.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Δρ. Sucharit Bhakdi, κορυφαίος μικροβιολόγος: Τα «απειλητικά για τη ζωή» εμβόλια Covid είναι η «μεγαλύτερη ευλογία» για τις «απείρως κακές» παγκόσμιες «ελίτ»


Δρ. Sucharit Bhakdi: 
«Όποιος επαινεί τα εμβόλια RNA ως ασφαλή και αποτελεσματικά, όποιος ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός σπάνια προκαλεί σοβαρές παρενέργειες είναι είτε απίστευτα αδαής είτε απείρως κακός – διαπράττει Ε Γ Κ Λ Η Μ Α.

«Το ίδιο ισχύει για όλους όσους ενεργά ή παθητικά επιδιώκουν και υποστηρίζουν αυτόν τον εμβολιασμό.

«Επειδή είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο εμβολιασμός μπορεί να έχει μόνο αρνητικές επιπτώσεις και αυτό σε απειλητικό για τη ζωή βαθμό».

Από τον Frank Bergman
31 Μαρτίου 2024

Ένας από τους κορυφαίους μικροβιολόγους στον κόσμο έχει καταθέσει ότι τα εμβόλια mRNA Covid είναι «απειλητικά για τη ζωή» για τους ανθρώπους και προειδοποιεί ότι η προώθηση των ενέσεων στο κοινό ωφελεί μόνο τις «απείρως δόλιες» παγκόσμιες «ελίτ».

Ο Δρ Sucharit Bhakdi εξέδωσε την προειδοποίηση κατά τη διάρκεια κατάθεσης ενώπιον νομοθετών στο γερμανικό κοινοβούλιο.

«Ο εμβολιασμός αποδείχθηκε η μεγαλύτερη ευλογία για το χρήμα και τις ελίτ του κόσμου, για τη φαρμακευτική βιομηχανία και την πολιτική», δήλωσε ο Bhakdi.

«Θα μπορούσαν να επιδιώξουν τα δικά τους συμφέροντα, κάτω από το κοινό σύνθημα "Τα πάντα για τη δημόσια υγεία", "τα πάντα για την ευημερία του ευρέος κοινού".

«Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, δημιούργησαν τον ΠΟΥ [Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας].

«Αυτοί οι μη δημοκρατικά εκλεγμένοι άνθρωποι, βασικά μια ιδιωτική ένωση που βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης εξουσίας στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στα 190 κράτη μέλη».

«Ο [παγκοσμίου φήμης πρωτοπόρος της γονιδιωματικής] Kevin McKernan ανακάλυψε ότι αυτό το κρίσιμο βήμα της αφαίρεσης του πλασμιδικού DNA δεν είχε πραγματοποιηθεί ευσυνείδητα», συνέχισε.

«Τεράστιες ποσότητες πλασμιδικού DNA έχουν βρεθεί σε συσκευασμένη μορφή.

«Αυτό εξασφάλισε την επιτυχή παράδοσή τους στα κύτταρα», εξηγεί ο Bhakdi.

«Η ανακάλυψη του Kevin έχει πλέον επιβεβαιωθεί σε πολλά άλλα εργαστήρια, επίσης στη Γερμανία.

«Μεγάλες ποσότητες μόλυνσης DNA βρέθηκαν και στις 27 παρτίδες που εξετάστηκαν μέχρι στιγμής.

«Πριν από τέσσερεις εβδομάδες, η καναδική ιατρική αρχή επιβεβαίωσε ακόμη και την ανακάλυψη πλασμιδικού DNA.

«Ωστόσο, η αρχή δεν θεωρεί ότι αυτό αποτελεί επαρκή λόγο για την ανάκληση της έγκρισης.

"Παρεμπιπτόντως, μια ερώτηση για το ενδιαφερόμενο κοινό - έχει η αρμόδια γερμανική αρχή, το Ινστιτούτο Paul Ehrlich του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας πραγματοποιήσει αξιόπιστες επιστημονικές μετρήσεις;

"Ερώτηση, απάντηση - όχι. Όχι μέχρι σήμερα».

«Ποιος δεν έχει ακούσει για τους μυστηριώδεις αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο;

«Είναι μόνο η κορυφή ενός παγόβουνου», προειδοποιεί.

«Οι καρδιακές παθήσεις που προκαλούνται από τους εμβολιασμούς βρίσκονται στην ατζέντα μικρών και μεγάλων.

«Ευτυχώς, για να σώσουν την τιμή της γερμανικής επιστήμης, γνωστοί παθολόγοι ύψωσαν το ανάστημά τους και πραγματοποίησαν το πρώτο ερευνητικό έργο στον κόσμο, οι οποίοι ανακάλυψαν τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού και σοβαρής βλάβης οργάνων.

«Ο καθηγητής Arne Burkhardt, ο οποίος πέθανε πρόσφατα τραγικά σε ένα ατύχημα, και ο αγαπητός φίλος του καθηγητής Walter Lang, ο οποίος σας μίλησε σήμερα.

Ο Michael Mörz στη Δρέσδη και ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Peter Schiermacher, διευθυντής του Ινστιτούτου Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης.

«Χάρη στο έργο τους, είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο.

"Και έτσι λέει σε αυτό το έργο από την ομάδα του Peter Schiermacher - Κυριολεκτικά, έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο εμβολιασμός μπορεί να οδηγήσει σε θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα".

Ολοκληρώνοντας την κατάθεσή του ενώπιον των Γερμανών νομοθετών, ο Bhakdi δήλωσε:

«Όποιος επαινεί τα εμβόλια RNA ως ασφαλή και αποτελεσματικά, όποιος ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός σπάνια προκαλεί σοβαρές παρενέργειες είναι είτε απίστευτα αδαής είτε απείρως κακός – διαπράττει Ε Γ Κ Λ Η Μ Α.

«Το ίδιο ισχύει για όλους όσους ενεργά ή παθητικά επιδιώκουν και υποστηρίζουν αυτόν τον εμβολιασμό.

«Επειδή είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο εμβολιασμός μπορεί να έχει μόνο αρνητικές επιπτώσεις και αυτό σε απειλητικό για τη ζωή βαθμό».


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ