.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

«ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ…. ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΝ»

«ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ…

ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΝ» (επ.Ιουδ.)
Βλέπετε αδελφοί μου «πως πανταχού ο Δεσπότης μετά των Προφητών και Αγίων Του, στηλιτεύει και πομπεύει τους ασεβείς και αιρετικούς, δια να μη πλανηθώμεν ημείς;» 
(Αγ. Αναστασίου Σιναίου)

Εάν όλα αυτά λέγονταν τότε από τον Δεσπότη περί ασεβών και αιρετικών, νομίζετε ότι δεν ισχύουν και τώρα; Βεβαίως περισσότερο τώρα, που «οι Εντολές ΤΟΥ, τέθηκαν υπό αμφισβήτηση», η συνοδικότητα ακυρώθηκε, οι Οικουμενικές Σύνοδοι ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ και που «όλες οι Θρησκείες είναι οδοί σωτηρίας» ,όπως τολμούν να εκστομίζουν οι αναίσχυντοι-αιρετικοί, βλασφημώντας το Άγιο Πνεύμα.

Οι δε άβουλοι και αδύναμοι, είναι ανίκανοι να φράξουν τα στόματα των βλασφημούντων.

Εάν καταλάβατε έχουμε να αντιμετωπίσουμε ΑΝΤΙ-χριστους που θέλουν να μας αλλάξουν τη Θρησκεία μας, φέρνοντας την ΠΑΝ-θρησκεία. Είναι ΕΧΘΡΟΙ του Χριστού μας, της Ορθοδόξου Αγιασμένης Εκκλησίας Του και της Πατρίδας μας.

Μη σας εξαπατούν, επομένως ότι δήθεν ενδιαφέρονται για τα θρησκευτικά ή για τα παιδιά μας ή για ο,τιδήποτε άλλο, διότι οι ΙΔΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ στη συναγωγή της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟ-συνόδου Κρήτης, όλα όσα γίνονται και βιώνουμε σήμερα & ….έπονται τα επόμενα! 

Όποιος και αν είναι αυτός, αν σας πει ότι η ΨΕΥΔΟ-σύνοδος είναι καλή , φύγετε μακριά του γιατί είναι αιρετικός-(αντίχριστος). Προσέξτε γιατί μέσα σε αυτούς είναι και πρόσωπα που χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης και αποδοχής από ρασοφόρους που μας αφήνουν άφωνους. Εμείς θα στηλιτεύουμε και θα πομπεύουμε ως έχουμε χρέος τους αιρετικούς, μέχρι να καθαρίσει η φατρία (σαπίλα) μέσα στην Εκκλησία του Χριστού μας. 

Ποιοί είναι τώρα οι αιρετικοί που κακοδοξούν;

Είναι όλοι αυτοί που δημοσίως, γυμνή τη κεφαλή λένε ότι ο Ιερώνυμος καλώς λέει ότι η «Σύνοδος» της Κρήτης είναι καλή και πως πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τις αποφάσεις της».

Είναι όλοι αυτοί που λένε ότι ορθώς ο Ιερώνυμος συμφωνεί και εγκωμιάζει τον ΠΑΝ-αιρεσιάρχη Βαρθολομαίο όταν ο δεύτερος λέει «αγιότατο και μακαριότατο» τον ΑΝΤΙ-χριστο.

Είναι όλοι αυτοί που αδιαφορούν και δεν «συμμορφώνουν» τους λαλούντας το ψεύδος και την αίρεση, αλλά δια της σιωπής τους υπογράφουν την συνενοχή τους. Διότι το κείμενο που εξέδωσαν«Προς τον λαό», όπως και τις αποφάσεις της ΨΕΥΔΟ-συνόδου, έπρεπε να τους τα είχαν πετάξει στο πρόσωπο ,υψώνοντας πύρινη φωνή διαμαρτυρίας. 

ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΩ: 

Δεν μπορεί μία φατρία κυριολεκτικά, χωρίς συνοδικότητα να εμπαίζει έναν ολόκληρο Ορθόδοξο Ελληνικό λαό, αποσκοπώντας στον αποχριστιανισμό και αφανισμό του, αποκρύπτοντάς του τα βρωμερά, δαιμονικά σχέδια που ψήφισαν στην ΨΕΥΔΟ-σύνοδο και τώρα να εναγκαλίζονται τους άθεους και για να μας καθησυχάσουν προσποιούνται πως ενδιαφέρονται τάχα για τα θρησκευτικά των παιδιών μας, τη στιγμή που όλα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν τα έχουν υπογράψει πολύ καιρό πριν, οι ίδιοι.

Εκείνο που δεν κατανοείται «ακόμα» είναι το πως ευλογημένοι ρασοφόροι ανέχονται τις ΑΝΤΙ-χριστες αιρετικές πράξεις και λόγους που εκστομίζονται προσβάλλοντας και βλασφημώντας την Εκκλησία του γλυκύτατου Ιησού Χριστού μας!

Εσείς αδελφοί μου, οι έχοντες νου, διάνοια και αγαθή προαίρεση και καρφωμένο νόμο στο κέντρο της καρδιάς σας που λέγεται ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και σας ελέγχει (διότι άλλους δεν τους ελέγχει), ερευνάτε τις Γραφές βγάζοντας τα συμπεράσματά σας και πράξτε Θεάρεστα, βάσει συνειδήσεως, ώστε να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Μας το βεβαιώνει λέγοντάς μας :«Θα κριθεί ο κόσμος αυτός και θα χωρισθούν οι πιστοί από τους άπιστους».(Ιωαν.ΙΒ’31)

Ώστε να στματήσει η εξάπλωση της πλάνης προς αυτούς που «μη γνωρίζοντες» τρώγουν και πίνουν συμπροσευχόμενοι με τους αιρετικούς προδρόμους του ΑΝΤΙ-χρίστου, εχθρούς του Χριστού και της Εκκλησίας μας, «χωρίς να εξετάζουν τα πνεύματα, αν είναι από του Θεού».

Μη σας πείθουν οι ΑΝΤΙ-χριστοι ότι υπάρχουν άλλες Εκκλησίες εκτός της ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Την οποίαν αποτελούν:
Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός ως κεφαλή.

Οι Μαθητές αυτού (και οι εκάστοτε Μαθητές).

Και «όσοι πιστέψουν δια του Λόγου αυτών (των Μαθητών) εις Εμέ».(Ιωαν.ΙΖ’20)

…και η οποία Εκκλησία είναι:
Είναι ο ίδιος ο Χριστός και η Αλήθειά Του, 

το Ευαγγέλιο Του, 

η Ορθή Πίστη,

η Ορθή Δόξα.

«Αυτή είναι η Εκκλησία! Και όπου υπάρχει αυτή η Αλήθεια, η Ορθή Δόξα, εκεί είναι και η Εκκλησία του Χριστού. Όπου δεν υπάρχει αυτή η Ορθή Δόξα, η Ορθή Ομολογία και η Αλήθεια, εκεί δεν υπάρχει ούτε Εκκλησία του Χριστού».(Αγ.Μάξιμ.Ομολογ.)

«Εκκλησία, όπως είπε ο Χριστός μας, δεν είναι ούτε τα κτίρια, ούτε τα ντουβάρια, ούτε οι κληρικοί, ιερείς και αρχιερείς, ούτε τίποτε άλλο».

Μην σας ξεγελάει λοιπόν το πλήθος αλλά να κοιτάτε πού βρίσκεται η αλήθεια!! Ποιος έχει την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Κανένας άλλος δεν μετέχει της χάριτος να είναι Ορθόδοξος Χριστιανός κατ’ ουσίαν και να βρίσκεται εντός της ευλογημένης στρατευομένης Εκκλησίας Του. Αλλού με σαφήνεια μας λέει: 

«Όποιος με αγαπά θα φυλάξη τον λόγον Μου και ο πατήρ Μου θα αγαπήση αυτόν και θα έλθωμεν προς αυτόν εγώ και ο πατήρ Μου και θα κατοικήσωμεν μονίμως εις αυτόν μεταβάλλοντες την καρδίαν του εις έμψυχον και ζωντανόν ναόν μας».(Ιωαν.ΙΔ’23)

Νάτος, αγαπητοί μου ο θαυμάσιος και σπουδαίος και πρώτος ναός που πρέπει να αποκτήσουμε για να ευαρεστήσουμε τον Κύριό μας και Θεό μας και ταυτόχρονα να σωθούμε!

Επίσης,μας έχει πει: «όπου δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομά Μου (όχι επί ματαίω, βεβαίως) εκεί μεταξύ τους, είμαι και Εγώ να καθοδηγώ και να εμπνέω.» (Ματθ.ΙΗ’20)

«Ω της αφάτου φιλανθρωπίας ,ω της αφάτου συγκαταβάσεως, ω της ανεικάστου αγαθότητος!!»

Τι ωραιότερο από το να μιλάς για τον Θεό και δίπλα σου, για να μην πω –ίσως- και στα εντός σου, να έχεις τον καθοδηγούντα σε, Δημιουργό σου; Αυτό μας υποσχέθηκε και ψέματα δεν λέει.

Εννοείται ότι τα δαιμόνια φρίττουν σε πνευματικές ομιλίες, γι’αυτό και απαιτούν ΣΙΩΠΗ, δια της οποίας ευκολότερα θα ακουστεί ο αντίθετος λόγος, ο ασκούμενος και αποβλέπων στην πνευματική εξάρτηση την οδηγούσα στην προσωπολατρία εξαπατώντας τους αδύνατους στην Πίστη.

Ας μην συγχέουμε ,εν προκειμένω, την ΣΙΩΠΗ και την ΥΠΑΚΟΗ που είναι μεγάλες αρετές …αλλά για τα ωφέλημα.

Ούτε πάλι να μοιάσουμε στον Αδάμ που έκανε υπακοή εκεί που δεν έπρεπε να κάνει και δεν έκανε υπακοή εκεί που έπρεπε να κάνει!

Να γιατί ο Άγιος Ιωάννης μας προτρέπει «να εξετάζουμε τα πνεύματα (των λόγων των ομιλητών) αν είναι από του Θεού».

Άλλος Άγιος μας συμβουλεύει «να εξετάζουμε τους λόγους των δασκάλων μας ως σε καθρέπτη, και όσα είναι ξένα και νόθα να τα αποβάλλουμε, διότι πολλοί πλάνοι και ΨΕΥΔΟ-διδάσκαλοι υπάρχουν σήμερα» (Αγ.Συμεών ο νέος Θεολόγος).

Όλοι οι Άγιοι τα ίδια λένε με αυτά του Δεσπότη μας, και όλοι οι διάβολοι τα ίδια λένε, αλλά τα εντελώς αντίθετα των πρώτων και έτσι διακρίνονται τα τέκνα του Θεού από τα τέκνα του διαβόλου.


Ουαί σε όσους βάλλουν εναντίον του Δημιουργού τους και της Αγιασμένης Εκκλησίας Του «Πας ο πεσών επ’εκείνων τον Λίθον συνθλασθήσεται, εφ’ον δ’αν πέση, λικμήσει αυτόν. Όλεθρος δηλαδή και αφανισμός επιφυλάσσεται εις εκείνον, που θα πολεμήση τον Χριστόν».(Λουκ.Κ’18)

Απατούνται, όσοι νομίζουν ότι επειδή βρίσκονται μέσα στο ναό και διακονούν …σώζονται, αν συμπορεύονται έστω και εν αγνοία τους με τους αιρετικούς, καθότι η άγνοια ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.

Δεν χρειάζονται πολλές γνώσεις, αλλά καλή προαίρεση για να κατανοήσουμε τι θέλει ο Πατέρας μας από εμάς.

Αν και αυτό δεν το γνωρίζουμε τότε, ας γνωρίζουμε ότι τον «λάκκο» και για τον δεύτερο θάνατό μας ,τον σκάψαμε οι ίδιοι. Μη γένοιτο! Ας μετανοήσουμε και ο φιλεύσπλαχνος Θεός, ο ερευνών καρδίας και νεφρούς …ξέρει τρόπους να μας βοηθήσει, σώζοντάς μας.

Οι ΑΝΤΙ-χριστοι φθονούν και φρίττουν στο άκουσμα: «Και υπέρ αυτών εγώ αγιάζω εμαυτόν, ίνα και αυτοί ώσιν ηγιασμένοι ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ»(Ιωαν.ΙΖ’19)

Διαστρεβλώνουν την έννοια του Ευαγγελίου οι αντίθετοι, δεν το αποδέχονται στο σύνολο, αλλά απομονώνουν τμήματα,όπως για π.χ. το: «ίνα πάντες εν ώσι» χωρίς να συμπληρώνουν το «εν αληθεία» γιατί όντας πλανεμένοι δεν εννοούν ότι μη «εγκολπούμενοι πρωτίστως τον Λόγο της αλήθειας» (ιωαν.ΙΖ’19) ένωση δεν επιτυγχάνεται.

Ούτε εννοούν οι βλάσφημοι ότι λίγο πριν είπε: «Δεν σε παρακαλώ Πατέρα δια τον κόσμον της απιστίας και της αμαρτίας» ( Ιωαν.ΙΖ’9)

… «αλλά δι’ εκείνους, που θα πιστεύουν δια του κηρύγματός των (των Μαθητών) εις Εμέ»(Ιωαν.ΙΖ’20)

Βλέπετε ,αδελφοί μου, ότι ο Πατέρας μας θέλει να μας αγιάσει κιόλας, με την προϋπόθεση να πιστέψουμε Ορθά εις Αυτόν δια του Λόγου (των Λόγων) των Μαθητών Του, και των εκάστοτε Μαθητών Του, οι οποίοι έχοντας εμπειρίες –και όχι θεωρίες- θα μας διδάξουν την Ορθή Πίστη «διότι λαμβάνουν εξουσίες προς επιβεβαίωση της Ορθής Πίστης και διδασκαλίας τους».

Φανταστείτε ,τώρα οι βλάσφημοι-αιρετικοί τι μίσος έχουν προς τους Αγίους μας, όταν εκστομίζουν ότι: «Οι Άγιοι μας είναι θύματα του αρχεκάκου όφεως».

Δεν θέλουν οι δαίμονες οι ψυχές μας να οδηγηθούν στην Ορθή Πίστη και στον αγιασμό μέσω των Αγίων-Μαθητών του Κυρίου. 

Oύτε θα «κατέβει» η Εκκλησία σε εμάς όπως την ορέγεται ο καθένας, αλλά εμείς, αξίως,θα εισέλθουμε και θα ανήκουμε σε Αυτήν την ονομαζόμενη στρατευομένη, μόνο με τον τρόπο που μας το έχει διδάξει ο Κύριος, μας το έχουν γράψει και έμπρακτα μας το έχουν αποδείξει οι Άγιοι Θεοφόροι πατέρες μας. 

Με ποιον τρόπο;; 

Εντός του «θεραπευτηρίου», 

δια της υπομονής και της υπακοής. 

Μέσω της ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ, 

δια της «ΔΙΗΝΕΚΟΥΣ ΒΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ» 

ώστε … 

«ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ … ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ». 

Και πάλι,… χάρη θα μας δοθεί! 

Όλα αυτά αφορούν στο πρώτο στάδιο της κάθαρσης που είναι δικό μας μέλημα ,με τη βοήθεια του Θεού, πάντα. Τα άλλα δύο στάδια: η φώτιση και η θέωση δεν είναι δικό μας μέλημα, είναι καθαρά δώρα Θεού που τα δίνει όπου και αν κρίνει Αυτός και αναλόγως. Έτσι λένε με άπειρη ταπείνωση οι Άγιοι Θεοφόροι Πατέρες μας που μιλάνε εμπειρικά και όχι θεωρητικά. 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ…. ΥΠΑΚΟΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΩΦΕΛΙΜΑ! 

Ούτε να σας πείσουν οι ΑΝΤΙ-χριστοι πως σήμερα δεν υπάρχουν αιρετικοί αλλά μόνο σχισματικοί και ομολογίες. 

Σήμερα οι αιρετικοί επληθύνθησαν πέφτοντας πιο κάτω από την ιδιότητα που μας λένε οι Άγιοί μας, ότι δηλαδή είναι ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ και ΟΡΓΑΝΑ του ΑΝΤΙ-χρίστου, έγιναν συγχρόνως και σύμβουλοί του. 

Αλλιώς δεν δικαιολογείται η βλασφημία ότι «Η Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού μας είναι ΜΙΑ ανάμεσα στις 348 «εκκλησίες», μέλη του Π.Σ.Ε., οι οποίες διευθύνονται από το ΆΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ». 

Τι σχέση έχει το Άγιο Πνεύμα με το Π.Σ.Ε. των ΑΝΤΙ-χρίστων, γενικός γραμματέας των οποίων είναι από το 2010, ο Όλαβ Φίξε Τβάιτ της Λουθηρανικής αιρέσεως της Νορβηγίας; 

Ούτε δικαιολογείται η νέα βλασφημία που πρόσθεσαν στον μακροσκελή κατάλογο των βλασφημιών τους ότι είναι : «αγιότατος και μακαριότατος ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΆΠΑΣ και πολλά τα έτη αυτού». 

Καθιστώντας μάλιστα ψεύστη τον Προφήτη και Άγιο Πατρο-Κοσμά ο οποίος αποκάλεσε ΑΝΤΙ-χριστο, και αιτία όλων των κακών τον Πάπα, τον δολοφόνο των ψυχών και των σωμάτων, τον δημιουργό όλων των αιρέσεων. 

Αυτού και των οργάνων του τα έτη είναι ολίγα και οδυνηρά και τώρα και …μετά.

Ακούστε τον Δεσπότη της Οικουμένης πως μας το βεβαιώνει «Εάν μη τις μείνη εν εμοί, εβλήθη έξω ως το κλήμα και εξηράνθη, και συνάγουσιν αυτά και εις το πυρ βάλλουσι, και καίεται».(Ιωαν.ΙΕ’6)

Ξεκάθαρα μας λέει ο Δημιουργός του σύμπαντος ότι αν φύγουμε (απομακρυνθούμε) από Αυτόν, θα ξεραθούμε πνευματικά σαν τα κλήματα, και μη φέροντας (παράγοντας) καρπούς πνευματικούς θα συναχθούμε υπό των αγγέλων και θα ριφθούμε στο πυρ για να κατακαούμε, σε χρόνο που Αυτός θα ορίσει. Από έρευνα έχει φανεί ότι εκκλησιάζεται το 3% των Ελλήνων, είναι μεγάλη ντροπή. Από το 3% λογαριάστε πόσοι πηγαίνουν στην Εκκλησία του Χριστού για τον Χριστό. Η ανομία δε, επληθύνθει και η αποστασία μας –κλήρου και λαού-έχει ως αποτέλεσμα να μας παραχωρηθούν τέτοιοι «πνευματικοί» και πολιτικοί «ηγέτες». 

Αυτοί μας αξίζουν!! Είναι σκληρός ο λόγος αλλά πέρα για πέρα αληθινός. 

«Εμείς» τους αναδείξαμε καθ’ υπόδειξη των εντεταλμένων προδοτών και «εμείς» πάλι τους ανεχόμαστε!

Τώρα θα φανεί περίτρανα σε ποια «παράταξη» ανήκει ο καθένας μας και σε ποιον Πατέρα υπακούει. Τώρα που διανύουμε το τέλος του 8ου αιώνα, οι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ θα κατανοήσουν τις Προφητείες, που αναφέρουν πως «οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων» (Προφ.57η ΠατροΚοσμά), που για να επικρατήσουν μοιράζουν αργύρια τα οποία λαμβάνουν οι λησμονούντες την συνέχεια του γεγονότος.

Πολλές φορές η πτώση δρα ευεργετικά, βάζοντας στη συνέχεια το καλό πείσμα επαναφοράς δια της μετανοίας, τον λεγόμενο «Θείο ζήλο», έστω και τώρα ας αποδείξουμε ότι δεν έχουμε ξεχάσει τον ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ και την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και ας φανούμε ευγνώμονες του Κυρίου που κατέστησε ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ Φ Ω Σ ΚΑΙ ΤΟ Κ Ε Ν Τ Ρ Ο ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! 

Αυτά είθε να γίνουν σύντομα ,πριν την επέμβασή Του.

Φρίττουν οι ΑΝΤΙ-χριστοι αιρετικοί στο άκουσμα της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ και ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ που είναι η μητέρα όλων των γλωσσών.

Αυτά όμως ΔΕΝ θα παραδοθούν, γιατί έτσι θέλει ο Δημιουργός του Σύμπαντος και το είπε: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου».(Ιωαν.ΙΒ’23)

Και αλλού είπε: «Θα αφαιρεθή από σας η Βασιλεία και η ιδιαιτέρα προστασία του Θεού και θα δοθεί εις Έθνος ,το οποίο θα παράγη τα αγαθά έργα, που είναι οι καρποί της Βασιλείας Αυτής.»( Ματθ.ΚΑ’43)

Σκεφτείτε ποια είναι η Βασιλεία και η ιδιαίτερη Προστασία ,και ποιο Ορθόδοξο Έθνος στις πέντε ηπείρους παράγει αγαθά έργα!

Αυτό το Έθνος μισούν και θέλουν να το αφανίσουν οι ΑΝΤΙ-χριστοι αιρετικοί. Το κύκλωσαν από Βορρά,Νότο,Ανατολή και Δύση.

7.«Και όταν τελεσθή τα χίλια έτη, λυθήσεται ο σατανάς εκ της φυλακής αυτού». 

8. «Και θα βγη δια να πλανήση τα έθνη, που εν τω μεταξύ εχαλαρώθησαν εις την Χριστιανικήν ζωήν και ευρίσκονται εις τας τέσσερας γωνίας της γης, απομακρυσμένα από τους εις το κέντρον αυτής (της γης) μαζεμένους ζηλωτάς και αφωσιωμένους πιστούς».
9. «Και περιεκύκλωσαν το στράτευμα των Αγίων και την αγαπημένην πόλιν, την στρατευομένην Εκκλησίαν δηλαδή.Και κατέβη φωτιά από τον ουρανόν και τους κατέφαγε». 

10. «Και ο διάβολος ο πλανών αυτούς εβλήθη εις την λίμνην του πυρός και του Θείου ,όπου και το θηρίον και ο ψευδοπροφήτης,και βασανισθήσονται ημέρας και νυκτός εις τους αιώνας των αιώνων».(Αποκ.Κ’7-8-9-10)

Ας ευγνωμονούμε λοιπόν, ακατάπαυστα τον Κύριό μας για την Προστασία που μας παρέχει, και ας ευχαριστούμε για τους «ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ» που μας αξιώνει, αλλά ταυτόχρονα ας μην νυστάξουμε στην κάθαρση της φατρίας που αμαυρώνει το ΚΕΝΤΡΟ του κόσμου και βλασφημεί τον Κύριον.

Αδελφοί μου, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ,ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ,ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ και ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

Ει ο Θεός μεθ’ημών, ουδείς καθ’ ημών!

Με εν χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον

Γεώργιος Φλώρος