.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Πολύ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΕΜΕΤΙΚΟ! - Σημεία των καιρών: Ένα άγαλμα ενός .....θηλάζοντος άνδρα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) εγκαινιάσθηκε στό 'φουαγιέ' του Μουσείου Φύλου, στήν πόλη Aarhus της Δανίας!....


ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ;
ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ
ΑΥΤΑ;
ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ
ΨΥΧΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ;

Ένα άγαλμα ενός ....θηλάζοντος άνδρα, που εγκαινιάστηκε στο 'φουαγιέ' του Μουσείου Φύλου στην πόλη Aarhus της Δανίας, έχει προκαλέσει συζήτηση μεταξύ του δανικού κοινού.

Το άγαλμα ύψους 3,5 μέτρων δείχνει έναν γυμνό άνδρα (;) με μακριά μαλλιά και γενειάδα.

Το ρεπορτάζ από το SputnikNews :

Το άγαλμα ύψους 3,5 μέτρων "Agape", η ελληνική λέξη για την υψηλότερη μορφή αγάπης, απεικονίζει έναν γυμνό άνδρα που έχει κλασσικά ανδρικά χαρακτηριστικά όπως ευρείς ώμους, στενούς γοφούς, πέος και γενειάδα, αλλά έχει επίσης γυναικείο στήθος και βρίσκεται στη διαδικασία θηλασμού ενός μωρού.

Το άγαλμα ύψους 3,5 μέτρων δείχνει έναν γυμνό άνδρα με μακριά μαλλιά και γενειάδα. Εκτός από τα κλασσικά φυσικά ανδρικά χαρακτηριστικά όπως οι φαρδιοί ώμοι, οι στενοί γοφοί και το πέος, το γλυπτό είναι επίσης εξοπλισμένο με ....γυναικεία στήθη.

Ονομάστηκε "Agape", η ελληνική λέξη για την υψηλότερη μορφή αγάπης (σε αντίθεση με τον "έρωτα", την ερωτική αγάπη, την "φιλία", ή την αδελφική αγάπη), το άγαλμα σχεδιάστηκε χρησιμοποιώντας 3D σαρώσεις του σώματος του καλλιτέχνη και της φίλης του.

Ο στόχος του αγάλματος, σύμφωνα με τον καλλιτέχνη Aske Jonatan Kreilgaard, είναι να «αμφισβητήσει τι πρέπει να είναι και να είναι σε θέση να κάνει ο άνθρωπος».

Σύμφωνα με τον Kreilgaard, το γλυπτό δεν έχει φτιαχτεί με γνώμονα την πρόκληση. Ωστόσο, χαιρετίζει τη συζήτηση που ακολούθησε.

«Χαίρομαι που αρχίζει η συζήτηση για αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι είναι συναρπαστικό να βλέπουμε τι δημιουργεί τα συναισθήματα και δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμφωνήσουμε», δήλωσε ο Aske Jonatan Kreilgaard στο TV2 (https://underholdning.tv2.dk/2022-02-01-kontroversiel-statue-af-ammende-mand-indviet).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ KØN – GENDER MUSEUM DENMARK (https://konmuseum.dk/english/about-kon-gender-museum-denmark/)

Διότι όπως και οι ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του Ανθρώπου.—Ματθαίος 24:37 (Τhe Concordant Literal New Testament)

Ο Θεός είδε ότι το κακό της ανθρωπότητας πολλαπλασιαζόταν στη Γη, και κάθε μορφή των επινοήσεων της καρδιάς της ήταν σίγουρα κακή όλη την ημέρα. - Γένεση 6:5 (Τhe Concordant Version of the Old Testament)

Οι εκθέσεις τέχνης, που διοργανώνονται από 'ελίτ' οργανώσεις, αποκαλύπτουν πόσο βαθιά νοσηροί και διαταραγμένοι είναι πραγματικά αυτοί οι ...άνθρωποι (;;;). Εδώ είναι πίνακες που εκτέθηκαν μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ