.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ από την κυνική παραδοχή του Φάουτσι για τον κορωνοϊό και εμπλοκή ύποπτης ΜΚΟ


Θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ως μία θεωρία συνωμοσίας. Η αξιοπιστία όμως του Άντονι Φάουτσι, δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και προφανώς βρισκόμαστε μπροστά σε μία αποκάλυψη που ενδέχεται να κρύβει και ένα πρωτοφανές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μιλάμε φυσικά για το ξέσπασμα της πανδημίας. Και την πιθανότητα ο κορωνοϊός να αναπτύχθηκε ως βιολογικό όπλο.

Η τοποθέτηση του κορυφαίου Αμερικανού, επικεφαλής του αμερικανικού CDC, έρχεται μετά από μία αλυσίδα αποκαλύψεων σχετικά με την ενδεχόμενη εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού, την οποία όμως είχαν σπεύσει με ύποπτη βεβαιότητα, να την αποκλείσουν οι ερευνητές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και όχι μόνο.

Ο επικεφαλής Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι λοιπόν, αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν εμμέσως το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν για μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί αν οι κορωνοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο. Προσέξτε, αυτό που παρουσιάστηκε ως τυχαίο γεγονός, τώρα αποκαλύπτεται πως αποτελούσε μέρος εργαστηριακού πειράματος στην πόλη όπου ξέσπασε η πανδημία, με αμερικάνικη όμως χρηματοδότηση!

Ο κ. Φάουτσι παραδέχθηκε συγκεκριμένα ότι υπήρξε μία συνεργασία ύψους 600.000 δολαρίων με επιστήμονες της Wuhan στην Κίνα προκειμένου να μελετηθούν οι κορωνοϊοί στις νυχτερίδες, χρήματα που όμως ακολούθησαν μία περίεργη διαδρομή.

Τα 600.000 δολάρια ήταν δωρεά της ΝIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) της αμερικανικής κρατικής οντότητας που διερευνά και καθορίζει μέτρα για τις μολυσματικές ασθένειες, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Φάουτσι. Διοχετεύθηκαν όμως σε μια ΜΚΟ, την EcoHealth Alliance, το οποίο με τη σειρά της πλήρωσε το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν για να εξετάσει το ρίσκο μετάδοσης του κορωνοϊού των νυχτερίδων στον άνθρωπο.

Μία ύποπτη ΜΚΟ και ο κορωνοϊός ως βιολογικό όπλο
Ποια είναι όμως αυτή η ΜΚΟ που φαίνεται να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του αμερικανικού κράτους και του εργαστηρίου της Γιουχάν;

Εδώ λοιπόν αποκαλύπτεται ένα εξαιρετικά σκοτεινό παρασκήνιο. Σε ανύποπτο χρόνο, αρκετούς μήνες πριν, ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Sam Husseini, Αποκαλύπτει κρυφή χρηματοδότηση – μαμούθ ύψους 40 εκατομμυρίων $, από το αμερικανικό Πεντάγωνο στην συγκεκριμένη ΜΚΟ! Ο ισχυρισμός του δημοσιογράφου μάλιστα για αυτή την χρηματοδότηση προκαλεί φρίκη: Επιστημονική μελέτη στρατιωτικοποίησης μιας πανδημίας!

Ή με πιο απλά λόγια, η χρήση μίας πανδημίας ως βιολογικό όπλο! Peter Daszak: Βάφτισε ακόμα και τον πρόεδρο των ΗΠΑ συνωμοσιολόγο, όταν ο Τραμπ αναφέρθηκε στην πιθανότητα διαρροής του ιού από το εργαστήριο! Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο ίδιος χρηματοδοτούσε το εργαστήριο στη Γιουχάν!
«Οι πανδημίες είναι σαν τρομοκρατικές επιθέσεις: Γνωρίζουμε περίπου από πού προέρχονται και τι ευθύνεται για αυτές, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα συμβεί η επόμενη. Πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο – εντοπίζοντας όλες τις πιθανές πηγές και αποσυναρμολογώντας αυτές πριν από τις επόμενες επιδημικές επιδρομές».
Αυτό το περίεργο απόσπασμα, δημοσιεύθηκε στους New York Times από τον ισχυρό άνδρα της συγκεκριμένης MΚΟ EcoHealth Alliance: Τον πρόεδρο της, Peter Daszak.Η EcoHealth Alliance, μπορεί να είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό, φαίνεται όμως ότι εμπλέκεται πολύ βαθιά στην υπόθεση της πανδημίας. Και είναι επίσημα σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αλλά και του ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς!

Τόσο ο ΠΟΥ, όσο και ο ίδιος ο πρόεδρος της EcoHealth Alliance, Peter Daszak, προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να αποκλείσουν την πιθανότητα εργαστηριακής διαρροής του κορωνοϊού. Χωρίς μάλιστα να δίνουν πειστικές εξηγήσεις και με πολλά διεθνή ΜΜΕ να εκφράζουν την απορία τους για την ελλιπή έρευνα που έγινε στην Γιουχάν κατά την προσπάθεια ταυτοποίησης της πηγής της πανδημίας. Γιατί αυτό το άγχος; Πως είναι δυνατόν τόσο ο ΠΟΥ όσο και ο Peter Daszak να απορρίπτουν ένα σενάριο το οποίο σήμερα βάσει των διαρροών θεωρείται πλέον το επικρατέστερο;

Ο αμερικανικός στρατός στην Γιουχάν κατά την έναρξη της πανδημίας
Λίγους μήνες πριν, ο τέως Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε και ξέφυγε από το εργαστήριο της Γιουχαν.

Έναν χρόνο πριν όμως, στις 22 Ιανουαρίου του 2020 μπορούσε κανείς να διαβάσει στις ειδήσεις του ρωσικού Sputnik ότι ο ιός δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο, ένα όπλο που δημιουργήθηκε για το ΝΑΤΟ! Η είδηση αυτή τότε θεωρήθηκε ψευδείς από δυτικές ομάδες ελέγχου ειδήσεων και αποσιωπήθηκε.Φωτογραφία – ντοκουμέντο από την αποστολή του αμερικανικού στρατού στην Γουχάμ την εποχή που ξέσπασε η πανδημία

Λίγες ημέρες αργότερα, τον Μάρτιο του 2020, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου εξωτερικών Λιτζιάν Ζάο ζήτησε από τις αμερικανικές αρχές να αποκαλύψουν τι κρύβουν σχετικά με την προέλευση του Covid-19. Κατηγόρησε μάλιστα ευθέως της ΗΠΑ, ότι «έφεραν» τον κορωνοϊό στην Κίνα. «Μπορεί να είναι ο στρατός των ΗΠΑ που έφερε την επιδημία στο Γουχάν», δήλωσε ο Ζάο, αναφερόμενος στην αποστολή του αμερικανικού στρατού που είχε επισκεφθεί την περιοχή για να συμμετάσχει σε αγώνες.

Όλες τότε οι τοποθετήσεις είχαν χαρακτηριστεί θεωρίες συνωμοσίας. Με βασική ευθύνη μάλιστα του ίδιου του ΠΟΥ. Σήμερα, φαίνεται πως κάποιοι έπαιξαν ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες της ανθρωπότητας.

Και μόνο το γεγονός ότι οι αποκαλύψεις γίνονται από τον πρώην υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο και τον κορυφαίο επιδημιολόγο της χώρας, Άντονι Φάουτσι, Δείχνουν ότι το επίσημο αμερικανικό κράτος όχι μόνο δεν είχε καμία εμπλοκή στην λαίλαπα, αλλά φαίνεται ότι είχε και παντελή άγνοια για τα βρώμικα παιχνίδια που πιθανότατα έπαιξαν κάποιοι σκοτεινοί οργανισμοί με κρατική χρηματοδότηση.

Η αποκάλυψη Φάουτσι Ο οποίος μάλιστα κατονομάζει ευθέως την εμπλεκόμενοι ΜΚΟ, μαζί με τις αποκαλύψεις του Sam Husseini για την κρυφή χρηματοδότηση από το Πεντάγωνο, ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου.

Και άπαντες οφείλουν μία απάντηση στην ανθρωπότητα. Να έρθουν όλα στο φως και αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά, προκειμένου αυτός ο εφιάλτης να μην επαναληφθεί ποτέ.

Ο βουλιμικός κινέζος που έτρωγε νυχτερίδες και ο παγκολίνος πάντως θα μείνουν στην ιστορία ως οι Μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας που μάλιστα διακινήθηκαν από τους υποτιθέμενους πολέμιος των θεωριών συνομωσίας.