.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

«Δεν είναι κάτι καινούριο»!!! Επιστήμονας ρίχνει «ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ» για τα εμβόλια! Έτσι ξεχωρίζουν οι εμβολιασμένοι!


Γιά ἀκόμη μία φορά ἀφιερωμένο
σέ ὅσους μᾶς εἶχαν περιγελάσει 
γιά τό ἄρθρο μας:

στό ὁποῖο μέχρι τώρα προσθέτουμε ξανά καί ξανά νέα updates πού κάθε φορά ἐνισχύουν τίς ἀρχικές μας ὑποψίες καί πού δυστυχῶς πλέον τίς μετατρέπουν ἀπό ὑποψίες σέ ἐνδείξεις καί ἀποδείξεις! 



Κρίνεται άμεσα αναγκαίο να ξεκινήσουν επιστημονικές συζητήσεις σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο, καθώς ο κόσμος οφείλει να γνωρίζει που βρίσκεται η αλήθεια... 

Ο Στέφανο Μοντανάρι είναι διευθυντής του νανοδιαγνωστικού εργαστηρίου της Μοντέρνα.

Είναι φαρμακολόγος, καθηγητής νανοπαθολογίας και από το 1972, δραστηριοποιείται στην εφεύρεση, σχεδιασμό ή βελτίωση συσκευών για χειρουργική και ιατρική πρακτική, ιδιαίτερα στην καρδιαγγειακή χειρουργική και καρδιολογία. Έχει εφεύρει πολλές συσκευές όπως η προσθετική καρδιακή βαλβίδα πολυουρεθάνης, μια συσκευή υπεζωκοτικής αποστράγγισης και μια σακούλα ούρων με μια συσκευή για την πρόληψη μόλυνσης της ουροδόχου κύστης. Από το 2005, ο Δρ Montanari είναι επιστημονικός σύμβουλος στο Osservatorio Militare Italiano.

Εξυπακούεται πως έχε χαρακτηριστεί HOAX για παλαιότερες δηλώσεις του, από τους γνωστούς αγνώστους.

Στο παρακάτω βίντεο ρίχνει βόμβες σε σχέση με το πώς ξεχωρίζουν οι εμβολιασμένοι.

Παρατίθενται δημοσιογραφικά όσα δήλωσε (και βίντεο):

«Ένας μαγνήτης κολλάει εκεί που υπάρχει κάτι που μαγνητίζει και αυτό το γνωρίζουμε όλοι.

Υπάρχουν πρωτεΐνες που μαγνητίζονται, πρωτεϊνες κατασκευασμένες σε εργαστήριο που μαγνητίζονται και ως εκ τούτου θα μπορούσαμε να τις εισάγουμε στο φάρμακο, μπορούμε να τις βάλουμε μέσα και φυσικά δεν μπορούμε να τις δούμε με γυμνό μάτι παρά μόνο με τη χρήση ενός ηλεκτρονικού μικροσκόπιου.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Ποιός μας αναγκάζει να τα βάλουμε αυτά τα συστατικά μέσα;

Υπάρχουν τρεις λόγοι:

Πρώτον: Αν βάλω αυτές τις ουσίες μέσα στο φάρμακο, μπορώ να εντοπίσω την παρουσία τους εκεί μέσα με έναν εξαιρετικά απλό τρόπο: Έχω έναν ανιχνευτή που μπορεί επίσης να είναι μια εφαρμογή ενός κινητού τηλεφώνου, σε πλησιάζω, και αμέσως γνωρίζω ότι είσαι εμβολιασμένος ή όχι (μπορεί να μην το έχεις κάνει πραγματικά, να έχεις πληρώσει ή να έχεις κάνει Placebo).

Δεύτερον: Εγώ με αυτές τις ουσίες που έβαλα μέσα σου σε έχω μεταμορφώσει σε μία κεραία και λαμβάνεις τα σήματά μου, όπως και εσύ στέλνεις πίσω σε εμένα. Πλησιάζοντάς σε, με μία απλή συσκευή. Μπορώ να συλλέξω ένα σωρό πληροφορίες για τον οργανισμό σου. 
Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο αμερικανικός στρατός με έναν τρόπο ελαφρώς πιο εξελιγμένο τεχνολογικά, το έχει εφαρμόσει. 
Οι Αμερικανοί στρατιώτες, κατά την διάρκεια επικίνδυνων αποστολών έχουν μέσα τους την κεραία, οπότε εγώ μπορώ να δω, τι φάρμακα έχει πάρει ο στρατιώτης, βλέπω την υγεία σου, αλλά…

Τρίτον και σημαντικότερο: Μπορώ να σε μετατρέψω σε δέκτη, έτσι σου στέλνω μηνύματα που θέλω και σε βάζω να κάνεις αυτό που θέλω».

Δείτε το συγκλονιστικό αυτό βίντεο:

Πηγή:
https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/den-einai-kati-kainoyrio-epistimon/