.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Nομπελίστας Γάλλος ΙΟΛΟΓΟΣ Λυκ Μοντανιέ:«Δεν είναι εμβόλια, είναι ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!!!» - Ομιλία στό κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου. ( Τήν ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ σέ ...30΄΄ !!!!!!! ΓΙΑΤΙ; )

Τό 'βίντεο' από την ομιλία του Λ. Μοντανιέ στό Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου, ΚΑΤΕΒΗΚΕ από τήν πλατφόρμα 'You tube' σε λιγότερο από ....ένα λεπτό!!!!


Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής γιατί ανακάλυψε το AIDS Καθηγητής Ιολόγος Luc Montagnier, ήταν προσκεκλημένος τήν Τετάρτη 12η Ιανουαρίου στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου, για να μιλήσει για το εμβόλιο. Επίσης ήταν εκεί και η Γενετίστρια Alexandra Henrion Caude.O Λυκ Μοντανιέ ανέφερε στην ομιλία του τα εξής: «Αυτά τα εμβόλια είναι δ η λ η τ ή ρ ι α. 

Δεν είναι αληθινά εμβόλια. 

Το mRNA επιτρέπει τη μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα. 

Κανείς δεν μπορεί να πει για τον καθένα από εμάς που θα πάνε αυτά τα μηνύματα. 

Αυτό είναι επομένως ένα φοβερό άγνωστο. 

Και στην πραγματικότητα μαθαίνουμε τώρα ότι αυτή είναι μια εργασία που δημοσιεύθηκε εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ότι αυτά τα mRNA εμπεριέχουν μια περιοχή που μπορούμε να την αποκαλέσουμε πριόν. 

Που είναι μια περιοχή ικανή να εισάγει τροποποιήσεις πρωτεϊνών με απρόβλεπτο τρόπο. 

Ως γιατρός ήξερα 21 άτομα που δέχθηκαν 2 δόσεις εμβολίου Pfizer υπάρχει κι ένα άλλο άτομο που έλαβε Moderna. 

Oι 21 πέθαναν από την ασθένεια Creutzfeldt-Jakob που έχει ως αιτία τα πριόν. 

Τα 3 εμβόλια Pfizer, AstraZeneca, Moderan περιέχουν μια αλληλουχία που τακτοποιήθηκε από την πληροφορική πως μεταμορφώνεται σε πριόν. 

Επομένως υπάρχει εγνωσμένος κίνδυνος για υγεία ατόμων.»

O νομπελίστας αρχικά ευχαρίστησε για την πρόσκληση να παραβρεθεί σε μια τέτοια σύσκεψη σημαντική όπως είπε όχι μόνο για Λουξεμβούργο κι Ευρώπη αλλά και για όλο τον κόσμο. 

Είπε επιπλέον, ότι σαν γιατρός γι αυτόν είναι ακόμη πιο σημαντικό «ότι υπάρχει μια συζήτηση για την Ιατρική Ηθική ότι είμαστε μέρος του Ιπποκράτη της αρχής του ”Primum non nocere” πρώτα, μην βλάπτεις”.

Δεσμευμένοι με τον όρκο που δίνουμε. Πρέπει να σεβαστούμε την Ηθική της Ιατρικής, να φροντίζουμε και να θεραπεύουμε, αλλά αυτό αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι εντελώς αντίθετο».

Πρόκειται όπως χαρακτηριστικά τόνισε περισσότερο για «μια μαζική καμπάνια με κανόνες marketing για να πουλήσουν και να επιβάλουν προϊόντα που σκοτώνουν. Ευτυχώς όχι όλον τον κόσμο αλλά ηλικιωμένους και τώρα πιο νέους, αθλητικούς τύπους ακόμη και παιδιά!»

Aξίζει να σημειωθεί ότι το 'βίντεο' από την ομιλία του Λ. Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου, κ α τ έ β η κ ε από την πλατφόρμα 'You tube' σε λιγότερο από ένα λεπτό!!!!...

Πλέον οι κολοσσοί των κοινωνικών δικτύου λειτουργούν απροκαλύπτως αντιδημοκρατικά και βεβαίως σε αγαστή συνεργασία με τιςς Big Pharma και τις κυβερνήσεις.