Πριν από 2 χρόνια, είχα δει ένα βίντεο που είχε αναρτήσει ένας Ιταλός γιατρός στο youtube, στο οποίο ανέφερε ότι είχε διαπιστώσει από ασθενείς που επισκέπτονταν το ιατρείο του, ότι όσοι από αυτούς ήταν εμβολιασμένοι, εμφάνιζαν – έφεραν, έναν δωδεκαψήφιο αριθμό όταν έκανε αναζήτηση για συσκευές Bluetooth από το κινητό του.
Θυμάμαι τότε, είχα επιχειρήσει να δοκιμάσω το ίδιο, με γνωστούς ή συναδέλφους που γνώριζαν ότι είχαν εμβολιαστεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού δεν εμφανίζονταν κανένας δωδεκαψήφιος αριθμός, παρά μόνο κάποια ονόματα συσκευών – τηλεφώνων που είχαν ενεργοποιημένο το Bluetooth.
Τότε θεώρησα ότι όλο αυτό ήταν παραμύθι, και από τότε δεν ξανασχολήθηκα…
Πριν από ένα μήνα περίπου ένας φίλος, ενώ βρισκόμασταν σε δημόσιο χώρο με αρκετό κόσμο, μου θύμισε το θέμα με τις διευθύνσεις Bluetooth και τους εμβολιασμένους, και την ίδια στιγμή έκανε αναζήτηση με το κινητό του για συσκευέςBluetooth. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που που θα δείτε στο βίντεο
Έπαθα σοκ!!!
Μου εξήγησε ότι για να εμφανιστούν όλες οι διευθύνσεις Bluetooth που προφανώς δεν ανήκαν σε συσκευές, αλλά σε εμβολιασμένους, πρέπει να ενεργοποιήσεις μία επιλογή στις ρυθμίσεις του Bluetooth στο κινητό τηλέφωνο. Σε κινητό Xiaomi (Δε γνωρίζω αν έχουν ανάλογη επιλογή άλλες μάρκες) στις ρυθμίσεις επιλέγεις Bluetooth, στην συνέχεια επιλέγεις Addition Settings (πρόσθετες ρυθμίσεις) και ενεργοποιείς Show Bluetooth devices without names (εμφάνιση συσκευών Bluetooth χωρίς ονόματα).
Αυτό ήταν…
Αφού ενεργοποίησα την παραπάνω επιλογή, ενώ πριν εμφανίζονταν 2-3 συσκευές με ονόματα κινητών (συνήθως), ξαφνικά εμφανίστηκαν περίπου 30, 12-ψήφια που αντιστοιχούσαν σε διευθύνσεις Bluetooth!!!!!
Τι μπορεί να είναι αυτά τα 12-ψήφια?
Είναι MAC addresses, δηλαδή διευθύνσεις ελέγχου πρόσβασης πολυμέσων. Η MAC address είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό (συσκευής) που εκχωρείται σε έναν ελεγκτή διασύνδεσης δικτύου, είναι κάτι σαν δακτυλικό αποτύπωμα μιας συσκευής που συνδέεται σε ένα δίκτυο.
Όλες οι συσκευές με ενεργή την σύνδεση Bluetooth έχουν, εργοστασιακά, μία ονομασία (συνήθως το μοντέλο της συσκευής), την οποία στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείς να την αλλάξεις, ώστε να αναγνωρίζεις την δική σου συσκευή μεταξύ άλλων. Για παράδειγμα σε έναν χώρο υπάρχουν ενεργοποιημένα 2 smartphones Xiaomi της ίδιας σειράς (Redmi Note 11), θα εμφανιστούν και τα 2 με το ίδιο όνομα, αλλά θα έχουν διαφορετική MAC Address (εφόσον έχουν ονομασία, δεν εμφανίζεται ως Mac Address), εσύ όμως δε μπορείς να ξέρεις πιο από τα 2 είναι το δικό σου… έτσι η κάθε εταιρία δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις το όνομα της συσκευής σου, ώστε να την ξεχωρίσεις σε ανάλογες περιπτώσεις.
Να σημειώσω εδώ, ότι το μέγιστο εύρος επικοινωνίας μίας σύνδεσης Bluetooth είναι 10 μέτρα.
Το αναφέρω διότι όταν βρίσκεσαι σε έναν δημόσιο χώρο (π.χ. παιδική χαρά), που απέχει περισσότερο από 10 μέτρα από κτήρια στα οποία θα μπορούσαν να υπάρχουν συσκευές με ενεργοποιημένο το Bluetooth δε θα ήταν δυνατό να εμφανιστούν σε μία αναζήτηση από το smartphone σου.
Αρκετά νέα αυτοκίνητα έχουν Bluetooth, το οποίο όμως θα εμφανίζεται με κάποια ονομασία και όχι σαν μία άγνωστη 12-ψήφια MAC address, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν θα είχε νόημα, από την στιγμή που όταν δεν μπορείς να αναγνωρίσεις την δική σου συσκευή, πως θα την επιλέξεις μεταξύ άλλων για να κάνεις ζεύξη με μία άλλη?
Επιπλέον, η χρήση της σύζευξης μεταξύ Bluetooth συσκευών δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, ιδίως μετά την εμφάνιση του wifi, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι ακόμα και στα κινητά τους τηλέφωνα να έχουν το Bluetooth απενεργοποιημένο για λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας.
Οπότε καταλήγουμε…
Δεν έχει νόημα μία συσκευή Bluetooth να μην έχει διακριτικό συσκευής, όταν ανιχνεύεται, διότι πως θα ξέρεις ότι πρόκειται για την δική σου συσκευή και με ποια συσκευή θέλεις να κάνεις σύζευξη…
Τι είναι λοιπόν όλες αυτές οι Bluetooth MAC Addresses που εμφανίζονται, στην αναζήτηση για Bluetooth συσκευές σε δημόσιους χώρους, και μάλιστα εναλλάσσονται ανάλογα με την κίνηση του κόσμου?
Μπορείτε να κάνετε και εσείς, το πείραμα στον χώρο εργασίας σας, και σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο που υπάρχει κόσμος, τώρα που γνωρίζεται πως να ενεργοποιήσετε την απαραίτητη επιλογή.
Οι φωστήρες από τα Ellinika Hoaxes, το 2021 είχαν σπεύσει να διαψεύσουν το γεγονός της εμφάνισης Mac Addresses χαρακτηρίζοντας το ως ισχυρισμό!!!!!!
Φυσικά δεν έδωσαν καμία εξήγηση για τον λόγο που εμφανίζονται ένα κάρο 12-ψήφια Bluetooth, ανάλογα με τον κόσμο που βρίσκεται σε ακτίνα 10 μέτρων. Και όπως έγραψα και παραπάνω, ενεργοποιώντας την συγκεκριμένη επιλογή, μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για «ισχυρισμό» αλλά για γεγονός!
Για να προλάβω άλλους βιαστικούς αμφισβητίες…
Από το 2011 είχε δημοσιευτεί η δυνατότητα για νανοσυσκευές, οι οποίες μπορούν να τροφοδοτούνται με ενέργεια από δονήσεις, ακόμα και από τους παλμούς του ανθρώπινου σώματος. Η παραγόμενη ενέργεια μπορεί να είναι αρκετή, εκτός από την αδιάληπτη λειτουργία, να μπορεί να λειτουργεί και ως πομποδέκτης.
Ελπίζω η παραπάνω ενημέρωση να αφυπνίσει τους πολλαπλώς εξαπατημένους εμβολιασμένους, και να τους θορυβήσει τουλάχιστο, για το ότι έχουν στο σώμα τους κάτι που τους εμφανίζει ως συσκευές και για το οποίο κανείς δεν τους προειδοποίησε πριν τον εμβολιασμό τους...
Επίσης, οι ανεμβολίαστοι, τώρα ξέρουμε, ότι υπάρχει τρόπος να ανιχνευτούμε ότι δεν έχουμε εμβολιαστεί…
Αυτό μπορεί να το αντιμετωπίσουμε στην επόμενη πίστα…
K.K.
ΣΧΟΛΙΟ
Ισχύουν άραγε όλα αυτά; Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει τι είναι όλοι αυτοί οι αριθμοί που παρουσιάζονται στα κινητά μας;
«Πᾶνος»