.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Μπας και είμαι συνωμοσιολόγος; ή έχω πέσει θύμα συνωμοσιολόγων;

Ναι, θα απαντήσουν κάποιοι που θα διαβάσουν το κείμενο που ακολουθεί. 
ΝΑΙ, θα απαντούσα και εγώ, εάν μου στέλνανε αυτό το κείμενο χωρίς υποστηρικτικά στοιχεία.

.... όμως...... μετά το κείμενο που ακολουθεί παραθέτω και το λίνκ της επίσημης Βρεττανικής κυβερνητικής ιστοσελίδας για τις δημόσιες κρατικές προκηρύξεις που το επιβεβαιώνει . 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, λάβετε τα μέτρα σας.

Αρχίζει ....

Σήμερα κατακλύζεται το διαδίκτυο από την ανακοίνωση του Boris Johnson ότι στην Αγγλία ο κορωναϊός θα αντιμετωπίζεται ως γρίπη και θα αποσυρθούν τα μέτρα. 

Ως γρίπη????? 

Γιατί????

Ή μήπως τελικά ήταν όντως μια γρίπη????

Λοιπόν δείτε εδώ τα συνταρακτικά νέα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Στην Αγγλία έχουν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι στις 3.7.2021 28.238.637 άτομα, δηλαδή το 50.4%

Τουλάχιστον την πρώτη δόση έχουν λάβει άλλα 37.981.485 άτομα, δηλαδή το 67.9%


Με βάση τα δεδομένα στην Αγγλία έχει σχεδόν επιτευχθεί ο στόχος εμβολιασμού του 2/3 του πληθυσμού. 

Ο Μ Ω Σ… Έρχεται…Κρατηθείτε…….

Στις 10 Ιουνίου 2021 η αγγλική κυβέρνηση δημοσιοποίησε προκήρυξη σύμβασης έναντι 6.000.000 λίρες για εύρεση μεγάλων χώρων ως αποθηκευτικούς χώρους μαζικών θανάτων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δηλαδή έως το 2025. 

Η έναρξη της προκήρυξης έχει ημερομηνία 12 Ιουλίου 2021

Προκήρυξη για αποθηκευτικούς χώρους μαζικών θανάτων!!!!!!!! 

Γιατί??? Με εμβολιασμένο πληθυσμό κοντά στο 70%??? 

Υπάρχει κάποιος επί της γης που μπορεί να προβλέψει τους συνολικούς θανάτους μέχρι το 2025????

Ή γνωρίζουν με βάση τα δεδομένα των εμβολιασμένων τι ποσοστό θανάτων θα προκαλέσουν οι παρενέργειες????

Για εκείνους τους θανάτους που μήνες τώρα φωνάζουν οι επιστήμονες του κόσμου που μάταια προσπαθούν να σώσουν την ανθρωπότητα από τους δολοφόνους. 

Μήπως αντιλαμβάνεστε και που θα χρεώσουν τους επικείμενους θανάτους??? 

Μήπως αντιλαμβάνεστε και ποιοι θα είναι αυτοί???

Όχι αγαπητοί μου. Δεν θα είναι το 1/3 του ανεμβολίαστου αγγλικού πληθυσμού. 

Δ Υ Σ Τ Υ Χ Ω Σ !!!!!!! 

Εδώ ένα απόσπασμα από την προκήρυξη σε μετάφραση Google

I.1.1) Τίτλος

Προσωρινή υπηρεσία αποθήκευσης θανόντων

δύο.1.2) Κύριος κωδικός CPVII.

• 45215000 - Κατασκευαστικές εργασίες για κτίρια που σχετίζονται με υπηρεσίες υγείας και κοινωνικές υπηρεσίες, για κρεματόρια και δημόσιες ευκολίες

1.3) Είδος σύμβασηςII.1.3)

Εργα

δύο.1.4) Σύντομη περιγραφήII.

Η Αρχή επιδιώκει να συνάψει συμφωνία-πλαίσιο για προσωρινή αποθήκευση θανόντων σε περίπτωση υπερβολικής κατάστασης θανάτων για τους 32 δήμους του Λονδίνου και την Πόλη του Λονδίνου, με επικεφαλής το Δημοτικό Συμβούλιο του Westminster. Η συμφωνία-πλαίσιο θα ορίσει έναν μόνο πάροχο και θα είναι για περίοδο 4 ετών. Αυτό θα είναι μια σύμβαση έκτακτης ανάγκης, που απαιτείται μόνο σε περίπτωση που προκύψει κατάσταση υπερβολικού θανάτου στο μέλλον και πρέπει να αυξηθεί η υπάρχουσα ικανότητα αποθήκευσης τοπικών θανόντων..

Ο γενικός στόχος αυτού του διαγωνισμού είναι να παράσχει έναν μοναδικό προμηθευτή πλαισίου που θα είναι σε θέση να παρέχει προσωρινές εγκαταστάσεις αποθήκευσης θανόντων στον τόπο του νεκρού σε περίπτωση υπερβολικής θνησιμότητας. Ο νεκρός θα αποθηκευτεί με αξιοπρέπεια και σεβασμό, σε τοποθεσίες που θα καθοριστούν βάσει των τοπικών αναγκών του Λονδίνου εκείνη τη στιγμή και θα απαιτήσει ορισμένα στοιχεία σχεδίασης για την προσαρμογή των τοπικών συνθηκών και περιορισμών της τοποθεσίας. Αυτό το πλαίσιο θα εξασφαλιστεί από τις αρχές της πόλης του Λονδίνου.

Αυτό θα είναι ένα πλαίσιο κάλυψης έκτακτης ανάγκης και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ελάχιστη εγγύηση οποιουδήποτε επιπέδου δαπανών ή διακοπής βάσει της συμφωνίας-πλαισίου.

1.5) Εκτιμώμενη συνολική αξίαII.

Αξία χωρίς ΦΠΑ: 6.000.000 £

και η επαλήθευση του ως άνω κειμένου από την επίσημη ιστοσελίδα του Ηνωμένου Βασιλείου για τις προκηρύξεις.



Με εκτίμηση
Α. Α