.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Η ΑΝΑΚΟΠΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ". ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ...

Το έγκλημα που διαπράχθηκε με τα "εμβόλια". 


Κωνσταντίνος Αρβανίτης Δρ Ιατρικής - Καρδιολόγος

Το έχω ξαναπεί, πάρα πολλές φορές και δεν θα κουραστώ να το λέω και να το ξαναλέω:

Η ανακοπή ΔΕΝ είναι αιτία θανάτου, όπως άλλωστε αναφέρουν και οι οδηγίες συμπλήρωσης του πιστοποιητικού θανάτου.
Από οτιδήποτε και αν πεθάνεις, η καρδιά κάποια στιγμή τελικά θα σταματήσει, εννοείται!
Αιτία θανάτου είναι το αίτιο που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ την ανακοπή.
Χρειάζεται πια να λέμε ακόμη και τα αυτονόητα;

1) Αν κάποιος μπήξει ένα μαχαίρι στο στήθος ενός άτυχου θύματος, η καρδιά του φυσικά και θα κάνει ανακοπή.
Αιτία θανάτου ανακοπή; Οχι κύριοι!
Αιτία θανάτου: Βαριά εσωτερική αιμορραγία θώρακος, μετά από τραυματισμό με μαχαίρι.

2) Αν μία νταλίκα λιώσει κυριολεκτικά έναν άνθρωπο, η καρδιά του φυσικά και θα κάνει ανακοπή.
Αιτία θανάτου ανακοπή; Οχι κύριοι!
Αιτία θανάτου: Συντριπτικά κατάγματα πλευρών και σπονδυλικής στήλης και βαριά εσωτερική αιμορραγία, συνεπεία τροχαίου.

3) Αν με μία καραμπίνα τινάξουμε τα μυαλά στον αέρα κάποιου δύστυχου, η καρδιά του φυσικά και θα κάνει ανακοπή.
Αιτία θανάτου ανακοπή; Οχι κύριοι!
Αιτία θανάτου: Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, μετά από τραυματισμό, από πυροβόλο όπλο.
Αυτή είναι η "ορθόδοξη" ιατρική, που ξέραμε πάντα.
Αναφέρουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ αιτία που προκάλεσε τον θάνατο και ΟΧΙ ότι τελικά στον νεκρό, κάποια στιγμή... σταμάτησε η καρδιά του!
Στη νέα και "μεταμοντέρνα ιατρική" όμως, αυτή που έχει αρχίσει να μολύνει το δημόσιο βίο την τελευταία 2ετία, όλο και συχνότερα ακούμε ότι μικρά παιδιά και ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ πεθαίνουν αιφνιδίως από... "ανακοπή"!
Δηλαδή αποσιωπάται συστηματικά η αιτία θανάτου...

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ

Ολα αυτά τα ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ παιδάκια, που ένα ωραίο πρωί δεν ξαναξύπνησαν, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είχαν όλα τους υποστεί τον πειραματικό "εμβολιασμό" για κόβιντ.
ΟΛΑ!
Ούτε ΕΝΑ υγιέστατο παιδάκι (επαναλαμβάνω: ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ παιδάκι και όχι κάποιο βαριά άρρωστο εκ γενετής, που δεν το γνώριζε) από αυτά τα δύστυχα παιδάκια, δεν ήταν ανεμβολίαστο για κόβιντ.
Αλλλωστε είναι ευνόητο ότι, αν έστω και ΕΝΑ μόνο από αυτά τα αδικοχαμένα παιδάκια ήταν ανεμβολίαστο, θα το είχαν κάνει βούκινο σε όλα τα ΜΜΕ.

Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ

Ο ίδιος ο πατέρας του προχτεσινού 12χρονου κοριτσιού στην Θεσσαλονίκη, περιγράφει την διαβεβαίωση που του έδωσαν ΔΥΟ κιόλας ιατροδικαστές:
"Δύο ιατροδικαστές μάς διαβεβαίωσαν πως δεν τίθεται θέμα να “έφυγε” από το εμβόλιο, καθώς η Δήμητρα είχε κάνει και τις δύο δόσεις. Απλά, σταμάτησε η καρδιά της. Δεν είχε περάσει κοροναϊό, ούτε είχε κάποιο άλλο πρόβλημα, ήταν υγιέστατη. Ακόμα και γενετικά, που ψάξαμε εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα που ίσως δεν γνωρίζαμε, μας διευκρίνισαν ότι δεν βρέθηκε κάτι».
Μάλιστα, 3 μήνες νωρίτερα είχε κάνει και καρδιολογικό έλεγχο και ήταν αποδεδειγμένα υγιέστατη!
Δεν είχαν λοιπόν ΤΙΠΟΤΕ να του πουν σαν αιτία θανάτου, αλλά έσπευσαν να τον ... "διαβεβαιώσουν" ότι ο μόνος που αποκλείεται να ευθύνεται ο "συνήθης ύποπτος"!
Αυτό το ξέρανε στα σίγουρα!
Από που ξέρανε, αφού δεν έχουν βρει την αιτία;
Μα τέτοια θα ρωτάτε τώρα;
Μην είστε τίποτε ρωσόφιλοι πσεκαζμένοι;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Κάθε τέτοιος χαροκαμμένος γονέας επιθυμεί να ακούσει τέτοιες κουβέντες από τον ιατροδικαστή και τις ασπάζεται με μεγάλη προθυμία, γιατί θέλει μέσα του να ξορκίσει το φόβο που τον κατατρώει, μήπως μόνος του πήγε το παιδί του για καλό, αλλά τελικά το πήρε στο λαιμό του.....
Τυπική αμυντική ψυχολογική αντίδραση.
Για αυτό μην πρεριμένετε κανένας γονέας να το κυνηγήσει για να βρει την άκρη, πόσο μάλλον να στραφεί κατά παντός υπευθύνου, γιατί αν έκανε κάτι τέτοιο θα ήξερε ότι μέσα στους υπεύθυνους, περιλαμβάνεται και ό ίδιος.
Κάτι τέτοιο δεν θα το άντεχε....

Τρελογιαννης