.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

LA QUINTA COLUMNA: “ΜΙΚΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, MICRO-ROUTER ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ PFIZER ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ”! Βίντεο-Φωτό


Ὄχι, λοιπόν, Σεβαστοί μας Ἀρχιερεῖς καί Πατέρες,
εἶναι συμπτώσεις τά τρυπήματα στό χέρι για μπόλι καί οἱ σαρώσεις προσώπου
(βλέπε: 
ὅπως καί οἱ ἰχνηλατήσεις ἀπόλυτης παρακολούθησης
μέ bluetooth
(βλέπε:
καί ἡ ψηφιακή ἠλεκτρονική σκλαβιά
σέ συνδυασμό μέ ὑποχρεωτικές 
ἠλεκτρονικές καταγραφές κι ἐπιδείξεις 
πιστοποιητικῶν μπολιῶν, νόσησης, ραντ τέστ καί QR κωδικούς 
(βλέπε: 
Καί:
καί οἱ τιμωρίες-περιορισμοί-ἀπαγορεύσεις
ἀγορᾶς καί πώλησης 
(βλέπε αποκάλυψη) καί οἱ ἀναστολές γιά νά μήν ἔχει νά φάει ὁ ἀμπόλιαστος
καί οἱ Νόμοι ἁρπαγῆς σέ κέντρα ἀπομόνωσης
καί οἱ προσπάθειες νά δημιουργήσουν παγκόσμια κρίση καί νά τρέξουν γρήγορα 
μία Παγκόσμια Κυβέρνηση Ὑγείας  τήν ὁποία ζήτησε πρόσφατα κι ὁ ἀφορισμένος Πρωθυπουργός Μητσοτάκης
καί τόσα ἄλλα ζοφερά καί συναφῆ!
Δέν εἶναι πρόβα τζενεράλε γιά μαρκάρισμα ἀντιχρίστου...
βλέπε: 
Καί:
Καί:
Καί:
Καί:
Καί:

Καί πρίν προλάβετε νά πεῖτε ὅτι δέν ἦλθε ὁ Ἀντίχριστος
καί δέν ὑπάρχει πρόβλημα κι αὐτό πού συμβαίνει
δέν εἶναι τό χάραγμα,
ἀπαντᾶμε πώς 
ὅλοι ἐμεῖς θά κριθοῦμε γιά τούτη τήν πρόβα,
ὅπως κρίθηκαν καί οἱ χριστιανοί
γιά τίς τυρρανίες τῶν ἐκάστοτε ἀντιχρίστων
τῶν ἐποχῶν τους
π.χ. σέ εἰδωλολατρικά καθεστῶτα ἄν ἔθυαν στά εἴδωλα,
ἐπί εἰκονομαχίας ἄν ἔπαυαν νά προσκυνοῦν τίς εἰκόνες
κ.λ.π.:!
Ξεχνᾶτε ὅτι θά κριθοῦμε γι' αὐτά πού κάνουμε 
ἤ δέν κάνουμε 
στούς ἀντιχρίστους τῆς δικῆς μας ἐποχῆς!
Ἀκόμη χειρότερα, μήπως εἴμαστε κι ἐμεῖς τέτοιοι;... 

Α Ιω. 2,18 Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν.

Α Ιω. 2,18 Παιδιά μου, τελευταία και κρίσιμος είναι η σημερινή εποχή. Και καθώς έχετε ακούσει από την διδασκαλίαν των Αποστόλων, ότι ο αντίχριστος έρχεται· και τώρα πολλοί αντίχριστοι, πλανεμένοι και αιρετικοί, όργανα του αντιχρίστου έχουν έλθει. Από αυτό, λοιπόν, μανθάνομεν, ότι είναι κρίσιμος η εποχή μας. 

Α Ιω. 2,19 ἐξ ἡμῶν ἐξῆλθον, ἀλλ᾿ οὐκ ἦσαν ἐξ ἡμῶν· εἰ γὰρ ἦσαν ἐξ ἡμῶν, μεμενήκεισαν ἂν μεθ᾿ ἡμῶν· ἀλλ᾿ ἵνα φανερωθῶσιν ὅτι οὐκ εἰσὶ πάντες ἐξ ἡμῶν. Α Ιω. 2,19 Αυτοί δε οι αντίχριστοι από ημάς τους Χριστιανούς εβγήκαν και απεμακρύνθησαν από την Εκκλησίαν. Αλλά δεν ήσαν πράγματι από ημάς, δεν υπήρξαν ποτέ γνήσιοι και άδολοι Χριστιανοί, διότι εάν ήσαν από ημάς, αληθινά πιστοί στον Χριστόν, θα είχαν μείνει μαζή μας. Κιβδηλοι όμως καθώς ήσαν, εξέκοψαν και απεμακρύνθησαν από την Εκκλησίαν του Χριστού, δια να φανερωθούν ότι δεν ήσαν όλοι τους από ημάς. 


Η "La Quinta Columna" εξέδωσε ένα νέο ανακοινωθέν ιδιαίτερης σημασίας. Αυτή τη φορά, καταγγέλλοντας την παρουσία μικροτεχνολογίας σε ένα φιαλίδιο της Pfizer. 

Η παρατήρηση των αντικειμένων που εντοπίστηκαν σε αυτό το φιαλίδιο έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα με οπτικό μικροσκόπιο σε όλα τα πιο πρόσφατα προγράμματα της ισπανικής ομάδας.

Ο βιοστατιστικολόγος Ricardo Delgado Martín ζήτησε από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επικοινωνήσουν μαζί του για να καταθέσουν ενώπιον νομικού οργάνου σχετικά με το περιεχόμενο του εμβολίου.

Η Nioland σας μεταφέρει σε αυτό το άρθρο και στο video (σ.σ.: παρατίθεται στό τέλος τοῦ ἄρθρου) τα λόγια του ιδρυτή της “La Quinta Columna” στα ελληνικά.

Σημείωση: Συνιστάται να ακούσετε το βίντεο σε χαμηλή ένταση, καθώς ο κ. Delgado μιλάει αρκετά δυνατά σε μεγάλο μέρος του.

[Ricardo Delgado]: Γεια σας. Πολύ καλησπέρα σε όλους. Πρώτα απ' όλα, ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Ωστόσο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές ανατριχιαστικές εικόνες. 

Θυμηθείτε καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάναμε ακόμη και μια ζωντανή μετάδοση με το τι υπάρχει μέσα στο εμβόλιο της Pfizer, και είπαμε ότι υπάρχει γραφένιο και κάποιες, θα λέγαμε τεχνητές δομές. Αλλά τώρα θέλω να δείτε τι έχουμε στην οθόνη. Ακριβώς αυτό που φαίνεται κάτω από το μικροσκόπιο, και αυτό, λογικά, με έχει ανατριχιάσει. 

Πρέπει να το καταγγείλουμε αυτό μαζικά. Όλοι πρέπει να βγουν αμέσως στους δρόμους και να αποκαλύψουν αυτό που έχει εμβολιαστεί όλος ο παγκόσμιος πληθυσμός. Όλοι οι γείτονές σας, όλοι οι συγγενείς σας έχουν εμβολιαστεί με αυτό που θα δείτε τώρα. Κύκλωμα, μικροτεχνολογίας μέσα στο σώμα. Θα μοιραστώ μαζί σας, στην οθόνη, αυτό που βρίσκεται στη βάση του αντικειμένου. 

Αυτό είναι ένα από τα σταγονίδια που αποξηράθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Όταν η υδρογέλη στέγνωσε, σχημάτισε αυτές τις εικόνες που θα μοιραστούμε. Όπως θα δούμε, αυτή τη στιγμή. Ας δούμε αν είναι δυνατόν. Λοιπόν. Νομίζω ότι βλέπετε αυτό που βλέπω εγώ στην οθόνη, σωστά; Ας μεγεθύνουμε για να το δείτε. Μια στιγμή, παρακαλώ. Αυτό είναι. Κοιτάξτε το αντικείμενο που βρήκαμε στο εμβόλιο της Pfizer. 


Όπως μπορείτε να δείτε... Θα το μετακινήσω. Προς τα κάτω. Τώρα προς τα πάνω. 
Υπάρχουν τέσσερις περίεργες γωνίες. Τέσσερα απόλυτα τετράγωνα- γωνιακά σχήματα και κυκλώματα στο εσωτερικό του. Αυτά είναι ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Αυτό σχηματίστηκε στη βάση. Εδώ είναι αυτό που φαίνεται να είναι κεραμικοί πυκνωτές ή κάποιο άλλο είδος ηλεκτρονικού εξαρτήματος ή κυκλώματος. Όπως είπα, αυτό είναι μέρος του περιεχομένου του εμβολίου της Pfizer. Εδώ είναι μια άλλη τέλεια τεχνητή γωνία. Ας ρυθμίσουμε λίγο την εικόνα. Εδώ και εδώ επίσης. Αυτή είναι μικροτεχνολογία. Αυτό είναι πιθανώς ένας μικρο-δρομολογητής [micro-router]. 


Αυτό είναι, πιθανότατα, ο λόγος... ή αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να δημιουργούν διευθύνσεις MAC. Με άλλα λόγια, η μικροτεχνολογία εισάγεται στα μέλη της οικογένειάς μας, σε ανθρώπους που έχουν εξαπατηθεί εντελώς. Πώς γίνεται αυτό να μην προκαλέσει θρόμβους; Πώς αυτό δεν πρόκειται να προκαλέσει κάθε είδους καρδιαγγειακές παθήσεις και καρδιακές προσβολές; Πώς αυτό δεν πρόκειται να προκαλέσει αρρυθμίες; Εκλιπαρώ ολόκληρη την ιατρική κοινότητα να τερματίσει αμέσως αυτή τη συγκαλυμμένη γενοκτονία. 

Αυτό είναι το περιεχόμενο του εμβολίου της Pfizer. Αυτό είναι ορατό μετά από τέσσερις ή πέντε ημέρες αναμονής για να εξατμιστεί το νερό στο δείγμα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο ακόμα σε αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν άλλη μια ένεση, ειδικά στα παιδιά μας. Αυτό είναι το περιεχόμενο του φιαλιδίου. Και αυτό είναι που πρέπει να καταγγελθεί. Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το βίντεο σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μοιραστείτε αυτό το βίντεο σε όλα τα κοινωνικά σας δίκτυα και πηγαίνετε με αυτές τις εικόνες κατευθείαν στο αρμόδιο δικαστήριο για να καταθέσετε μήνυση. Επειδή εγώ, ο κ. Ricardo Delgado Martín, D.N.I: 79.202.099N (με το "N" για Ναβάρα), θα πάω να καταθέσω. Και θα πάρω το δείγμα μαζί μου. 

Θα αλλάξω τη μεγέθυνση. Ας το δούμε σε μεγαλύτερο μέγεθος. 


Λοιπόν, σε περίπτωση που υπήρχαν αμφιβολίες. Σε περίπτωση που είχατε αμφιβολίες... Αυτό είναι... Αυτό δεν είναι έγκλημα, αλλά πολύ χειρότερο. Είναι ο πιο πλήρης εξευτελισμός και διαστροφή που έχει γίνει ποτέ σε ανθρώπινα πλάσματα. Ποτέ! Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία εδώ. Καμία αμφιβολία. Αυτό είναι ένα τεχνητό γέννημα. Τώρα ας έρθουν όλοι οι γα@#@%νοι ελεγχόμενοι «δοσίλογοι» να μου πουν τι είναι αυτό. Αυτή η ομάδα "διχαστὠν" που δεν βλέπει τίποτα κάτω από ένα γαμ@-@νο μικροσκόπιο... Οι γωνίες είναι απόλυτα τετράγωνες. Αυτό είναι μικροτεχνολογία. Υπάρχει τουλάχιστον μια μεγέθυνση της τάξης των 1.200 αυτή τη στιγμή. Και μπορείτε να το δείτε καθαρά. Έτσι, αυτό έχει μέγεθος μερικών δεκάδων μικρομέτρων (microns). Και αυτό είναι που έχει εισαχθεί... Αυτό που έχει εισαχθεί στο σώμα όλων μας. Αυτό είναι αυτό που έχει εισαχθεί στο σώμα όλων μας. Ω, Θεέ μου! Χριστέ μου! 


Είτε θα σταματήσουμε αυτούς τους γενοκτόνους ανθρώπους αμέσως τώρα και θα τους βάλουμε κατευθείαν στη φυλακή ή θα τους κρεμάσουμε κατευθείαν σε μια δημόσια πλατεία. Διαφορετικά, θα αφανίσουν ολόκληρη την ανθρώπινη φυλή.... Καταλαβαίνετε; Ας δοκιμάσουμε αυτό. Ενώ είμαστε σε αυτό, φυσικά, καταγράφοντας όλα τα είδη των εικόνων. Και σταμάτησα σε αυτό το αντικείμενο γιατί είχα την επιτακτική ανάγκη να το μοιραστώ με όλους εσάς. Ας δοκιμάσουμε μια άλλη μεγέθυνση. Εδώ μπορείτε να δείτε, ας πούμε... Παρακαλώ, μοιραστείτε τη ζωντανή μετάδοση με όλο το κόσμο. Απόλυτα ξεκάθαρο, έτσι δεν είναι; Ξεκάθαρο, σωστά; Ακόμα κι έτσι, οι άνθρωποι θα σας πουν ότι είστε "θεωρητικοί συνωμοσίας". Ακόμα κι έτσι, θα σας αποκαλούν "αρνητές". Αυτό είναι το περιεχόμενο του εμβολίου της Pfizer.


Κάνω έκκληση σε όλους τους δικαστές και τους εισαγγελείς της χώρας μας. Είτε θα κάνετε κάτι γι' αυτό αμέσως, είτε θα πάμε κατευθείαν στα δικαστήρια και θα τα κάνουμε όλα άνω κάτω. Και θα πράξουμε αυτό που πρέπει, γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνει πλέον ανεκτό. Είτε θα πάρετε την έκθεση του Dr. Campra που απέδειξε όλα αυτά και πολλά άλλα, είτε θα πάρουμε άλλου τύπου μέτρα γιατί αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί με κανένα τρόπο. 

Καλέστε με να καταθέσω. Απλά καλέστε με. Επαναλαμβάνω. Εγώ, ο Ricardo Delgado Martín, D.N.I: 79.202.099N (με το "N" για Ναβάρα), προσφέρω τον εαυτό μου ενώπιον οποιουδήποτε ανακριτή, εισαγγελέα, δικαστή της χώρας μας και οποιουδήποτε άλλου μέρους του κόσμου για να δείξω τι υπάρχει μέσα στα εμβόλια. Να αποδείξω τι υπάρχει μέσα στα φιαλίδια. Πρόκειται για μια πραγματική γενοκτονία. Μια πραγματική γενοκτονία. Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό, αφού γίνεται εκμεταλλευόμενοι την άγνοια, τον αναλφαβητισμό και της έλλειψης αντίληψης πολλών ανθρώπων. 

Παρακαλούμε να μεταφέρετε αυτές τις εικόνες σε όλα τα ιατρεία και στα δημόσια νοσοκομεία. Σας παρακαλώ, κάντε μου τη χάρη. Και καλέστε με! Καλέστε με να καταθέσω. Καλέστε με. Και παρακαλώ απομακρύνετε αμέσως αυτόν τον απατεώνα που αυτοαποκαλείται Πρόεδρος της Κυβέρνησης. Αμέσως! 

Νομίζω ότι είναι αρκετό και με το παραπάνω. Είναι κάτι παραπάνω από αρκετό. Ζητώ συγγνώμη που εκφράστηκα με αυτόν τον τρόπο, αλλά όπως κάθε άνθρωπος, παρασύρομαι. Αλλά όχι για το συμφέρον μου βασικά. Επειδή αυτό είναι μια ανωμαλία. Πάρτε αυτές τις εικόνες και πηγαίνετε τις κατευθείαν στο δικαστήριο. Έχω δώσει όλα τα προσωπικά μου δεδομένα και θα πάρω το δείγμα, το οποίο θα φυλάξω προσεκτικά, αυτού του εμβολίου της Pfizer. Μαζί με μια συγκεκριμένη παρτίδα, της οποίας την ιχνηλασιμότητα έχω από τον εργαζόμενο στον τομέα της υγείας που μου το έδωσε στη συνάντηση της Σεβίλλης. Ας πάμε όλοι μαζί να καταγγείλουμε αυτή την αυθεντική γενοκτονία. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε αυτή τη θηριωδία ούτε για ένα λεπτό ακόμα. Κλείνω εδώ. Καληνύχτα. Και όπως είπα, καλή χρονιά σε όλους.

Κείμενο από το βίντεο: Αναφέρετε την κατάσταση στο γιατρό σας.


Πηγή:
https://telegra.ph/LA-QUINTA-COLUMNA-%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91-MICRO-ROUTER-%CE%A3%CE%95-%CE%94%CE%95%CE%99%CE%93%CE%9C%CE%91-PFIZER-%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%A4%CE%9C%CE%99%CE%A3%CE%97-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%94%CE%95%CE%99%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3-01-03


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ