.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Εκτός από έντομα, κατσαρίδες, ακρίδες κλπ, ως πηγή τροφής για την "σωτηρία του ανθρωπίνου είδους", σιγά-σιγά αρχίζει να κανονικοποιείται ο καννιβαλισμός


Όποιος στηρίζει το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής θα είναι συνυπεύθυνος για την βίαιη αλλαγή της διατροφής που θα επιβάλλει η ΕΕ στα μέλη της. Εκτός από έντομα, κατσαρίδες, ακρίδες κλπ, ως πηγή τροφής για την "σωτηρία του ανθρωπίνου είδους"... σιγά-σιγά αρχίζει να κανονικοποιείται ο καννιβαλισμός μέσω του τύπου και διαρροής μελετών, συνεδρίων, άρθρων, κ.α.

Τα ψευτοδιλήμματα και οι απατηλές παραδοχές για την εκλογίκευση του ανοσιουργήματος έχουν ως εξής: 
Ο πλανήτης υπερθερμαίνεται λόγω ανθρωπίνου δραστηριότητος. Οι αγελάδες, τα αιγοπρόβατα, κλπ, καταναλώνουν πολλή ενέργεια για την ανάπτυξή τους, ενώ για την καλλιέργεια εντόμων απαιτείται ελάχιστη ενέργεια. Επιπλέον τα φυσικά αέρια από τις αγελάδες επιβαρύνουν το περιβάλλον(!), και άρα πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός τους--culling. Επίσης ο πληθυσμός της γής, λένε οι εμπνευστές του ανοσιουργήματος, θα αυξηθεί στα 9 δις άτομα, επομένως ο πλανήτης δεν μπορεί να τους θρέψει όλους με τα υπάρχοντα μέσα καλλιέργειας τροφίμων. 

Συνεπώς, μπροστά στην "προβλεπομένη" έλλειψη τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο (με μοντέλα υπολογιστών τύπου Σαρηγιάννη), μπροστά στην βέβαιη αύξηση της θερμοκρασίας, και μπροστά στην βέβαιη αύξηση του πληθυσμού της γης, για να "σωθεί το ανθρώπινο είδος" πρέπει να σπάσουν όλα τα ταμπού. Ένα εξ αυτών και ο καννιβαλισμός. 
Με κουτοπόνηρα σοφίσματα του τύπου, "μήπως οι άνθρωποι είναι πολύ εγωιστές για να επιβιώσουν σε περιβάλλον περιορισμένης τροφής;", δημιουργούν ψευτοδιλήμματα έτσι ώστε σταδιακώς να κανονικοποιήσουν τον καννιβαλισμό στην συνείδηση των πολιτών. 
Αρχικώς οι "λύσεις" που προτείνονται είναι να πωλείται κρέας από καλλιέργεια ανθρωπίνων ιστών, ή να τρώγονται οι νεκροί άνθρωποι. 
Οι αφελείς υπερασπιστές της απάτης της κλιματικής αλλαγής θα είναι συνυπεύθυνοι για το τί θα επακολουθήσει στην δυστοπική Ε.Ε. 

Ξεκαθαρίζουμε ότι άλλο η μόλυνση του περιβάλλοντος από βιομηχανικά απόβλητα, και άλλο η θέρμανση του πλανήτου, ένα απολύτως φυσικό και περιοδικό φαινόμενο λόγω του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Έχει αποδειχτεί ότι αιώνες πριν η θερμοκρασία του πλανήτου αυξήθηκε πολύ περισσότερο απ' ότι προβλέπουν τα μοντέλα των σημερινών τσαρλατάνων, και ο πλανήτης συνέχισε να υπάρχει χωρίς κανένα πρόβλημα. 
Το διοξείδιο του άνθρακος έχει δαιμονοποιηθεί από τους τσαρλατάνους, ενώ αντίθέτως συμβάλλει στην ανάπτυξη της ζωής στον πλανήτη. 
Για όσους απατεώνες αναφέρονται στην διαφαινόμενη αύξηση του πληθυσμού παγκοσμίως, και άρα εκβιάζουν προκειμένου να μας επιβάλλουν κατσαρίδες, ακρίδες, και ανθρώπινους ιστούς ως καθημερινή διατροφή, υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν προγράμματα συγκρατήσεως του πληθυσμού σαν αυτά που επέβαλε η Κίνα--πολιτική του ενός παιδιού ανά κινεζικό ζευγάρι.

Στην δε Ευρώπη, ο γηγενής πληθυσμός όχι μόνον δεν αυξάνεται, αντιθέτως γηράσκει και μειώνεται διαρκώς, ύστερα από δεκαετίες πλύσεως εγκεφάλου υπέρ των αμβλώσεων. Αν σε χώρες του τρίτου κόσμου δεν μπορεί να συγκρατηθεί ο υπερπληθυσμός, μπορούν να εφαρμοστούν προγράμματα όπως της Κίνας, και όχι να υποχρεωθεί η Ευρώπη να τρώει έντομα και ανθρώπινους ιστούς. 
Προφανώς τα λογικά επιχειρήματα δεν έχουν καμμία επιρροή στο διευθυντήριο των Βρυξελλών. Σε μία ήπειρο όπως η Ευρώπη που είναι γεμάτη από ανθρακωρυχεία, ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι αναμένουν 5-10 δύσκολα παγωμένα χρόνια. 
Άρα είναι ειλημμένη απόφαση να επιβάλλουν την πράσινη απάτη αδιαφορώντας για το αν θα ξεπαγιάσουν οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί. Το ίδιο ισχύει για τις νέες διατροφικές συνήθειες που θέλει να επιβάλλει η ΕΕ. Τα λογικά επιχειρήματα δεν έχουν αντίκτυπο. Το είδαμε και με τα τοξικά κορωνοεμβόλια. Κανένα αντίκτυπο δεν είχαν τα λογικά μας επιχειρήματα, επέβαλαν αυτό που ήθελαν αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες στην υγεία των λαών. 
Το ξεπάγιασμα του πληθυσμού, οι συνεχείς διακοπές ρεύματος, οι κατσαρίδες και οι ανθρώπινοι ιστοί ως καθημερινή διατροφή, θα είναι τα επίχειρα της προδοσίας όσων ηλιθίων υποστηρίζουν την ΕΕ και την πράσινη απάτη. 

Ιφικρατης Αμυρας