.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Τ ε λ ε ι ώ ν ο υ ν τά εμβόλια τον Οκτώβριο ; ; ; Η Ε.Ε. ενέκρινε 5 θεραπείες γιά 'covid19', που θά διακινούνται από μέσα Οκτωβρίου σέ ΟΛΑ τά νοσοκομεία κρατών μελών…Οπότε Τ Ε Λ Ο Σ τά εμβόλια που ήταν μια ”λύση ανάγκης”...


Τα καλά νέα συνεχίζουν να φτάνουν μέσω του Dr. Dominique Rueff, Γενικoύ Ιατρού, με DU στην ογκολογία, Πρόεδρος του ADNO: 
Όλα τα εμβόλια δεν θα δικαιολογούνται πλέον από τις 20/10/2021: οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν. 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε (βλέπε: Google) 5 θεραπείες που θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα νοσοκομεία των κρατών μελών για τη θεραπεία του Covid. 

Αυτές οι θεραπείες εγκρίνονται με διάταγμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) και θα είναι σε λειτουργία από 1/10, επομένως θα διανέμονται σιγά -σιγά γύρω στις 20/10. 

Τα εμβόλια εγκρίθηκαν με “προσωρινό πειραματικό τρόπο”. 

Ωστόσο, δεδομένου ότι με διάταγμα, θα υπάρχει υποχρέωση συνταγογράφησης αυτών των 5 νέων φαρμάκων, η χρήση του εμβολίου θα λήξει. 

Έτσι, καταλαβαίνουμε γιατί όλα τα κράτη είπαν “μεταξύ Σεπτεμβρίου είναι απαραίτητο ότι …”. 

Ήξεραν ήδη τα πάντα. 

Κρατάτε γερά. 

Μην αποδέχεστε κανένα εκβιασμό. 

Κάνετε υπομονή. 

Τώρα που η ιβερμεκτίνη εγκρίθηκε ξανά, δεν υπάρχει ανάγκη για εμβόλιο. 

Εξαιρετικά νέα. 

Το 'Institut Pasteur' αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης. 

Μια μεμονωμένη πρόσληψη θα μπορούσε σε μερικούς ανθρώπους να εξαλείψει όλο το γενετικό υλικό του SARS covid-19.

Η ιβερμεκτίνη αναγνωρίζεται πλέον επιστημονικά ως αποτελεσματικό φάρμακο, στην προφύλαξη (en prophylaxie) και τη θεραπεία του Covid-19 από ερευνητές του Ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία. 

Τα αποτελέσματα των μελετών τους δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό EMBO Molecular Medicine στις 12 Ιουλίου 2021, οπότε είναι πρόσφατο. 

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων άλλων ερευνών που δημοσιεύτηκαν στο American Journal of Therapeutics καλεί έντονα, με αποδεικτικά στοιχεία, στην παράκαμψη οδηγιών των οργανισμών υγείας και να συμπεριλάβουν την Ιβερμεκτίνη ως πρότυπο θεραπείας. 

Η κυβέρνηση Μακρόν το γνώριζε και η δική μας για να μην τους μείνουν αδιάθετα τα εμβόλια και να γίνει η αρπαχτή από τις εταίρες, εντέτειναν τους εκβιασμούς κι επέβαλαν υποχρωτικότητα.....

Το ότι κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα το προανήγγειλαν και οι Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό του Βελγίου να λέει κάθετο ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και να καγχάζει ότι είναι τριτοκοσμική επιλογή.

Eίμαστε στό μεταίχμιο της Νίκης στό γλυκοχάραμα…