.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Καμπούλ ; Λαχώρη; Ισλαμαμπάντ; Βαγδάτη; ; ΠΟΥ ; / ΒΙΝΤΕΟ


Το βίντεο δεν έχει γυριστεί στην ...Καμπούλ, αλλά στο μετρό της Αθήνας! 

Στο βίντεο φαίνονται δεκάδες αλλοδαποί μουσουλμάνοι να δηλώνουν την παρουσία τους… ψέλνοντας, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων εναπομεινάντων Ελλήνων πολιτών.

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι φωνάζουν όλοι μαζί εν ρυθμώ, επιχειρώντας να δημιουργήσουν την εικόνα ότι η πόλη τους ανήκει και μάλιστα στα μέσα της τουριστικής περιόδου.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία χώρα όπου οι γηγενείς πολίτες έχουν σταματήσει να γεννούν και να κάνουν οικογένειες.
Η ομιλία του Νασράλα δεν αφορούσε μόνο την Κύπρο αλλά όλη τη Μεσόγειο και όλον τον κόσμο! 

Μια διπλωματική εκστρατεία πριν την μετωπική σύγκρουση!