.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ… ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ


Οι χριστιανοί δεν υπάρχουν πια …. τους πάτησε το τρένο και ειδικά κάτι χριστιανόμαγκες. Σάββατο πρωί σε εκκλησία μεγάλου δήμου δεν υπάρχει κανείς ούτε ψάλτης μόνος του ο παπάς κάνει απόλυση. Είναι του Αγίου Σισώη σήμερα. 

Το όλο σκηνικό θυμίζει την εικόνα με τον αββά Σισώη μπροστά στον σκελετό του Μεγαλέξανδρου, το καύκαλο του πληρώματος πλήρης ερημοποίηση. 

Αυτή είναι η αυθεντική εικόνα της Εκκλησίας σήμερα πνευματική ερημοποίηση και αποστασία αποστασιοποίηση γενική αποσιώπηση, νεκρική σιγή. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. 

Οι χριστιανοί... πήγαν διακοπές...Οι χριστιανοί λείπουν για δουλειές. Καλά που πήγαν όλοι οι χριστιανοί..Λούφα και παραλλαγή..

Μέσα στην Εκκλησία εκεί που οι άλλοι δώσαν αίμα αυτοί δώσαν ….. σπέρμα (οι Αββακουμασιώτες) δεν μας αφορά..

το αυγό του Φ(ε)ιδία ήταν .. πασχαλινό.. δικό μας παιδί δεν μας αφορά.. ο σατανισμός καλπάζει δεν μας αφορά εμείς το ”Νεστοριανισμό” ξέρουμε ο εισαγγελέας διώκει τον Αντώνη ότι κακοποιούσε ανήλικα δικός μας είναι, είναι άμωμος, εκκλησιαστική μαφία καμόρα. έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν να πάρουν πίσω τον Απελπιδοφόρο δεν μας αφορά… 

Συμμαχήσαμε με τον Αντίχριστο πολιτικά, αμυντικά και αλά προτεσταντικά και χριστιανοσιωνιστικά δεν μας αφορά…

χριστιανός χωρίς απεταξάμην δεν είναι χριστιανός.

Χριστιανός είναι αυτός που συντάσσεται με Χριστό ”συνεταξάμην” και αποτάσσει το Σατανά ”απεταξάμην’‘ το Σατανά και τη πομπή αυτού και τους followers αυτού και τους fans και τους Subscribers αυτού και τους Φιδίες του κι ας είναι και παπαδοπαίδια..

Aπό πότε η Εκκλησία δίνει συγχωροχάρτια σε συμμάχους Αντίχριστου και οπαδούς του σατανά;

όποιος δεν θέλει να κολλήσει βαρέα ανθυγιεινά πνευματικά ένσημα δεν έχει θέση εδώ ας δώσει το μπαστούνι γιατί κατάντησε ρήγας μπαστούνι και έγινε περίγελως ..Η Εκκλησία από πότε αμνήστευσε το Σατανά και έδωσε ασυλία στους φίλους του;

Αν θέλεις να λέγεσαι χριστιανός πρέπει να είσαι έτοιμος να κολλήσεις και βαρέα ανθυγιεινά πνευματικά ένσημα να κάνεις τη ”βρώμικη δουλειά”.. να συμμαζέψεις και όχι μόνο προφητολογία και χαρισματολογία εύκολη αποδοχή και οπαδιλίκι.

Ο κάθε χριστιανός είναι στρατιώτης του Χριστού τις μάχες δεν τις κερδίζουν οι στρατηγοί αλλά οι στρατιώτες . Χρέος του η περιφρούρηση της πνευματικής επικράτειας της Εκκλησίας…να ‘χαμε και στρατηγούς να ‘χαμε να λέγαμε...

Γυαλίζονται όλη την ώρα στον τηλε-καθρέφτη της ματαιότητας ενώ όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά και ο πόλεμος κατά της Εκκλησίας είναι ολοκληρωτικός … σαν το Φιδία μετρούν τα likes... πατερικός παλιμπαιδισμός...αντί να κοιτάξουν να είναι θεάρεστοι νοιάζονται για το πως θα είναι ΥouTube-άρεστοι..oι θρησκευτικο-influencers!

Et qu’est-ce que vous avez tous
À me regarder comme un singe, vous?
Ah oui, vous êtes saints, vous 
(Stromae)


”Και τι έχετε όλοι
και με κοιτάτε σαν μαϊμού;
Α, ναι, εσείς είστε άγιοι, εσείς”
(Stromae)