.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Γάλλος Καθηγητής Βιοχημείας-Τοξικολογίας στό Πανεπιστήμιο του Μπορντό: τά 2/3 των θυμάτων του 'Covid' στήν Γαλλία ήταν εμβολιασμένοι από 01/01/22 - 22/07/22. Ε κ α τ ό μ β η γιά εμβολιασμένους!


Ο Jean-Paul Bourdineaud είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπορντό όπου διδάσκει βιοχημεία, μικροβιολογία και τοξικολογία σε συνέντευξή του 6/12/22 όπου συζητά για το βιβλίο του “Outraged Science”, που προλογίζει ο Laurent Muchielli που θα κυκλοφόρησε από τηνRésurgence (EditionsMarcoPietteur) τον Ιανουάριο του 2023 αναφέρει:

”Το κυβερνητκό σύνθημα όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι ήταν από επιστημονικής άποψης ψευδές ,fake...Mέσα στο βιβλίο μου δείχνω πως από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως τις 22 Ιουλίου, τα 2/3 των θυμάτων του Covid στη Γαλλία ήταν εμβολιασμένοι. 

Εντάξει πολλοί εμβολιάστηκαν αλλά εξ ορισμού σύμφωνα με το σλόγκαν όλοι εμβολιασμένοι όλοι προστατευμένοι κανείς δεν έπρεπε από αυτούς να πεθάνει. ήταν μια εκατόμβη εμβολιασμένων... “

Η έρευνά του επικεντρώνεται στην περιβαλλοντική τοξικολογία και στο πώς οι ζωντανοί οργανισμοί ανταποκρίνονται στους περιβαλλοντικούς ρύπους σε μοριακό βιοχημικό και γενετικό επίπεδο.

Εξηγεί κατ΄αρχήν πως έσπασε τη σιωπή του μετά από 1,5 χρόνο με αφορμή πικρόχολη σάτιρα του Charlie Hebdo που ξεκαθαρίζει ότι το εκτιμά πολύ κατά των ανεμβολίαστων υγειονομικών. 

Απεύθυνε λοιπόν μια επιστολή στο έντυπο γιατί θεώρσε εντελώς άδικη αυτή την κριτική αφού όπως λέει οι υγειονομικοί στις αρχές του 2020 ρίχτηκαν στη μάχη κατά του κόβιντ χωρίς μέσα χωρίς μάσκα κλπ και πολλοί πέθαναν. 

Και έπειτα αυτούς τους υγειονομικούς που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν τους θεώρησαν συνομοσιολόγους ως κι ακροδεξιούς. 

Επίσης ασκεί κριτική στο γεγονός ότι στα τηλεοπτικά πλατό ποτέ δεν κλήθηκε ένας τοξικολόγος κι αν κλήθηκε κάποιος κάποια στιγμή ανήκε στα ίδια συμφέροντα των big pharma που ήταν και οι τηλεγιατροί. 

Κι έτσι επιχειρηματολογώντας για να υπερασπιστεί μια θέση έφτασε να γράψει ένα βιβλίο…. 

Bέβαια στο σύγχρονο μακαρθισμό όσοι επιστήμονες διαφωνούν με την καθεστηκυία αντίληψη χαρακτηρίζονται συνομοσιολόγοι για να τους φιμώσουν στιγματίζοντάς τους.