.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

΄Εμ, ΔΕΝ σας τά λέει ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ο @ύ@ας, ΟΥΤΕ ο @@ιόρ@ας. Εν' αντίθεση σας λένε ΚΑΝΤΕ τό μπόλι στά ΠΑΙΔΑΚΙΑ σας!!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΔΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.



Ακούμε την επιστήμη. 
Αφουγκραζόμαστε. 
Καναδός γιατρός, 28 χρόνια στο επάγγελμα, 'αψέκαστος' μόλις απολύθηκε. 
Ο γιατρός είχε κάνε 900 εμβόλια σε ασθενείς του. Δεν τον λες και αντί-εμβολιαστή, έτσι;

Γιατί απολύθηκε ο κ. Χοφ λοιπόν; 

Γιατί προχώρησε σε σημαντικές κατηγορίες εναντίον της 'Μοντέρνα'. 

Κρατηθείτε. 


Δεν είναι δικά μου λόγια. 
Αλλά του γιατρού:

"Οι θρομβώσεις του αίματος που προκαλεί το εμβόλιο της Μοντέρνα είναι τοοοοόσο μικροσκοπικές που παρατηρούνται στα τριχοειδή αγγεία! 
Δηλαδή δεν γίνεται να τις δεις ούτε με αξονική ούτε με μαγνητική τομογραφία!!! 

Ο μοναδικός τρόπος για να ανακαλυφθούν αυτές οι θρομβώσεις του αίματος είναι μέσω του Ντι-Ντάιμερ τεστ.

Για να καταλάβετε ΔΕΝ πρόκειται για σπάνια ασθένεια αλλά ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. 

Μετά από εξετάσεις που έκανε ο γιατρός μέσω του , D-dimer τεστ βρήκε πως 62% των ασθενών του έχει αυτές τις καινούργιες μικροσκοπικές θρομβώσεις."

Αυτά.

Εμ, δεν σας τα λέει αυτά ο Σύψας και ο Τσιόρδας. Εν' αντίθεση σας λένε κάντε εμβόλιο στα παιδάκια σας.

Λοιπόν. Φιλική συμβουλή σε αυτούς που το κάνατε, χτυπήστε ένα, D-dimer τεστ, και ελπίζω να είστε στο 4/10 που δεν έχει θρόμβωση.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΡΟΜΒΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ο Δρ Charles Hoffe ασκεί ιατρική για 28 χρόνια στη μικρή, αγροτική πόλη Lytton της Βρετανικής Κολομβίας, στον Καναδά και έχει χορηγήσει περίπου 900 δόσεις πειραματικής ένεσης mRNA Moderna και τώρα έρχεται να προειδοποιήσει για τις σοβαρές αντιδράσεις που έχει παρατηρήσει τους ασθενείς του, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου. 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απολυθεί από τη δουλειά του στο τοπικό νοσοκομείο.


Λέει στην οικοδέσποινα, Laura Lynne ότι το βασικό πρόβλημα που βλέπει σε αυτούς τους ασθενείς είναι οι μικροσκοπικοί θρόμβοι στα πιο μικροσκοπικά τριχοειδή των ασθενών του, από τους οποίους ο Clif High σχολίασε : «Οι θρόμβοι αίματος που εμφανίζονται σε τριχοειδές επίπεδο. 
Αυτό δεν έχει φανεί ποτέ στο παρελθόν. Αυτή δεν είναι μια σπάνια ασθένεια. Αυτό είναι ένα εντελώς νέο φαινόμενο ».

Ο Δρ Hoffe εξηγεί ότι αυτοί οι μικρο-θρόμβοι είναι πολύ μικροί για να εμφανιστούν σε αξονικές τομογραφίες, μαγνητική τομογραφία, κλπ. Και μπορούν να ανιχνευθούν μόνο με τη δοκιμή D-dimer, εκ των οποίων το 62% των δικών του ασθενών που έλαβαν ένεση mRNA είναι θετικοί.

«Τώρα γνωρίζουμε ότι μόνο το 25% του« εμβολίου »που εγχέεται στο χέρι ενός ατόμου παραμένει στην αγκαλιά σας. 


Το υπόλοιπο 75% συλλέγεται από το λεμφικό σας σύστημα και κυριολεκτικά τροφοδοτείται στην κυκλοφορία σας, έτσι αυτά τα μικρά πακέτα αγγελιοφόρου RNA, και παρεμπιπτόντως σε μια μόνο δόση του «εμβολίου» της Moderna υπάρχουν κυριολεκτικά 40 τρισεκατομμύρια μόρια mRNA. 

Αυτά τα πακέτα έχουν σχεδιαστεί για να απορροφώνται στα κύτταρά σας. 

Αλλά το μόνο μέρος που μπορούν να απορροφηθούν είναι γύρω από τα αιμοφόρα αγγεία σας και το μέρος όπου απορροφώνται είναι τα τριχοειδή δίκτυα - τα πιο μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία όπου η ροή του αίματος επιβραδύνεται και όπου απελευθερώνονται τα γονίδια. 

Το σώμα σας στη συνέχεια αρχίζει να εργάζεται διαβάζοντας και στη συνέχεια κατασκευάζοντας τρισεκατομμύρια από αυτές τις πρωτεΐνες αιχμής. 

Κάθε γονίδιο μπορεί να παράγει πολλές, πολλές πρωτεΐνες αιχμής. 
Στη συνέχεια, το σώμα αναγνωρίζει ότι αυτά είναι ξένα σώματα, έτσι δημιουργεί αντισώματα εναντίον του, ώστε να προστατεύεστε στη συνέχεια από τον COVID. Αυτή είναι η ιδέα.

«Αλλά εδώ έρχεται το πρόβλημα. Σε έναν κορωνοϊό που η ακίδα πρωτεΐνης γίνεται μέρος της ιογενούς κάψουλας. Με άλλα λόγια, γίνεται μέρος του κυτταρικού τοιχώματος γύρω από τον ιό. Αλλά δεν είναι σε ιό. 

Βρίσκεται στα κελλιά σας. 

Έτσι γίνεται μέρος του κυτταρικού τοιχώματος του αγγειακού σας ενδοθηλίου. 
Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία σας, τα οποία υποτίθεται ότι είναι λεία έτσι ώστε το αίμα σας να ρέει ομαλά τώρα έχουν αυτά τα μικρά αιχμηρά κομμάτια να ξεκολλούν…

«Επομένως, είναι απολύτως αναπόφευκτο να σχηματιστούν θρόμβοι αίματος επειδή τα αιμοπετάλια σας κυκλοφορούν γύρω από τα αιμοφόρα αγγεία σας και ο σκοπός των αιμοπεταλίων είναι να εντοπίσουν τα κατεστραμμένα αγγεία και να σταματήσουν την αιμορραγία. 

Έτσι, όταν τα αιμοπετάλια έρχονται μέσω του τριχοειδούς χτυπά ξαφνικά όλες αυτές τις αιχμές του COVID και καθίσταται απολύτως αναπόφευκτο ότι θα σχηματιστούν θρόμβοι αίματος για να μπλοκάρουν αυτό το αγγείο.

«Ως εκ τούτου, αυτές οι πρωτεΐνες αιχμής μπορούν να προκαλούν προβλέψιμα θρόμβους αίματος. Βρίσκονται στα αιμοφόρα αγγεία σας (εάν το mRNA είναι «εμβολιασμένο»), οπότε είναι εγγυημένο. 

Ο Δρ Bahrdi μου είπε τότε ότι ο τρόπος για να το αποδείξεις είναι να κάνεις μια εξέταση αίματος που ονομάζεται εξέταση αίματος D-dimer.

«Οι θρόμβοι αίματος που ακούμε για τους οποίους τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι είναι πολύ σπάνιοι είναι οι μεγάλοι θρόμβοι αίματος που προκαλούν εγκεφαλικά και εμφανίζονται σε αξονικές τομογραφίες, μαγνητική τομογραφία κ.λπ. 

Οι θρόμβοι για τους οποίους μιλάω είναι μικροσκοπικοί και πολύ μικροί για να βρείτε σε οποιαδήποτε σάρωση. Έτσι μπορούν να ανιχνευθούν μόνο με τη δοκιμή D-dimer…

«Το πιο ανησυχητικό μέρος αυτού είναι ότι υπάρχουν ορισμένα μέρη του σώματος όπως ο εγκέφαλος, ο νωτιαίος μυελός, η καρδιά και οι πνεύμονες που δεν μπορούν να αναπαραχθούν. 

Όταν αυτοί οι ιστοί έχουν υποστεί βλάβη από θρόμβους αίματος, έχουν μόνιμη βλάβη ».

Το αποτέλεσμα, λέει ο Δρ Hoffe, είναι ότι αυτοί οι ασθενείς έχουν αυτό που ονομάζεται μειωμένη ανοχή προσπάθειας (RET), πράγμα που σημαίνει ότι κόβουν την αναπνοή πολύ εύκολα από ό, τι παλιά. 

Είναι επειδή τα αιμοφόρα αγγεία στους πνεύμονες τους είναι πλέον μπλοκαρισμένα. 

Με τη σειρά του, αυτό κάνει την καρδιά να χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο για να αντέξει σε μια πολύ μεγαλύτερη αντίσταση που προσπαθεί να περάσει το αίμα μέσω των πνευμόνων σας.

Αυτό ονομάζεται υπέρταση πνευμονικής αρτηρίας - υψηλή αρτηριακή πίεση στους πνεύμονες επειδή το αίμα απλά δεν μπορεί να περάσει αποτελεσματικά.

Τα άτομα με αυτήν την κατάσταση συνήθως πεθαίνουν από καρδιακή ανεπάρκεια μέσα σε λίγα σύντομα χρόνια.

Ο Δρ Χόφφε προειδοποιεί με θλίψη: «Αυτοί οι πυροβολισμοί προκαλούν τεράστια ζημιά και τα χειρότερα έρχονται».