.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Βλάσφημος Μόσιαλος, βλασφημεί την Παναγία μας


Ο βλάσφημος εκπρόσωπος της εκκλησιομάχου κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της τραπεζικής σκευωρίας του κορωνοϊού Ηλίας Μόσιαλος ανάρτησε στο facebook φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται μία μασκοφορεμένη γυναίκα να υποδύεται την Υπεραγία Θεοτόκο και με πονηρό σχόλιο να αρνείται την αειπαρθενία της Μητέρας του Χριστού.
Οφείλουμε να εκφράσουμε την ΟΡΓΗ και την ΑΗΔΙΑ μας στον υβριστή της Ορθοδόξου Πίστεώς μας, τον εκπρόσωπο του αφορισμένου Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην υπουργό του επίσης χριστομάχου και μνημονιακού ολετήρα της Πατρίδος Γεωργίου Παπανδρέου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι χριστομάχοι βρίσκονται παντού και δεν χαμπαριάζουν από τις αριστεροδέξιες ψευτο-ιδεολογίες, οι οποίες φτιάχτηκαν απλά και μόνο για να διχάζουν τον Ελληνικό Λαό.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν κι ας ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ για τις απνευμάτιστες και δαιμονικές επιλογές μας, οι οποίες καθρεπτίζουν και την δική μας τρισάθλια κατάσταση. Τούτη η ΒΡΩΜΑ και η ΔΥΣΩΔΙΑ που μονίμως εδρεύει σε θέσεις εξουσίας τρώει τα σωθικά της Πατρίδος μας. Δεν έμενε τίποτα όρθιο, ετοιμάζουν την κηδεία μας.

Όταν ο Θεόφιλος Καΐρης αρνιόταν την αειπαρθενία της Παναγίας μας, τον πιάσανε ο Μακρυγιάννης και ο Κολοκοτρώνης και του δώσανε ένα γερό χέρι ξύλο που θα του ‘μεινε αξέχαστο κι ας ήταν και ιερέας! Σε τούτον εδώ τί θα έκαναν;

Να τονισθεί ότι αυτός ο βλάσφημος που υβρίζει την Παναγία μας έχει υποστηρίξει πολλές φορές και τον υποχρεωτικό μαζικό εμβολιασμό μας….. επειδή θέλει το καλό μας !!

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ