.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Με κομμένη την ανάσα η ανθρωπότητα ακούει τον διάσημο Ιταλό νανοπαθολόγο Dr. Stefano Montanari να αποφαίνεται…

Να αποφαίνεται πως στα ψευδοεμβόλια, όπως τα χαρακτήρισε, οι κατασκευαστές (κατόπιν εντολής ποίων άραγε;) έχουν βάλει νανοσωματίδια-μαγνήτες που, εντός κάποιων ημερών μετά το ψευδοεμβόλιο, κυκλοφορούν σε όλο το σώμα, από την κορυφή του κεφαλιού ως την άκρη των πελμάτων, ασφαλώς και στον εγκέφαλο, καθιστώντας τον εμβολιασμένο πομπό και δέκτη “πληροφοριών”. (Εδώ το σχετικό video)

Και δυστυχώς δεν αποφαίνεται κάποιος γιατρός από αυτούς που υπερθεματίζουν τον στόχο της κυβέρνησης να κάνουν όλοι το “εμβόλιο”, αλλά μόλις είδαν το ψαλίδι να κολλάει στο σημείο του εμβολίου στο μπράτσο του κ. Καμπουράκη του ART, (που θέλησε να διαπιστώσει ζωντανά στον αέρα αν ένα τέτοιο γεγονός είναι αλήθεια ή όχι), άρχισαν τα “δεν είδα, δεν ξέρω”!

Αλλά αποφαίνεται ο κορυφαίος επιστήμονας νανοπαθολόγος της Ιταλίας, ίσως ένας από τους κορυφαίους του κόσμου. Και δε μασάει καθόλου τα λόγια του “μπορεί, δεν ξέρω, θα δούμε, ίσως”… Αλλά είναι κάθετος: τα ψευδοεμβόλια εισάγουν στο σώμα, με κάποια πολύ προηγμένη τεχνική, νανοσωματίδια -μαγνήτες, τα οποία δεν παραμένουν στο σημείο εμβολιασμού, αλλά κυκλοφορούν προς τους λεμφαδένες και μετά παντού.

Ακριβώς όπως η επιθετική πρωτεΐνη spike κυκλοφορεί παντού στο σώμα μας, αφού την παράγουν τα ίδια τα κύτταρα μας έχοντας προσλάβει το mRNA της. Αυτό εξαπατά τα ριβοσώματα των κυττάρων που παράγουν τις αναγκαίες για το κύτταρο πρωτεΐνες και την παράγουν, ενώ είναι άκρως εχθρική προς αυτά.

Ο Dr. Montanari ανέφερε επίσης πως σήμερα έχουν ανακαλύψει ότι ορισμένες πρωτεΐνες μπορούν να μαγνητιστούν. Αν η σπάικ είναι τέτοιας φύσεως, τότε ο κίνδυνος για τον εμβολιασμένο είναι ακόμα πιο μεγάλος, να μεταβληθεί σε πολύ ισχυρό πομπό και δέκτη “πληροφοριών” δηλαδή πομποδέκτη.

Πρέπει, ως εκ τούτου, να έχετε επίγνωση όσοι εμβολιαστήκατε ότι σας τσιπάρανε κανονικά, χωρίς τη θέληση σας και χωρίς να σας ενημερώσει κανείς ότι θα μεταβάλουν το σώμα σας σε πομπό και δέκτη (κεραία) ηλεκτρομαγνητικών σημάτων. Κάτι τέτοιο, όπως λέγεται από τους ειδικούς επιστήμονες, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί στον ολοκληρωτικό βαθμό, όταν αναπτυχθεί πλήρως το δίκτυο 5G.

Και επί πλέον, επειδή σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, κάθε εμβολισμένος είναι ένας “ζωντανός” βιομαγνήτης δεν προσλαμβάνει μόνον πληροφορίες, αλλά και αυξημένες ακτινοβολίες εξόχως βλαβερές για τον οργανισμό του, όπως ασφαλώς είναι οι ακτινοβολίες των κεραιών 5G.

Και θα αναρωτηθεί κάθε σώφρων άνθρωπος, όταν εγκατασταθεί πλήρως το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G και τα σκοτεινά υπόκεντρα του πλανήτη θα μπορούν να στέλνουν στον εγκέφαλο των εμβολιασμένων “πληροφορίες”, ας μη γελιόμαστε “εντολές-υποβολές” θα στέλνουν, θα μπορούν άραγε αυτοί να αντισταθούν σε αυτές; Αν π.χ. τους στείλουν την “εντολή-υποβολή” να διαπράξουν κάποια αξιόποινη πράξη, η βούληση τους, ως ενιαίο σύνολο με τον εγκέφαλο, θα μπορεί άραγε να αντισταθεί στην εντολή-υποβολή και να πει “όχι”;

Αν δε θα μπορούν να πουν “όχι”, διατηρώντας στοιχειώδη ελευθερία της βουλήσεως τους, τότε θα έχουν τη δυνατότητα οι νεοταξίτες να προκαλέσουν παγκόσμιο εμφύλιο, που να εμφιλοχωρεί ακόμα και ανάμεσα στα μέλη της ίδιας οικογένειας! Απλά υποβάλλοντας τον εμβολιασμένο να στραφεί εναντίον της οικογένειας του.

Ο Θεός να μας λυπηθεί, να μην οδηγηθούμε σε τέτοιες καταστάσεις πέρα για πέρα τραγικές και πέρα από κάθε φαντασία! Αλλά ταυτόχρονα η “υγιής ανθρωπότητα”, τουτέστιν η ανθρωπότητα που έχει αναγνωρίσει το σατανικό παιχνίδι που κάποια κέντρα ή μάλλον “κέντρο” σχεδίασε και έθεσε σε εφαρμογή εναντίον της, είναι πλέον ζήτημα ζωής ή θανάτου να συσσφιχτεί σαν μια γροθιά. Και να απαιτήσει από τις κυβερνήσεις, κάθε χώρα χωριστά αλλά και όλες από κοινού, αφ’ ενός να σταματήσουν τους εμβολιασμούς, εδώ και τώρα. Στην πραγματικότητα να σταματήσουν τις ενέσεις θανάτου ή ελέγχου μας, -εφ’ όσον και αν ακόμα επιζήσουμε, θα μας ελέγχουν!

Επί πλέον και εξ ίσου κύρια, να απαιτήσει το άμεσο ξήλωμα του δικτύου 5G από όπου έχει τοποθετηθεί και τον οριστικό τερματισμό του, ώστε να σωθούν οι συνάνθρωποι μας που, έστω, έκαναν λάθος εκτιμήσεις και έλαβαν το “εμβόλιο” στον οργανισμό τους. Αλλά δεν αξίζουν τη φριχτή μοίρα να γίνουν “ζόμπι”, ελεγχόμενα από το σκοτεινό κέντρο του πλανήτη ή να κινδυνεύουν από καρκίνους, επειδή το σώμα τους θα απορροφά υπερβολική δόση από την ακτινοβολία του συστήματος 5G.

Είναι καθήκον όλων μας να αγωνιστούμε για τους συνανθρώπους μας, για τα παιδιά μας πρώτα και κύρια, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Όλοι κινδυνεύουμε από όλη αυτήν τη φριχτή μεθόδευση, περισσότερο ή λιγότερο. Τώρα μόνον η μεγάλη πίστη στον Θεό και η ανάλογη στάση ζωής θα κρατήσει “όρθιους” τους ανθρώπους. Και η αγάπη Του!

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, 16 Ιουνίου 2021

Υστερόγραφα, 17 Ιουν. 2021

α. Οι αποκαλύψεις για τις ενέσεις γενετικής μετάλλαξης και ελέγχου τρέχουν πλέον με ταχύτητα φωτός. Είδα σήμερα το video με τη Dr/α Jane Ruby (https://evaggelatos.com/?p=21129) που εξηγεί πώς έβαλαν νανοσωματίδια σιδήρου μέσα στη σφαίρα λιπιδίων με την οποία έχουν περιβάλει το τεχνητό mRNA του ιού, ώστε να ξεγελά την κυτταρική μεμβράνη και να το αφήνει να περάσει μέσα στο κύτταρο.

Αυτό που εξηγεί η Dr. Ruby είναι, με λίγα και απλά λόγια, ο μηχανισμός διά του οποίου επιτεύχθηκε η μαγνητομόλυνση. Το στόχο όμως, δηλαδή το να γίνει το ανθρώπινο σώμα κεραία (πομπός και δέκτης ηλεκτρονικών σημάτων), τον είχε δώσει με σαφήνεια ο Dr. Stefano Montanari.

Ωστόσο, αυτό που δηλώνει η Dr. Ruby καταρρίπτει με εκκωφαντικό πάταγο αυτό που μας έλεγαν ως τώρα οι μέγα-φαρμακευτικές και οι γιατρο-υπάλληλοι τους: ότι το έγχυμα του “εμβολίου” παραμένει στο σημείο της ένεσης. Αποδεικνύεται ότι εντελώς συνειδητά μας έλεγαν ψέματα.

Το “εμβόλιο” τους το έχουν κατασκευάσει έτσι ώστε ό,τι περιέχει να διαχέεται σε όλο το σώμα, σε κάθε κύτταρο. Πιστεύω ότι πάνω απ ‘ όλα τους ενδιέφερε ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Και βέβαια οι μπαλίτσες με το μαγνητισμένο σίδηρο φθάνουν και ως εκεί!

Ένα ακόμα μέγα ψέμα καταρρίφθηκε. Εύχομαι και κάθε άλλο να αποκαλυφθεί, πριν θανατώσουν όλη την ανθρωπότητα.

β. Μια ακόμα εντελώς πρόσφατη και συγκλονιστική αποκάλυψις είναι αυτή που περιγράφει το άρθρο με τίτλο: Πρώτη μεταθανάτια μελέτη σε εμβολιασμένο ασθενή κατά Covid19 δείχνει ότι όλα τα όργανα του είχαν μολυνθεί με πρωτεΐνες Spike, το ιικό RNA ήταν σε όλα τα όργανά του!! Θα το βρείτε σήμερα στην Τρικλοποδιά.

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ .GR