.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Καθηγητής Ιατρικής: ”τό ΟΡΙΟ γιά νά ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ένα εμβολιακό πρόγραμμα, είναι 25 με 50 νεκροί! ”Με πάνω από 20.000 νεκρούς μετά από τόν εμβολιασμό στην Ε.Ε. καί συνεχίζουν ακάθεκτοι...


O καθηγητής Καρδιολόγος Peter A. McCullough, υποδιευθυντήςτης εσωτερικής ιατρικής στο Baylor University Medical Center στο Dallas στο Texas και καθηγητής στην εσωτερική ιατρική στο Université A&M του Texas Health Sciences Center, διευκρίνισε σε συνέντευξη: 

«το όριο για να σταματήσει ένα εμβολιακό πρόγραμμα, είναι 25 με 50 θάνατοι. 

Στήν γρίπη των χοίρων το 1976, στους 26 νεκρούς σταμάτησαν τον εμβολιασμό! 

Αυτό ΔΕΝ είναι ασφαλές ( το εμβόλιο) ».

Με πάνω από 20,000 νεκρούς μετά τον εμβολιασμό μόνο στην Ευρώπη και συνεχίζουν ακάθεκτοι προσθέτοντας δόσεις και υποχρεωτικότητα!!!

Τονίζει ο καθηγητής επίσης: 

Aλλά σήμερα το Μάϊο έχουμε πάνω από 4.000 νεκρούς σχετιζόμενους με τα εμβόλια και πάνω από 10.000 νοσηλείες. 

Σε όλα τα εμβόλια στις ΗΠΑ ετησίως οι αριθμοί μεταφέρονται στη βάση δεδομένων είναι γύρω στα 200.

Μιλάμε πιθανώς για 500.000.000 ενέσεις…..

Eδώ στις ΗΠΑ σε 100.000.000 άτομα είναι ο βιολογικός παράγοντας ο πιο τοξικός που ποτέ εκχύθηκε σ΄ανθρώπινο σώμα στην ιστορία των ΗΠΑ και συνεχίζει να χρησιμοποιείται ουσιαστικά χωρίς καμμιά περίσκεψη, για την ασφάλεια των υπαλλήλων μ΄έναν αχαλίνωτο ενθουσιασμό των νοσοκομείων και των διαχειριστών τους και των γιατρών που τα υποστηρίζουν. 

Γιατροί λένε ότι πλέον δεν θα δέχονται τους ανεμβολίαστους. 

Ξεπέρασε όλα τα πλαφόν για να μπορεί να θεωρηθεί ως ένα ασφαλές προϊόν.( για το εμβόλιο)

Κανένα από αυτά τα εμβόλια δεν είναι ένα ασφαλές προϊόν. 

Δεν είναι μόνο το 'J&J' στις ΗΠΑ, τά ίδια προβλήματα είχαμε κι με της 'Moderna', 'Pfizer'. 

'Nτοκουμέντα' που εκδόθηκαν από διαπρεπείς επιστήμονες καλούν να σταματήσει σε παγκόσμιο επίπεδο το πρόγραμμα”.


dimpenews.com