.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 28 χρόνια ΠΡΙΝ ! ΄Έκδοση 1993, από τόν Dr. John Coleman: Τουλάχιστον 4.000.000.000 .... «ά χ ρ η σ τ ο ι ΦΑΓΑΔΕΣ» (!!!!!!!!) θά ΠΡΕΠΕΙ (!) νά ε ξ α λ ε ι φ θ ο ύ ν μέχρι το 2050 ! ! !


Μετάφραση: Πολύδωρος

Από το βιβλίο: ‘The Conspirator’s Hierarchy: The Story of Committee of 300‘ (‘Η Ιεραρχία των Συνωμοτών- Η ιστορία της Επιτροπής των 300’)του Dr. John Coleman (πρώην αναλυτή πληροφοριών της MI-6), που δημοσιεύτηκε το 1993:

Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια «άχρηστοι φαγάδες» θα εξαλειφθούν μέχρι το έτος 2050 μέσω περιορισμένων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών θανατηφόρων ασθενειών ταχείας δράσης και πείνας. 


Η ενέργεια, η τροφή και το νερό θα διατηρηθούν σε επίπεδα διαβίωσης για τη μη 'ελίτ', ξεκινώντας από τους λευκούς πληθυσμούς της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και στη συνέχεια θα εξαπλωθούν σε άλλες φυλές.


Ο πληθυσμός του Καναδά, της Δυτικής Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών θα αποδεκατιστεί ταχύτερα απ’ ό,τι στις άλλες ηπείρους, μέχρι ο παγκόσμιος πληθυσμός να φτάσει σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο 1 δισεκατομμυρίου, εκ των οποίων τα 500 εκατομμύρια θα αποτελούνται από την κινεζική και την ιαπωνική φυλή, που επιλέγονται επειδή είναι άνθρωποι που έχουν υποταχθεί επί αιώνες και που έχουν συνηθίσει να υπακούουν στην εξουσία χωρίς αμφισβήτηση».


Για τους ανθρώπους που κατέχουν και διοικούν τον πλανήτη, η ανθρωπότητα έχει γίνει ένα νεκρό βάρος εκτός από υπηρέτες και σκλάβους του σεξ. 

Παρακάτω, ο πληροφοριοδότης της MI-6, John Coleman, περιγράφει το τελικό παιχνίδι του Covid: Μια επιστροφή στη φεουδαρχία, όπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα υπηρετούν τους υπερπλούσιους.

«Οι μάζες που δεν ανήκουν στην 'ελίτ' θα υποβιβαστούν στο επίπεδο και τη συμπεριφορά ελεγχόμενων ζώων χωρίς δική τους βούληση και εύκολα ρυθμιζόμενων και ελεγχόμενων.

Ο γάμος θα τεθεί εκτός νόμου και δεν θα υπάρχει οικογενειακή ζωή όπως την ξέρουμε.

Τα παιδιά θα απομακρύνονται από τους γονείς τους σε νεαρή ηλικία και θα ανατρέφονται από κηδεμόνες ως κρατική ιδιοκτησία».
Μία πανδημία με ελάχιστο ποσοστό θανάτων, δεν είναι πανδημία

Οι άνθρωποι που στήνονται στην ουρά για να εμβολιαστούν είναι σαν τα lemmings που πέφτουν σε ένα φαράγγι. Δεν βλέπουμε σχεδόν κανέναν να φτερνίζεται πια, αλλά υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι πρόκειται για πανδημία; 

Είμαστε επιβάτες στον Τιτανικό, πίνουμε, χορεύουμε και συνουσιάζουμε ενώ το πλοίο βυθίζεται.

Ο Dr. Coleman εξήγησε περαιτέρω:

«[Ο στόχος είναι] μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και ένα ενιαίο νομισματικό σύστημα υπό μόνιμους μη εκλεγμένους κληρονομικούς ολιγαρχικούς που αυτο-επιλέγονται μεταξύ των αριθμών τους με τη μορφή ενός φεουδαρχικού συστήματος όπως ήταν στον Μεσαίωνα.

Σε αυτή τη Μία Παγκόσμια οντότητα, ο πληθυσμός θα περιοριστεί με περιορισμούς στον αριθμό των παιδιών ανά οικογένεια, ασθένειες, πολέμους, λιμούς, μέχρις ότου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι που είναι χρήσιμοι για την άρχουσα τάξη, σε περιοχές που θα είναι αυστηρά και σαφώς καθορισμένες, παραμείνουν ως ο συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός.

Δεν θα υπάρχει μεσαία τάξη, μόνο άρχοντες και υπηρέτες. 

Όλοι οι νόμοι θα είναι ομοιόμορφοι κάτω από ένα νομικό σύστημα παγκόσμιων δικαστηρίων που θα εφαρμόζουν τον ίδιο ενιαίο κώδικα νόμων, υποστηριζόμενοι από μια αστυνομική δύναμη της Μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και έναν Ενιαίο Παγκόσμιο Ενιαίο Στρατό για την επιβολή των νόμων σε όλες τις πρώην χώρες, όπου δεν θα υπάρχουν εθνικά σύνορα.»

Το βιβλίο «Η ιεραρχία των συνωμοτών: Η ιστορία της Επιτροπής των 300» είναι διαθέσιμο για αγορά στο Blackwell’s.

Αναφορά: Groups.Google.com

Αρχική πηγή άρθρου: humans are free

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph