.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

'Σ Ο Κ' ! "ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ, ΜΕ ....ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"! ! ! ( Καί ΠΟΙΟΣ "καλός κύριος" - μας - τά λέει αυτά; ) / Β Ι Ν Τ Ε Ο

Keep Them Docile, 
With ...Drugs 
Video Games!


...OTAN ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ "ΤΥΧΑΙΟΣ".....

Περιμένετε μέχρι να ακούσετε τί σκέφτεται για την ανθρωπότητα, ο άνθρωπος που αναφέρεται από την 'ελίτ' ως ένας (παντρεμένος μέ άνδρα) από τους μεγαλύτερους εν ζωή ...στοχαστές του 21ου αιώνα.


(βίντεο: 2:03΄)

"Ο ιστορικός και συγγραφέας Yuval Harari κατατάσσεται στην πρώτη γραμμή καθώς συνεισφέρει στην προώθηση της Ατζέντας από το 'Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ'.

Είναι επίσης σημείο αναφοράς για κάθε τεχνοκράτη ή μέλος της ελίτ που σέβεται τον εαυτό της, οι οποίοι τον πλημμυρίζουν επίμονα με επαίνους, ανακηρύσσοντάς τον ως έναν από τους μεγαλύτερους στοχαστές του 21ου αιώνα.

Συνεπώς, θα έπρεπε μήπως να μας ανησυχεί, ότι ο Yuval Harari πιστεύει ότι ο περισσότερος πληθυσμός είναι "ζώα που μπορούν να χακαριστούν και που χρειάζεται να κρατούνται υπάκουα ΜΕΣΩ ...ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ!"

Ναι, αυτό ενδέχεται να είναι ανησυχητικό.

Harari: "... και τότε το μεγάλο πολιτικό και οικονομικό ερώτημα του 21ου αιώνα θα είναι: για ποιό λόγο τότε να χρειαζόμαστε τους ανθρώπους ή τουλάχιστον, γιατί χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;"

...πέρα από μισθωτούς σκλάβους μετανάστες για να υπηρετούν τον Harari και τα φιλαράκια του τους άλλους παγκοσμιοποιητές; προφανώς, για τίποτε.

Harari: "Επί του παρόντος, η καλύτερη εικασία που μπορούμε να κάνουμε είναι, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ."

Mark Zuckerberg: "Αυτό το ονομάζουμε METAVERSE".

Μην ανησυχείτε, η ελίτ πραγματικά νοιάζεται για εσάς. Ένας από τους μεγαλύτερους ήρωές τους, κυριολεκτικά είπε, ότι είστε όλοι άχρηστοι φάγοι, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν το εννοούσε.


Harari: "Θα αποτελούσε μια ΝΕΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΑΞΗ ..." "ΌΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..."

Ο Harari προηγουμένως είχε δηλώσει, ότι οι ψηφοφόροι δεν γνωρίζουν τί είναι καλό για τους ίδιους και ότι η 'ελίτ' θα είναι ΣΥΝΤΟΜΑ σε θέση να χακάρει τους εγκεφάλους των ανθρώπων και ότι θα πρέπει να υπάρξει "ένα πρόγραμμα antivirus" για τον εγκέφαλο, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 
ΝΑ... Μ Ο Λ Υ Ν Θ Ο Υ Ν ΜΕ Ψ Ε Υ Δ Ε Ι Σ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. (!!!!!!!!) 

Επίσης, ότι δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση ή Θεός, παράδεισος και κόλαση, ενώ η ίδια η 'ελίτ' θα γίνουν θεοί μέσω του μετανθρωπισμού, ενώ οι περισσότεροι από εμάς "θα εξαφανιστούν".

Και να τονίσουμε, ότι αυτός ό τύπος είναι εκείνος που η ελίτ θεωρεί ως έναν από τους μεγαλύτερους στοχαστές του 21ου αιώνα.
Ναι, είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρονται για το συμφέρον σας.

Hariri: "...ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΑΞΗ..."