Η Χιλή έχει πλέον ένα νόμο για τους μεταλλαγμένους και τα γενετικά τροποποιημένα άτομα.
Πρόκειται για έναν μάλλον ιδιόμορφο νόμο, εκτός από τον νόμο για τα νευρο-δικαιώματα, ο οποίος επίσης υπάρχει στη χώρα αυτή.
Ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τη θέσπιση αυτού του νέου νόμου;
Προφανώς, ο λόγος για την προέλευση αυτού του νόμου, ο οποίος πιθανότατα σύντομα θα αναπαραχθεί και σε άλλες χώρες, είναι επειδή υπάρχει ήδη ένας σημαντικός αριθμός ατόμων στον πληθυσμό που δεν είναι πλέον άνθρωποι, αλλά μεταλλαγμένα όντα.
Είναι γνωστό ότι τα εμβόλια COVID είναι μεταλλαξιογόνα και αλλοιώνουν το ανθρώπινο DNA, όχι μόνο λόγω του RNA που περιέχουν, αλλά και λόγω των κρυστάλλων DNA που βρήκε ο Dr. Pablo Campra στα φιαλίδια των εμβολίων της Pfizer.
Ο Mik Andersen από το Corona2Inspect τους έχει επίσης ερευνήσει και, πιο πρόσφατα, η
La Quinta Columna παρατήρησε πώς αυτοί οι κρύσταλλοι στέλνουν σήματα για να δημιουργήσουν «μορφές ζωής».
Κάθε μέρα υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις γι’ αυτό, ειδικά με τη γέννηση μωρών με μαύρα μάτια και πολύ περίεργα φυσικά χαρακτηριστικά, όπως περιγράφει η Dr. Viviane Brunet.
Το 2021, η Dr. Chinda Brandolino προειδοποίησε τον κόσμο ότι η αποδοχή ενός εμβολίου mRNA συνεπάγεται αλλαγή του γονιδιώματος και ότι το άτομο που υποβάλλεται σε αυτό το πειραματικό φάρμακο χάνει τα ανθρώπινα δικαιώματά του.
Βέβαια κάποιος στον αντίποδα θα μπορούσε να πεί ότι αυτός ο νόμος φτιάχτηκε για να προστατεύει άτομα που μπορεί να έχουν μια γενετική ασθένεια αλλά δεν γνωρίζουν ότι έχουν ή δεν έχουν αναπτύξει συμπτώματα γενετικών ασθενειών. Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να έχει νόσο του Huntington, μια κληρονομική και γενετική ασθένεια, αλλά δεν έχει συμπτώματα και μπορεί να μην γνωρίζει ή να θέλει να μάθει εάν έχει τη γενετική μετάλλαξη που προκαλεί την ασθένεια.
Έτσι, εάν ένας εργοδότης τους ζητήσει να κάνουν εξετάσεις και είναι θετικό, ο νόμος υπάρχει για να προστατεύσει έναν εργαζόμενο από διακρίσεις, επειδή στο μέλλον μπορεί να αρρωστήσει πολύ.
Είναι παρόμοιο με τους νόμους που ορίζουν ότι ένας εργοδότης δεν μπορεί να αρνηθεί μια εργασία σε μια γυναίκα σε ηλικία τέκνου επειδή μπορεί να μείνει έγκυος και να χρειαστεί να πάρει άδεια μητρότητας.
Στη κρίση σας ποιά είναι η σκοπιμότητα τέτοιων νόμων!
Σε αυτό το βίντεο υπάρχει μία περίληψη αυτού του σπάνιου αλλά πραγματικού νόμου που έχει πλέον η Χιλή για να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να υφίστανται διακρίσεις στην εργασία τους επειδή είναι μεταλλαγμένοι ή επειδή το γονιδίωμά τους έχει τροποποιηθεί με κάποιο τρόπο.
Αφού έγινε η πρώτη χώρα που πρόσθεσε τα νευρο-δικαιώματα στο Σύνταγμά της, η Χιλή γίνεται τώρα και η πρώτη χώρα στον κόσμο που δεν κάνει διακρίσεις σε βάρος μεταλλαγμένων και γενετικά τροποποιημένων ατόμων μετά τη δημοσίευση του νόμου 21.422 στις 16 Φεβρουαρίου 2022.
Συγκεκριμένα, ο νόμος αυτός απαγορεύει «τις διακρίσεις στην αγορά εργασίας λόγω μεταλλάξεων ή αλλοιώσεων του γενετικού υλικού».
Το ερώτημα που όλοι θέτουν τώρα είναι, ποιος είναι ο λόγος για αυτόν τον νόμο;
Δεδομένου ότι η Χιλή είναι μία από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, δεν αποτελεί έκπληξη η θέσπιση ενός τέτοιου νόμου. Όπως προειδοποίησαν εξαρχής οι αντιφρονούντες γιατροί, τα εμβόλια αυτά περιέχουν μυστικά υλικά και συστατικά που αλλοιώνουν το ανθρώπινο γονιδίωμα. Φυσικά, αυτή η γενετική τροποποίηση είναι κληρονομική.
Εκείνη την εποχή, η Αργεντινή γιατρός Δρ Chinda Brandolino προειδοποίησε ότι όσοι έλαβαν ενέσεις από αυτά τα εμβόλια θα γίνονταν μεταλλαγμένοι άνθρωποι [transhumans] και, ως εκ τούτου, ιδιοκτησία των φαρμακευτικών εταιρειών και δεν θα απολάμβαναν πλέον ανθρώπινα δικαιώματα.
Υπενθυμίζεται ότι σε μια δικαστική υπόθεση του 2013, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε ότι το ανθρώπινο DNA δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, επειδή είναι «προϊόν της φύσης». Όμως, στο τέλος της απόφασης, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι αν ένα ανθρώπινο γονιδίωμα τροποποιηθεί από εμβόλια mRNA -που χρησιμοποιούνται σήμερα-, τότε το γονιδίωμα μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Και να λοιπόν, τι θεσπίζει ο νέος νόμος της Χιλής;
1. Κανένας εργοδότης δεν μπορεί να εξαρτήσει την πρόσληψη των εργαζομένων, τη μονιμοποίησή τους ή την ανανέωση της σύμβασής τους ή την προαγωγή ή την κινητικότητα στην απασχόλησή τους από την απουσία μεταλλάξεων ή αλλαγών στο γονιδίωμά τους.
2. Ο εργαζόμενος μπορεί να δώσει την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του για να υποβληθεί σε γενετική εξέταση.
3. Εάν οι εξετάσεις αυτές απαιτούνται από τον εργοδότη, ο εργοδότης αναλαμβάνει το κόστος τους.
4. Τα υγειονομικά ιδρύματα και τα εργαστήρια που διενεργούν αυτού του είδους τις εξετάσεις, καθώς και οι εργοδότες που έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές, λαμβάνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του εργαζομένου και εγγυώνται τη διακριτική μεταχείριση των δεδομένων.
5. Ο εργαζόμενος θα έχει πάντα το δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που προκύπτουν από μια γενετική εξέταση.
Με όλους αυτούς τους νόμους που εμφανίζονται, εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι αυτά τα εμβόλια είναι εμβόλια;
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ: