύματα ἐπ’ εὐκαιρίᾳ τῶν ἑορτῶν μὲ περιεχόμενο γιὰ ἀγάπη καὶ εἰρήνη κ.τ.τ. τὴν στιγμὴ ποὺ μὲ περισσὴ περιφρόνηση καὶ ἀσέβεια λεηλατεῖ τὸν κόπο καὶ τὸν ἱδρῶτα μοναστῶν, γερόντων τῇ ἡλικία, στὸ Ἅγιον Ὄρος, ἁρπάζοντας τὸν ἐλαιόκαρπο τῶν ἐλαιώνων τῆς παλαιφάτου μονῆς Ἐσφιγμένου (τῆς ἀκμάζουσας ἀδελφότητας τῶν 110-120 Πατέρων, πολλῶν ἐξ αὐτῶν μὲ ἐγκαταβίωση ἀπὸ τὸ 1960). Προφανῶς ἀδιαφορεῖ γιὰ τὴν φωνὴ τοῦ στεναγμοῦ τῶν πενήτων.

Ἄν ὁ π.Βαρθολομαῖος καὶ τὰ 2-3 μέλη τῆς συνοδείας του εἶχαν τὴν παραμικρὴ εὐθιξία θὰ παραιτοῦντο διότι αὐτὸ τὸ δεῖγμα μοναστικῆς ἀδελφότητας εἶναι μόνο γιὰ ἐγκαταβίωση σὲ Κελλὶ τοῦ Ἁγίου Ὄρους καὶ ὄχι γιὰ μοναστήρι ποὺ πρέπει νὰ διαχειρίζεται τεράστιο ὄγκο πνευματικῆς καὶ ὑλικῆς κληρονομιᾶς καὶ ποικίλῃς βιοτικῆς μέριμνας. Μήπως θὰ πρέπει ἡ Ἱερὰ Κοινότητα νὰ ἀναπροσαρμόσει, βάσει τῶν νέων δεδομένων, τὴν τοποθέτησή της ἐπὶ τοῦ μείζονος σημασίας τούτου θέματος;

Αὐτὰ εἶναι τὰ σχέδια τοῦ Φαναρίου γιὰ τὸ Ἅγιον Ὄρος καὶ τὸν Ὀρθόδοξο Μοναχισμό ; Ἡ συρρίκνωση μέχρι ἀφανισμοῦ τοῦ ἱεροῦ θεσμοῦ ποὺ στάθηκε προστάτης καὶ πνευματικὸς τροφὸς τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ τοῦ γένους τῶν Ἑλλήνων-Ρωμηῶν ;

Ἡ συντήρηση τέτοιων δειγματικῶν ἀδελφοτήτων ἐξυπηρετεῖ μόνον τὴν ἐπίδειξη κοσμικοῦ φρονήματος, ἀγερωχίας, συγκρητισμοῦ, καὶ συγχρωτισμοῦ ὅπως ἀκριβῶς ἐκπορεύεται ἀπὸ τό σβησμένο Φανάρι.

Στὸν χρόνο ποὺ διανύουμε ὁ Θεάνθρωπος Κύριος ἡμῶν Ἰησοῦς Χριστὸς νὰ μᾶς χαρίζει ἐξ ὕψους φώτιση καὶ βαθειὰ μετάνοια.

«Ὥρα ἡμᾶς ἤδη ἐξ ὕπνου ἐγερθῆναι», ( Ρωμ. ΙΓ΄, 11-14 ).

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΕΛΛΙΩΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.

Τραγικοί καί ἀμετανόητοι…


τοῦ Νεκτάριου Δαπέργολα, Διδάκτορος Ἱστορίας

Πρῶτα κατάπιαν ἀμάσητο ὅλο τό ἄθλιο ψευδαφήγημα (καί μάλιστα τόσο κακοστημένο, πού σύντομα ἔπαψε νά τούς παρέχει κάθε ἄλλοθι καί δικαιολογία) καί ἀφέθηκαν νά γίνουν θλιβερές ἀγέλες, ποτισμένες ἀπό τά (διανοητικά) δηλητήρια τῆς νεοταξικῆς προπαγάνδας καί τά (κυριολεκτικά) δηλητήρια τῶν ἐμβολίων.

Μετά στείλανε στήν καρμανιόλα καί τά παιδιά τους (ἀκόμη καί σέ πολύ μικρή ἡλικία), χωρίς νά τούς περνάει κἄν ἡ παραμικρή ὑποψία ἤ ἀμφιβολία ἀπό τό μυαλό.

Σάν ἄρχισε τό μαζικό κακό τῶν ξαφνικῶν θανάτων, ἦταν πλέον τόσο διαβρωμένοι ἀπό τήν ἀπάτη, πού καί πάλι δέν τούς πέρασε ἀπό τόν νοῦ ἡ αἰτία πού χάνανε τούς γύρω τους καί νεκροστόλιζαν τά ἴδια τους τά παιδιά (ἄν σέ κάποιους πέρναγε καί ἀρνοῦνταν νά τό παραδεχθοῦν ἀλλά τό ἀπωθοῦσαν λόγῳ ἔνοχης συνείδησης, τόσο τό χειρότερο γι’ αὐτούς – κι ἄν πάλι κάποιοι ἄλλοι πῆραν καί λεφτά, ὅπως ἀκούστηκε, γιά νά σωπάσουν, ἐκεῖ δέν συζητιέται κἄν τό μέγεθος τῆς κατάντιας).

Τώρα ἐμφανίστηκε μία ἀκόμη μόδα, ἐκείνη τῆς δωρεᾶς ὀργάνων, πού θεωρῶ βέβαιο ὅτι θά κλιμακωθεῖ καί αὐτή, μιά καί τό τραγικό κοπάδι θά χρειάζεται ἀπό ἐδῶ καί πέρα ὅλο καί μεγαλύτερες ψευδαισθήσεις παρηγοριᾶς καί ἀπενοχοποίησης γιά τό κακό πού (ἀκουσίως μέν ἀλλά καί τόσο ἐλαφρᾷ τῇ καρδίᾳ) ἔσπειρε ὄχι μόνο στόν ἑαυτό του ἀλλά καί στά ἴδια τά βλαστάρια του.

Καί θά ἰσχύει βεβαίως γιά μία φορά ἀκόμη τό εὐαγγελικό περί τῆς ἐσχάτης πλάνης πού ἀποδεικνύεται χείρων τῆς πρώτης, γιατί καί αὐτό πού κάνουν ὡς δῆθεν θεάρεστη πράξη ἀνθρωπισμοῦ, στήν πραγματικότητα μέ ἀκόμη μεγαλύτερο πνευματικό βάρος τούς φορτώνει: ἐκεῖνο πού φέρνει ἡ ἀπαράδεκτη θεωρία τοῦ δῆθεν «ἐγκεφαλικοῦ θανάτου», πού μάταια προσπαθοῦν νά τεκμηριώσουν μέ ἐπιστημοφανείς μανδύες καί λερωμένα θεολογικά ἐσώρουχα, ἰατρικές καί βιοηθικίζουσες ἐπιτροπές, ἐρευνητικά ἀνεμομαζώματα καί νεοεποχίτικα διαβολοσκορπίσματα. Καί ἄν ὁ Θεός συνεχίζει νά στέλνει ἐκκωφαντικά μηνύματα (σάν τό 17χρονο παληκάρι πού συνῆλθε πρόσφατα στή Λέσβο), ἀλλά κάποιοι ἐπιμένουν νά τά ἀγνοοῦν, ἐμμένοντας στήν ἀμετανόητη ἄγνοιά τους, τόσο τό χειρότερο (καί πάλι) γιά τούς ἴδιους.

Καί ὅλους αὐτούς τούς δύστυχους πού τόσο ἐκκωφαντικά «ἐζυγίσθησαν, ἐμετρήθησαν καί εὑρέθησαν ἐλλιπεῖς» – ὡς ἄνθρωποι καί ὡς γονεῖς – ὁ θαυμαστός ἀνάποδος κόσμος τῶν Μεγάλων Ἐπανεκκινητῶν καί τῶν λακέδων τους, ἐδῶ καί καιρό τούς βαφτίζει ἥρωες, τήν ὥρα πού τούς πραγματικούς ἥρωες, ἐκείνους δηλαδή πού ἀντιστάθηκαν καί κράτησαν μέ τόσους κόπους καί θυσίες τίς οἰκογένειές τους σῶες ἀπό τήν ἀποτρόπαιη γενοκτονία, συνεχίζει νά τούς λοιδωρεί καί νά τούς καταδιώκει ὡς ψεκασμένους καί ἐπικίνδυνους «ἐχθρούς τοῦ λαοῦ».

Κάποιοι ὅμως θά συνεχίσουν νά φωνάζουν τήν ἀλήθεια. Πού λάμπει σάν τό διαμάντι, ὅσο κι ἄν οἱ ἄλλοι ἐπιχειροῦν μέ λύσσα νά τήν κρατοῦν θαμμένη κάτω ἀπό λάσπες, σκουπίδια καί κοπριές


Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Εάν δεν ξυπνήσουμε, θα βρεθούμε μέσα σε λίγα χρόνια “αιχμάλωτοι“ σε ένα πλανήτη με αόρατα δεσμά”


Εφ’ όλης της ύλης ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη. Από τα εμβόλια και την πανδημία, μέχρι την κλιματική αλλαγή και την παγκόσμια διακυβέρνηση, ο κ. Βαθιώτης προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Ο καθηγητής ξεκίνησε με μια «βόμβα», αναφερόμενος στο βιβλίο “Η επιδημία του αυτισμού: Το βρώμικο μικρό μυστικό του Μετανθρωπισμού”, μέσα στο οποίο «συνδέονται μεταξύ τους ο εμβολιασμός, ο αυτισμός, ο αεροψεκασμός και ο μετα-ανθρωπισμός. Πώς συνδέονται όλα αυτά; Συνδέονται μέσω του αλουμινίου» και πρόσθεσε: «Το αλουμίνιο περιέχεται στα εμβόλια, όχι μόνο σ’ αυτά κατά του κορονοϊού, αλλά και στα παλιότερα εμβόλια. Το αλουμίνιο περιέχεται στους αεροψεκασμούς και με αυτό τον τρόπο, μέσω του αλουμινίου, προκαλείται αυτισμός στους ανθρώπους. Βεβαίως, οι νεοταξίτες θα βγουν και θα πουν ότι όλα αυτά είναι συνωμοσιολογίες».

Στη συνέχεια, ο προσκεκλημένος προχώρησε σε συσχέτιση μεταξύ αυτισμού και μετανθρωπισμού: « Σκοπός τους είναι να συνδέσουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο με την τεχνητή νοημοσύνη. Και αυτό θα επιτευχθεί χάρη στη δημιουργία αυτισμού. Κι δεν είναι τυχαίο ότι, και σε συμπεριφορικό επίπεδο προσπαθούν να μας καταστήσουν αυτιστικούς, μπροστά από μια οθόνη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εάν αληθεύουν όσα λέει μέσα (σ.σ. το βιβλίο), είμαστε σε πάρα πολύ άσχημο δρόμο».

«Ο κόσμος δυστυχώς ροχαλίζει κάτω από το πάπλωμά τους (σ.σ των νεοταξίτων). Κάνει κάθε μέρα το προγραμματάκι. Εάν δε ξυπνήσουμε, θα βρεθούμε μέσα σε λίγα χρόνια “αιχμάλωτοι “ σε ένα πλανήτη με αόρατα δεσμά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Βαθιώτης δε παρέλειψε να μιλήσει και για τα εμβόλια και την παρότρυνση μερίδας επιστημόνων, όπως ο κ. Εξαδάκτυλος για εκ νέου εμβολιασμό του κοινού: «Άκουσα τον κ. Εξαδάκτυλο να λέει ότι η νέα παραλλαγή BA45 καλύπτεται μόνο από τα εμβόλια που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο. Και μας κάλεσε, ακόμα και για την Κράκεν να έχουμε πρόσφατη εμβολιαστική δόση. Μιλάμε για τρομερά πράγματα!».

«Όλα αυτά είναι η μέθοδος της σύχγυσης. Έχουμε τώρα χωρίσει τους δημοσιογράφους σε καλούς και κακούς “μπάτσους”. Και οι μεν μιλάνε λίγο τη γλώσσα τη δικιά μας και οι δε συνεχίζουν το τροπάριο το παλιό. Αυτό δημιουργεί σύγχυση στον κόσμο. Και καταλήγει ο κόσμος αφού ακούει τον κ. Εξαδάκτυλο και τους χ,ψ,ζ δημοσιογράφους να είναι υπέρ του εμβολιασμού με τις επικαιροποιημένες δόσεις, να πηγαίνει να εμβολιαστεί», συμπλήρωσε.

«Γίνονται απίστευτα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κυρίως κατά των Ελλήνων! Γιατί στο εξωτερικό λίγο μιλάνε. Εδώ μιλάμε για ένα “γρανιτένιο” μέτωπο, το οποίο βρίσκεται εναντίον μας».

Δε θα μπορούσε να λείψει από τη συζήτηση και η αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που μόλις πριν λίγες ημέρες επέστρεψαν στα νοσοκομεία. Ο κ. Βαθιώτης επ’ αυτού τόνισε: « Μπορεί να επέστρεψαν, αλλά εν μέρει μπορεί να θεωρηθεί δώο άδωρον.Υπάρχουν άνθρωποι που “λυγίζουν” καθημερινά, κλαίνε από την ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχονται από τους υποτίθεται προφυλαγμένους εμβολιασμένους, οι οποίοι υποτίθεται ότι κινδυνεύουν από τους ανεμβολίαστους».

Σχετικά με το τελευταίο ζήτημα, ο κ. Βαθιώτης κάνει μια αναφορά σε ένα βιβλίο με τίτλο “Η Βιομηχανία της Τρέλας”, καλώντας τους ακροατές και ειδικότερα τους ανεμβολίαστους να το διαβάσουν, αφού το χρησιμοποιεί (σ.σ. το βιβλίο) ως μέσο για να κάνει ένα παραλληλισμό μεταξύ των μαγισσών και των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που «σήμερα διαδραματίζουν το ρόλο των μαγισσών και κυνηγούνται».

«Τον 21ο αιώνα απειλή είναι οι ανεμβολίαστοι και προστάτες είναι οι υγειονομικοί δικτάτορες. Η ποινή των ανεμβολίαστων, γιαί αυτοί είναι οι… μάγισσες του 21ου αιώνα είναι ο αποκλεισμός τους και τώρα το bullying μέσα στη δουλειά τους. 18 μήνες έμειναν εκτός και τώρα που γύρισαν, που βρίσκονται εντός, υφίστανται βασανιστήρια».

Τέλος, ο κ. Βαθιώτης καλεί τους πολίτες να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση: « Ο κόσμος θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Αν προτιμάει να λέει ότι “εγώ θέλω να κάνω τη ζωούλα μου, να περνάω καλά και δε μπορώ άλλο να χύνω δηλητήριο μέσα στην ψυχή μου και κάθε μέρα να ξυπνάω και να κοιμάμαι με τον τρόμο της κλιματικής αλλαγής, με τον τρόμο της επόμενης υποπαραλλαγής”, αυτό δεν είναι ζωή. Αυτός, λοιπόν, που προτιμάει να ζήσει τη ζωούλα του, ε δε θα τη ζήσει τελικά».

«Εάν δε σημάνει καθολικός πλανητικός συναγερμός από τους λαούς, τότε η παγκόσμια κυβέρνηση, που ενδεχομένως είναι ήδη εδώ , θα τη δούμε να κάνει σημεία και τέρατα. Έχουμε μια παγκόσμια δικτατορία, όχι υγειονομική, πολυμορφική, που κάθε φορά φοράει άλλη “μάσκα”».

«Πάνος»
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δηλώνει ότι "οι παιδόφιλοι θα σώσουν την ανθρωπότητα"


Οι παγκόσμιες ελίτ εξομαλύνουν την παιδοφιλία.Το βλέπουμε πλέον και στην Ελλάδα…

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση του εξαιρετικού βίντεο από το κανάλι The People's Voice:Μια αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία που προωθείται στους διαδρόμους της εξουσίας από τον Κλάους Σβαμπ. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός πρόκειται να εξοργίσει τις οικογένειες και όσους νοιάζονται για τα παιδιά. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά υποστηρίζοντας ότι οι νόμοι κατά του σεξ με ηλικιακό χάσμα, γνωστότερου ως παιδοφιλία παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν αποτελούν μια μάστιγα.

Η επιδημία παιδοφιλίας που σαρώνει τον κόσμο είναι στην πραγματικότητα ένα δώρο της φύσης στην ανθρωπότητα, σύμφωνα με τον Κλάους Σβαμπ του οποίου το ΠΟΦ δήλωσε ότι οι παιδόφιλοι είναι πλασμένοι από τη φύση σε όλο και μεγαλύτερους αριθμούς, για κάποιο λόγο. Σύμφωνα με μια ερευνητική εργασία που παρουσιάστηκε στο ΠΟΦ, στο Νταβός το φαινόμενο της παιδεραστίας αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της φύσης να εξαγνίσει τη γη και να σώσει την ανθρωπότητα από τον εαυτό της.

Οι άνθρωποι που έλκονται από ανηλίκους είναι λιγότερο πιθανό να δημιουργήσουν μεγάλο αριθμό απογόνων, σύμφωνα με ακαδημαϊκά στοιχεία. Και τα λεγόμενα ανήλικα άτομα με τα οποία έχουν τις λεγόμενες σχέσεις είναι στατιστικά λιγότερο πιθανό να δημιουργήσουν πολυμελείς οικογένειες. Αυτό εξυπηρετεί το όραμα του ΠΟΦ για την καταστροφή της οικογενειακής δομής και τη μείωση του πληθυσμού της γης. Το ΠΟΦ, το οποίο έχει επιβάλει στα ΜΜΕ να προωθήσουν το αφήγημα ήδη από τώρα, θέλει να εισαγάγει μια διεθνή πολιτική που θα απαιτεί από την πλειοψηφία των χωρών να αποποινικοποιήσουν ή τουλάχιστον να χαλαρώσουν τους νόμους κατά της παιδοφιλίας.καθώς χωρίς νομική προστασία ένας παιδόφιλος δεν θα μπορούσε να ρισκάρει να αναζητήσει θεραπεία ή να αποκαλύψει την κατάστασή του σε κάποιον για υποστήριξη.

Σύμφωνα με τους Τάιμς, η προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων πρέπει να επεκταθεί στους παιδόφιλους, καθώς χωρίς νομική προστασία ένας παιδόφιλος δεν θα μπορούσε να ρισκάρει να αναζητήσει θεραπεία ή να αποκαλύψει την κατάστασή του σε κάποιον για υποστήριξη.

Το CNN, για να μην μείνει πίσω, αντέδρασε με ένα άρθρο που διακηρύσσει ότι οι παιδόφιλοι δεν είναι τέρατα ή αποκλίνοντα κοινωνικά άτομα που ζουν στο σκοτάδι. Σύμφωνα με το CNN, είναι καιρός η κοινωνία να αναθεωρήσει την εικόνα για τους παιδόφιλους. Το CNN συνέχισε το άρθρο αυτό με μια ρητή έκκληση για συμπόνια αντί να θεωρούνται οι παιδεραστές ως οι κατώτεροι των κατώτερων. Θα πρέπει να τους προσεγγίσουμε και να προσπαθήσουμε να τους κατανοήσουμε διότι σύμφωνα με το CNN, δεν μπορεί κάποιος να επιλέξει να είναι παιδόφιλος.

Ο ψυχολόγος Τζέσε Μπέρινγκ, συγγραφέας του βιβλίου "Διαστροφή: Η Σεξουαλική Παρεκτροπή που κρύβεται μέσα μας" παροτρύνει επίσης τον αναγνώστη να δείξει κατανόηση στους παιδεραστές. Γράφοντας ότι οι άνθρωποι με παιδοφιλία δεν ζουν στην απομόνωση. Είναι απλά εγκλωβισμένοι εξωγενώς σε ένα "εφιαλτικό περιβάλλον."

Το περιοδικό "Salon" μπήκε επίσης στο παιχνίδι παροτρύνοντάς μας να γνωρίσουμε τους παιδεραστές και εν τω μεταξύ και το BBC το οποίο ως γνωστόν για δεκαετίες συγκάλυπτε τον πιο διαβόητο παιδεραστή της Βρετανίας, τον Τζίμι Σάβιλ θέλει επίσης να σκεφτούμε θετικά για τη νέα γενιά παιδεραστών. Μην γελιέστε, βρίσκεται σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια να παρουσιαστεί η παιδοφιλία ως αβλαβής.

Τι τρέχει εδώ;

Τα ΜΜΕ μας παρουσιάζουν μια κλασική περίπτωση του "Παραθύρου Όβερτον" Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα Τζόζεφ Όβερτον υπάρχει ένα παράθυρο εντός του οποίου υπάρχουν αντιλήψεις που θεωρούνται αποδεκτές από την κοινωνία τις οποίες ανέχονται ακόμη και εκείνοι που δεν τις συμμερίζονται. Οι ιδέες που βρίσκονται έξω από αυτό το παράθυρο θεωρούνται ακραίες και δεν γίνονται αποδεκτές στις δημόσιες συζητήσεις.

 
Παράθυρο του Όβερτον

Από αυτή την έννοια του "Παραθύρου Όβερτον" ξεκίνησε η θεωρία για το πώς μια ιδέα που σήμερα είναι ακραία μπορεί να καταφέρει να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία ή να γίνει μια δημοφιλής κοινωνική πολιτική. Πρόκειται για μια κλίμακα αντιλήψεων κατά την οποία κάποιος μεταβαίνει από το να βλέπει μια ιδέα ως αδιανόητη στο να τη βλέπει ως ακραία, στη συνέχεια ως αποδεκτή στη συνέχεια ως δημοφιλή και σε αυτό το σημείο να μετατρέπεται σε πράξη από την πολιτική.

Σύμφωνα με τις παγκόσμιες ελίτ στο Νταβός ήρθε η ώρα η κυρίαρχη κοινωνία να προσαρμοστεί και να χαλαρώσει τα ξεπερασμένα κοινωνικά ταμπού κατά της παιδοφιλίας. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να αλλάξουν τα ήθη της κοινωνίας από το να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά; Μόλις αυτή την εβδομάδα, ο Κλάους Σβαμπ καταγράφηκε να καυχιέται για το πώς το ΠΟΦ έχει διεισδύσει πλήρως στα εκπαιδευτικά συστήματα πολλών χωρών. Σύμφωνα με τον Σουάμπ, αν τα παιδιά υποβληθούν στην ιδεολογία του ΠΟΦ από μικρή ηλικία, μπορούν πολύ εύκολα να γαλουχηθούν.

- Δίνουμε έμφαση σε αυτό που είπα πριν στις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τις οποίες και πλαισιώνουμε. Έτσι, όταν θεσπίζουμε ένα πρόγραμμα όπως η Παγκόσμια Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία μας θα το περιγράψω σε ένα δευτερόλεπτο. Έχουμε υπό την ηγεσία μας, τη Cisco και πολλές άλλες εταιρείες πρακτικά όλες τις μεγάλες εταιρείες. Προσπαθούμε να φέρουμε επανάσταση στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ιορδανίας, της Αιγύπτου και τώρα του Μπουρούντι συνεργαζόμενοι με τις τοπικές αρχές.

Συνεργαζόμαστε επίσης με την UNESCO όχι μόνο για να εξοπλίσουμε τα σχολεία αλλά και για να εκπαιδεύσουμε τους δασκάλους ώστε να εφαρμόσουν το νέο πρόγραμμα σπουδών. Όπως βλέπετε, συνεργαζόμαστε μαζί τους και τους πλαισιώνουμε. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά από την πρωτοβουλία Κλίντον η οποία κυρίως... ...που είναι καλό πράγμα η οποία ζήτησε από τις εταιρείες να δεσμεύσουν κάποια κεφάλαια να αναλάβουν μια δέσμευση και κάποιες να επιστρέψουν και να αναφέρουν που βρισκόμαστε με αυτή την πρωτοβουλία από την αρχή μέχρι το τέλος.

- Έχουν διεισδύσει στα σχολεία χαράσσοντας μια στρατηγική πορεία κατευθείαν στα παιδιά μας και γνωρίζουμε ήδη ότι έχουν διεισδύσει στις εταιρείες. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν υπό τον έλεγχο του ΠΟΦ διεξάγουν ένα πόλεμο εναντίον των παιδιών μας.

Οι "Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες" του Κλάους Σβαμπ προσπαθούν συστηματικά να νομιμοποιήσουν την παιδοφιλία και να αποποινικοποιήσουν το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Στην ακροαριστερή Νέα Ζηλανδία της Τζακίντα Άρντερν ένας δικαστής αποφάνθηκε ότι τα 12χρονα παιδιά μπορούν να συναινέσουν στο σεξ με ενήλικες. Ναι, σωστά ακούσατε! Η εν λόγω υπόθεση αφορούσε έναν 45χρονο άνδρα όπου η υπεράσπιση του επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό ότι το 12χρονο θύμα του το επιθυμούσε!!!

"Ξέρω ότι ήταν παιδί, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε σε μένα ήταν σαν μια ώριμη γυναίκα. Την απέρριψα, αλλά εκείνη συνέχισε να με πλησιάζει. Ήθελε πραγματικά να το κάνει αυτό", είπε ο 45χρονος για το παιδί, το οποίο ήταν μόλις 12 ετών τότε.

Τις τελευταίες ημέρες της δίκης, ο δικαστής Έργουακερ ασχολήθηκε με το ζήτημα της συναίνεσης για ένα άτομο κάτω των 16 ετών: "Νομικά ένα άτομο κάτω των 16 ετών δεν μπορεί να συναινέσει για κατηγορίες για άσεμνες πράξεις. Ως εκ τούτου, ως ένορκοι, το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσετε είναι αν οι άσεμνες πράξεις έλαβαν χώρα", είπε.

Στη συνέχεια ακολούθησε το καλύτερο. Ο δικαστής είπε στους ενόρκους: "Όσον αφορά τη σεξουαλική επαφή, ένα άτομο κάτω των 16 ετών μπορεί να συναινέσει. Θα πρέπει να εξετάσετε αν η συναίνεση δόθηκε ή όχι με βάση τα στοιχεία που έχετε στη διάθεσή σας."

Καλώς ήρθατε στη Νέα Ζηλανδία του Κλάους Σβαμπ. Αλλά περιμένετε μέχρι να ακούσετε τι συμβαίνει στη Γαλλία. Ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη πρόεδρος πέρυσι σε μια εκλογική αναμέτρηση που θεωρήθηκε ευρέως ύποπτη. Δεν αποτελεί ίσως έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένας από τους νέους παγκόσμιους ηγέτες του Κλάους Σβάμπ και η Γαλλία νομιμοποιεί επίσης την παιδοφιλία.

Η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν ψήφισε κατά της θέσπισης ενός ορίου ηλικίας συναινετικής αποδοχής στη Γαλλία το 2018 αποτελώντας ένα από τα πρώτα έθνη που υπέκυψαν στις πιέσεις μιας διεθνούς συμμορίας που είναι αποφασισμένη να αποποινικοποιήσει το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι ο ομοσπονδιακός νόμος στη Γαλλία δεν θεσπίζει όριο ηλικίας για τη συναίνεση και οι ενήλικες που κάνουν σεξ με παιδιά κάθε ηλικίας, δεν θα διώκονται για βιασμό εάν το παιδί-θύμα δεν μπορεί να αποδείξει βία, απειλή, εξαναγκασμό ή κατάσταση αιφνιδιασμού. Το νομοσχέδιο κατά της σεξουαλικής και έμφυλης βίας, γνωστό ως "νόμος Schiappa" υπογράφηκε από το γαλλικό κοινοβούλιο στις 3 Αυγούστου προκαλώντας οργή στη Γαλλία, καθώς γονείς και οργανώσεις για τα δικαιώματα των παιδιών κατηγορούν την κυβέρνηση Μακρόν ότι καταδικάζει τα παιδιά της χώρας.

Η έλλειψη ηλικιακού ορίου συναίνεση θέτει εκατομμύρια παιδιά σε σοβαρό κίνδυνο σεξουαλικής κακοποίησης στη Γαλλία σύμφωνα με αξιωματούχους για την προστασία των παιδιών.

Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να εκπλαγούν;

Όπως και η Τζακίντα Άρντερν από τη Νέα Ζηλανδία ο Μακρόν είναι ένας από τους νέους παγκόσμιους ηγέτες του Κλάους Σβαμπ. Είναι όλοι τους αποφασισμένοι να διεξάγουν πόλεμο εναντίον των παιδιών μας.

Φυσικά, τα ΜΜΕ είναι συνένοχα με τη σιωπή τους. Έχει διεισδύσει και σε αυτά (ΜΜΕ) το ΠΟΦ και θα προσπαθήσουν να σας εξοντώσουν αν τολμήσετε να μιλήσετε για οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ το 2020 η παχυσαρκία είναι κάτι υγιές. Τα πειραματικά εμβόλια δεν προκαλούν αιφνίδιο θάνατο στους ανθρώπους και η έκτρωση είναι πράξη αγάπης.

Ο Τζορτζ Όργουελ μας είχε προειδοποιήσει γι' αυτούς τους καιρούς. Είχε πει ότι η ελίτ θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι 2+2=5 και ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη. Τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο βιασμός των παιδιών είναι ένας τρόπος για να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

Ακόμη και ο Όργουελ δεν πίστευε ότι θα έφταναν τόσο μακριά αλλά αν έχετε παρακολουθήσει τις παράλογες πολιτικές του ΠΟΦ τον τελευταίο καιρό δεν θα εκπλαγείτε. Οι πολιτικές του ΠΟΦ έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό. Μας εξευτελίζουν, μας υποβαθμίζουν και μας εμπαίζουν. Έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρέσουν όλες τις χαρές της ζωής και να προκαλέσουν τον μέγιστο δυνατό πόνο.

Ακολούθως, υπάρχει και η προώθηση της μείωσης του πληθυσμού η οποία αποτελούσε θεωρία συνωμοσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά τώρα έχει αποκαλυφθεί πλήρως. Δεν προσπαθούν καν να υποκριθούν ότι δεν θέλουν να εξαλείψουν την πλειονότητα από εμάς. Σύμφωνα με αυτά τα δύο τσιράκια του ΠΟΦ όλες οι θρησκείες είναι εναντίον του ΠΟΦ επειδή οι θρησκείες θέλουν περισσότερες ψυχές ενώ το ΠΟΦ θέλει λιγότερες.

- Έτσι, λοιπόν, στη διάλεξη που μόλις παρακολουθήσαμε εδώ στο ΠΟΦ νομίζω ότι υπάρχει μια αίσθηση ειλικρίνειας καθώς αναφερθήκατε σε κάποια ζητήματα που άλλοι...

- Αυτό είναι το πρόβλημά μου πάντα. Όλες οι θρησκείες είναι εναντίον μου επειδή μιλάω για την μείωση του πληθυσμού. Θέλουν περισσότερες ψυχές... ...ενώ εγώ θέλω λιγότερες στον πλανήτη.

- Πότε θα σταθούμε και θα πούμε "φτάνει πια"; Πόσες φορές πρέπει το ΠΟΦ να δηλώσει τις σκοτεινές του προθέσεις προτού ο κόσμος σταματήσει για να ακούσει;

Το δεξί χέρι του Κλάους Σβαμπ, ο Γιουβάλ Νόα Χαράρι ο οποίος έχει μια μακρά ιστορία στο να λέει δυνατά το "αθόρυβο κομμάτι" δήλωσε ότι ο Θεός είναι νεκρός και ο Ιησούς είναι ένα ψέμα.

- Εννοώ ότι όλη αυτή η ιστορία για τον Ιησού που αναστήθηκε από τους νεκρούς και είναι ο Υιός του Θεού, είναι ένα ψέμα. Οι άνθρωποι είναι πλέον οργανισμοί που μπορούν να χακαριστούν. Όλη αυτή η ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν αυτή... ...την ψυχή ή το πνεύμα και έχουν ελεύθερη βούληση και κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα μου. Έτσι, ό,τι κι αν επιλέξω, είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μάρκετ και αυτό είναι η ελεύθερη βούλησή μου. Αυτό τελείωσε!

- Σύμφωνα με τον Χαράρι στον σύγχρονο κόσμο δεν υπάρχει θέση για τις παραδοσιακές χριστιανικές αξίες. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να αποδεχτεί τη θεότητα του ΠΟΦ και να αφήσει τα παλιομοδίτικα κοινωνικά ταμπού.

- Αναπτύσσοντας... ...ακόμη μεγαλύτερες δυνάμεις... ...παρά ποτέ άλλοτε αποκτούμε πραγματικά θεϊκές δυνάμεις δημιουργίας και καταστροφής. Αναβαθμίζουμε πραγματικά τους ανθρώπους σε Θεούς χωρίς να απαιτείται, για παράδειγμα, η δυνατότητα επανασχεδιασμού της ζωής.

- Επισημαίνοντας την μοχθηρία της ελίτ δεν φαίνεται ποτέ να τους αγγίζει ή να τους επηρεάζει.

Γιατί;

Επειδή δεν έχουν καμία ντροπή. Δεν ντρέπονται, επειδή δεν έχουν ηθική πυξίδα. Δεν έχουν καμία ηθική πυξίδα, επειδή πιστεύουν ότι ο Θεός είναι νεκρός και ζουν σύμφωνα με τον κανόνα του: "Κάνε όπως επιθυμείς."

Αυτή η αρχή διαποτίζει κάθε ίνα της ιδεολογίας τους από τις εκλογές μέχρι τα ανοιχτά σύνορα, την κλιματική αλλαγή τις αμβλώσεις, την παιδοφιλία και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ξέρω ότι κατά καιρούς μπορεί να νιώθετε ότι είστε μόνοι και μέσα στο σκοτάδι αλλά οι μάζες αφυπνίζονται και η ελίτ δεν θα μπορέσει να αναλάβει την εξουσία τόσο εύκολα όσο περίμενε. Ακόμα και τα πρόβατα ανοίγουν σιγά-σιγά τα μάτια τους πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα αν συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τις μάζες.

Παρακαλώ κάντε ένα like σε αυτό το βίντεο και εγγραφείτε σε αυτό το κανάλι ώστε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε το μήνυμα ευρέως και να εκθέτουμε την ατζέντα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και το πιο σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε από βρώμικες πολιτικές και περισπασμούς που θα στρέψουν τους ανθρώπους τον έναν εναντίον του άλλου. Ο κοινός εχθρός δεν είναι ο γείτονάς σας αλλά αυτός που προσπαθεί να σας ελέγξει και να σας δηλητηριάσει και να διαφθείρει τα παιδιά σας. Αν παραμείνουμε δυνατοί και ενωμένοι θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη.

Πηγή: World Economic Forum Declares Pedophiles ‘Will Save Humanity’ - https://rumble.com/v23r7bo-world-economic-forum-declares-pedophiles-will-save-humanity.html?mref=6zof&mrefc=5

Πηγή κειμένου:https://telegra.ph/


Ελευθέριος Ανδρώνης: «Ξαφνικίτιδα»: Πιο ανησυχητικό και από την «επιδημία» ξαφνικών θανάτων είναι ότι πολλοί δεν αναρωτιούνται το γιατί συμβαίνουν


Τι συμβαίνει με την «ξαφνικίτιδα»; Τα περιστατικά αιφνίδιων θανάτων κατακλύζουν την επικαιρότητα, άλλα κυβέρνηση, δημοσιογράφοι, ακόμα και αρκετοί πολίτες προσποιούνται πως δεν συμβαίνει τίποτα

Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης

Ξαφνικίτιδα: Αν οι κυβερνήσεις των κρατών στα χρόνια της πανδημίας προσπάθησαν να εξοικειώσουν τους λαούς με το «επείγον» και το «έκτακτο», μετά την πανδημία επιχειρούν να τον συμφιλιώσουν με το «ξαφνικό». Ζούμε σε μια περίοδο όπου ολόκληρος ο πλανήτης μαστίζεται από «ξαφνικούς θανάτους» και στην Ελλάδα ούτε λίγο – ούτε πολύ το αντιμετωπίζουμε σαν ένα φυσικό φαινόμενο που ήρθε ουρανοκατέβατο. Εάν κάποιος δεν βλέπει στις μέρες μας ότι εξελίσσεται μια «επιδημία» μοιραίων «συμπτώσεων», τότε ή είναι άτομο με κάποια σοβαρή διαταραχή αντίληψης ή απλώς εθελοτυφλεί.

Οι ειδήσεις για «ξαφνικούς» θανάτους νέων άλλα και ανθρώπων μεγαλύτερων ηλικιών, έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο. Ακόμα τραγικότερο, τείνουν να γίνουν αδιάφορο κομμάτι της καθημερινότητας όπου ο πολίτης στέκεται να του ρίξει μια σύντομη ματιά και πηγαίνει βιαστικά παρακάτω, υπνωτισμένος με το φιλοτομαρικό σκεπτικό: «ευτυχώς που δεν συνέβη σε εμένα».

Οι πολλοί αποφεύγουν σκόπιμα το αυτονόητο ερώτημα: τι προκαλεί όλους αυτούς τους θανάτους; Κανένας προβληματισμός, κανένα ερώτημα, καμία ανάγκη να δοθούν εξηγήσεις. Το θυμικό βρίσκεται σε μια κατάσταση αφασίας. Κόσμος που τρέμει το φυλλοκάρδι του να αναζητήσει αλήθειες, γιατί «όσα λιγότερα ξέρουμε, τόσο το καλύτερο»! Θα έλεγε κανείς πως συμπεριφέρονται σαν να προσπαθούν να «ξορκίσουν» το κακό με την ηθελημένη άγνοια, παρά το ότι πρόκειται για ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου, στην κυριολεξία.

Στις περισσότερες χώρες του Δυτικού κόσμου, το πεδίο συζήτησης για τις παρενέργειες των εμβολίων έχει ανοίξει εδώ και πολλούς μήνες. Σε αρκετές περιπτώσεις κρατών, η αναζήτηση αιτιών και εξηγήσεων έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο θεσμών και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Στην Ελλάδα επικρατεί πλήρως η αποσιώπηση, η συγκάλυψη, το «θάψιμο» του θέματος.

Με διαφορά μερικών ωρών πέθαναν ξαφνικά ο δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Παναγιώτης Τζένος (46 ετών) και ο σκηνοθέτης της ΕΤ3 Απόστολος Τσιτσούλης (60 ετών). Ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής στην Καρδίτσα πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Πριν μια εβδομάδα ένας 15χρονος στην Αρχαία Ολυμπία, πέθανε αιφνιδίως στο κρεβάτι του. Στα Γιάννενα, 33χρονος βρέθηκε νεκρός και αυτός στο κρεβάτι του. Αυτά είναι ελάχιστα μόνο περιστατικά, μπροστά στην σωρεία ξαφνικών θανάτων που απασχολούν την επικαιρότητα από τις αρχές του 2021.

Η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων κρατούν επιμελώς το θέμα εκτός ατζέντας ή κάποιες φορές αναφέρουν τα περιστατικά «ξαφνικίτιδας» με φανερή αμηχανία και χωρίς καμία διάθεση διερεύνησης. Όταν πρόσφατα μια δημοσιογράφος ρώτησε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 τον Θάνο Πλεύρη για το που βρίσκονται οι έρευνες για τους αιφνίδιους θανάτους παιδιών, ο υπουργός Υγείας το έριξε στο… καλαματιανό και απαντώντας άλλα αντ’ άλλων έφτασε στο τέλος να αυτο-συγχαίρεται για το πρόγραμμα… ψηφιακών μαστογραφιών!

Αν η έρευνα για τις «ξαφνικίτιδες» βασιζόταν αποκλειστικά στους θεσμούς της ελληνικής Πολιτείας, είναι παραπάνω από βέβαιο πως το ζήτημα θα έμενε χαμένο στο μαύρο σκοτάδι. Αυτό αποδείχθηκε και από το ζήτημα της φαρμακοεπαγρύπνησης, αφού στον καιρό της πανδημίας ο δημόσιος λόγος για συμπλήρωση «κίτρινης κάρτας» μετά από συμπτώματα που ενδέχετο να σχετίζονται με τα mRNA εμβόλια ουσιαστικά ποινικοποιήθηκε, με τον καθηγητή Δημήτρη Κούβελα να τραβιέται στα δικαστήρια επειδή τόλμησε να πει το απολύτως αυτονόητο.

Ας μην ξεχνούμε πως στην περίοδο των μαζικών εμβολιασμών στην Ελλάδα, υπήρχαν «ειδικοί» που έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν στον κόσμο να εμβολιαστεί άφοβα γιατί «τι σας νοιάζει τι θα προκαλέσει το εμβόλιο μετά από χρόνια;». Άλλα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα περί του θέματος διαβεβαίωνε τον λαό πως «το εμβόλιο είναι απολύτως ασφαλές» ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2020, πριν καν φτάσει η πρώτη παρτίδα σκευασμάτων στην χώρα μας, που την υποδεχθήκαμε με τόση επισημότητα σαν να ήταν αρχηγός… κράτους.

Στην Ελλάδα απόλυτη σιωπή – Στο εξωτερικό ανησυχητικά ευρήματα

Αφού εντός των συνόρων βασιλεύει το απόλυτο σκότος στον τομέα της επίσημης έρευνας και πληροφόρησης, οι μόνες αποκαλύψεις έρχονται από άλλες χώρες που οι θεσμοί τους δεν έχουν αλωθεί εντελώς από τα διεφθαρμένα συμφέροντα. Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα θυμίζει κάποια απομονωμένα και περίκλειστα καθεστώτα που επέβαλλαν απόλυτη λογοκρισία και που η μόνη επαφή των πολιτών με τον πραγματικό κόσμο, γινόταν μέσω κάποιων σποραδικών μηνυμάτων με πληροφορίες από το εξωτερικό. Σε τέτοιο κατάντημα βρισκόμαστε σήμερα, απλά έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια εποχή άμεσης πρόσβασης στην πληροφορία (για την ώρα).

Η είδηση πως το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για το αν το επικαιροποιημένο εμβόλιο της Pfizer -BioNTech για τον κορονοϊο δημιουργεί αυξημένο κίνδυνο για ισχαιμικό εγκεφαλικό, μεταφέρθηκε (αναγκαστικά) και από τα ελληνικά ΜΜΕ και έχει προκαλέσει σάλο.

Επίσης, κατόπιν συνεχών αιτήσεων δικηγόρων, το CDC έδωσε στην δημοσιότητα (με εξαιρετική αργοπορία) την τελική έκθεση για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων για την COVID-19. Εκεί διαπιστώθηκαν συνολικά 770 διαφορετικοί τύποι ανεπιθύμητων ενεργειών σε ηλικίες 18+, εκ των οποίων πάνω από 500 (ή τα 2/3) σχετίζονταν με μυοκαρδίτιδες/περικαρδίτιδες. Ανησυχητικά ευρήματα για θανάτους και μια σειρά από θρομβοεμβολικά, καρδιακά, νευρολογικά, αιμορραγικά, αιματολογικά και ανοσοποιητικά επεισόδια περιλαμβάνονται στην έκθεση.

Για τα παιδιά ηλικίας από 12 έως 17 ετών καταγράφηκαν 96 σήματα ασφαλείας (που αφορούν παρενέργειες όπως μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, πνευμονική εμβολή, παράλυση Bell κ.α.) και για τα παιδιά 5 έως 11 ετών καταγράφηκαν 66 σήματα ασφαλείας (που αφορούν παρενέργειες όπως μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, κοιλιακή δυσλειτουργία και ανεπάρκεια καρδιακής βαλβίδας κ.α).

Σύμφωνα με την ανάλυση του CDC, ο αριθμός των σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν σε λιγότερο από δύο χρόνια για τα εμβόλια mRNA COVID-19 είναι 5,5 φορές μεγαλύτερος από όλες τις σοβαρές αναφορές για εμβόλια που χορηγήθηκαν στις ΗΠΑ από το 2009. Και ασφαλώς σε όλα αυτά τα στοιχεία δεν πρέπει να παραλείπεται ο πάντα υπαρκτός και υπολογίσιμος παράγοντας της υποκαταγραφής.

Όσο το CDC εξετάζει με κάθε άνεση χρόνου το αν τα εμβόλια σχετίζονται με τα εγκεφαλικά και όσο οι μελέτες για τις σοβαρότατες παρενέργειες των εμβολίων βγαίνουν στην επιφάνεια με το σταγονόμετρο, «ειδικοί» στην Ελλάδα πιέζουν για 5η δόση και προεξοφλούν πως ο εμβολιασμός πρέπει να γίνει ετήσιο έθιμο, ενώ χιλιάδες κόσμου εξακολουθούν να δέχονται να γίνουν πειραματόζωα για μια ίωση με θνητότητα συγκρίσιμη μιας σοβαρής εποχικής γρίπης.

Και οι ξαφνικοί θάνατοι συνεχίζονται αμείωτοι στο φόντο αυτής της δυστοπικής πραγματικότητας. Άλλα πιο ανησυχητικό φαινόμενο και από την ίδια την επιδημία «ξαφνικίτιδας» είναι πως πολλοί χάνουν την κριτική ικανότητα να αναρωτιούνται το γιατί συμβαίνει αυτό που συμβαίνει


Η πλέον Μ Α Κ Α Β Ρ Ι Α λίστα: «Ξ α φ ν ι κ ο ί» Θάνατοι για 1.148 αθλητές σέ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ! ! ! ! ! ! [ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ]

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ!

Θ Α Β Ο Υ Ν ΣΤΑΘΕΡΑ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!


Ευθύνονται τά ΔΙΑβόλια 'Covid' γιά τίς καρδιακές προσβολές;

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2022, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS), είχε λάβει 33.334 αναφορές θανάτων μετά το εμβόλιο, 26.045 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και 15.970 καρδιακές προσβολές!


Τα τελευταία δύο χρόνια (2021 και 2022) τις χρονιές δηλαδή που έλαβαν χώρα οι μαζικοί εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό, περισσότεροι από 1.650 επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, έχουν Κ Α Τ Α Ρ Ρ Ε Υ Σ Ε Ι λόγω καρδιακών προβλημάτων, ενώ 1.148 εξ αυτών Α Π Ε Β Ι Ω Σ Α Ν, ενώ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ προηγούμενα προβλήματα υγείας.


Παρά τις προσπάθειες των ειδικών να απορρίψουν τα δεδομένα, ο αριθμός των ατόμων σε αυτήν την ομάδα που πέθαναν ξαφνικά μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2022, ήταν 1.696% πάνω από τον ιστορικό μηνιαίο μέσο όρο.


Κάθε μέρα που περνά, ο κατάλογος των ανθρώπων που υφίστανται τραγικές συνέπειες από τις λήψεις mRNA του COVID μεγαλώνει. 

Μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2022, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS) είχε λάβει 33.334 αναφορές θανάτων μετά το εμβόλιο, 26.045 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και 15.970 καρδιακές προσβολές. 


Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους και τις ιστορίες τους παρέμειναν κρυφές από την δημόσια σφαίρα, καθώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν λογοκρίνει παγκοσμίως αυτές τις περιπτώσεις.

Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι που διαβάζουν μόνο mainstream ΜΜΕ, δεν γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό τήν ζημιά που προκαλείται.


Μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από κόπωση ;

Οι ιατροί McCullough και ο Polykretis υποπτεύονται ότι η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο COVID είναι η εξήγηση για αυτήν την κατά τα άλλα ασύλληπτη αύξηση των καρδιακών ανακοπών μεταξύ των αθλητών.

Ο πρώτος πιστεύει ότι βρίσκεται επίσης στην κορυφή της λίστας των πιθανών αιτιών για την καρδιακή ανακοπή, λαμβάνοντας υπόψη ότι το 95% των παικτών του NFL είχαν λάβει δόσεις του εμβολίου ως τα τέλη Μαρτίου 2022. 


Ο McCullough αναφέρει έρευνα που δείχνει ότι περίπου το 2,5% των παραληπτών εμβολίου COVID υφίστανται καρδιακή βλάβη, το 90% από αυτούς είναι άνδρες.

Και, περίπου στις μισές από τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας που σχετίζονται με το εμβόλιο, δεν υπάρχουν συμπτώματα που να σας προειδοποιούν ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.


Όπως εξηγεί ο McCullough, η μυοκαρδίτιδα προκαλεί προβλήματα στην καρδιά και προκαλείται κοιλιακή ταχυκαρδία που συνδέεται με το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων .
Υπάρχουν τώρα περισσότερες από 200 επιστημονικές εργασίες σχετικά με τη μυοκαρδίτιδα που φέρεται να σχετίζεται με τουυς εμβολιασμούς.


Μια μελέτη του Ιανουαρίου 2023 24 στο European Journal of Pediatrics βρήκε υψηλά επίπεδα κυκλοφορούσας πρωτεΐνης ακίδας σε 16 άντρες μαθητές γυμνασίου, που νοσηλεύτηκαν με μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από τα εμβόλια, γεγονός που υποδηλώνει και πάλι ότι η πρωτεΐνη ακίδας που παράγει το σώμα σας είναι βασικός παθογόνος παράγοντας.


Ο McCullough εξηγεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια πώς η ένεση μπορεί να προκάλεσε την καρδιακή ανακοπή του 24χρονου αθλητή Hamlin:

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η αδρεναλίνη πάει στα ύψη και όταν η καρδιά είναι κατεστραμμένη, αυτή η έκρηξη αδρεναλίνης είναι που πυροδοτεί την καρδιακή ανακοπή.

Αυτό εξηγεί όχι μόνο τον θάνατο αθλητών στο γήπεδο, ή ανθρώπους που πεθαίνουν ενώ κάνουν 'τζόκινγκ', αλλά και γιατί τόσοι πολλοί πεθαίνουν στον ύπνο τους, επειδή η αδρεναλίνη απελευθερώνεται μεταξύ 3 π.μ. και 6 π.μ., καθώς το σώμα σας ετοιμάζεται να ξυπνήσει.


Ό,τι και αν προκάλεσε την καρδιακή ανακοπή του Hamlin - και ελπίζουμε ότι μια προσεκτική ιατρική έρευνα μετά την ανάρρωσή του θα ξεκαθαρίσει τι συνέβη - δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι αθλητές γενικά πεθαίνουν σε πολύ μεγαλύτερους ρυθμούς τώρα από ποτέ.
Pierre Kory: «Οι άνθρωποι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ Μ Α Ζ Ι Κ Α καί οι δημοσιογράφοι Κ Ρ Υ Β Ο Υ Ν ( α κ ο ύ τ ε ; ) τήν λέξη emβόλιο»!....


«Κάθε δημοσιογράφος που σιωπά, είναι σ υ ν έ ν ο χ ο ς»!

Ο Αμερικανός ιατρός εντατικής θεραπείας Pierre Kory και πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, καταδικάζει τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης για συλλογική εξαπάτηση και λογοκρισία, την στιγμή που πεθαίνει μαζικά νέος κόσμος και δεν αναφέρουν ούτε μία φορά, την πιθανότητα αυτό να οφείλεται στα εμβόλια κατά της Covid-19.Mάλιστα λέει πως κάθε δημοσιογράφος που σιωπά είναι συνένοχος και το κάνει απλώς για να κρατήσει την δουλειά του αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

«Βρισκόμαστε κάτω από μια αδυσώπητη προπαγάνδα και λογοκρισία!

Αν χρειαστεί να διαβάσω ένα ακόμη άρθρο ενός νεαρού που πεθαίνει, η λέξη εμβόλιο δεν αναφέρεται κάν ως πιθανότητα και αυτό είναι απολύτως αηδιαστικό!


Κάθε δημοσιογράφος που σιωπά είναι συνένοχος, θέλοντας να κρατήσει την δουλειά του. 

Ξέρει τι πρέπει να γράψει, αλλά δεν το κάνει.

Ότι ίσως είναι το εμβόλιο».

Τί έχουν ΜΕΣΑ τά ΔΙΑβόλια, λέει ο Γερμανός ειδικός; Α ν τ ι μ ό ν ι ο ; ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

Εξαιρετικά Ανησυχητικό: 
Ανάλυση των Συστατικών των εμβολίων από Γερμανό Βιομηχανικό Μηχανικό... 

Μετάφραση: Απολλόδωρος


Ο Γερμανός βιομηχανικός μηχανικός κ. Holger Reißner, πρώην σύμβουλος του γερμανικού ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Robert-Koch, ανέλυσε πολλές παρτίδες εμβολίων ως προς τη συνοχή και τα συστατικά τους. Διαπίστωσε ανησυχητικά αποτελέσματα:...
1).- Το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές υψηλότερο από το επιτρεπόμενο όριο!

> Μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 0,22μ (220nm)

> Βρέθηκε μέγεθος σωματιδίων: 2-5μ (2000-5000nm)
Αυτό σημαίνει ότι το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές μεγαλύτερο από αυτό που κανονικά επιτρέπεται σε ένα υγρό που έχει εγκριθεί για έγχυση.

Σύμφωνα με τον κ. Reißner, αυτά τα μεγάλα σωματίδια αποτελούνται κυρίως από κρυστάλλους χοληστερόλης που πιθανώς σχηματίζονται κατά τη διαδικασία παραγωγής.
Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε: "Μικρόλυση, ίνωση & θρόμβωση" των αιμοφόρων αγγείων

Αυτό σημαίνει ότι το τριχοειδές αγγείο μπορεί να φράξει, γεγονός που θα εξηγούσε τις παρενέργειες που έχουν παρατηρηθεί τόσο ευρέως.

2).- Ο κ. Reißner βρήκε επίσης άκρως ανησυχητικά συστατικά στις ενέσεις:

Βρήκε βοηθητικές ουσίες (adjuvants), που δεν αναφέρονταν από τον κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά τοξικής ουσίας Αντιμόνιο (το ίδιο τοξικό με το αρσενικό).


https://en.wikipedia.org/wiki/Antimony

3).- Επίσης, είναι πλέον γνωστό ότι τα κατιονικά υγρά νανοσωματίδια (λιπίδια, LNP's) είναι από μόνα τους εξαιρετικά τοξικά και προκαλούν ήδη φλεγμονή και κυτταρική βλάβη.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004221014504
4).- Τέλος, επιβεβαίωσε και τον τοξικό ρόλο της ίδιας της πρωτεΐνης spike, η οποία έχει βρεθεί σε αρκετές αυτοψίες.

Αυτό εξηγεί γιατί μόνο το 2021, η γερμανική κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι (τουλάχιστον) 254 άνθρωποι πέθαναν ως άμεση συνέπεια αυτών των ενέσεων:Βρείτε την πλήρη συνέντευξη με τον κ. Reißner εδώ (στα γερμανικά):

https://auf1.tv/berlin-mitte-auf1/berlin-mitte-auf1-wir-erleben-das-sterben-der-geimpften/

Το βίντεο εδώ —»> https://gegenstimme.tv/w/k1ic5v2ntA9WnquzCmAaZq
--Δικτυογραφία :

Highly Alarming: Analysis of Vaccine Ingredients by German Industrial Engineer


Ιανουάριος 2017 : Η πρώτη ανοικτή επιστολή με τίτλο «Τα σύνορα της δικής μας καρδιάς…Ανοικτή επιστολή προς τον Ρ.Τ.Ερντογάν» του Λεωνίδα Κουμάκη, μέλους του ΙΗΑ - Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε ΤΗΝ !!!!! 🇬🇷
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις. Συχνά μάλιστα, μας πληροφορείτε πως παραδίδετε σε όλους εμάς και «μαθήματα ιστορίας».

Εμείς όμως γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτά τα «μαθήματα ιστορίας» όπως τα αποκαλείτε, αποτελούν μαθήματα επικίνδυνου λαϊκισμού σε ανιστόρητους και αμόρφωτους ανθρώπους οι οποίοι είναι φυσικό να μην γνωρίζουν όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε εσείς!

Γιατί κάθε μορφωμένος άνθρωπος, Τούρκος, Έλληνας ή από οποιαδήποτε άλλη χώρα, ασφαλώς και χαμογελάει όταν σας ακούει να αναφέρεστε στα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου ισχυριζόμενος ότι «Σε αυτά τα νησιά έχουμε την ιστορία μας, τα μνημεία μας, τα τζαμιά μας!».

Όλοι οι στοιχειωδώς μορφωμένοι άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη, γνωρίζουν πως το Αιγαίο πέλαγος, από την χαραυγή της ιστορίας ήταν και παραμένει Ελληνικό. Οι περιστασιακοί κατακτητές ποτέ δεν μπόρεσαν, ούτε πρόκειται να μπορέσουν ποτέ στο μέλλον, αυτό να το αλλάξουν.

Μήπως, μια και φαίνεται να σας ενδιαφέρει η ιστορία, πρέπει να σας υπενθυμίσουμε πως η λέξη Αιγαίο, σύμφωνα με την αθάνατη Ελληνική μυθολογία που μελετάει ολόκληρος ο πλανήτης εδώ και χιλιάδες χρόνια, προέρχεται από τον πατέρα του Θησέα και βασιλιά της Αθήνας Αιγέα ο οποίος έπεσε και πνίγηκε στα νερά του πελάγους από το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο;

Να σας υπενθυμίσουμε πως εδώ και 3.000 τουλάχιστον χρόνια πρωτοελληνικοί λαοί όπως Ίωνες, Αχαιοί, Αιολείς και άλλοι, μετέτρεψαν την Μικρά Ασία σε χώρο πολιτικής και πολιτισμικής ανάπτυξης του Ελληνισμού; Πως τα τετελεσμένα βίας και γενοκτονίας στα οποία είναι συνηθισμένοι οι πρόγονοι σας και δυστυχώς αρκετοί σύγχρονοι σας, όπως εσείς προσωπικά, δεν αλλοιώνουν ούτε κατ΄ ελάχιστο την πραγματική ιστορία;

Αν εσείς στις μέρες μας ψάχνετε απεγνωσμένα «αποδείξεις» για τον απροκάλυπτο επεκτατισμό σας στα τζαμιά που έχτισαν πρόσκαιροι κατακτητές σε ελάχιστα από τα 6.000 νησιά και βραχονησίδες που βρίσκονται στον Ελλαδικό χώρο, τι θα πρέπει να πούμε εμείς για το μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, τον ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας που χτίστηκε στην Πόλη του Κωνσταντίνου δέκα ολόκληρους αιώνες πριν εμφανιστούν οι κατακτητές – πρόγονοί σας;

Τι θα πρέπει να πούμε για τον Βυζαντινό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Νίκαια της Βιθυνίας όπου πραγματοποιήθηκαν η πρώτη Οικουμενική Σύνοδος στις 20 Μαΐου του 325 και η όγδοη Οικουμενική Σύνοδος το έτος 787 ή για τον ναό της Αγίας Σοφίας της Τραπεζούντος, η οποία χτίστηκε μεταξύ 1238 και 1263 από τον Μανουήλ Α με ανεκτίμητη και μοναδική ψηφιδωτή και γλυπτή διακόσμηση;

Τι θα πρέπει να πούμε για την Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, το σύμβολο του Ποντιακού Ελληνισμού εδώ και δεκαεπτά σχεδόν αιώνες, την οποία ίδρυσαν το 386 οι Αθηναίοι μοναχοί Βαρνάβας και Σοφρώνιος σε απάτητες βουνοκορφές του Πόντου; Τι θα πρέπει να πούμε για το ιερό της Άρτεμις στην Έφεσο, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, τα ερείπια του οποίου θαυμάζουν σήμερα πλήθη που συρρέουν από ολόκληρο τον κόσμο ή για την Καππαδοκία η οποία από τον πρώτο αιώνα π.Χ. αποτελούσε κέντρο του Ελληνισμού;

Να θυμηθούμε μήπως την Νικομήδεια της αρχαίας Βιθυνίας, όπου καταγράφεται Ελληνική παρουσία από το 712 π.Χ.; Ή μήπως την Σμύρνη, από τις αρχαιότερες πόλεις της Μεσογείου, η οποία κατοικήθηκε από Ελληνικούς πληθυσμούς εδώ και χιλιάδες χρόνια – μέχρι πρόσφατα;

Μήπως να θυμηθούμε την Αλικαρνασσό, την Προύσα, το Ικόνιο ή την Ανατολική Θράκη στην οποία ο Ελληνικός μύθος της Ηρώς και του Λέανδρου λαμβάνει χώρα στην αρχαία πόλη της Σηστού εδώ και χιλιάδες χρόνια;

Τι θα πρέπει άραγε να πούμε για την μαρτυρική Κύπρο, το νησί της Αφροδίτης, καθαρά Ελληνικό από την εποχή του Τρωικού πολέμου; Τι θα πρέπει να πούμε για την Ίμβρο και την Τένεδο με Ελληνικό πληθυσμό που ξεπερνούσε το 90% όταν σας παραδόθηκαν σαν «δώρο» με την Συνθήκη της Λωζάνης που δεν σας αρέσει σήμερα;

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Πρέπει επιτέλους να κατανοήσετε πως στα σπλάχνα ολόκληρης της σημερινής Τουρκίας βρίσκονται παντού σπαρμένα αδιάψευστα τεκμήρια Ελληνικού πολιτισμού που άνθησε χιλιάδες χρόνια πριν εμφανιστούν στην περιοχή οι κατακτητές – πρόγονοι σας.

Για ποια ιστορία λοιπόν μας μιλάτε Κύριε Πρόεδρε; Για την ιστορία των γενοκτονιών, των σφαγών, της βίας και της απληστίας για πλιάτσικο; Γιατί αυτή ακριβώς είναι η αυθεντική σας ιστορία!

Ίσως θα σας ήταν χρήσιμο να μάθετε και τα σύνορα της δικής μας καρδιάς.

Πρώτα όμως προσπαθήστε να αντιληφθείτε, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, πως τα σύνορα του διαχρονικού Ελληνισμού, από την εποχή της αρχαιότητας μέχρι σήμερα, δεν έχουν κανένα απολύτως γεωγραφικό όριο. Γιατί το Ελληνικό πνεύμα αγκάλιαζε, αγκαλιάζει και θα αγκαλιάζει πάντοτε κάθε μορφωμένο άνθρωπο, σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας.

Όσον αφορά τα γεωγραφικά σύνορα του σημερινού Ελληνισμού, αν σας δίνουν την εντύπωση μιας εύκολης λείας στον απροκάλυπτο επεκτατισμό που εκδηλώνετε, ξανασκεφτείτε το καλά.

Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα σύνορα της καρδιάς των Ελλήνων πάντοτε θα φθάνουν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά, τον τόπο που θα ξαναβρεθείτε κάποτε, γιατί όπως λένε οι παραδόσεις μας, και πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θά ῾ναι!

Λεωνίδας Κουμάκης, μέλος ΙΗΑ