.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Παραβίαση τοῦ ἀβάτου τοῦ Ἁγίου Ὅρους καὶ τῶν Ἱερῶν Μονῶν από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Τί κάνουν οί Άγιορείτες;



Τὸ νομοσχέδιο περὶ «Νομικῆς ἀναγνώρισης τῆς ταυτότητας φύλου» δημιουργεῖ οὐσιαστικὰ τὶς προϋποθέσεις γιὰ τὴν παραβίαση τοῦ ἀβάτου τοῦ Ἁγίου Ὅρους καὶ τῶν Ἱερῶν Μονῶν. 
Ἐὰν π.χ. μία γυναίκα θελήσει νὰ εἰσέλθει στὸ Ἅγιον Ὅρος, μπορεῖ πολὺ εὔκολα μὲ μία ἁπλὴ – καὶ ἀργότερα ἀναστρέψιμη – «διόρθωση» φύλου νὰ παραβιάσει αὐτὸν τὸν ὑπερχιλιετὴ ἱερὸ θεσμό τοῦ ἀβάτου.

Είναι δυνατόν; 
Και όμως!!!!!
Διαβάστε το σχέδιο Νόμου και φρίξτε.
Μπορεί ο οποιοσδήποτε να αλλάξει την ταυτότητα του φύλου του με απλή δήλωση και να τροποποιήσει όλα τα υπόλοιπα έγγραφά του (Διαβατήρια,ταυτότητες κλπ με το παλιό του βιολογικό όνομα και φύλο).


Αυτό πλέον γίνεται,σε λίγες ημέρες ΝΟΜΟΣ του Ελληνικού Κράτους.
Θα μπορεί π.χ. εκείνος που αισθάνεται γυναίκα ή εκείνη πουαισθάνεταιάνδρας να αλλάζει το όνομά του/της,να διορθώνει το φύλο του/της και εάν πρόκειται για γυναίκα που δηλώνει άνδρας, θα εισέρχεται στο Άγιον΄Ορος ...."και με τον Νόμο"!!!!!!



Επίσης,θα προσέρχονται για τέλεση γάμου δύο άτομα του ιδίου βιολογικού φύλου,εκ των οποίων το ένα έκανε αλλαγή ταυτότητας φύλου και ΟΥΔΕΙΣ θα μπορεί να του το αρνηθεί.Αν το κάνει θα πάει κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος


ΌΛΑ αυτά ΚΑΙ με τον Νόμο.Θα ψηφισθεί από ΄Ελληνες Βουλευτές που ΔΗΛΩΝΟΥΝ (αισθάνονται άραγε) ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;
Και η αντίδραση της Ορθοδόξου Εκκλησίας ποία; Αρκεί η σποραδική αντίδραση Χριστιανικών σωματείων και μεμονωμένων ομάδων ή φυσικών προσώπων.Είναι ενδιαφέρον και η θέση των βουλευτών που "Δηλώνουν" και υπερασπίζονται τα δίκαι της Εκκλησίας μας και της Ορθοδοξίας μας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ: ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Το βλάσφημο και αισχρό νομοθετικό τερατούργημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: 
Αλλαγή-"διόρθωση" φύλου με μια απλή δήλωσηστο δικαστήριο!

Aλλαγή φύλου με μια απλή δήλωση στο δικαστήριο! Αυτόπροβλέπει το νέο νομοσχέδιο της .... προοδευτικής κυβέρνησηςΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή την Τρίτη 26Σεπτεμβρίου. Ακόμη κι αν με βάση το φυσικό εκ γενετής φύλοκάποιος δείχνει εξωτερικά άνδρας θα μπορεί πλέον να δηλώνει"γυναίκα" ή "κάτι ενδιάμεσο" εφόσον έτσι αισθάνεται και θα έχειδικαίωμα να αλλάζει το όνομά του από αρσενικό σε θηλυκό ή ... "κάτι ενδιάμεσο (;)"! Επίσης μια εκ γενετής γυναίκα με όλα ταφυσικά χαρακτηριστικά της γυναίκας, εφόσον .... αισθάνεται"άνδρας" ή "κάτι ενδιάμεσο" θα μπορεί να δηλώνει ότι είναι"άνδρας" ή "κάτι ενδιάμεσο" και να προσαρμόζει αντίστοιχα και τοονοματεπώνυμο! Όλα αυτά, έτσι απλά! 

Γενικότερα, οποιοσδήποτε κρίνει ότι το φύλο με το οποίογεννήθηκε δεν τον ... εκφράζει και δεν συνάδει με το φύλο τοοποίο αισθάνεται εκείνος ότι είναι μπορεί πλέον να ζητά από τηνΕλληνική Δικαιοσύνη απόφαση με την οποία θα .... "διορθώνεται" το φύλο του! Μόνο οι έγγαμοι δεν έχουν τηδυνατότητα αυτή σύμφωνα με το νομοσχέδιο (πάλι καλά, ανκαι δίδονται και σ' αυτούς κίνητρα να χωρίσουν για νααλλάξουν φύλο!). 

Το πιο τραγικό από όλα όμως είναι ότι η αλλαγή φύλου επιτρέπεταικαι σε ανήλικους που έχουν κλείσει τα 17 έτη της ηλικίας τους,εφόσον βεβαίως υπάρχει και η συναίνεση των γονέων τους.Τίθεται δηλαδή ελάχιστο όριο ηλικίας τα 17 έτη, διότι οι 17άρηδες- σύμφωνα με την ... "προοδευτική" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -θεωρούνται ... ώριμοι να αποφασίσουν να αλλάξουν φύλο όπωςακριβώς θεωρούνται ώριμοι και να ψηφίζουν!

Το νομοσχέδιο αυτό είναι βέβαιο ότι θα το ψηφίσουν και ο ΣΥΡΙΖΑκαι οι ΑΝΕΛ και η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΚΕ.Ενδεχομένως θα το ψηφίσει και η Ένωση Κεντρώων.

Όλα αυτά δείχνουν πόσο μακρυά από τον Θεό και τον Λόγο του, Ιησού Χριστό, έχει ξεφύγει το ελληνικό (;) πολιτικό σύστημα καιπόσο αντίθετα προς το θέλημά Του νομοθετούν όλοι τους. Διότιείναι ύβρις και βλασφημία απέναντι στον Θεό να θεωρεί οάνθρωπος ότι ήταν λάθος να γεννηθεί άνδρας ή γυναίκα κι ότι αυτός μπορεί να ... διορθώσει αυτό που καθόρισε γι' αυτόν η φύση,με εντολή του Θεού Δημιουργού. 

Σημειώνεται ότι με το ισχύον σήμερα νομοθετικό καθεστώς, ηνομική διαδικασία της "διόρθωσης"-αλλαγής φύλου προϋποθέτειπαρακολούθηση από ψυχολόγο και χειρουργική επέμβαση αλλαγήςφύλου. Τώρα πλέον όλα αυτά καταργούνται και αρκεί μια απλήδήλωση στο αρμόδιο δικαστήριο. Και η όλη διαδικασία θα γίνεταιμε άκρα μυστικότητα.

Με το νομοσχέδιο, επιτρέπεται, επίσης, η ... νομική επαναφορά στοπροηγούμενο φυσικό (εκ γενετής) φύλο με δεύτερη δήλωσηδιόρθωσης φύλου και με δεύτερη "επανορθωτική" δικαστικήαπόφαση (πάλι καλά, διότι έτσι δίδεται ένα περιθώριο μετάνοιας).
Από κει και πέρα όμως δεν επιτρέπεται ξανά αλλαγή φύλου.