.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Ζ Ε Ι Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ Γάλλος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ LUC MONTAGNIER: “Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥ! Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ Λ Α Θ Ο Σ !!! – ΕΥΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ!


Ο Καθηγητής Ioλόγος Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008, που ανακάλυψε τον ιό του AIDS επανέρχεται στον μαζικό « εμβολιασμό » Covid-19 στο μικρόφωνο του Pierre Barnérias (Hold-Up Media) 13.05.21. 

Δηλώνει μ΄έμφαση :... “αυτό είναι πολύ απλό οι παραλλαγές προέρχονται ήδη από τους εμβολιασμούς... ο ιός έχει τήν δυνατότητα ν΄αλλάζει πολύ ισχυρά ...οι νέες παραλλαγές δημιουργήθηκαν από την επιλογή των αντισωμάτων που παρήχθησαν από τον εμβολιασμό.”

Για το μαζικό εμβολιασμό είπε: Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, ένα ανεξήγητο λάθος επιστημονικό,απαράδεκτο, η ιστορία μια μέρα θα κάνει τον απολογισμό σε όλα αυτά γιατί στην πραγματικότητα είναι ο εμβολιασμός που δημιούργησε την παραλλαγή.

Το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008 επανέρχεται στον μαζικό « εμβολιασμό » Covid-19 στο μικρόφωνο του Pierre Barnérias (Hold-Up Media).

Καταγγέλει το πιστοποιητικό διαβατήριο εμβολιασμού.

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού

είναι ΟΝΕΙΔΟΣ και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ

θα έχουμε ολοένα και περισσότερα

ατυχήματα (π α ρ ε ν έ ρ γ ε ι ε ς)

δεν είμαστε παρά μόνο στην αρχή”,

τονίζει. 

”Πολλοί το γνωρίζουν, οι επιδημιολόγοι επίσης είναι αδιανόητο να εμβολιάζεις κατά την περίοδο μιας πανδημίας’‘ δηλώνει. 

Το εμβόλιο παράγει την πρωτείνη spike στην επιφάνεια του ιού έτσι είχαμε μεγάλη ποσότητα αντισωμάτων που είναι πολύ πιο επικίνδυνα και ευνόησαν την μόλυνση κι έτσι είχαμε περισσότερα άτομα να μολυνθούν μετά τον εμβολιασμό ”.(σσ. Δηλ. ο εμβολιασμός ευνοεί τη μόλυνση).

Ερώτηση: Αν κάποιος σας

υποχρεώσει αύριο να εμβολιασθείτε;

Aπαντά ο καθηγητής: 
Aρνούμαι να

εμβολιαστώ. H συνείδησή μου, 
μου λέει να μην εμβολιαστώ…

-Τι έχετε να πείτε στους γιατρούς;;

–O γιατρός είναι γιατρός και δέν

είναι πρόβατο….

–Ο μαζικός εμβολιασμός επέφερε 10.000 θανάτους, 10.000 θανάτους στην Ευρώπη που αποδίδονται άμεσα στον εμβολιασμό σύμφωνα μ΄επίσημα στοιχεία..

-Nαι, απαντά ο καθηγητής…

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: 
δεν θα εμβολιαστώ. 

Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. 

Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους.

Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας

έχουν για ινδικά χοιρίδια!!!

Ο Luc Montagnier διετέλεσε Καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ και Διευθυντής της Μονάδας Ιογενούς Ογκολογίας από 1972 -2000 και Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College, City University of New York και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Σαγκάης. Επίτιμος Διδάκτορας Πανεπιστημίων Βουκουρεστίου Λιέγης Μόντρεαλ Μπολόνια Βηρυτού Αθηνών –Καποδιστριακού,ΑΠΘ Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης κλπ

dimpenews.com