.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ομοβροντία κρίσεων!

 –

Καλή ανθεκτικότητα στη νέα τεχνητή κρίση που μαγείρεψαν οι δαίμονες της ηγετικής ελίτ. Δηλαδή καλή ανθεκτικότητα στην ενεργειακή κρίση.

Υπάρχει κάποια κρίση από αυτές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια που δεν είναι τεχνητή; Όλα ελέγχονται από την παγκόσμια ελίτ. … Πρέπει να ξεκινήσουμε από την τρομοκρατία. Οι τρομοκράτες τί είναι; Δεν είναι κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών; Από τηνκρίσηλοιπόν της τρομοκρατίας περάσαμε στην οικονομική κρίση. Μην μου πείτε ότι η οικονομική κρίση προέκυψε τυχαία. Μετά την οικονομική περάσαμε στην υγειονομική κρίση. Ο κορωνοϊός τελικά τί ήτανε; Προήλθε από νυχτερίδα ή από εργαστήριο; Και μετά από την υγειονομική κρίση περνάμε τώρα στην ενεργειακή. Μετά θα έχουμε την επισιτιστική. Και όλα αυτά βεβαίως υπό το φόντο της κλιματικής κρίσης.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ «ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ», ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ «ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ» ΒΡΕΕΕΕΕΕ !!

Δείτε τί γίνεται. Ομοβροντία κρίσεων από την παγκόσμια ελίτ εναντίον των λαών. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι ζούμε πλέον έναν απίστευτο πόλεμο εναντίον του απλού λαού. Από ποιούς; Από τις εθνικές κυβερνήσεις που είναι οι μαριονέτες που καθοδηγούνται από μία ευάριθμη ελίτ. Είναι τόσο απλά τα πράγματα αλλά ο κόσμος προτιμάει να είναι στις παραλίες για να κάνει το πρόγραμμά του.

Θα πρέπει καταρχάς να ξεκινήσουμε από το δεδομένο ότι οι προβατοποιημένοι πολίτες, για να συμμορφωθούν και να εφαρμόσουν τα δρακόντεια και απάνθρωπα υγειονομικά μέτρα της τελευταίας περίπου τριετίας, χρειάζονταν «αυθεντίες» που θα τις προσκυνούσαν, επί το λαϊκότερο ‘θα κάθονταν σούζα’ σε ό,τι έλεγαν. Και προσέξτε, αυτό καταγράφεται ήδη από την εποχή του Ντοστογιέφσκι στον Μεγάλο Ιεροεξεταστή από το περίφημο μυθιστόρημά του «Οι αδελφοί Καραμάζοφ». Τί λέει εκεί ο ιεροεξεταστής; Ότι ο κόσμος χρειάζεται τρία πράγματα: θαύμα, μυστήριο, αυθεντία. Η επίκληση της αυθεντίας βεβαίως είναι και τεχνική της προπαγάνδας. Ο πατέρας της προπαγάνδας ο Έντουαρντ Μπερνέζ, έλεγε ότι αν θέλεις να ρίξεις με επιτυχία στην αγορά ένα νέο προϊόν, τότε βάλε γιατρούς να το διαφημίζουν. Τί ρωτούσε μέχρι σήμερα ο ένας τον άλλον; -Εσύ θα το κάνεις το εμβόλιο; Τί απάντηση έπαιρνε; -Θα κάνω ό,τι μου πει ο γιατρός μου. Η αυθεντία του δηλαδή. Και μετά είχαμε το σλόγκαν της κυβέρνησης: «Δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση των ειδικών.» Ενώ ξέραμε εμείς οι επιστήμονες ότι η επιστήμη προοδεύει χάρη, ακριβώς, στην αμφισβήτηση οποιασδήποτε επιστημονικής παραδοχής, ακόμη και εκείνης που παρουσιάζεται ως αυτονόητη;

Στο πλαίσιο της υγειονομικής κρίσης όμως οι ειδικοί τελικά δεν κατάφεραν να κρατήσουν αραγές το στρατόπεδό τους. Γιατί το λέω αυτό; Από την μια πλευρά υπήρξαν οι υγειονομικοί που αρνήθηκαν με κάθε κόστος να εμβολιαστούν, κάνοντας μεγάλη χαλάστρα στα σχέδια των εμβιολάγνων νεοταξιτών, οι οποίοι ήθελαν βεβαίως να προωθήσουν τα νέα προϊόντα τους ει δυνατόν σε ολόκληρο τον πληθυσμό, και από την άλλη πλευρά υπήρξανε διαφωνίες ή κωλοτούμπες μέσα στους κόλπους των προπαγανδιστών της υγειονομικής διαχείρισης. Είπατε τώρα ότι μας λένε ξαφνικά ότι δεν χρειαζόμαστε μάσκες. Ας θυμηθούμε την αρχική θέση του κ. Τσιόδρα. Τί έλεγε; «Οι μάσκες ήταν περιττές ή και επικίνδυνες.» Για να έλθει λίγες εβδομάδες αργότερα και να θεσπιστεί η υποχρεωτική μασκοφορία! Σήμερα λοιπόν έχουμε την κωλοτούμπα της κωλοτούμπας, αφού ακούμε την κ. Παγώνη να λέει ότι δεν έχει νόημα να φορούν τα παιδιά μάσκα διότι το καλοκαίρι είχαμε αγκαλίτσες και φιλάκια. Αυτό δεν μας είπε; Ταυτοχρόνως όμως, τί ακούσαμε από τον κ. Καπραβέλο; Ότι πρέπει να επανέλθει η μάσκα ενόψει του 7ου κύματος. Λέει τα μοντέλα προβλέπουν ότι από τον Νοέμβριο θα έχουμε πάλι πρόβλημα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε.

Τελικά τί γίνεται εδώ; Η μόνη φράση που μου ‘ρχεται στο μυαλό είναι «το κακό θα σας έλθει από τους διαβασμένους», που έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Εδώ πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια να ερμηνεύσουμε αυτήν την πολυφωνία, αυτήν την διάσπαση των «ειδικών».

Όπου υπάρχει σύγχυση ο κυβερνητικός έλεγχος μεγαλώνει. Ποιός το έλεγε αυτό; Το έλεγε ο Άλντους Χάξλεϋ στον πρόλογο του Θαυμαστού Καινούριου Κόσμου. Όταν οι προβατοποιημένοι πολίτες ακούνε τους θεούς τους με τις λευκές ρόμπες να λένε πότε το ένα και πότε το άλλο, μετατρέπονται κατά την άποψή μου σε ζαλισμένα κοτόπουλα και έτσι γίνονται πιο διαχειρίσιμα. Αυτή ακριβώς η τεχνική της σύγχυσης ακολουθείται στα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Και ο Χάξλεϋ έλεγε προφητικά ότι οι ολοκληρωτισμοί του μέλλοντος δεν θα μοιάζουν με τους παλιούς. Δεν θα χρειαζόμαστε στις δικτατορίες του μέλλοντος γκλομπς, εκτελεστικά αποσπάσματα, στρατόπεδα συγκεντρώσεως κλπ. Το ολοκληρωτικό κράτος του μέλλοντος θα είναι επαρκές λέει εάν βασιστεί στην λογική του ευτυχισμένου σκλάβου. Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπήσουν την σκλαβιά τους. Το καθήκον των ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να πείσουν τους σκλάβους να αγαπήσουν ακριβώς την σκλαβιά τους θα έχει παραχωρηθεί λέει σε τρεις κατηγορίες: α) στους υπουργούς της προπαγάνδας, β) στους εκδότες των εφημερίδων, γ) στους δασκάλους. Επομένως αυτό είναι μία ερμηνεία ότι οι αντιφάσεις που ακούμε είναι εσκεμμένες γιατί με αυτόν τον τρόπο παράγεται σύγχυση στον λαό.

ΣΧΟΛΙΟ: Ας μου επιτραπεί εδώ να συμπληρώσω άλλη μία ερμηνεία για τις αντιφάσεις που ακούμε. Το λέει και ο κ. Βαθιώτης αμέσως πιο κάτω αλλά όχι σε σχέση με τις αντιφάσεις που ακούμε. Στην αρχή η επιτροπή των «ειδικών» εκτέθηκε σοβαρά όταν κατέληγε να κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που έλεγε… (π.χ. μάσκες) επειδή οι εντολές έρχονται από έξω και το θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό. Το κατάλαβαν αυτό, ότι έχουν αναλάβει τον ρόλο της κυβερνητικής ντουντούκας και ότι δεν βρίσκονται εκεί πραγματικά για τις γνώσεις τους. Και για να μην εκτεθούν ξανά, «παίζουν σε όλες τις συχνότητες», καλύπτουν δηλαδή όλα τα πιθανά σενάρια, για να πέφτουν πάντα μέσα. Με αυτόν τον τρόπο φυσικά επιτυγχάνεται και η σύγχυση που βοηθά στην διαχείριση των προβατοποιημένων πολιτών.

… Φυσικά δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο σχεδιασμός αυτήν την στιγμή από την παγκόσμια ελίτ. …. Εάν δείτε τί γίνεται στην Γερμανία, βλέπω ότι ο Υπουργός Υγείας θέλει να πάμε σε πρωτόκολλα «από όμικρον σε όμικρον», δηλαδή από Οκτώβριο σε Πάσχα, γιατί το Πάσχα είναι Όστερν στα Γερμανικά οπότε παίρνουν το όμικρον από τον Οκτώβριο και το όμικρον από το Όστερν, και λένε από Οκτώβριο μέχρι Πάσχα θα πρέπει να έχουμε στο νου μας την υποχρεωτική μασκοφορία, η οποία θα είναι ακορντεόν ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουνε θα την διευρύνουμε ή θα την συστέλλουμε. Δείτε πάλι ακόμη και στην Γερμανία αντιμετωπίζουν τους πολίτες ως βρέφη. Φτιάχνουν κανόνες. Ο κανόνας «από όμικρον σε όμικρον» ισχύει για την αλλαγή των ελαστικών και προσαρμόζουν τον κανόνα αυτόν τώρα για την υγειονομική κρίση. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. ……

…… Αν ο εμβολιαστικός στόχος έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και πλέον ετοιμαζόμαστε για τη ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΠΙΣΤΑ που είναι η ενεργειακή κρίση, από τον λοιμό δηλαδή περνάμε στον λιμό, από την επιδημία δηλαδή περνάμε στην πείνα, τότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιο είναι το νέο «μενού» βασανιστηρίων και εξευτελισμών που έχει «μαγειρευτεί» για τους ευτυχισμένους σκλάβους. Ο νέος μπαμπούλας τώρα δεν είναι η επιδημία, είναι η ενεργειακή κρίση. Αν ανοίξετε λίγο τις τηλεοράσεις και ακούσετε τους ΤΗΛΕΣΑΔΙΣΤΕΣ, θα δείτε την ΦΟΒΟΓΛΩΣΣΑ που χρησιμοποιούν. Τί λένε;

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, από τις αυξήσεις στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο.
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Τις ίδιες λέξεις ΕΦΙΑΛΤΗΣ και ΤΣΟΥΝΑΜΙ τις χρησιμοποιούσαν για τα «κρούσματα» που προέβλεπαν με βάση τα μοντέλα τους ότι θα έχουμε. Είναι καρμπόν η διαχείριση.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ…

Όσο ακούμε αυτούς τους ΤΗΛΕΣΑΔΙΣΤΕΣ εισπράττουμε το δηλητήριο στην ψυχή μας, και παίζουμε το παιχνιδάκι τους.

Κωνσταντίνος Αβίωτης