.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ : 'Tavistock Et Al', Μαύρα αυτοκίνητα, σκισμένα 'τζίνς' καί 'LGBTQ': Κοινωνική Μηχανική, Χειραγώγηση μυαλού

[ΜΟΝΑΔΙΚΑ Ο Υ Σ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ο !]

Κοινωνική Μηχανική των Μαζών



Από τον Peter Koenig

Global Research, 19 Φεβρουαρίου 2023

(πρώτη δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου 2022)

Το μαύρο είναι όμορφο. Η μαυρίλα/το σκοτάδι είναι καλοσύνη.

Έχετε παρατηρήσει ποτέ, ότι τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα που βλέπετε στους δρόμους και τους αυτοκινητόδρομους της πόλεως είναι μαύρα; 

Μερικά είναι λευκά και αποχρώσεις του γκρι και του ασημί ενδιάμεσα; Αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% ή περισσότερο όλων των χρωμάτων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. 

Μπορείτε να βρείτε λίγο περισσότερα κόκκινα, μπλε και κίτρινα αυτοκίνητα στη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αφρική. 

Αλλά η τάση είναι καθολική.

Αυτό είναι για έναν σκοπό. Είστε έτοιμοι να σκεφτείτε σε μαύρο και άσπρο και τελικά κυρίως σε μαύρο, καθώς το λευκό εξαφανίζεται σταδιακά. Μια ολόκληρη γενιά δεν ξέρει τίποτα άλλο από το «τα αυτοκίνητα είναι ασπρόμαυρα». Το ποσοστό των μαύρων είναι συντριπτικό. Και με περιορισμένες επιλογές και συνεχώς εκτεθειμένοι σε αυτά τα περιορισμένα ίδια χρώματα, οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται και να τους αρέσει το ασπρόμαυρο.

Αυτό συμβαίνει τα τελευταία 20 με 30 χρόνια. Και όχι μόνο με τα χρώματα των αυτοκινήτων. Το μαύρο έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές χρώμα μόδας. Ο οικιακός εξοπλισμός διατίθεται σε μαύρο χρώμα. Το λευκό και το γκρι ενδιάμεσα ξεθωριάζουν σταδιακά. Αυτή είναι μια προγραμματισμένη «σύμπτωση». Στην αρχή είχατε μια επιλογή μεταξύ μαύρου, λευκού και ενδιάμεσων αποχρώσεων. Τώρα η χοάνη κλείνει σταδιακά στο μαύρο.

Έχετε ολόκληρα εστιατόρια σε μαύρο χρώμα, διαμερίσματα επιπλωμένα σε μαύρο χρώμα. Ραδιόφωνο, στερεοφωνικό, τηλεόραση – ηχητικός εξοπλισμός, όλα σε μαύρο χρώμα. Υπάρχουν μαύρα σπίτια, αίθρια βαμμένα μαύρα, μαύρα χαλιά και χαλάκια. Και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ντύνονται στα μαύρα.

Το μαύρο είναι κομψό. Το μαύρο είναι όμορφο. Πάντα περισσότερο από το λευκό. Αδιαφορήστε που το λευκό είναι το χρώμα που αποδίδει το θείο. Απορρίπτεται. Ξεπεράστηκε από το μαύρο. Το θεϊκό εναντίον διαβολικού. Ο τελευταίος κερδίζει το πάνω χέρι.

Το μυαλό σας κατευθύνεται προς την αγάπη του μαύρου. Οι σκοτεινές δονήσεις προέρχονται από το μαύρο. Η θλίψη, η απελπισία, οι καταθλίψεις αντιπροσωπεύονται από το σκοτάδι, τη μαυρίλα. Το μαύρο εμπνέει φόβο. Το μαύρο είναι το αντίδοτο στη χαρά. Το μαύρο χαμηλώνει τις άμυνές σας, μας κάνει ευάλωτους σε αρνητικά vibes. Το μαύρο είναι καταστροφικό. Το μαύρο χαμηλώνει τις άμυνές μας. Το μαύρο είναι μια σχεδιασμένη νοοτροπία αποκαλυπτικής σκέψης. Το μαύρο μας προετοιμάζει για φόβο και υποταγή, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε.

Φαντάζομαι, ότι υπάρχουν ακόμη και μαύρα κρεβάτια. Κοιμάστε στο σκοτάδι σε ένα βάθρο δονήσεων του κάτω κόσμου. Πώς αυτό επηρεάζει διακριτικά την ψυχική σας κατάσταση; Είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. συνεχίζεται εδώ και τουλάχιστον δύο έως τρεις δεκαετίες.

Το μαύρο ενσωματώνεται στις καρδιές και τις ψυχές μας. Πρέπει να γίνουμε μια αντανάκλαση της μαυρίλας. Το μαύρο γίνεται εσύ και εσύ γίνεσαι μαύρος. Γίνεσαι μια ολοκληρωμένη ενότητα με το μαύρο. Σκεπτόμενος ως μέρος αυτής της μαυρίλας, δεν μπορείς να ξεφύγεις. Είναι μια Λουσιφεριανή Λατρεία, μια λατρεία του θανάτου.

Το Ινστιτούτο Τάβιστοκ

Όλο αυτό το σκοτάδι και η πίστη στην καλοσύνη του αποτελούν τη βάση για τα πολλά περισσότερα που θα ακολουθήσουν – ένα ανοιχτό μυαλό πρόσφορο στην κοινωνική χειραγώγηση.

Καλώς ήρθατε στο Tavistock: στο Ινστιτούτο Tavistock για την Κοινωνική Μηχανική των Μαζών. Εδρεύει στο Σάσσεξ της Αγγλίας και περιγράφεται ως «μια μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση που εφαρμόζει τις κοινωνικές επιστήμες σε σύγχρονα ζητήματα και προβλήματα». Στην πραγματικότητα, εφαρμόζει εξαιρετικά εξελιγμένες ψυχοκοινωνικές επιστήμες για να μουδιάσει και να διοχετεύσει το μυαλό μας.

Το Ινστιτούτο Tavistock έχει ευρεία εμβέλεια, συνεργαζόμενο με πολλές δεξαμενές σκέψης των ΗΠΑ και ινστιτούτα κοινωνικής έρευνας, συμπεριλαμβανομένου της ημι-μυστικής DARPA - Defense Advanced Research Projects Agency με έδρα το Πεντάγωνο, το οποίο χρησιμεύει ως κεντρικός οργανισμός έρευνας και ανάπτυξης του Υπουργείου Άμυνας. Ένας από τους απειλητικούς στόχους του είναι ο χειρισμός του μυαλού των ατόμων και η συνεργασία με την Tavistock για τη γεωμηχανική των πληθυσμών γενικότερα.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις και η διαδικασία σκέψης μας είναι όλο και πιο ελεγχόμενες, χειραγωγημένες – φορτωμένες με φόβο για να μας κάνουν υποτακτικούς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Tavistock, δείτε το Ινστιτούτο Tavistock - Κοινωνική Μηχανική των Μαζών, από τον Daniel Estulin - διαθέσιμο από την Amazon και άλλα διαδικτυακά βιβλιοπωλεία:

«Το Ινστιτούτο Tavistock, στο Σάσσεξ της Αγγλίας, περιγράφει τον εαυτό του ως μια μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση που εφαρμόζει τις κοινωνικές επιστήμες σε σύγχρονα ζητήματα και προβλήματα.

Αλλά αυτό το βιβλίο του Daniel Estulin υποστηρίζει ότι είναι το παγκόσμιο κέντρο για μαζική πλύση εγκεφάλου και δραστηριότητες κοινωνικής μηχανικής. Εξελίχθηκε από ένα κάπως ξεπερασμένο ξεκίνημα στο Wellington House σε έναν εξελιγμένο οργανισμό που επρόκειτο να διαμορφώσει το πεπρωμένο ολόκληρου του πλανήτη και στην πορεία να αλλάξει το παράδειγμα της σύγχρονης κοινωνίας». (Amazon https://www.amazon.ca/Tavistock-Institute-Social-Engineering-Masses/dp/163424043X)

Η εστίαση σε λίγα μόνο «φαινόμενα», ψευδείς αλήθειες, δείχνει πώς χειραγωγούνται μεγάλα τμήματα πληθυσμών και ολόκληρες κοινωνίες. Τα κύρια μέσα μαζικής χειραγώγησης είναι πάντα ο ΦΟΒΟΣ, ακολουθούμενος από την ΥΠΟΤΑΓΗ.

Οι ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ άνθρωποι ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ πολύ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ στην εξουσία από εκείνους με αυτοεκτίμηση και αναγνώριση της αυτοεκτίμησης.*

Μόδα και σκισμένα τζιν

Σε περίπτωση που μερικές φορές αναρωτιέστε γιατί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν την τάση να φορούν σκισμένα τζιν, μερικές φορές τόσο άθλια σχισμένα, που είναι τυχεροί που ακόμη κρέμονται στα πόδια του χρήστη. Φαίνεται γελοίο, αλλά είναι μόδα. Η μόδα για τον παρακατιανό λαό, για τις μάζες. Είναι και πάλι το δυστοπικό «το άσχημο είναι όμορφο και το όμορφο είναι άσχημο».

Και πάλι, το μυαλό και η μαζική χειραγώγηση - Tavistock και Co. – στα καλύτερά τους. Ο ίδιος σκοπός με την ομορφιά της μαυρίλας και της παρακμής βρίσκεται πίσω από την εκπαίδευση των ανθρώπων προς αυτό που θα μπορούσατε να ονομάσετε "ίδια σκέψη". μια άλλη μορφή σκέψης μήτρας, προωθώντας το δόγμα του μπλε χαπιού.

Μπορεί να αναρωτιέστε, πώς μπορούν ενήλικες και μορφωμένοι άνθρωποι από κοινού να αγαπούν το μαύρο και να φορούν σκισμένα τζιν. Είναι η προώθηση του tramp-look (στυλ κλοσάρ), της εμφάνισης των αστέγων της Νέας Υόρκης. Είναι διαφημιστική εκστρατεία και σας εμποδίζει να σκεφτείτε τι συμβαίνει στην πολιτική και γιατί.

Επίφυση

Όλο αυτό το διάστημα, το μυαλό σας μουδιάζει με χημικά στον αέρα και στο νερό. Το φθόριο, για παράδειγμα, στο νερό και στην οδοντόκρεμα σας πωλείται ως προστασία των παιδικών δοντιών από την τερηδόνα. Στην πραγματικότητα, είναι μία από τις χημικές ουσίες που μουδιάζουν την επίφυση σας, ιδιαίτερα σημαντική για τα παιδιά, καθώς η επίφυση αναπτύσσει την ευαισθησία του ανθρώπου, την αίσθηση για το λάθος και το σωστό, την αίσθηση για την ηθική.Δείτε αυτό (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6309358/#:~:text=Initial%20studies%20on%20animals%20showed,in%20the%20human%20pineal%20gland).

Η εξαιρετικά εξελιγμένη επιστήμη βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Δεν θα μαντέψατε, αλλά ο σκοπός αυτής της μακροπρόθεσμης σκέψης και σχεδιασμού είναι να φέρει μια γενιά που έχει διοχετευθεί σε μια δυστοπική λειτουργία "συστήματος-σκέψης". Η προνοητικότητα του Τζωρτζ Όργουελ ήταν εξαιρετική. Και εφαρμόζεται μέχρι κεραίας από την καμπάλ.

(Η εικόνα στα δεξιά (εντός του συνδέσμου) είναι από τον Hank Grebe / Getty Εικόνες)

Ταυτόχρονα με 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ασταμάτητα εντατική προπαγάνδα για οποιαδήποτε εκτροπή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αυτοί – η «καμπάλ της οικονομίας»: – διαθέτουν εργαλεία για να σκοτώσουν την επίφυση. Αυτός είναι ο αδένας στο κέντρο του εγκεφάλου σας (δείτε (εντός του συνδέσμου) την εικόνα στα δεξιά - προέλευση "google" https://www.verywellhealth.com/pineal-gland-anatomy-4774967). Η επίφυση ρυθμίζει την αντίληψη του φωτός – σκοτάδι, δημιουργώντας Ν-ακετυλοσεροτονίνη και μελατονίνη. Η μελατονίνη έχει πολλούς θεραπευτικούς ρόλους και εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στη ρύθμιση του κύκλου ύπνου-αφύπνισης.

Ως εκ τούτου, η ΕΠΙΦΥΣΗ είναι το ΚΛΕΙΔΙ για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ και τις ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. Όταν η ΕΠΙΦΥΣΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ, ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ του ΜΥΑΛΟΥ είναι ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ, καθώς ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΙ οι ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ και ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.

Είναι όλα μέρος ενός εξελιγμένου μακροπρόθεσμου σχεδίου. Και όλοι οι στρατηγικοί μηχανισμοί συνδέονται. Τίποτα δεν είναι σύμπτωση.

Ένα άλλο εργαλείο μαζικής χειραγώγησης με πολλαπλές επιπτώσεις, είναι η απελευθέρωση χιλιάδων μικροσκοπικών χημικών μορίων και σωματιδίων βαρέων μετάλλων (καλύπτονται από εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας) από αεροπλάνα σε αυτό που ονομάζεται chemtrails τα οποία, αφενός, αποτελούν βασικό εργαλείο για την κλιματική γεωμηχανική, την ανθρωπογενή «κλιματική αλλαγή» (βλ. παρακάτω), και από την άλλη, για την αποδυνάμωση της ευαισθησίας των ανθρώπων, για να μας προετοιμάσει, Εμάς, τον Λαό, για μαζική χειραγώγηση.

COVID

Μόλις οι άνθρωποι συντονιστούν ή προετοιμαστούν για προπαγάνδα, θα αντιδράσουν σε όλα όσα τους λένε.

Για να βεβαιωθούν ότι το κάνουν, όμως, υπάρχει αυτό το κρίσιμο στοιχείο του «φόβου» που προστίθεται στην προπαγάνδα.

Λειτουργεί σαν φάρμακο. Πρώτα ο φόβος, μετά η προειδοποίηση – τότε ό,τι σφυρί χτυπάει την ελευθερία των ανθρώπων, είναι για «το καλό μας». – και λειτουργεί.

Ο φόβος είναι το όργανο για τον έλεγχο του νου και την κοινωνική γεωμηχανική.

Η ψεύτικη κρίση του κορωνοϊού είναι μια πρόσφατη μαζική «μηχανική» απόψεων, στην πραγματικότητα της δημιουργίας μιας «κοινής γνώμης». Η απάτη θα έπρεπε να γίνει σαφής από την αρχή. Ήταν για λίγους αλλά οι περισσότεροι δεν συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε. Εφαρμόστηκε εξελιγμένη ψυχοκοινωνική επιστήμη. Οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν με τις υπαγορεύσεις τύπου τυραννίας για υποχρεωτική χρήση μάσκας, κοινωνική αποστασιοποίηση και lockdown. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ τους ΑΠΙΣΤΟΥΣ και δημιουργούσαν ένα ΧΑΣΜΑ ανάμεσα στα πρόβατα και τα φίδια.

Και αυτό είναι μέρος της χειραγώγησης: διαίρει και βασίλευε. Ένα αξίωμα τόσο παλιό όσο και η ανθρώπινη ιστορία.

Ο φόβος λειτούργησε και εξακολουθεί να λειτουργεί. Τώρα που η εντολή μάσκας είναι μακριά σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να φορούν το άσχημο κάλυμμα προσώπου που μετατρέπει τα άτομα σε ανώνυμα "τίποτε".

Με την ευγενική χορηγεία των Tavistock και Co., και της επιρροής σε όλο τον κόσμο της τελειοποιημένης κοινωνικής επιστήμης κρατώντας τους ανθρώπους γονατισμένους, να υπακούν με φόβο ότι θα κολλήσουν μια θανατηφόρα ασθένεια εάν μολυνθούν. Για να γίνουν όλα πιστευτά, εξαπάτησαν με τους μαζικούς θανάτους από covid καθυστερώντας τις κανονικές ταφές από όλες τις αιτίες νοσούντων ανθρώπων. Φέρετρα συσσωρευμένα, σε ορισμένες περιπτώσεις, στους δρόμους – για να προκαλέσουν φόβο και υπακοή.

Μακάρι εμείς – η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων – να είχαμε μάτια να δούμε και αυτιά να ακούσουμε και εγκέφαλο να σκεφτούμε και να αναζητήσουμε τη λογική – θα είχαμε παρατηρήσει ότι οι δράστες μας έδωσαν πολλά σήματα για τα ψέμματά τους και για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Αλλά η γεωμηχανική των μαζών είχε οργανωθεί καλά.

Εκδήλωση 201

Στις 18 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Υόρκη, πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση 201. Μια προσομοίωση επιφάνειας εργασίας για το τι ακριβώς επρόκειτο να συμβεί λιγότερο από τρεις μήνες αργότερα, ένα ξέσπασμα του κορωνοϊού. Η εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από τους ορατούς δολίους εκείνων που φαίνεται να διοικούν τον κόσμο, το Κέντρο Johns Hopkins για την Υγειονομική Ασφάλεια, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Είχε ευρεία συμμετοχή όλων των κακοποιών, οι οποίοι θα έπεζαν μελλοντικά βασικό ρόλο στην καταστολή της ανθρωπότητας, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ, του ΠΟΥ, ολόκληρου του συστήματος του ΟΗΕ – και πολλών άλλων.

Με τον χτύπο του μεταμεσονύκτιου γκονγκ της αρχής της δεκαετίας 2020-2030 (Un Agenda 2030), ο covid χτύπησε και στις 193 χώρες μέλη του ΟΗΕ (194 μέλη του ΠΟΥ).

Σε όλες ταυτόχρονα. Αν οι άνθρωποι είχαν χρησιμοποιήσει τον εγκέφαλό τους, σε μια μικρή γωνιά του εγκεφάλου τους, θα είχαν συνειδητοποιήσει ότι είναι αδύνατο για έναν ιό να χτυπήσει ολόκληρο τον πλανήτη ταυτόχρονα, κυριολεκτικά ταυτόχρονα – την ίδια μέρα, την ίδια ώρα. Η κοινή λογική και η ευαισθησία είχαν σκοτωθεί μαζί με την επίφυση, σταδιακά και απαλά κατά τη διάρκεια δεκαετιών πριν. Έτσι, οι έξυπνοι δράστες το ξέφυγαν, όπως είχε προγραμματιστεί.

Στις 11 Μαρτίου 2020, ο Δρ Tedros, Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε τον covid «πανδημία» με μόνο περίπου 118.000 αθροιστικά κρούσματα (τεστ PCR) παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας (ο αριθμός δεν έχει αμφισβητηθεί και ελεγχθεί ποτέ) και περίπου 4.200 θανάτους (συμπεριλαμβανομένης της Κίνας). Κανείς δεν έλεγξε ούτε αυτά τα στοιχεία.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων εκτός Κίνας (6,4 δισεκατομμύρια πληθυσμός) ήταν της τάξης των 44.279 και 1.440 θανάτων (στοιχεία που καταγράφηκαν από τον ΠΟΥ για τις 11 Μαρτίου και τις 12 Μαρτίου).
Δεν υπάρχουν ενδείξεις πανδημίας στις 11 Μαρτίου 2020


Δεν πρόσεξε ο κόσμος ότι επρόκειτο για απάτη παγκόσμιων διαστάσεων;

Ο φόβος θα πρέπει να μας κράτησε καθηλωμένους. Ο φόβος για την μόλυνση από την ασθένεια (νοσηρότητα και θνησιμότητα) δηλαδή – και δεύτερον, ο φόβος από τις αρχές.

Απλώς συγκρίνετε τα δεδομένα covid (ακόμη και αν είναι ψευδή, κάτι που πιθανότατα είναι) με την κοινή γρίπη που ισχυρίζεται κάθε χρόνο μεταξύ 50 και 70 εκατομμυρίων περιπτώσεων μόνο στις ΗΠΑ - ο covid (ποτέ δεν αναγνωρίστηκε πραγματικά ως ιός), είναι μια ασθένεια που μοιάζει με γρίπη, με ποσοστό θνησιμότητας περίπου το ίδιο με τη γρίπη, 0,07%. Η γρίπη δεν έχει κηρυχθεί ποτέ πανδημία. Τα ανοιχτά μάτια και τα ανοιχτά αυτιά θα έπρεπε να είχαν εντοπίσει την απάτη. Οι περισσότεροι δεν το έκαναν. Εξαπατήθηκαν με τις μάζες – σε έναν ρυθμικό βηματισμό σε σφικτή διάταξη (lockstep).

Φόβος, υποταγή, καταστολή

Η κοινωνική μηχανική και η χειραγώγηση του μυαλού είναι αυτό στο οποίο έχει εκτεθεί ο κόσμος – και τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ (194 για τον ΠΟΥ) τα τελευταία τουλάχιστον 100 χρόνια, με μια τελευταία λεπτομέρεια – για να ελέγξει την ανθρωπότητα, τους πόρους της Μητέρας Γης και να αποφασίσει ποιος ζει και ποιος πεθαίνει. Οι θεσμοί της «Λατρείας του Θανάτου», ο ΠΟΥ, το WEF, ολόκληρο το σύστημα του ΟΗΕ – είναι τα μέσα για την υλοποίηση αυτού του διαβολικού σχεδίου για λογαριασμό μιας απόκρυφης ελίτ.

'Ολα συνδέονται

Και να έχετε υπόψη σας - όλα συνδέονται. Παρουσιάζουν κάθε γεγονός στα μέσα ενημέρωσης ως ένα νευρωνικό ατομικό «πρόβλημα», ή κρίση, ξεχωριστά, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην κάνουν τη σύνδεση. Αν το κάνουν, θα καταλάβουν.

Σταμέσα Μαρτίου του 2020, διατάχθηκε lockdown σε lockstep – από σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου. Στην Δύση χρησιμοποιήθηκε αστυνομία και μάλιστα και στρατός.

Πολλές αφρικανικές χώρες το πήραν λιγότερο σοβαρά. Αμφισβήτησαν τη σοφία αυτού του παγκόσμιου καθεστώτος «lockstep-lockdown». Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο είχαν «προετοιμαστεί» στο παρελθόν. Έτσι, Εμείς, ο Λαός, θα έπρεπε να έχουμε παρατηρήσει ότι όλα αυτά είναι μια απάτη και ότι οι ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ (sic) ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Οι κυβερνήσεις – οι ηγέτες τους – παραμένουν προδότες του λαού που υποτίθεται ότι ΜΑΣ υπηρετούν. Είναι προδότες μέχρι σήμερα. Σημειώστε το.

Οι Tavistock και Co το γνωρίζουν αυτό, αλλά γνωρίζουν επίσης ότι οι άνθρωποι είναι γενικά δέσμιοι των κυβερνήσεών τους, ότι δεν θα υποψιάζονταν ποτέ ότι εξαπατώνται από τις κυβερνήσεις τους - στην πραγματικότητα σε πολλές περιπτώσεις ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ. Είναι δύσκολο να παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι η κυβέρνησή σου σε προδίδει – έτσι, πολλοί άνθρωποι πέφτουν στο «σύνδρομο της Στοκχόλμης», προσκολλώμενοι στις κυβερνήσεις τους με πλήρη εμπιστοσύνη.

"Εμβολιασμός"

Στα μέσα Δεκεμβρίου του 2020 δήλωσαν ότι τελικά είχαν έτοιμο ένα «εμβόλιο» - και οι εντατικές παγκόσμιες εκστρατείες εμβολιασμού ξεκίνησαν το 2021 - στο στυλ ότι "κανένας άνθρωπος δεν θα μείνει πίσω, χωρίς να εμβολιαστεί" - όλοι πρέπει να περάσουν από αυτό το φρικτό τυραννικό πείραμα των γονιδιακών τροποποιητικών ενέσεων mRNA, που πωλούνται ως εμβολιασμοί. Κάτι που ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ακόμη και η Pfizer και η Co - και οι «ρυθμιστικές αρχές» του CDC, και ο κύριος εγκληματίας σε αυτήν την υπόθεση, ο Δρ Fauci.

Ωστόσο, η παραδοχή δεν εμποδίζει την μπουλντόζα των εμβολιασμών από το να κυλήσει. Επειδή η Tavistock και η DARPA and Co. τροφοδοτούν την ανατροπή της μπουλντόζας σε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία απάτης. Τα αγορασμένα μέσα ενημέρωσης, φυσικά, παίζουν μαζί.

Στην πραγματικότητα, τα εμβόλια, που τώρα παραδέχονται, ήταν μόνο «πειραματικά», στο βαθμό που οι κατασκευαστές, οι οποίοι παρεμπιπτόντως δεν αποκάλυψαν ποτέ το περιεχόμενο του φιαλιδίων εμβολίου, δοκίμαζαν την αντίδρασή τους στον άνθρωπο. Υπήρχαν πολλές εκδοχές των «εμβολίων» που κυκλοφορούσαν, πρωτότυπες, μετά πρώτες, δεύτερες, τρίτες και ακόμη και τέταρτες «ενισχυτικές». Οι κατασκευαστές, Pfizer, Moderna, J&J κ.ά. – ήθελαν να μάθουν ποια παρασκευάσματα ήταν τα πιο θανατηφόρα.

Επειδή μέρος των σχεδίων για την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ, και παράλληλα, για το The Great Reset του Klaus Schwab (WEF), είναι μια μαζική σφαγή του πληθυσμού, "αυτών των άχρηστων "τρωγώντων – όπως αποκαλεί ο Schwab και ο στενός ισραηλινός σύμβουλός του Harari, Εμάς τον Λαό. Πρόκειται σαφώς για μια ευγονική ατζέντα.

Μέχρι τώρα, τρία χρόνια μετά από αυτό το έγκλημα βιβλικών διαστάσεων, γνωρίζουμε ότι εκατομμύρια, αν όχι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη χαθεί ή ακρωτηριαστεί για μια ζωή από τα εμβόλια. Ξεπερνώντας κατά πολύ τους λεγόμενους θανάτους από covid, για τους οποίους δεν υπάρχουν καν αποδείξεις ότι υπάρχουν.

Και γιατί δεν υπάρχουν;

Γιατί οι παγκόσμιες στατιστικές θανάτων από όλες τις αιτίες δεν έδειξαν υπερβολικούς θανάτους μέχρι το τέλος του 2020, όταν υποτίθεται ότι ο covid κατέστρεφε τον πλανήτη.

Ωστόσο, οι πλεονάζοντες θάνατοι άρχισαν να εμφανίζονται το 2021 και το 2022, όταν κλιμακώθηκε ο εξαναγκαστικός εμβολιασμός και καταγράφηκε ο αντίκτυπος του εμβολίου. Αλλά, φυσικά, δεν καλύπτεται από τα κύρια μέσα ενημέρωσης.

Στη Δύση, κυρίως στην Ευρώπη, την παγκόσμια Αγγλοσαξονία και την Ιαπωνία, οι πλεονάζοντες θάνατοι αναφέρθηκαν μεταξύ 15% και 25% σε ορισμένες χώρες ακόμη υψηλότεροι. Και είμαστε μόνο στην αρχή. Όπως προειδοποίησε σε πολλές περιπτώσεις ο Δρ Mike Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Επιστήμης της Pfizer, ο πραγματικός αντίκτυπος (θάνατος) από τα εμβόλια μπορεί να καταγραφεί μόνο αρκετά χρόνια αργότερα, όταν θα είναι δύσκολο να αποδοθεί η προέλευση των θανάτων στους εμβολιασμούς.

Εκτός από το δυνητικά θανατηφόρο mRNA και την πρωτεΐνη ακίδα, συν σε πολλές περιπτώσεις το χαρακτηριστικό του οξείδιο του γραφενίου (υψηλός βαθμός μαγνητισμού), τα εμβόλια και κάθε αναμνηστική δόση, μειώνει το φυσικό ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα (Dr. Yeadon). Ανάλογα με τον αριθμό των αναμνηστικών, οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να χάσουν έως και το 70% έως 80% της φυσικής τους ανοσίας. Με αυτόν τον τρόπο γίνονται ευάλωτοι σε κάθε είδους ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των επιθετικών και θανατηφόρων καρκίνων – καρκίνων που επηρεάζουν κυρίως το ανθρώπινο αναπαραγωγικό σύστημα.

Επιπλέον – επίσης δεν αναφέρεται σχεδόν καθόλου – αλλά αντικατοπτρίζεται κατάφωρα από τις ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ των χωρών, ότι τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ, καθώς και τους ΑΝΔΡΕΣ. Τα ποσοστά γονιμότητας σαφώς μειώθηκαν δραστικά. Σε ορισμένες χώρες οι γεννήσεις παιδιών μειώθηκαν έως και 40%.

Σύμφωνα με το WEF, λόγω της πλανδημίας "plandemic", η γονιμότητα έχει μειωθεί δραστικά. Ωραίος τρόπος να πούμε «το επιτύχαμε, με τα covid εμβόλιά μας». Δείτε αυτό (https://www.weforum.org/agenda/2022/01/japan-global-birth-rate-decline/).

Οι μη εμβολιασμένοι διαχωρίστηκαν. Δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος σε εστιατόρια, θέατρα και άλλους δημόσιους χώρους. – Μια διάκριση που σαφώς λειτουργεί ενάντια στην ατζέντα Woke που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, επίσης μια έννοια Tavistock-WEF, η «αφύπνιση» της κοινωνίας – δείτε παρακάτω.

Ενσταλάσσοντας τον κοινωνικο-μηχανικό φόβο, οδήγησε τους εμβολιασμένους ανθρώπους να εμποδίζουν τους μη εμβολιασμένους να μπουν σε ένα εστιατόριο. Δεν χρειάζεται αστυνομία. Μια έξυπνη στρατηγική. Αυτές οι μέρες έχουν τελειώσει. Αλλά θα μπορούσαν να επανεμφανιστούν αύριο, με ένα άλλο πρόσχημα, ας πούμε την εισαγωγή ενός πιστοποιητικού εμβολιασμού, που αρνείστε.

"Woke"

Μπορεί να το μαντέψατε, το "Woke" είναι μια άλλη παράλληλη πλευρά της ατζέντας Tavistock et al - είναι μέρος των εργαλείων για την επίτευξη μιας νέας παγκόσμιας τάξης (NOW) έως το 2030. Περίπου το 2017 ο όρος "woke" έχει διεισδύσει στο κύριο λεξιλόγιο. Το Woke είναι μέρος της διαδικασίας κοινωνικής μηχανικής και χειραγώγησης του μυαλού.

Τι σημαίνει πραγματικά "woke"; Από πολλές απόψεις είναι ένα αίνιγμα. Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικούς ορισμούς. Αυτοί περιλαμβάνουν, την έλλειψη διακρίσεων, ίση μεταχείριση όλων των φυλών, αποδοχή όλων των διαφορών και προτιμήσεων φύλου.

Το [λεξικό] Webster ορίζει το woke ως "κυρίως αργκό των ΗΠΑ", που σημαίνει, "Ενήμεροι και ενεργά προσεκτικοί σε σημαντικά γεγονότα και ζητήματα (ειδικά ζητήματα φυλετικής και κοινωνικής δικαιοσύνης)".

Για να είμαστε ακριβείς: Το Woke (/ˈwoʊk/ WOHK) είναι ένα επίθετο που προέρχεται από την αφροαμερικανική καθομιλουμένη αγγλική γλώσσα (AAVE: African-American Vernacular English) που σημαίνει "εγρήγορση για φυλετικές προκαταλήψεις και διακρίσεις".

Αυτό αναπτύσσεται σε ένα ευρύ φάσμα ερμηνειών. Όχι τυχαία, βέβαια. Αυτό είναι που θέλουν οι χειριστές να επιτύχουν - δημιουργούν σύγχυση, απόκλιση των σκέψεων, συγκεντρώνουν όλα μαζί ως "ενότητα", αλλά ταυτόχρονα και να υπάρχει διχασμός σχετικά με τη σημασία του όρου. Διαίρει και βασίλευε, παρεκκλίνοντας από το πραγματικό ζήτημα.

Το "Woke" είναι το παν. Ένα τέλειο εργαλείο για την κοινωνική μηχανική.

Θυμηθείτε, οι άνθρωποι που χειραγωγούνται από το μυαλό θα είναι αφελείς σε ιστορίες φόβου, ψέμματα, και τελικά θα υπακούσουν σε παράλογες αλλά δικτατορικές εντολές - «αν δεν συμπεριφέρεσαι, είσαι "un-woke" και αυτό είναι ένα έγκλημα που επισείει τιμωρία.

Tavistock - υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στα οποία πρέπει να υπακούμε - πώς ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο; – Δεν το ξέρουμε.

Και δεν μπορούμε να σκεφτούμε, έτσι όπως έχουμε εκπαιδευτεί μόνο για ασπρόμαυρο. Έχουμε την τάση να υπακούμε. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χώρος για χρώματα, για απόκλιση της σκέψης, ειδικά όταν η υπαγόρευση έρχεται από πάνω προς τα κάτω.

Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον κλιπ για την κουλτούρα Woke, από τον Konstantin Kisin - βίντεο κλιπ 11 λεπτών, "Αυτό το ίδρυμα πιστεύει ότι ο πολιτισμός Woke έχει ξεπεράσει τα όρια" - 7/8 - Oxford Union.

(Konstantin Kisin: Η κουλτούρα του Woke έχει ξεπεράσει τα όρια - 7/8 | Oxford Union, 


Αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως όρος για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις συστημικές ανισότητες στην κοινωνία, το wokeism είναι τώρα ένας βαθιά διχαστικός όρος. Η διαιώνιση της κουλτούρας woke από τα μέσα ενημέρωσης έχει κάνει αυτόν τον όρο τσιτάτο. Για μερικούς, το να είναι "woke" είναι μέρος του αντίδοτου της αναγνώρισης των οργάνων καταπίεσης. Για άλλους, είναι μια επικίνδυνα απολυταρχική ιδεολογία, ένα είδος αντίστροφου μακαρθισμού, που διαβρώνει τη φιλελεύθερη κοινωνία και ενθαρρύνει την αυτοεπιβαλλόμενη θυματοποίηση. Είναι ο «πόλεμος στο woke» ένα θεμιτό φαινόμενο ή ένας αντιδραστικός αντιπερισπασμός από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το «woke»; ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ OXFORD UNION: Η Oxford Union είναι η πιο διάσημη κοινωνία συζητήσεων στον κόσμο, με απαράμιλλη φήμη για την προσέλκυση διεθνών προσκεκλημένων και ομιλητών στην Οξφόρδη. Από το 1823, η Ένωση προωθεί τη συζήτηση και τη συζήτηση όχι μόνο στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.http://is.gd/OxfordUnionhttps://www.facebook.com/theoxfordunionhttp://www.oxford-union.org/)

LGBTQIAP+

Αυτό το μη προφερόμενο ακρωνύμιο σημαίνει λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ, queer, αμφισβητίες, ίντερσεξ, ασεξουαλικές / α-ρομαντικοί, πανσεξουαλικές κοινότητες. Το σύμβολο συν-αντιπροσωπεύει άλλες queer ταυτότητες που δεν έχουν ακόμη εφευρεθεί, επομένως δεν περιλαμβάνονται ακόμη στο ακρωνύμιο. Τροφοδοτεί κατευθείαν την woke-κουλτούρα της μη διάκρισης.

Είναι ενδιαφέρον ότι η ιδέα Woke / LGBTQIAP + κάνει ακριβώς αυτό. Κάνει διακρίσεις, ενώ προσποιείται ότι καταπολεμά τις διακρίσεις. (Λευκοί) δάσκαλοι και γονείς καλούνται να διδάξουν στα παιδιά να μην κάνουν διακρίσεις σε παιδιά, λεσβίες και τρανς άτομα και να μην κάνουν διακρίσεις σε μαύρους και έγχρωμους ανθρώπους. Αλλά το γεγονός ότι διαχωρίζεις το «σεξουαλικά φυσιολογικό» από το σεξουαλικά «ιδιαίτερο» - και διακρίνεις τα χρώματα του δέρματος, είναι διάκριση - είναι ενάντια στην ίδια την Woke-κουλτούρα. "Woke" θα σήμαινε σεβασμός σε όλους το ίδιο.

Είναι και πάλι η δυστοπία του Όργουελ «ο πόλεμος είναι ειρήνη και η ειρήνη είναι πόλεμος».

Αντ' αυτού, τί θα λέγατε να διδάξουμε στα παιδιά, καθώς και τους ενήλικες να σέβονται όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς και όλα τα χρώματα του δέρματος; Τελεία και παύλα.

Όσον αφορά την ιδιαίτερα προωθημένη εκστρατεία σεξουαλικού αναπροσανατολισμού - ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανς - δεν θα έχουν παιδιά. Βλέπετε, οι Tavistock και Co εργάζονται για την ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού.

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο μακριά πηγαίνει αυτό - υπάρχουν σχολεία στην Ευρώπη που επιτρέπουν στα παιδιά ηλικίας 11 / 12 ετών να αποφασίζουν για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, δηλαδή ιατρική παρέμβαση, εάν είναι απαραίτητο - χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους. Αυτή είναι η κοινωνική χειραγώγηση στη χειρότερη μορφή της. Ενδεχομένως καταστρέφοντας τις ζωές των νέων, κάνοντας τα παιδιά να πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν με τον οποίο γεννιούνται – η προπαγάνδα είναι το παν.

Η φάρσα της κλιματικής αλλαγής

Το κλίμα αλλάζει συνεχώς. Όλα όσα ζουν επάνω στη Μητέρα Γη, βρίσκονται σε συνεχή κίνηση. Ο όρος «κλιματική αλλαγή», που προηγήθηκε της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» – με τις ταχέως μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες, θεωρήθηκε όχι και τόσο αξιόπιστη. Στη συνέχεια, οι Cultists κατέληξαν στον πιο ευέλικτο «καθολικό όρο» της «κλιματικής αλλαγής». Ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις του καιρού.

Η ίδια η ιδέα εφευρέθηκε ήδη από τη Λέσχη της Ρώμης το 1971, η οποία δημιουργήθηκε από έναν μη Ευρωπαίο, τον David Rockefeller. Η Λέσχη έχει περίπου 100 ενεργά πλήρη μέλη με ενδεκαμελή Εκτελεστική Επιτροπή, συμπεριλαμβανομένων των Χένρυ Κίσιντζερ, Τζωρτζ Σόρος, Μπιλ Γκέητς, Βασίλισσας Βεατρίκης της Ολλανδίας και άλλων τέτοιων πεφωτισμένων.

Όποιος νομίζει ότι η Λέσχη της Ρώμης, που ιδρύθηκε με βάση τις αρχές μιας ΜΚΟ, έχει οποιαδήποτε σχέση με τη Ρώμη – κάνει λάθος. Η Λέσχη της Ρώμης έχει την έδρα της στην Winterthur της Ελβετίας, στον παράδεισο για μερικούς από τους πιο σκοτεινούς οργανισμούς στον κόσμο.

Μεταξύ των στόχων της Λέσχης της Ρώμης, όπως αντικατοπτρίζεται στο διαβόητο βιβλίο της "Όρια της ανάπτυξης" που εξέδωσε το 1972, περιλαμβάνεται η αναζήτηση μέσων για την καταπίεση, τον έλεγχο και τη μείωση της ανθρωπότητας.

Τα «Όρια της Ανάπτυξης» ("Limits of Growth") τους είναι από σήμερα το προσχέδιο για την τυραννία που ζούμε από την αρχή της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ. Και θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Το σύνθημα της κλιματικής αλλαγής και οι τρομερές καταστροφικές συνέπειές της για την ανθρωπότητα είναι μέρος της συνεχιζόμενης διανοητικής κρίσης.

Μιλάμε για ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή – που προκαλείται από εκπομπές CO2 που αργά αλλά σταθερά σκοτώνουν τον πλανήτη. Αγνοούν το γεγονός ότι χωρίς CO2 δεν θα υπήρχε ζωή στη γη. Καθώς ο άνθρακας χρησιμοποιείται από τα φυτά για την παραγωγή οξυγόνου, το αέριο ζωής για όλους τους ανθρώπους και τα αισθανόμενα όντα.

Άρα και η κλιματική αλλαγή είναι ένα απόλυτο προπαγανδιστικό ψέμμα. Μια ολόκληρη γενιά ακόμη έχει ανατραφεί με την ενοχή, είναι υπεύθυνη για τη θανάτωση του πλανήτη επειδή η ενέργεια που καταναλώνουμε, οι υδρογονάνθρακες, εκπέμπουν CO2 που σκοτώνει τον πλανήτη. Ένα ψέμμα διαστάσεων μαμούθ.

Η μόνη ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή που πράγματι αλλάζει τα καιρικά πρότυπα, είναι η γεωμηχανική του καιρού – με άλλα λόγια, η οπλοποίηση του καιρού. Ο θανατηφόρος μουσώνας στο Πακιστάν τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τμήματα του Σεπτεμβρίου 2022, ήταν με μεγάλη πιθανότητα γεωμηχανική, για πολιτικούς λόγους.

Ήταν για να παρεκκλίνει από την προσοχή του κόσμου από το να θέλει να φέρει πίσω τον, εκλεγμένο από τον λαό Πρόεδρο, Imran Khan, ο οποίος εκδιώχθηκε από ένα εσωτερικό πραξικόπημα που υποκίνησαν οι ΗΠΑ, «ψήφος μη εμπιστοσύνης», καθώς ο κ. Khan δεν χόρευε στις μελωδίες της Ουάσιγκτον, αλλά νοιαζόταν για τα συμφέροντα του πακιστανικού λαού στο χέρι.

Παρόμοια με το ακραίο κύμα καύσωνα του περασμένου καλοκαιριού στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, καθώς και το ακραίο κρύο που έπληξε τα βορειοανατολικά των ΗΠΑ και τμήματα της Ευρώπης – είναι τα αποτελέσματα της ανθρωπογενούς καιρικής παρέμβασης. 

Σκοτώνουν με περισσότερους από έναν τρόπους, εξαφανίζοντας σοδειές, πλημμύρες που καταστρέφουν ζωτικές υποδομές – προκαλώντας τον διαβόητο κύκλο θανάτου – λιμό, φτώχεια, ασθένειες, θάνατο

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Ή ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

«Δημοκρατία»

Ο όρος «δημοκρατία» είναι εδώ και 30 χρόνια περίπου στο λεξιλόγιο όλων. Χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον ως έκφραση χωρίς περιορισμούς. Με άλλα λόγια, ποιος θέλει να αντιπαρατεθεί με τη Δημοκρατία; – Ζούμε με την ψευδαίσθηση ότι ζούμε σε μια δημοκρατία. Όταν ακούς «δημοκρατία» – το μυαλό σας αρέσκεται στην ιδέα – «Ω ναι, ζούμε σε μια δημοκρατία» υπονοώντας ότι δεν είμαστε όπως η Ρωσσία και η Κίνα – που είναι υποτιθέμενες δικτατορίες.

Η δημοκρατία είναι μια από τις πιο κακοποιημένες κοινές λέξεις στη σύγχρονη ιστορία, ειδικά στη δύση. Είναι ένας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΟΡΟΣ.

Είχαμε ποτέ δημοκρατία;

Όχι. Ποτέ. Ούτε καν οι Αρχαίοι Έλληνες πριν από περίπου 2500 χρόνια, που υποτίθεται ότι εφηύραν την δημοκρατία, δεν ήταν πραγματικές δημοκρατικές κοινωνίες. Δεν ήταν όλοι ίσοι. Μόνο μορφωμένοι άνθρωποι μπορούσαν να ψηφίσουν. Οι «μορφωμένοι» ήταν σχεδόν οι ίδιοι με σήμερα – η ελίτ, οι πλούσιοι, οι «influencers».

Αλλά όχι οι απλοί άνθρωποι.

Δεδομένου ότι οι «απλοί άνθρωποι» συχνά δεν αντιλαμβάνονται τις λεπτές αποχρώσεις της πολιτικής, τους λένε συνεχώς και με συνέπεια τι να σκεφτούν, κάτι που μεταφράζεται σε τι ή ποιον να ψηφίσουν.

Αυτό δεν είναι δημοκρατία, αλλά μαζική χειραγώγηση του νου. Αλλά μας πουλήθηκε ως «δημοκρατία» – κάτι που δεν είχαμε ποτέ.

Μια νέα κοινωνία μπορεί να διαμορφωθεί με βάση τις δημοκρατικές αρχές, η βάση των οποίων είναι ένας καλά μορφωμένος – ένας μορφωμένος στην αλήθεια – πληθυσμός.

Όταν αισθανόμαστε ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουμε, όταν ακροβατούμε ανάμεσα στο να επιλέξουμε να μην κάνουμε τίποτα και να περιμένουμε μέχρι να συμβεί κάτι – και να πάρουμε το ρίσκο να αντισταθούμε, είναι μόνο θέμα της νοοτροπίας μας, Εμείς οι Άνθρωποι, να ξεφύγουμε από την τυραννία και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Πρέπει να πάρουμε το ρίσκο, να σώσουμε την ανθρωπότητα και τους εαυτούς μας από τη συνεχιζόμενη δυστοπική καταστροφή.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Διδάσκει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Ενδόρρηξη - Ένα οικονομικό θρίλερ για τον πόλεμο, την περιβαλλοντική καταστροφή και την εταιρική απληστία ("Implosion - An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed" http://www.amazon.com/Implosion-Economic-Environmental-Destruction-Corporate/dp/059545349X)και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "Όταν η Κίνα φτερνίζεται: Από το λόκνταουν του κορωνοϊού στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική κρίση" (“When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” Clarity Press - 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης μη μόνιμος ανώτερος συνεργάτης του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Παγκόσμια Έρευνα

Πνευματικά δικαιώματα © Peter Koenig, Παγκόσμια έρευνα, 2023