.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Α π ο κ ά λ υ ψ η που ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ! Μέ αποδείξεις... Α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι νά δώσεις αίμα, αν έχεις κάνει το εμβόλιο!!! ( ΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ....ΜΑ@Α@ΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ; ; ; )

ΣΤΟΝ 'ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ' ΛΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ... 
Δ Ε Ι Τ Ε !

Δέν τό λέμε εμείς...

Στο ΕΠΑ.Λ Άργους Ορεστικού την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 θα γίνει στο σχολείο εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων έδωσε χαρτιά με οδηγίες προς τους εθελοντές αιμοδότες!!!

Δείτε ΚΑΛΑ στίς αποκαλυπτικές φωτογραφίες μας από τα έγγραφα αυτά στις οδηγίες την τελευταία καί ε ν ά τ η οδηγία!!!!