.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Πρός τιμήν του Λύκ Μοντανιέ. ( Η ομιλία στό Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου α π ο μ α γ ν η τ ο φ ω ν η μ έ ν η. )


σ.σ. Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η είδηση ότι ο Λουκ Μοντανιέ μας άφησε. 

Έφυγε λέει ειρηνικά σε κάποιο (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ...) νοσοκομείο περιτριγυρισμένος από τους δικούς του ανθρώπους. 

Εκτός από μία στενή συνεργάτιδά του που επιβεβαίωσε τον θάνατό του, ουδείς άλλος έχει μεταδώσει αυτήν την είδηση. 

Τί να πουν άλλωστε τα συστημικά αργυρώνητα εργαστήρια του ψέματος; 

Ότι πέθανε ένας κορυφαίος επιστήμονας ο οποίος θεωρούσε τα m-RNA σκευάσματα ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ; ΕΥΧΟΜΑΙ να μην αληθεύει η είδηση, αν και φοβάμαι ότι κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει. 

Για να τιμήσω αυτόν τον άνθρωπο που δεν συμβιβάστηκε για μια πρόσκαιρη δόξα αλλά πρόσφερε αυτό που είχε στην ανθρωπότητα παρουσιάζω απομαγνητοφωνημένη την αποκαλυπτική ομιλία του στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου. 

Η απομαγνητοφώνηση έγινε από την καλύτερη μετάφραση στο βίντεο που παρουσίασε ο αδελφός στο «Μαντάτα από έξω», εδώ.

«Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση σε αυτήν την συνάντηση, η οποία είναι σημαντική όχι μόνο για αυτή τη χώρα, το Λουξεμβούργο, αλλά και για την Ευρώπη και τον κόσμο. 

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σας ως ιατρός, τοποθετούμαι για κάτι πιο σπουδαίο… από τον… ας πούμε… τον προβληματισμό σε επίπεδο ομάδας ή κοινωνίας.

Αυτήν την στιγμή διεξάγεται μία συζήτηση σχετικά με την ιατρική ηθική. Αφετηρία μας ήταν ο Ιπποκράτης «Primum non nocere» [Πρώτον, μην βλάψεις]. 

Πρώτον, μην κάνετε κακό. Και αν το φάρμακο οδηγεί σε θανάτους αυτό ονομάζεται ιατρογενής ιατρική* (πάθηση) [*σ.σ. δεν ξέρω μήπως θέλει να πει νοσηρότητα – ιατρογενής νοσηρότητα]. 

Εγώ είμαι απολύτως αντίθετος με αυτήν την ιδέα. 

Πρέπει να σεβόμαστε την ηθική που ορίζει πως πρέπει να θεραπεύουμε τους ασθενείς και όχι να τους σκοτώνουμε.

Δυστυχώς αυτήν την στιγμή συναντάμε μία τεράστια καμπάνια... τρόπος του λέγειν… σύμφωνα με τους κανόνες του μάρκετινγκ για πώληση και επιβολή σκευασμάτων που σκοτώνουν κάποιον αριθμό ανθρώπων. 

Ακόμη και αν δεν σκοτώνουν όλους τους ανθρώπους, ευτυχώς… σκοτώνουν ηλικιωμένους και τώρα και νεότερους, αθλητές ακόμη και παιδιά. Και στις μέρες μας γίνεται λόγος για επέκταση του εμβολιασμού στα παιδιά.

Είμαι απολύτως κατά, δεδομένης της ιατρικής ηθικής ότι πρέπει να σεβόμαστε την ζωή και την υγεία των εμβολιαζόμενων.

Λοιπόν. Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια! Δεν είναι πραγματικά εμβόλια!

Το m-RNA επιτρέπει την μετάφραση του μηνύματος που μεταφέρει σε όλο το σώμα χωρίς έλεγχο. Κανείς μας δεν μπορεί να πει πού θα πάει αυτό το μήνυμα στο σώμα του καθενός από εμάς. 

Είναι λοιπόν ένας τρομερός, άγνωστος παράγοντας.

Τώρα μαθαίνουμε -στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εργασία που δημοσιεύτηκε εδώ και πάνω από έναν χρόνο- ότι αυτά τα μηνύματα περιέχουν μία περιοχή που μπορεί να ονομαστεί «prions». 

Πρόκειται για μία περιοχή ικανή να προκαλεί τροποποίηση πρωτεϊνών του σώματός μας με έναν απρόβλεπτο τρόπο.

Και ως γιατρός γνωρίζω επί του παρόντος 21 άτομα που έχουν λάβει 2 δόσεις του εμβολίου της Pfizer. Υπάρχει ένας άλλος που έχει λάβει Moderna. Ούτως ή άλλως m-RNA. 

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε το αγγελιοφόρο DNA που είναι η πηγή του μηνύματος στο εμβόλιο της AstraZeneca.

Αυτά τα τρία εμβόλια λοιπόν περιέχουν μία αλληλουχία που έχει ανιχνευθεί από την βιοπληροφορική, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε prions.

Ήταν λοιπόν ένα ρίσκο που ήταν γνωστό για περισσότερο από ένα χρόνο.

Είναι πιθανώς γνωστό στους κατασκευαστές των εμβολίων.

Και τώρα τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα διότι 21 άνθρωποι πέθαναν από τη νόσο Κρόϊτσφελντ-Γιάκομπ (Creutzfeldt-Jakob) η οποία είναι μία ασθένεια που προκαλείται από prions. 

Οπότε οι τροποποιήσεις… συνοπτικά… οι επιστημονικές έννοιες είναι περίπλοκες. Υπάρχουν πρωτεΐνες που έχουν διάφορες μορφές, διαμορφώσεις. 

Οι πληροφορέις περιέχονται στην ελικοειδή και στην επίπεδη φυλλοειδή διαμόρφωση της πρωτεΐνης. Και αυτή η επίπεδη φυλλοειδής διαμόρφωση επιτρέπει τον σχηματισμό ινιδίων. Και ο σχηματισμός αυτός μεταδίδεται από κύτταρο σε κύτταρο.

Δεν λέω προς το παρόν ότι μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά είναι ένα ενδεχόμενο.

Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε αυτόν τον κίνδυνο για τις επόμενες γενιές. Είναι απαραίτητο να σκεφτούμε όχι μόνο τον εαυτό μας και τους οικείους μας αλλά και τις επόμενες γενιές.

Επεμβαίνουμε σε κάτι που μπορεί να αλλάξει εντελώς τον πολιτισμό μας. 

Επεμβαίνουμε λοιπόν στην πολιτιστική μας ταυτότητα. 

Είναι σημαντικό κυρίες και κύριοι να είστε ενημερωμένοι. 

Από την απόφασή σας εξαρτώνται οι συνέπειες στις μελλοντικές γενιές.»