.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Εμβόλιο 'Covid 19': Ένα βιολογικό OΠΛΟ! - Δεν είναι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, είναι ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ!!!! - Karen Kingston


Η Karen Kingston είναι αναλύτρια βιοτεχνολογίας και πρώην υπάλληλος της Pfizer που κατανοεί περίπλοκα ιατρικά και βιολογικά συμβόλαια. 

Η Kingston κατανοεί επίσης τι χρειάζεται για να κάνει ή να υπερασπιστεί μια νομική υπόθεση εναντίον της Big Pharma. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε πολλαπλά επίπεδα. 

Η Kingston υποστηρίζει ότι δεν χρειάζονται νέοι νόμοι για να σταματήσει η τεχνολογία CV19 mRNA. Όλοι πρέπει απλά να καταλάβουν ότι το εμβόλιο CV19 και η τεχνολογία mRNA είναι αποδεδειγμένα βιολογικά όπλα. 

Τα στοιχεία δείχνουν ότι εκατομμύρια έχουν υποστεί αναπηρίες ή δολοφονηθεί από το βιολογικό όπλο εμβόλιο CV19 μέχρι στιγμής. Πρόκειται να χειροτερέψει η κατάσταση; 

Η Kingston λέει: «Δυστυχώς, θα χειροτερέψει. Τα χειρότερα έρχονται. . . . Ο FDA έπρεπε να αποδείξει ότι αυτά [τα εμβόλια] ήταν ασφαλή. Με βάση τις πληροφορίες που είχαν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2020, δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν προχωρήσει . . . με τις δοκιμές. 

Έτσι, παραβίασαν το νόμο. Ήξεραν ότι θα προκαλούσε όλες αυτές τις αναπηρίες και θανάτους. . . . Προέβλεψα ποσοστό μυοκαρδίτιδας 25% τον Ιούλιο του 2021. 

Έχω ακούσει ειδικούς να λένε ότι μπορεί και να πρόκειται και για το 100% . . . αν έλαβαν δύο ή τρία εμβόλια. Συνεπώς, πρόκειται να χειροτερέψει».

Η Big Pharma και η κυβέρνηση επιτρέπουν την τεχνολογία mRNA (το ίδιο θανατηφόρο βιολογικό όπλο στις ενέσεις CV19) να τεθεί σε ολόκληρη την προμήθεια τροφίμων. 

Η Kingston υποστηρίζει ότι αυτό γίνεται για να μετατραπούν οι άνθρωποι σε μετανθρώπους, σε κάτι που ονομάζεται «Κατευθυνόμενη Εξέλιξη». 

Η Kingston εξηγεί: «Η κατευθυνόμενη εξέλιξη αναγκάζει την εξέλιξη των ανθρώπων να συγχωνευθεί με το DNA από ερπετά, έντομα και τεχνητή νοημοσύνη. Είναι η βιο-ψηφιακή συγχώνευση. 

Αυτό σημαίνει, και υπάρχουν βιομηχανίες πολλών τρισεκατομμυρίων δολλαρίων γύρω από αυτό. . . . Υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα βιο-δεδομένων στην DARPA στον στρατό των ΗΠΑ. Πρόκειται για τη συγχώνευση του βιο-ψηφιακού με τον άνθρωπο».

Πολλοί αποκαλούν το βιολογικό αυτό όπλο, εμβόλιο του CV19, που διαθέτει τεχνολογικό δηλητήριο όπως το γραφένιο, ως γενοκτονία. Η Kingston υποστηρίζει ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Η Kingston λέει: «Αυτό δεν είναι προς όφελος της ανθρωπότητας. Αυτό θα οδηγήσει στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας. Απλά δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται».

Η Kingston επιδεικνύει τις ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες του mRNA σε μια μπριζόλα βοείου κρέατος. Το τέταρτο χρησιμοποιεί ραβδιά σε ένα μέρος του κρέατος όπου είχε συναρμολογηθεί το mRNA επειδή το mRNA δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο. 

(Όλες οι πατέντες που έχει εξετάσει η Kingston αποδεικνύουν, χωρίς αμφιβολία, ότι το mRNA είναι μια ηλεκτρομαγνητική συσκευή.) Η Kingston λέει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να περάσουμε νέους νόμους για να σταματήσουμε τη δόλια Big Pharma, την κυβέρνηση και τους παραγωγούς τροφίμων από το να το βάλουν στα τρόφιμά μας.

Το mRNA είναι ένα βιολογικό όπλο και είναι παράνομο να το βάλετε στο φαγητό οποιουδήποτε. 

Η Kingston λέει: «Δεν είναι ότι θέλετε ενημερωμένη συναίνεση σχετικά με την τεχνολογία mRNA στα τρόφιμά σας, κάθε πολιτεία έχει νόμους στα βιβλία όπου τα όπλα βιολογικού πολέμου δεν μπορούν να μολύνουν την προμήθεια τροφίμων. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να κατασχέσουμε αυτές τις ενέσεις mRNA. 

Μόλις κατάσχουμε τα εμβόλια και πάρουμε τη νομική επιμέλεια για να δείξουμε στους Αμερικανούς πολίτες και στους παγκόσμιους πολίτες ποια είναι η τεχνολογία μέσα σε αυτά τα εμβόλια, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να την τερματίζουμε σε όλο τον κόσμο.

Όχι μόνο στην αγορά «εμβολίων», αλλά και στον εφοδιασμό τροφίμων μας θα δείξουμε γιατί όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν».

Η Kingston υποστηρίζει ότι ο FDA και το CDC γνώριζαν από νωρίς ότι οι ενέσεις βιολογικών όπλων mRNA CV19 επρόκειτο να προκαλέσουν έναν μακρύ κατάλογο σοβαρών εξουθενωτικών και θανατηφόρων ασθενειών. Συνεχίζουν να προωθούν το βιολογικό όπλο mRNA σε κάθε πτυχή της ζωής μας χωρίς να διαφαίνεται κάποιο τέλος.

Η Kingston προβλέπει ότι μέχρι το 2030, θα υπάρχουν 200 εκατομμύρια ανάπηροι ή δολοφονημένοι Αμερικανοί με ενέσεις mRNA και CV19 βιολογικών όπλων.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη συνέντευξη διάρκειας 1 ώρας και 4 λεπτών.

Ακολουθήστε τον Greg Hunter του USAWatchdog.com καθώς πηγαίνει One-on-One με τη διάσημη αναλύτρια βιοτεχνολογίας Karen Kingston καθώς δίνει μια ενημέρωση σχετικά με τις ενέσεις mRNA βιολογικών όπλων και γιατί πρέπει να σταματήσουν.

(βίντεο: 1:04:17)

Μετά τη συνέντευξη:

Για να δείτε μερικά από τα δεδομένα και τα έγγραφα σχετικά με το βιολογικό όπλο που ονομάζεται εμβόλιο CV19 που περιέχει θανατηφόρο mRNA που αποδεικνύει ότι είναι ένα βιολογικό όπλο και ένα psyop που κυκλοφόρησε σε ένα ανυποψίαστο κοινό, πηγαίνετε στο kingstonreport@substack.com.ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ