.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ακαταδίωκτος Τσιόρδας σε εμβολιασμένους με παρενέργειες: Δεν υποχρεώσαμε κανέναν να τα κάνει!!! Γνωρίζατε ότι είναι ΑΤΟΜΙΚΗ σας ευθύνη!!!


Έχουμε ένα ΠΕΙΡΑΜΑ σε εξέλιξη με σκευάσματα που δοκιμάζονται απ’ ευθείας στον Άνθρωπο για πρώτη φορά στα Παγκόσμια Χρονικά…Ένα δήθεν Εμβόλιο που δεν παίρνει ευθύνη ο κατασκευαστής ο Γιατρός και η Κυβέρνηση… 
Ευθύνη έχει μόνο ο λήπτης!!! Αλλά αν δεν το κάνεις σε λένε ανεύθυνο!!!
Έχουμε ένα δήθεν εμβόλιο που ο εμβολιασμένος κολλά, μπορεί να προσβληθεί και να μεταδώσει τον ιό…Το έχουν βεβαιώσει τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας αλλά και πρόσφατα το είπε χθες και ο εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) Κρίστιαν Λίντμαϊερ: «Το ότι έχω εμβολιαστεί ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ σε καμία περίπτωση ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΩ τον ιό ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΩ από τον ιό!!

Τα αφεντικά του Κούλη και των Κυβερνήσεων μας έχουν αποκαλύψει ότι ΜΕΙΩΝΟΥΝ τον Πληθυσμό και τον ελέγχουν.. Έχουμε δηλαδή πολίτες που ενώ τα ξέρουν δέχονται να είναι πειραματόζωα και να πεθάνουν νωρίτερα με άγνωστες συνέπειες και παρενέργειες ..Όσοι δεν τα ξέρουν η δεν τα άκουσαν η δεν τα έψαξαν και μπολιάστηκαν τα μαθαίνουν κατόπιν των παρενεργειών….

Πριν λίγες μέρες αγανακτισμένοι πολίτες που ευρίσκοντο στο Νοσοκομείο με παρενέργειες από τα επικίνδυνα σκευάσματα των Φαρμακο-Μαφιών συνάντησαν το μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας που οι λογαριασμοί του είναι ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ με χιλιάδες ευρώ από τις Φαρμακοβιομηχανίες. Ο κ.Τσιόρδας έκανε τη γύρα με Γιατρούς στο Νοσοκομείο Αττικόν και ένας από όλους του φώναξε : “Δείτε τα χάλια μας πως μας καταντήσατε με τα εμβόλια”. Τότε ο κ.Τσιόρδας σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσιεύουμε απάντησε: Δεν υποχρεώσαμε κανέναν να τα κάνει!!! Γνωρίζατε ότι είναι ΑΤΟΜΙΚΗ σας ευθύνη!!! ΕΤΣΙ για να ξέρετε ποιος έχει την ευθύνη που παίρνουν τη θέση των ΖΩΩΝ για τα χρηματοδοτούμενα πειράματα τους..


Είναι ΓΛΟΙΩΔEIΣ ΤΥΠΟΙ…Δεν λογαριάζουν τίποτα μόνο το ΧΡΗΜΑ και ο Τσιόρδας και αλλά μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής ..Μερικά από τα εκατομμύρια ευρώ που παίρνουν στους Λογαριασμούς τους τα είδαμε στην Διαύγεια …Δείτε άλλο ένα ποσό εδώ 8.000 χιλ ΕΥΡΩ για το άλλο μέλος της Επιτροπής τον κ Σύψα ..Να μην μασήσει και αυτός λίγα από τα εκατομμύρια Pfizer??