.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Ο Καίσαρας, το Πραιτώριο και η Κουστωδία

Για τους υποταγμένους και προδότες επισκόπους όμως, πάτερ, δεν λέτε τίποτα. 
Με υπεκφυγές δεν αλλάζουν τα πράγματα.


Γράφει ο π. Στέφανος Στεφόπουλος

Τον τελευταίο καιρό ζούμε οι μεν την κόλαση του νέου Δάντη με τις ανεξήγητες αναστολές εργασίας με αντισυνταγματική στέρηση μισθού, οι δε το παρανοϊκό σχιζοφρενικό κρεσέντο μισθωτών και άμισθων αμυντόρων της “πανθρησκείας των εμβολιασμών”!

Χιλιάδες γιατροί με οικογένειες σε απόγνωση λόγω εκδικητικής αναστολής υπό των παρανόμων “Ιουδαίων”. Άλλοι βιώνουν την ακαταλόγιστη και προστατευόμενη ως άλλη “ΠΟΠ” επικίνδυνη ανοησία των ακαταδίωκτων. Έφτασαν στο σημείο να ομολογούν ότι η θρυλούμενη πληρότητα των 2 δόσεων των εμβολίων δεν έφερε τα αποτελέσματα που διακήρυσσαν εξαπατώντας 6.000.000 πολιτών που δεν αντιδρούν καν- ίσως λόγω ψεκάσματος; Με άλλα λόγια αποτύχατε κυρίες και κύριοι κουστωδιανοί.

Και σαν να μη μας έφταναν οι “Πραιτωριανοί” των επιτροπών με τις ομολογίες τους, μας προέκυψε και ο αυτοκράτωρ Καίσαρας με τις νέες ιδέες του που ατυχώς τον κατατάσσουν μεταξύ των….ας περιοριστούμε στην κατηγορία των ψευτών. Ή μήπως των επιεικώς πανικόβλητων τρομοκρατημένων φαινομενικά πανίσχυρων ψευδοθεών που δεν μπορούν να καταβάλλουν το ηρωϊκό χωριό των Γαλατών;

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Σήμερα, έμαθα από το cnn.gr (18/11/2021) ότι συνελήφθη ο γνωστός δικηγόρος κ. Αντωνίου μετά από καταγγελία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Και μεταξύ των 3 κατηγοριών και η διασπορά της ψευδούς είδησης ότι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες!!!

Συγγνώμη, με όλο το σεβασμό προς το πάλαι ποτέ λειτούργημα της Δικαιοσύνης που μας τελείωσε στα χρόνια του κορωνοϊού, χαμπάρι δεν έχετε πάρει από την πραγματικότητα κ Εισαγγελείς ή μήπως ο Καίσαρας θα δυσαρεστηθεί εάν πείτε την αλήθεια;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

Τι θα κάνετε τώρα; Θα συλλάβετε κι εμένα που διασπείρω την πανθομολογούμενη και επιστημονικώς τεκμηριωμένη θέση ότι τα εμβόλια και παρενέργειες έχουν και θάνατο προκαλούν;

Αν κάνατε σωστά τη δουλειά σας, που δεν την κάνετε, και είχατε παρέμβει και ερευνήσει το κατά πόσον αποκρύπτονται ή αλλοιώνονται στοιχεία και κατά πόσον συμπληρώνονται και δηλώνονται οι κίτρινες κάρτες από τα νοσοκομεία και τους ιδιώτες γιατρούς, τώρα θα ξέρατε ότι η θέση του δικηγόρου είναι αληθής και όχι ψευδής είδηση.

Ρίξτε και μια ματιά οι πιο γραμματισμένοι από σας στην ιστοσελίδα pronews.gr (10/11/2021 06:38) που μας πληροφορεί ότι ο Καθηγητής Βιοχημείας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κωνσταντίνος Πουλάς δήλωσε πώς “αρχίζει να μελετάται παγκοσμίως το ενδεχόμενο τα εμβόλια να επιδεινώνουν αυτοάνοσα ή μορφές καρκινογένεσης”!!!

Παρεμπιπτόντως, κύριοι Εισαγγελείς, γιατί δεν επεμβαίνετε όταν αποκαλύπτονται απάτες κατά του ελληνικού λαού; Όταν ο Καθηγητής Μικροβιολογίας κ. Αθανάσιος Τσακρής, ομολογεί (pronews.gr 18/11/2021 13:59) πως το 5ο κύμα που θα έρθει μετά τα Χριστούγεννα θα αφορά κυρίως εμβολιασμένους με 2 δόσεις που δε θα έχουν πια ανοσία”;

Δεν ήταν απατηλή και προσχεδιασμένη η υπόσχεση των” ειδικών” ότι αν ο λαός έκανε τις 2 δόσεις εμβολίου θα κέρδιζε την ελευθερία του επιστρέφοντας στην κανονικότητα; Ορίστε λοιπόν. Συλλάβετε τους διασπείροντες ψευδείς ειδήσεις-υποσχέσεις! Μα τι λέω; Οι άνθρωποι αυτοί έχουν το ακαταδίωκτο. Μήπως και το ακαταλόγιστο λόγω…..;

Γιατί δεν συλλαμβάνετε τους πλάνους εκείνους “Πραιτωριανούς” που διέσπειραν στο Πανελλήνιο το μεγάλο ψέμμα σχετικά με την “πανδημία των ανεμβολίαστων”! Ο Καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της επιτροπής των “ειδικών” κ. Τάκης Παναγιωτόπουλος δήλωσε σε μια στιγμή κρίσης αληθείας πως η παραπάνω φράση ήταν ένα τέχνασμα για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί! Επίσης παραδέχθηκε πως “δόθηκε το μήνυμα ότι…η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους…δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς”!!!

Για να παραδεχθεί, τέλος, πως “δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με κάποιες εμμονές που έχουν τον χαρακτήρα ότι είσαι ανεμβολίαστος, εσύ και θα πληρώσεις”!!!!! (pronews.gr 17/11/2021 07:14)

Ο άνθρωπος αυτός κύριοι Εισαγγελείς, πηδάει από τη βάρκα όπως αντιλαμβάνεσθε. Δεν τον κυνηγάει κανείς. Δεν συλλαμβάνεται. Δεν κατηγορείται όχι μόνο για ψευδείς ειδήσεις αλλά ούτε και για συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Γιατί; Γιατί το “Πραιτώριο” μετά της γλοιώδους κουστωδίας, τη εντολή της αυλής ή και του ιδίου του Καίσαρος, φερόμενο προκαταβολικώς με ανήθικο τρόπο φρόντισε να εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο των καταδιωκτών του λαού. Εύγε!

Και το κερασάκι της τούρτας;

Η απόφαση του προσκυνουμένου ως θεού Καίσαρος να επιδεικνύουν οι πιστοί πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης και αρνητικού ράπιντ τεστ για να εξασφαλίσουν είσοδο στον Παράδεισο της Εκκλησίας.

Δε θα μπω στον πειρασμό να διαπραγματευθώ δίνοντας τα “άγια τοις κυσί” και βάλλοντας τους “μαργαρίτας ενώπιον των χοίρων”. Μια κουβέντα θα καταθέσω μόνο ως άγγιγμα ψυχής.

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί,…όφεις, γεννήματα εχιδνών! πως φύγητε από της κρίσεως της γεένης; ” (Ματθ. κγ’ 33).

Και ναι μεν είναι σκληρός ο λόγος αυτός, όμως προέρχεται από ιερή οργή για τον μυκτηρισμό του Θεού!

Να θυμηθούμε γιατί η οργή; Για την εξαίρεση της Εκκλησίας από τον έλεγχο αρνητικού ράπιντ

1) kathimerini.gr Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης :”Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται η θρησκεία με το κομμωτήριο… γιατί σεβόμαστε την αξία της θρησκείας”.

2) thetoc.gr (2/11/2021 07:06) Υπουργός Άκης Σκέρτσος :”η Εκκλησία αποτελεί ζωτική ανάγκη του ανθρώπου”.

3) παρόμοια με την παραπάνω δήλωση του Υπουργού Στ. Πέτσα.

4) ergasianet.gr 3/11/2021 Υπουργός Μ. Βορίδης :” αναγκαία δραστηριότητα”.

5) avgi.gr (3/11/2021 16:18) Υποστηρικτική στάση στην απόφαση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γ. Οικονόμου, ο οποίος μας προετοίμασε ότι όταν συμπεριλάβουν τα μέτρα ελέγχου των τεστ την Εκκλησία, σύντομα θα ακολουθήσουν και τα σούπερ μάρκετ!

Και τελικά κ. Γεωργιάδη εξισώσατε την Εκκλησία με τα κομμωτήρια, στραγγαλίσατε το σεβασμό σας στη θρησκεία, κονιορτοποιήσατε την ζωτική και αναγκαία δραστηριότητα του ανθρώπου! Υποκριτές!

Επαναλάβατε την άθλια τακτική σας να υποβαθμίζετε το θρησκευτικό συναίσθημα των ανθρώπων κάτω κι απ αυτήν ακόμη την ανάγκη των ζώων να βγουν να κάνουν την ανάγκη τους. Μπράβο σας εκλεγμένοι Πραιτωριανοί και φοβερά κουστωδία του Καίσαρα!

Μια τελευταία επιθυμία έχω. Να σας πω να μπολιάσετε τα δικά σας παιδιά και να μην τολμήσετε να ακουμπήσετε τα παιδιά άλλων. Στείλτε τα δικά σας να τα καταστήσουν πρόθυμα πειραματοζωάκια της Pfizer. Μόλις προχθές μάθαμε (pronews.gr 16/11/2021 07:30) ότι η δαιμονική αυτή εταιρεία ζήτησε από τον FDA τροποποίηση της άδειάς της καθώς συμπεριέλαβε στο παιδικό της εμβόλιο την ουσία τρομεθαμίνη (tris) προκειμένου να προλάβει με αυτήν την πολύ επικίνδυνη αντιπηκτική ουσία μελλοντικές καρδιακές προσβολές και θρομβώσεις. Δώστε τα παιδιά σας λοιπόν.

Εμείς θα προσευχόμαστε για σας, να σας συγχωρέσει ο Θεός τα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού και θα παραμείνουμε άγρυπνοι και έτοιμοι να δώσουμε μαρτυρία, ομολογία και απολογία παντί τω ζητούντι…τον δύστυχο!