.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Τώρα άρχισαν οι παραδοχές για να γλυτώσουν τις ποινές. Στην Ελλάδα όμως ούτε καν αυτό συμβαίνει

Η επιστήμη ακυρώνει την επιστήμη! 
Ωμή αλλαγή στάσης και παραδοχή του Υπουργού Υγείας της Γερμανιας, ιατρού στο επάγγελμα, για μόνιμες βλάβες εξαιτίας των σκευασμάτων κατά του κορωνοϊού!

O Γερμανός Υπουργός Υγείας Karl Lauterbach που, όπως επισημαίνει ο δημοσιογράφος (ο οποίος κι αυτός άλλα έλεγε πριν), μέχρι προσφάτως υποστήριζε ως επιστήμονας, ότι τα σκευάσματα αυτά είναι ασφαλή και δεν έχουν παρενέργειες τώρα πάλι ως επιστήμονας αλλάζει την στάση του! 

Στις 12 Μαρτίου 2023 λόγω των πολλών καταγγελιών εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF Heute Journal της Γερμανίας και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν λήπτες των σκευασμάτων που υπέστησαν παρενέργειες για τις οποίες μάλιστα δεν υπάρχουν φάρμακα, δηλ. οι παρενέργειες δεν μπορούν να θεραπευθούν! 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί υπέγραψε την ασυλία των φαρμακευτικών εταιριών από νομικές διώξεις απάντησε με την γνωστή και στους Έλληνες δικαιολογία, «δεν ήμουν εγώ τόσο υπουργός, δεν υπέγραψα εγώ την συμφωνία». 

Μάλιστα μετά την πίεση του δημοσιογράφου ισχυρίστηκε ότι κάποιες από τις παλαιότερες δηλώσεις του ήταν ατυχείς ενώ επιβεβαίωσε την σοβαρότητα κάποιων από τις παρενέργειες με συνέπεια να αφήσουν μόνιμες σωματικές βλάβες στους εμβολιασμένους!

«Πρώτα από όλα, αυτό που συνέβη σε αυτούς τους ανθρώπους είναι απολύτως απογοητευτικό! 

Είναι πάρα πολλές οι μεμονωμένες περιπτώσεις», σημείωσε ο Lauterbach όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για ανθρώπους που υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια κατά της Covid-19. «Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν σοβαρές αναπηρίες και κάποιες από αυτές θα είναι μόνιμες. Οπότε είναι δύσκολο γι’ αυτούς», συμπλήρωσε!