.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Τα 10 στάδια της κωλοτούμπας στο αφήγημα των εμβολίων mRNA


Από «θεραπεία» σε... δηλητήριο μέσα σε 3 χρόνια.

Ας κάνουμε ένα ταξείδι στη λωρίδα μνήμης, σε όλη τη διαδρομή πίσω στην αρχαιότητα των αρχών του 2021, για να δούμε πώς εξελίχθηκε η «επιστήμη» για τα εμβόλια mRNA Covid-19 σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

1) Είναι η θεραπεία!

Σύμφωνα με τα λόγια της πρώην διευθύντριας του CDC Rochelle Walensky: «Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι δεν μεταφέρουν τον ιό και δεν αρρωσταίνουν».

2) Δεν είναι η θεραπεία, αλλά σας εμποδίζει να κολλήσετε και να το μεταδώσετε σε άλλους.

Σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του The Science, το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάλλαξη του Covid-19. Ζήτω η επιστήμη!

3) Δεν σας εμποδίζει να κολλήσετε, αλλά σας εμποδίζει να αρρωστήσετε.

Εντάξει, έτσι στα ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ λόγια του ίδιου του The Science, «η κατάσταση είναι τόσο ξεκάθαρη, τα δεδομένα επιβεβαιώνουν, αν εμβολιαστείτε είστε προστατευμένοι ... Αυτό το γνωρίζουμε ως γεγονός».

4) Δεν σας εμποδίζει να αρρωστήσετε, αλλά σας εμποδίζει να αρρωστήσετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Εντάξει εντάξει, οπότε μπορεί να μην λειτουργεί όλη την ώρα, αλλά είναι σπάνιο ούτως ή άλλως!

*Η εποχή των «ανακαλύψεων» αρχίζει...*5) Δεν σας εμποδίζει να αρρωστήσετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, αλλά σας εμποδίζει να πεθάνετε.

Ωχ, όλα αυτά τα δελτία τύπου και οι «μελέτες» της Pharma ίσως χρειαστεί να υποβληθούν σε πρόσθετη παρατήρηση ...

6) Δεν σας εμποδίζει να πεθάνετε, αλλά αποτρέπει τους περισσότερους ανθρώπους από το να πεθάνουν.

Έτσι, τα καλά νέα είναι ότι πιθανότατα δεν θα βλάψει τα παιδιά σας, ίσως, ενδεχομένως;7) Γειαααααα, εξακολουθεί να είναι ένα καθαρό όφελος! Εμπιστευτείτε τους θεσμούς!

Με τη φήμη τους να διακυβεύεται, διαπιστευμένα επιστημονικά ιδρύματα με βαριά κληρονομιά συνεχίζουν να δηλώνουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και ευεργετικά. Έχετε εμπι$τοσύνη!


8) Εντάξει, τουλάχιστον δεν βλάπτει ενεργά τους ανθρώπους! Σηκώστε το μανίκι σας για την ενημερωμένη λήψη.

Μην πιστεύετε αυτούς τους ψευδείς ακαδημαϊκούς και γιατρούς που αυξάνουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα ζητήματα μυοκαρδίτιδας. Πάρτε την επόμενη λήψη σας, για χάρη της Επι$τήμη$!


9) Εντάξει, τουλάχιστον δεν βλάπτει τόσους πολλούς ανθρώπους! 

Συγγνώμη, είμαι ξέρετε, απασχολημένος και δεν σηκώνω πια το μανίκι μου

Ακολουθεί γρήγορα συνθηκολόγηση...10) Εντάξει, είναι δηλητήριο και στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτε ωφέλιμο. Δεν υπάρχουν οφέλη, μόνο κόστος. Η θεραπεία είναι πολύ χειρότερη από την ασθένεια. 

Μπήκαμε σε κάθε βήμα της διαδρομής

Καθώς οι μάρκες και οι κεφαλαιοποιήσεις της Pfizer και της Moderna συνεχίζουν να αιμορραγούν την αξία, όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι έχουν εξαπατηθεί σε απίστευτο επίπεδο.
Τώρα ποιος θα καταστήσει τους εγκληματίες υπεύθυνους για όλη αυτήν την απάτη;


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ