.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Τό 'C.D.C.' μόλις προειδοποίησε, ότι 15. 000 Αμερικανοί θά Π Ε Θ Α Ι Ν Ο Υ Ν ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, μέχρι τα Χριστούγεννα, αλλά στήν πραγματικότητα είναι οι θάνατοι από διαβόλια που ε π ι τ α χ ύ ν ο ν τ α ι, όπως μας είπαν οι ανεξάρτητοι ιατροί από την αρχή...

Σε μια εκπληκτική εξέλιξη που επιβεβαιώνει ότι ο μαζικός θάνατος από τα εμβόλια επιταχύνεται, το CDC παραδέχεται πλέον ανοιχτά, ότι 15.600 Αμερικανοί θα πεθαίνουν κάθε εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα, με τους θανάτους να συνεχίζονται μέχρι το πρώτο μέρος του 2022. (Πηγή: UK Daily Mail που επικαλείται το CDC)

Το CDC ισχυρίζεται ότι πρόκειται για θανάτους από "covid", αλλά φυσικά πρόκειται στην πραγματικότητα για θανάτους από εμβόλια. 

Τα εμβόλια Covid χορηγούν στους ανθρώπους τοξικές πρωτεΐνες spike ή τις οδηγίες mRNA για την κατασκευή νανοσωματιδίων πρωτεΐνης spike. Αυτά τα σωματίδια είναι η ασθένεια και προκαλούν εκτεταμένες αγγειακές, νευρολογικές και αναπαραγωγικές βλάβες. Οι παρενέργειες αυτών των εμβολίων είναι πανομοιότυπες με τα "συμπτώματα" του covid για τον απλούστατο λόγο ότι τα εμβόλια είναι η πανδημία. Έτσι, όταν οι άνθρωποι κάνουν ενέσεις με τα εμβόλια, τους "δίνεται" covid. Μόλις πεθάνουν, λέγεται ότι πέθαναν από το covid αντί από το εμβόλιο.

Το Natural News έχει μάθει ότι το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης του CDC, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τα νοσοκομεία των ΗΠΑ, εκπέμπει μεγάλο αριθμό κόκκινων σημαιών που υποδεικνύουν την αιχμή ενός μαζικού κύματος θανάτου μεταξύ των εμβολιασμένων. Σε κατάσταση πανικού, το CDC έθεσε σε λειτουργία τη μηχανή προπαγάνδας του και εξέδωσε ανακοινώσεις τις οποίες πήραν τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της βρετανικής Daily Mail, η οποία κάλυψε την είδηση του CDC, περιγράφοντας την πρόβλεψη για τους επερχόμενους μαζικούς θανάτους ως "ζοφερή" Από την Daily Mail, βλέπουμε τη σοκαριστική παραδοχή ότι μία από τις "μεγαλύτερες εστίες" της Omicron στις ΗΠΑ εκδηλώθηκε μεταξύ των "πλήρως εμβολιασμένων":"

Φοβούνται ότι ένα "παλιρροϊκό κύμα" Omicron κατευθύνεται προς τις ακτές των ΗΠΑ, με το Ηνωμένο Βασίλειο να καταγράφει την Πέμπτη το μεγαλύτερο σύνολο κρουσμάτων που έχει καταγραφεί ποτέ σε μία ημέρα - 78. 610 - με 10. 000 από αυτά τα κρούσματα να επιβεβαιώνονται ως Omicron.

Μια από τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα επιδημίες της παραλλαγής Omicron στις ΗΠΑ πιστεύεται ότι σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο Cornell στην Ιθάκη της Νέας Υόρκης, όπου σχεδόν και τα 930 κρούσματα της τελευταίας εβδομάδας πιστεύεται ότι ανήκουν στην παραλλαγή αυτή.

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα Omicron στο Πανεπιστήμιο Cornell είναι μεταξύ ατόμων που έχουν εμβολιαστεί πλήρως, και ορισμένα από αυτά είναι σε άτομα που έχουν επίσης κάνει αναμνηστικό εμβολιασμό.

Καταλάβετε ότι μέχρι στιγμής, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν έχει καταγραφεί ούτε μία περίπτωση μη εμβολιασμένου Αμερικανού που να έχει πεθάνει από Omicron.

Αντίθετα, η παραλλαγή Omicron - και η Delta πριν από αυτήν - φαίνεται να προκαλεί τον εμβολιασμό. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εμβολιασμένοι έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό τους σύστημα κάνοντας εμβόλια και αναμνηστικά εμβόλια.

Ετοιμάστε τις σακούλες με τα πτώματα. . . τα εμβόλια αρχίζουν να επιδρούν

Οι 15. 600 θάνατοι την εβδομάδα που λέει το CDC ότι θα συμβούν στην Αμερική μέχρι τα Χριστούγεννα είναι στην πραγματικότητα θάνατοι εμβολιασμένων ανθρώπων που πεθαίνουν από: 1) Καταστρεμμένα ανοσοποιητικά συστήματα που συγκρούονται με την Omicron, ένα πολύ ήπιο στέλεχος. Ή 2) Επιδράσεις που εξαρτώνται από την ενίσχυση των αντισωμάτων και προκαλούνται από τα εμβόλια, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να προκαλεί μια υπερφλεγμονώδη αντίδραση έναντι απλών λοιμώξεων, όπως η εποχική γρίπη.

Το CDC προβλέπει ότι πάνω από 60. 000 Αμερικανοί θα πεθαίνουν κάθε μήνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να προβλέψουμε ότι κάπου 200. 000+ Αμερικανοί θα δολοφονηθούν από αυτά τα εμβόλια πριν από την άνοιξη. Αυτό επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο από τις πανελλαδικές ελλείψεις βιταμίνης D που εμφανίζονται πάντα το χειμώνα λόγω της έλλειψης ηλιακού φωτός και υπαίθριας δραστηριότητας (η οποία έχει επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο από τα λουκέτα και τις καραντίνες).

Ήδη σχεδόν 400. 000 Αμερικανοί έχουν πεθάνει από τα εμβόλια και μέχρι τον Απρίλιο θα ξεπεράσουν τις 600. 000

Όπως ορθά επεσήμανε ο αναλυτής της πανδημίας Steve Kirsch, ακόμη και με πολύ συντηρητικές εκτιμήσεις, τα εμβόλια κατά του ιού της κολπίτιδας έχουν ήδη σκοτώσει τουλάχιστον 388. 000 Αμερικανούς. Με άλλους 60. 000+ να πεθαίνουν κάθε μήνα κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, μπορούμε να υπολογίσουμε πολύ συντηρητικά ότι μέχρι το τέλος του χειμώνα του 2021/2022, 600. 000+ Αμερικανοί θα έχουν δολοφονηθεί από τα εμβόλια κατά του covid.

Αυτό ισοδυναμεί με περισσότερους από δέκα πολέμους του Βιετνάμ όσον αφορά τον αριθμό των αμερικανικών θυμάτων. Ή περίπου 200 τραγωδίες της 11ης Σεπτεμβρίου.

Τοποθετεί τα εμβόλια στην κατηγορία του ολοκαυτώματος.

Ωστόσο, ο Μπάιντεν συνεχίζει να ισχυρίζεται ψευδώς ότι όλοι όσοι κάνουν εμβόλιο θα είναι ασφαλείς από τον ιό του κολοβώματος, ακόμη και όταν τα δεδομένα δείχνουν σαφώς ότι οι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που πεθαίνουν.

Στην πραγματικότητα, ο Kirsh και άλλοι αναλυτές είναι πολύ συντηρητικοί με αυτούς τους αριθμούς. Κατά πάσα πιθανότητα, πλησιάζουμε το ένα εκατομμύριο θανάτους από το εμβόλιο στην Αμερική αυτή τη στιγμή και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεπεράσουμε το ένα εκατομμύριο συνολικούς θανάτους μέχρι την άνοιξη του 2022. Το εμβόλιο είναι ένα όπλο αποπληθυσμού, όχι ένα εμβόλιο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι συνολικοί θάνατοι από τα εμβόλια θα ξεπεράσουν πιθανότατα τα δέκα εκατομμύρια άτομα μέχρι τα μέσα του 2022, επισκιάζοντας τον αριθμό των Εβραίων που δολοφονήθηκαν από το ναζιστικό καθεστώς στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Παρόλα αυτά, μας λένε να συνεχίσουμε να κάνουμε εμβόλια, παρόλο που δεν έχουν αποτέλεσμα. Το ίδιο το γεγονός ότι δεν λειτουργούν, στην πραγματικότητα, είναι η δικαιολογία που μας δίνεται για το γιατί πρέπει να κάνουμε αναμνηστικά εμβόλια.

Νέα μελέτη-βόμβα διαπιστώνει ότι τα εμβόλια είναι σχεδόν άχρηστα κατά του Omicron

Την ίδια στιγμή, μια νέα μελέτη-βόμβα από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια - που καλύπτεται από την NY Post - διαπιστώνει ότι το στέλεχος Omicron είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου ανθεκτικό στα εμβόλια κατά του ιού του covid. Αυτό σημαίνει, στην πραγματικότητα, ότι τα εμβόλια για τον covid είναι πλέον εντελώς άχρηστα και δεν προσφέρουν καμία προστασία. Ωστόσο, κατέστρεψαν το ανοσοποιητικό σύστημα όσων έκαναν τα εμβόλια, αφήνοντάς τους ευάλωτους σε όλες τις άλλες λοιμώξεις που μπορεί να έρθουν (συμπεριλαμβανομένης της κοινής γρίπης).

Από την NY Post:

Μια νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Κολούμπια αναφέρει ότι η παραλλαγή Omicron είναι "σημαντικά ανθεκτική" στα εμβόλια και ότι τα εμβόλια μπορεί να μην βοηθήσουν και πολύ, γεγονός που σημαίνει άσχημα νέα για τη χώρα καθώς το Omicron εξαπλώνεται και τα κρούσματα του COVID-19 αυξάνονται σε εθνικό επίπεδο.

Οι επιστήμονες εκφράζουν την ανησυχία τους στη μελέτη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη ότι οι "εκτεταμένες" μεταλλάξεις της παραλλαγής μπορούν να "θέσουν σε μεγάλο κίνδυνο" το εμβόλιο, ακόμη και να το εξουδετερώσουν.

Οι συγγραφείς της μελέτης προειδοποίησαν μάλιστα ότι όλα τα αντισώματα από τα τρέχοντα εμβόλια κατά του covid μπορεί να καταστούν απαρχαιωμένα χωρίς προειδοποίηση λόγω της φυσικής προσαρμογής του ιού, λέγοντας: "Δεν είναι πολύ τραβηγμένο να σκεφτούμε ότι αυτό [το COVID-19] απέχει τώρα μόνο μια ή δύο μεταλλάξεις από το να είναι παν-ανθεκτικό στα τρέχοντα αντισώματα"

Με άλλα λόγια, κάθε άτομο που πήρε τα εμβόλια κατά των covid δεν είχε κανένα όφελος, αλλά πήρε τεράστια ρίσκα και κατέστρεψε το ανοσοποιητικό του σύστημα κατά τη διαδικασία. Επιπλέον, τώρα θα αναπτύσσουν καρκίνο με δεκαπλάσιο ρυθμό από τον κανονικό, λόγω της καταστολής των αντικαρκινικών συστατικών του ανοσοποιητικού συστήματος (συμπεριλαμβανομένων των μηχανισμών επιδιόρθωσης χρωμοσωμάτων στους πυρήνες των κυττάρων).

Εν κατακλείδι, το λεγόμενο "εμβόλιο" κατά του covid είναι πραγματικά ένα εμβόλιο θανάτου για την αποπληθυσμό. Και ο αποπληθυσμός επιταχύνεται τώρα, ακριβώς όπως εγώ και ανεξάρτητοι γιατροί και επιστήμονες έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό.