.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Περίπου 100.000 παιδιά και έφηβοι στη Γερμανία με βλάβη από το εμβόλιο


27 Ιουλίου 2023 
Από Thomas Oysmüller

Τα επίσημα στοιχεία Covid από την Κάτω Σαξονία ατόμων κάτω των 18 ετών δείχνουν την έκταση της βλάβης του εμβολίου. Με αναγωγή σε ολόκληρη τη Γερμανία, πρέπει να υπολογιστούν 100.000 βλάβες εμβολίων σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Ένα αίτημα του AfD προς το Υπουργείο Υγείας στην Κάτω Σαξονία αποκάλυψε τα επίσημα στοιχεία σχετικά με τη βλάβη των εμβολίων στα παιδιά. Για παράδειγμα, 505.569 παιδιά και έφηβοι έως 18 ετών έχουν υποβληθεί σε θεραπεία για Covid τουλάχιστον μία φορά. 9.300 από αυτούς έπρεπε να αντιμετωπιστούν από γιατρό στη συνέχεια λόγω παρενεργειών και βλάβης από το εμβόλιο. Αυτό είναι 1,8%.

«Ανθρωποθυσία»

Αυτές είναι οι αναγνωρισμένες επίσημες παρενέργειες mRNA σύμφωνα με τον διαγνωστικό κωδικό ICD-10 U12.9. Πόσο υψηλός είναι ο αριθμός των μη αναφερόμενων περιπτώσεων μπορεί μόνο να υποτεθεί. Ωστόσο, ακόμη και οι 9.300 αναγνωρισμένες παρενέργειες υπερβαίνουν εκείνες τις λοιμώξεις Covid σε ανηλίκους που ήταν σοβαρές. Παρά τη χαλαρή μέθοδο καταμέτρησης, μόνο 305 από τα 620.213 μολυσμένα άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών έπρεπε να υποβληθούν σε θεραπεία στο νοσοκομείο με σοβαρή πορεία. Δύο συνδέονταν με αναπνευστήρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για τη Γερμανία στο σύνολό της και το RKI δεν δημοσιεύει τα στοιχεία. Περίπου το ένα δέκατο των παιδιών της Γερμανίας ζουν στην Κάτω Σαξονία. Εάν τα ποσοστά εμβολιασμού και παρενεργειών συμπεριφέρονται παρόμοια στα άλλα ομοσπονδιακά κρατίδια, αυτό θα σήμαινε ότι περίπου 100.000 έπρεπε να παλέψουν με μια παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid.

Ο Stefan Homburg επέκρινε έντονα στο Twitter:

«Σε 100.000 περιπτώσεις, τα παιδιά και οι έφηβοι που δεν διέτρεχαν κίνδυνο έπρεπε να πάνε ξανά στον γιατρό μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ο οποίος πιστοποίησε ότι είχαν παρενέργεια του εμβολιασμού. Αυτή η ανθρωποθυσία υποτίθεται ότι θα έσωζε τους ηλικιωμένους, αλλά η τυποποιημένη θνησιμότητα γενικά αυξήθηκε μετά την έναρξη του εμβολιασμού.

[...]

Δεδομένου ότι ένας γιατρός δεν απασχολείται για ερυθρότητα ή κάτι ασήμαντο, σηματοδοτεί πιο σοβαρή βλάβη, αλλά δεν περιγράφεται λεπτομερέστερα. Ένας αριθμός μη αναφερόμενων περιπτώσεων μπορεί να υποτεθεί επειδή δεν ζητείται πάντα η γνώμη ενός γιατρού και ορισμένοι γιατροί είναι απρόθυμοι να πιστοποιήσουν τη βλάβη του εμβολίου.
Οι πολιτικοί αρνούνται την ευθύνη

Ο παιδικός εμβολιασμός, ειδικότερα, θα μπορούσε να εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο. Ήταν σαφές πολύ νωρίς ότι τα παιδιά εκ των πραγμάτων δεν κινδυνεύουν από λοίμωξη Covid και ότι ο εμβολιασμός δεν «προστατεύει τους άλλους». Παρ' όλα αυτά, έχει διεξαχθεί μαζική προπαγάνδα και τα παιδιά έχουν κληθεί να εμβολιαστούν σε πολλά επίπεδα. Η κυβέρνηση της Κάτω Σαξονίας το αρνείται. Η ερώτηση αναφέρει:

«Η πολιτειακή κυβέρνηση δεν γνωρίζει περιπτώσεις όπου παιδιά και έφηβοι έχουν εμβολιαστεί μόνο και μόνο για να αποφύγουν τον κοινωνικό αποκλεισμό».

Το TKP γνωρίζει ορισμένους αυστριακούς μαθητές που ήθελαν να εμβολιαστούν πάση θυσία προκειμένου να αποφύγουν τον αποκλεισμό εντός του σχολείου. Ωστόσο, οι γονείς είχαν απαγορεύσει στα παιδιά τους να τους κάνουν ενέσεις, γεγονός που συχνά οδηγούσε σε διαφωνίες. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά στην Κάτω Σαξονία.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρωτοβουλία του σημερινού προέδρου του SPÖ Andreas Babler, ο οποίος είχε διαφημίσει επιθετικά έναν «δρόμο εμβολιασμού παιδιών» στον δήμο του Traiskirchen, είναι επίσης πικάντικη. Τώρα θα ήταν καιρός να μάθουμε στοιχεία από την Αυστρία σχετικά με τις συνέπειες του εμβολιασμού για τα παιδιά.

Κάντε κλικ εδώ για να απαντήσετε στο αίτημα. 
(https://www.landtag-niedersachsen.de/drucksachen/drucksachen_19_02500/01501-02000/19-01957.pdf)

Η εικόνα "Τα πρώτα παιδιατρικά εμβόλια COVID-19 που χορηγήθηκαν" από την Ιατρική του Ναυτικού των ΗΠΑ επισημαίνεται με CC0 1.0. (https://www.rawpixel.com/image/8708533/photo-image-public-domain-covid-19-mask)


ΠΗΓΗ: https://tkp.at/2023/07/27/rund-100-000-kinder-und-jugendliche-in-deutschland-mit-impfschaden/