.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΩΧ! 5η παγκοσμίως σέ κρούσματα η ΜΑΖΙΚΩΣ εμβολιασμένη Ελλάδα καί 2η στον κόσμο η ΠΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ Κύπρος!!! Μας κάνατε ....εθνικά υπερήφανους! Τόν πήραμε, τόν πήραμε τόν … κορωνοιό!!!


5η παγκοσμίως σε κρούσματα η μαζικά εμβολιασμένη Ελλάδα και 2η στον κόσμο η πανεμβολιαμένη Κύπρος. 
Μας κάνατε εθνικά υπερήφανους! Τον πήραμε τον πήραμε τον … κορωνοιό!!!

Σε επιβεβαιωμένα κρούσματα 'covid19' ανά εκατομμύριο, η μαζικά εμβολιασμένη Ελλάδα πρωτοπορία στις υποχρεωτικότητες και με ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων 65,1% κοντά στο αρχικά οριοθετηθέν τείχος ανοσίας 70%, είναι 5η στον κόσμο στις 28 Δεκεμβρίου. 

Την ίδια μέρα η πανεμβολιασμένη Κύπρος με ( πάνω από το 80% των κατοίκων έχουν λάβει δύο δόσεις εμβολίου κατά του Covid. theguardian 28/12/21) είναι δεύτερη στον κόσμο.

Παγκοσμίως πρώτη η Γαλλία του Ε. Μacron κατέρριψε κάθε ρεκόρ και κατέγραψε σήμερα 208.000 ημερήσια κρούσματα. 


Το απόλυτο ρεκόρ από αρχής πανδημίας. Με πλήρως εμβολιασμένους 73,0%.

Τρίτη στον κόσμο η Δανία. 

Η Δανία στις 29/12/21 ανακοίνωσε πως έπιασε το απόλυτο ρεκόρ με 23.228 ημερήσια κρούσματα.

Η Δανία είναι αυτή τη στιγμή η χώρα με την υψηλότερη μόλυνση στον κόσμο, με περισσότερα από 1.700 κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού τις τελευταίες επτά ημέρες σύμφωνα με άλλες αναλύσεις.

5η η υπερεμβολιαμένη και υπερτσιπαρισμένη Σουηδία… το σουηδικό μοντέλλο που έκανε το πιστοποιητικό εμβολιασμού τσιπάκι …..να μην το χάσει.

7η η υπερεμβολιασμένη Αγγλία με πλήρως εμβολιασμένους το 70.3%; 

Ακολουθούν στην παγκόσμια κατάταξη και έχει σημασία οι πρωταθλήτριες κόσμου σε εμβολιασμό Ιρλανδία και Πορτογαλία.

Η Γαλλία του Ε. Μacron πέτυχε 208 000 κρούσματα σε 24 ώρες. Νέο πανευρωπαϊκό ρεκόρ. 

Κρίμα τους είχαμε για πρότυπο διαχείρισης!!!!