.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…!!

Σκληρό άρθρο του Αδάμ Τριανταφυλλόπουλου για το διχασμό του κορονοιου στην Ελληνική εκκλησία…


Η Ορθοδοξία θα υποστεί μεγάλο κίνδυνο. Θα έρθει μέρα, που ούτε ψάλτης θα υπάρχει να ψάλλει, ούτε παπάς θα υπάρχει να λειτουργεί. Θα έρθει μέρα που θα αραιώσουν τα εκκλησιαστήρια του Θεού. Αν αντιληφθούμε ότι γίνεται προδοσία, τότε θα κηρύξουμε επανάσταση.

Μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης.

Η ώρα αυτή έχει έρθει απ’ το καλοκαίρι του 2016, όταν επιτελέστηκε η μεγαλύτερη προδοσία της πίστεως, όλων των εποχών της εκκλησιαστικής ιστορίας, στο Κολυμπάρι της Κρήτης.

Η επανάσταση έγινε, απ’ τους λίγους πραγματικούς αγωνιστές χριστιανούς & χριστιανές. Τα “εκκλησιαστήρια” λιγόστεψαν. Η προφητεία ότι στα “έσχατα χρόνια, θα κάνετε μεγάλες αποστάσεις, να βρείτε Παπά Ορθόδοξο ‘ εκπληρώθηκε .

Χιλιόμετρα κάνουν σήμερα οι Ορθόδοξοι χριστιανοί, να πάνε στις κατακόμβες πλέον, να λατρέψουν τον Τριαδικό Θεό δίπλα στους λιγοστούς ορθόδοξους Χριστιανούς ιερείς. Οι άλλοι, οι “ψευτοπαπάδες” των ενοριών, με τις μάσκες και το ΜΠΟΛΙ, δεν είναι πλέον ιερείς. 

Εξέπεσαν της ιεροσύνης και υμνούν τον σατανά, αφού στα άγια θυσιαστήρια έστησαν το “βδέλυγμα της ερημώσεως “, δια της Παναιρέσεως του Οικουμενισμού, όπως λέγει ο ιερός Χρυσόστομος. Η εκκλησία αγαπητοί μου αδελφοί είναι ο Χριστός και μεις το πλήρωμα κατά τον “Άγιο Γρηγόριο τον Θεολόγο” .

Είναι η μεγαλύτερη βλασφημία, να πιστεύουν μερικοί, ότι ο Καθαρώτατος Σωτήρας καί Θεός του Σύμπαντος, ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, μπορεί να είναι μέλος της μεγαλύτερης “τερατογένεσης ” του Άδου, που είναι το ΠΣΕ.

Οι “ψευδεπίσκοποι” της κρατικής εκκλησίας, αυτές οι θλιβερές “μαριονέτες”, οι μασκοφορεμένες πανάθλιες “μούμιες” του Εωσφόρου, οι εκπεσόντες αστέρες, οι ογδοήτες ιερείς και αρχιερείς της αισχύνης, τα πάντα έκαναν και κάνουν για να οδηγήσουν τον λαό του Θεού στα θανατηφόρα χέρια του Αντίχριστου.

Μέχρι και γιατροί έγιναν, προκειμένου να στείλουν τον λαό του Θεού στην αιχμαλωσία και την μάχαιρα. (ΑΠΟΚ: 13, 10).

Μας μιλάνε για υπακοή στην εκκλησία ποιοι; 
Οι ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ της παράνομης συναγωγής; 
Πώς καταντήσατε έτσι αρχιερείς του Βάαλ; 
Από λειτουργοί του υψίστου, γίνατε χοιροβοσκοί του αντίχριστου. 
Τώρα εσείς, απ’ τον φόβο της απώλειας του ξεβολέματος και του χρηματισμού, διώκετε το ορθόδοξο ποίμνιο του Χριστού, που δεν υπακούει στις ανίερες αποφάσεις της συνόδου, τασόμενοι δίπλα στο άθεο σύστημα των πολιτικών.

Ζείτε σαν άπιστοι με τον φόβο του θανάτου. Καπηλεύεστε τους Αγίους μας ιατρούς, οι οποίοι διακονούσαν αναργύρως τους ασθενείς, και θεράπευαν πρωτίστως με την πίστη και την δύναμη του Χριστού, και δευτερευόντως σαν επιστήμονες. 

Δεν εντρέπεσθε ούτε τον ίδιο τον Χριστό ο οποίος ποτέ δεν θεράπευε χωρίς την θέληση των ανθρώπων, ποτέ δεν πίεζε τις συνειδήσεις; 
Μιλάτε για υπακοή στην εκκλησία του Χριστού ποιοι; 
Εσείς οι εκπεσόντες εχθροί της, οι Σιμωνιακοί, οι ισοφαριστείς, οι πανθρησκειαστές, οι ελευθεροτέκτονες, οι αγιοκάπηλοι, οι θεομπέκτες, οι παππούλη, οι ιοντίζοντες, οι διπλωμάτες, οι τύραννοι, οι σιωπόντες συνένοχοι στα εγκλήματα κατά του λαού;

Μιλάτε αρχιερείς του σατανά για εκκλησία Χριστού ποιοι; 
Εσείς που την έχετε “καταξεσκίσει”και την κοπρίζετε καθημερινά, με τις “χοιρώδεις” ακαθαρσίες των βλασφημιών σας ;

Εσείς δεν διώξατε στο πρόσωπο του προκατόχου σας Μεταξάκη τον Άγιο Νεκτάριο, τον οποίο ανερυθρείαστα επικαλείστε σήμερα και διαστρέφετε; 

Εσείς δεν αλλάξατε δια τον προκατόχων σας, πραξικοπηματικά το ημερολόγιο, και ούτε κάνατε προσπάθειες για την επίλυση του σχίσματος;

Εσείς διεφθαρμένοι δεν προδώσατε συνοδικά την πίστη στην ψευτοσύνοδο της Κρήτης;

Εσείς δεν ξεπουλήσατε την Μακεδονία μας αποδεχόμενοι και τιμώντας τους προδότες της;

Εσείς δεν κλείσατε τους ναούς; Εσείς δεν φέρατε την νέα εικονομαχία, τα νέα υγειονομικά “δόγματα”; 
Εσείς δεν κάνατε καρναβάλι τον οίκο του Θεού;

Εσείς δεν κάνατε φέτος Πάσχα με τους Βιοκτόνους Εβραίους; 

Εσείς δεν μνημονεύετε ως μέλη της εκκλησίας, όλους τους ανώμαλους, τους σοδομίτες, τους παπικούς, τους αχειροτόνητους, τους σατανιστές, τους ανθέλληνες;

Εσείς ανάξιοι ρασοφόροι, δεν παραδώσατε την παιδεία μας στον σατανά;

Εσείς δεν υποδεχτήκατε τον Αντίχριστο Πάπα;

Εσείς δεν τιμάτε τον αρχιαιρεσιάρχη του Φαναρίου Βαρθολομαίο; 

Εσείς δεν είστε όλοι μαζί ένα;

Δεν υπογράφετε όλοι μαζί; 

Τι κι αν λένε κάποιοι ότι διαφωνούν; 

Δεν αποδεικνύεστε όλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, αφού συγκοινωνείτε μεταξύ σας και με το σκότος;

Λαέ του Θεού. Αποτειχήσατε τους. 
Έτσι προστάζουν οι Ιεροί κανόνες. 
Έτσι προστάζουν οι Άγιοι πατέρες της εκκλησίας μας. 
Έτσι προστάζει και φωνάζει ο Θεός:

”ΕΞΕΛΘΕ εξ’ αυτής ο λαός μου, ίνα μη συγκοινωνήσητε ταίς αμαρτίαις έξ’ αυτής, και ίνα εκ των πληγών αυτής μη λάβετε” (ΑΠΟΚ: 18,4).

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΌΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜ