.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ, ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


Αδελφοί Χριστιανοί,μετά τη Σύνοδο της Κρήτης (2016), χωρίς πιθανόν να το γνωρίζετε – αφού εσκεμμένα κάνεις δεν μας το λέει -ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ, ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, με έδρα τη Γενεύη (Π.Σ.Ε.), ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. 
(κείμ. συν. Κρήτης,κεφ. ε΄. άρθρο. 16 επ.)

ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ για την παγκόσμια εξάπλωση του έργου του θηρίου και του υπέρ-μασονικού αυτού οργανισμού, στον οποίο συμμετέχουν μαζί με εμάς και άλλες περίπου 370 αιρέσεις με 600.000.000 μέλη από 110 χώρες με σκοπό τους να γίνουν όλοι ένα! 
(κειμ. συν. Κρήτης, κεφ. ε΄. αρθ. 18. και 24.)

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Διανύουμε ήδη τον τρίτο κατά σειρά χρόνο,χωρίς να έχει εμφανισθεί καμία ουσιαστική αντίδραση από τους καλούμενους επισκόπους για το φθοροποιό έργο που έχει κορυφωθεί διά της αποστασίας της αυτοαποκαλουμένης «Αγίας και Μεγάλης Συνόδου», η οποία έχει αλλοιώσει και καταπατήσει επίσημα, με λόγο και με γράμμα, τα Αιώνια Όρια των Αγίων Πατέρων, Δόγματα και Παραδόσεις. Όσα υπεγράφησαν στη ληστρική αυτή σύνοδο, με αποκορύφωμα την ένταξη της Εκκλησίας της Ελλάδος, και των άλλων Τοπικών Εκκλησιών στο λεγόμενο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, αποτελούν τη μεγαλύτερη βλασφημία όλων των εποχών!

Το ιερότατο απόφθεγμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού λέει ότι «Κάθε αμαρτία και βλασφημία θα συγχωρεθεί στους ανθρώπους, όποιος όμως, βλασφημήσει κατά του Αγίου Πνεύματος, δεν θα συγχωρεθεί ούτε στον παρόντα αιώνα ούτε στον μέλλοντα». 
(Ματθ. ιβ΄. 31-32. βλ. και Μάρκ. γ΄. 28-30. Λουκ. ιβ΄. 10).

Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, εντέλλεται προς τους Πιστούς να απομακρυνονται απο καθετί βδελυρό και μολυσμένο:
«ΕΞΕΛΘΕ ΕΞ ΑΥΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ, ΙΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΤΑΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑIΣ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΙΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΑΥΤΗΣ ΜΗ ΛΑΒΗΤΕ» 
(Αποκαλ.ιη΄.4.)

Επίσης, στο κεφ. κα΄. της αποκάλυψης, παρ. 8. μας προειδοποιεί ότι πρώτοι στην κόλαση θα πάνε οι ΔΕΙΛΟΙ, δηλαδή αυτοί που δεν θα τολμήσουν να ομολογήσουν τον Ιησού Χριστό στα χρόνια του ιδίου του αντιχρίστου και των ανά τους αιώνες υπηρετών του:

«ΤΟΙΣ ΔΕ ΔΕΙΛΟΙΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙΣ… ΕΝ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΕΝ ΠΥΡΙ ΚΑΙ ΘΕΙΩ, Ο ΕΣΤΙΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ» 
(Αποκαλ. κα΄. 8)

Χριστιανοί μου, ζούμε τα έσχατα χρόνια. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι δεν είμαστε αμέτοχοι ευθύνης όταν εφησυχάζουμε και αδιαφορούμε, την ώρα που προδίδεται η Ορθοδοξία. Ας αποδείξουμε την πίστη μας στον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, με ομολογία έμπροσθεν των ανθρώπων χωρίς φόβο και δειλία,

α) ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ “ΓΝΗΣΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ” (Γ.Ο.Χ.) ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

β) ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ (Π.Σ.Ε.) ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

γ) ΖΗΤΩΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

Ευχόμαστε από εδώ και στο εξής, με όπλο την συνεχή επίκληση του Ονόματος του Θεού μας -ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ- να μην βρεθεί κανείς μεταξύ των Ορθοδόξων, σιωπηλός και αμέριμνος, άλλως ο κίνδυνος είναι μεγάλος δια την σωτηρία της Αιώνιας ψυχής του.